2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bugün bi de çok ilginç bi şey oldu, normalde hep hissediyorum zaten tekmesini hareketini ama bugün oturuyordum elim de midemin oralarda bi yerdeydi birden resmen içimden bi şey uzadı elime doğru top gibi ne olduğunu da anlayamadım korktum bi anda baktım benimki kafayı uzatmış resmen kazağın altında bi yumru kafa. çekti sonra. şok oldum. artık iyice büyüdüler galiba

Hayırlı olsun canım sağlıcakla güle güle kullanın inşallah :)
Çok güzel güle güle kullan. Graco çok güzel bir marka
sagolun canim ya cok mutlu oldum. stoklari bitmek uzereydi:)zaten cok kalici bisey yapmicamizdan hep ufak tefek seyler kaldi. bebek uyku setini kayinvalidem getirecek, pike takimini da annem. bebek yatagi alicaz ama onu nerden alacagimiz belli. bir tek ev icinde yatmasi oynamasi icin portatif ana kucagi mi deniyor ne ondan bakicaz. geri kalani da hafta sonlari ciktikca hallederiz artik :)

canim elini dayiyor da olabilir. bizim ki de ogrenmis iyice, bir kac gundur surekli oyle. elimi karnima koyunca o da icerden elini uzatiyor resmen:)) kucucuk sert bir nokta oluyor hemen gomek deligimin ust tarafinda. babasina da yapti bir kac kere :)))

Eklentiler

• upload_2015-2-10_17-31-44.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 68

olabilir belki de eliydi minnağın ♥

ama benimki kocamandı ya kafasıydı ya totosu bence. top gibi bi avuçtu nerdeyse. korktum zaten ilkin anlayamadım

ya aklıma geldi cumartesi doktora gittik de benimki dönmemiş 36ya kadar döner dedi doktor. bu haftalarda dönmüş oluyor mu acaba genelde? kafası midemde ayağı idrar torbamda dümdüz duruyor bizimki. bi alttan vuruyor bi üstten.

aa bende hiç hıçkırık olmadı o nasıl bi şey acaba oldu da benim mi haberim yok ki :/ dürtünce karşılık vermeyi uzun zamandır yapıyoruz biz. hatta dürtüp kumandayı koyuyorum karnıma kumanda düşüyor videoya da aldım bir iki kez eşime izletmek için. toramanım vurdu mu deviriyor teyzesi ahahaha

çok komik şeyler demi bazen sesizleşiyor uyuyor galiba normalde sürekli vurma modunda diyorum tek sen tekme atabilirsin bana sesizleşince karnımı ovalıyorum hemen uyanıyor o beni ben onu uyutmuyoruz şimdiden benim gibi inatçı bebe oldu

Hangi site bu hqyatim kapida odeme yapacagin
canım anne lütfen sitesi

aslında haklısın canım böyle düşününce bide daha zamanımız vardı iyikide son zamana bırakmadık

motherlove marka çok kalitelidir kumaşı ve dokusu bende o markadan aldım güle güle giysin bebişin canım

Kaan kızıyor uyandırma çocuğu diye. E o beni uyandırıyor ama diyorum, bi dürtüyorum hemen cevap geliyor.

Şimdi yine iyi bir ay önce falan tam detaylı usg zamanları tik gibiydi ne zaman elimi koysam tekme tokat dalıyordu. Kadın usgden bakarken ben dayak yemiş kadar olmuştum. Aleti sürdükçe dan dun girişiyordu cücük kadar haliyle

Ay doğacaklar di mi kucağımıza alcaz di mi allahın izniyle? Ben hala inanamıyorum bu kadar büyüdüğüne 9 ay geçmez gibiydi. Son 11 haftadayım şimdi ama inanamıyorum hala

inşallah güzel ve çabuk geçer bu süreçte sağlıkla gelirler yavrucaklarımız

ahhhh aynılar yaa maşallahları var iyi saldırıyorlar annelerine, benimde eşim bana kızıyor vurma çocuğu rahatsuz etme diyor

geçecek bu günler inşalllah çok ama çok heyecanlıyım ben ne olacak bu halim

Amin amin inşallah. Bende doğum korkusu da var ama düşünmemeye çalışıyorum. Kendimi doğurmuş üstünden 2-3 hafta geçmiş hayal ediyorum. Dikiş ağrı sızı yok bebek biraz toparlamış tabii ki gazsız sancısız pamuk gibi uyuyor sütüm de varmış mesela göğüs ucumda çatlak falan da olmamış :) çok istersek olur bence ha?

28.haftadayız ve artık karnımız buyudukce beklicek sabrımız kalmadı herseyleri tamam bi gelseler

Masallah:) walla hickirik isini ben de bilmiyorum. Olduysa da anlamadim hic:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…