2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Kilolari 3&3.2 tu cnm kuveze görmedilercçok şükür bboylarda çokuzundu haftalatina ggöre 53-52 cm di .sizin isimlerde çokhhoş ben beyazit iİDAcçok begeniyorum ama Esim istemiyor kerem çokhhoşbi isim bende cçok begeniyorum ya baha tek de güzelama abileri iki isimli ali sami ,ahmet reha baha yada bi isim bulalum diyoruz osman yada atıf baha olacak hyrls artik

Nehir melis sare beril nisa Irmak neva aklıma gelenler. Sen de erkek ismi tavsiye eder misin
Alp acar arca aras aren ayaz arhan ahmet alptug Âli alper burak Buğra bera berkay berkin baran barış bilgehan can ceyhun Çağan çınar doruk efe ege emir ensar egemen erim enes enis eymen ediz Erdinç furkan Giray Gökalp Göktuğ göktürk gökdeniz görkem hamza ishak kerem kayra Kürşat Kağan mete metehan miraç melih muhammet mirza noyan Ömer faruk özgür ömür poyraz rüzgar safa selim siraç sencer sercan serdar sinan semih Sezer taha Tarık Tuğra talha toprak tuna Tunç utku umut uras yasir yavuz yuşa yusuf yağız yiğit ziyaaa ;-) z ile isim bulamadim. Aklıma gelenler sırayla bunlar. Belki içinden birini secersin.

Bak yazdığım isimlerden birini begenirsin belki yanına. Aklıma onlar geldi.

Taha, emir, bera, eymen, emin, asaf,
barlas, pars, ayaz sarp ikiz erkek anneleri pars ve sarp guzel olur bence :)bu isimler de güzel benim kızımında ismi yok bade lal ya da tek bade gibi ama tekliflere açıgım ben bir çok isim buldum ama babamız gıcık :)

Merhaba herkese 700 gr olmuş egemenim
Maşallah canım çok tatlı Allahım esirgesin sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah :)
Güle güle kullanmak nasip olsun çok tatlı hepsi :)
Maşallah canım büyümüş gerçekten, Allahım nazarlardan korusun tüm melekleri, sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin inşallah
Ayy çok saol bitanem inşallah çok özledim ben de bir ay oldu bi sabah olaydi
Yarın mı randevun canım ? Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah, bize daha 4 gün var, sabredemiyorum eşim bekletmese hemen gidip görmek istiyorum :)
Bu çok tatlıymış canım bana da kuzenim hediye yapıyor buna benzer bişey, çok şeker duruyor ama sen bilirsin yine de

kizlar biz de su travel system'i siparis ettik:)

bu da videosu: kullanan arkadaslar vardi baya memnunlar, insallah biz de memnun kaliriz.
370 dolardi, indirim ve kuponla 250 dolara aldik:)

Eklentiler

• upload_2015-2-10_15-33-59.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 95
  • upload_2015-2-10_15-34-20.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 86
  • upload_2015-2-10_15-36-54.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 66
Geldi memnun kaldım temiz gayet güzel valla kızdık ama değdi bidaha kapıda ödeme yapıcam canım
Aynen ben ilk alışverişlerimde hep kapıda ödeme yapıyorum memnun kalırsam kart kullanıyorum canım, muhtemelen bebek bezine yoğunluk fazlaydı ondan yetiştiremediler ama ürünlerin indirimli olması + 15 tl hediye çeki ve güzel olması kızgınlığımı geçirecek gibi :)

Kozlar bugünbi tuhaf oldum aklim fikrim yemekte nolcak halim bugunluktur iinşallah yarina geçer .
Düşünün ki arkadadin mesajindaki periyodik kelimesini prebiyotik okudum direk yoğurt aserdim . cuş dedim kendime simdi :) ben aksam meyve dişinda pek birşey hemen bu gece saat 9:30da bi dolu patates salayasi ve 2 dilim tuzlu kek yedim abovvvvv Allahtan Esim uyuyordu yoksa dilinden duramazdim .

Kızlar tokluk kan şekeri kaç olmalı ben az önce tatlı yedim bir saat sonra da kendim ölçtüm merak.ettim 133 çıktı
Canm benimde şekerim var. 1 saatte 130'dan aşağı, 2 saatte 120'den aşağı olmalı.. Birazcık minicik yüksek yani cnm dikkat et kendine..

Sen yine iyiymişsin canım benim geceleri aklıma ne yemekler geliyor bilsen tutuyorum kendimi yemiyorum ama öyle imkansız şeyler geliyorki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…