Çok güzel güle güle kullan. Graco çok güzel bir markakizlar biz de su travel system'i siparis ettik:)
Eki Görüntüle 1409201
bu da videosu:kullanan arkadaslar vardi baya memnunlar, insallah biz de memnun kaliriz.
370 dolardi, indirim ve kuponla 250 dolara aldik:)
Evet canim gulle gule kullan sendeteşekkürler sende güle güle kullan canım eminönündede baktım ama içime sinmedi denk gelince aldım bakalım sağlıkla giyelim o zaman:))
Evet super olduIstanbul da okullar tatil öğretmen arkadaşlara duyurulur
Hayırlı olsun canım sağlıcakla güle güle kullanın inşallah :)
sagolun canim ya cok mutlu oldum. stoklari bitmek uzereydi:)zaten cok kalici bisey yapmicamizdan hep ufak tefek seyler kaldi. bebek uyku setini kayinvalidem getirecek, pike takimini da annem. bebek yatagi alicaz ama onu nerden alacagimiz belli. bir tek ev icinde yatmasi oynamasi icin portatif ana kucagi mi deniyor ne ondan bakicaz. geri kalani da hafta sonlari ciktikca hallederiz artik :)Çok güzel güle güle kullan. Graco çok güzel bir marka
canim elini dayiyor da olabilir. bizim ki de ogrenmis iyice, bir kac gundur surekli oyle. elimi karnima koyunca o da icerden elini uzatiyor resmen:)) kucucuk sert bir nokta oluyor hemen gomek deligimin ust tarafinda. babasina da yapti bir kac kere :)))kızlar bugün bi de çok ilginç bi şey oldu, normalde hep hissediyorum zaten tekmesini hareketini ama bugün oturuyordum elim de midemin oralarda bi yerdeydi birden resmen içimden bi şey uzadı elime doğru top gibi ne olduğunu da anlayamadım korktum bi anda baktım benimki kafayı uzatmış resmen kazağın altında bi yumru kafa. çekti sonra. şok oldum. artık iyice büyüdüler galiba
kızlar bugün bi de çok ilginç bi şey oldu, normalde hep hissediyorum zaten tekmesini hareketini ama bugün oturuyordum elim de midemin oralarda bi yerdeydi birden resmen içimden bi şey uzadı elime doğru top gibi ne olduğunu da anlayamadım korktum bi anda baktım benimki kafayı uzatmış resmen kazağın altında bi yumru kafa. çekti sonra. şok oldum. artık iyice büyüdüler galiba
canim elini dayiyor da olabilir. bizim ki de ogrenmis iyice, bir kac gundur surekli oyle. elimi karnima koyunca o da icerden elini uzatiyor resmen:)) kucucuk sert bir nokta oluyor hemen gomek deligimin ust tarafinda. babasina da yapti bir kac kere :)))
çok komik şeyler demi bazen sesizleşiyor uyuyor galiba normalde sürekli vurma modunda diyorum tek sen tekme atabilirsin bana sesizleşince karnımı ovalıyorum hemen uyanıyor o beni ben onu uyutmuyoruz şimdiden benim gibi inatçı bebe olduolabilir belki de eliydi minnağın ♥
ama benimki kocamandı ya kafasıydı ya totosu bence. top gibi bi avuçtu nerdeyse. korktum zaten ilkin anlayamadım
ya aklıma geldi cumartesi doktora gittik de benimki dönmemiş 36ya kadar döner dedi doktor. bu haftalarda dönmüş oluyor mu acaba genelde? kafası midemde ayağı idrar torbamda dümdüz duruyor bizimki. bi alttan vuruyor bi üstten.
canım anne lütfen sitesiHangi site bu hqyatim kapida odeme yapacagin
aslında haklısın canım böyle düşününce bide daha zamanımız vardı iyikide son zamana bırakmadıkAynen ben ilk alışverişlerimde hep kapıda ödeme yapıyorum memnun kalırsam kart kullanıyorum canım, muhtemelen bebek bezine yoğunluk fazlaydı ondan yetiştiremediler ama ürünlerin indirimli olması + 15 tl hediye çeki ve güzel olması kızgınlığımı geçirecek gibi :)
motherlove marka çok kalitelidir kumaşı ve dokusu bende o markadan aldım güle güle giysin bebişin canımkızlar merhabalar, biz de e bebekten bunları aldık, kargo gelmeden yazmak istemedim ama özellikle motherlove marka olanlar organik miş ve cidden cok kaliteliler, ben bu kadar kaliteli beklemiyordum acıkcası, ,ihtiyacı olan arkadasla kesinlikle degerlendirsin .Eki Görüntüle 1408593 Eki Görüntüle 1408594 Eki Görüntüle 1408595 Eki Görüntüle 1408596 Eki Görüntüle 1408597 Eki Görüntüle 1408598 Eki Görüntüle 1408599 Eki Görüntüle 1408600 Eki Görüntüle 1408601
Kaan kızıyor uyandırma çocuğu diye. E o beni uyandırıyor ama diyorum, bi dürtüyorum hemen cevap geliyor.çok komik şeyler demi bazen sesizleşiyor uyuyor galiba normalde sürekli vurma modunda diyorum tek sen tekme atabilirsin bana sesizleşince karnımı ovalıyorum hemen uyanıyor o beni ben onu uyutmuyoruz şimdiden benim gibi inatçı bebe oldu
inşallah güzel ve çabuk geçer bu süreçte sağlıkla gelirler yavrucaklarımızKaan kızıyor uyandırma çocuğu diye. E o beni uyandırıyor ama diyorum, bi dürtüyorum hemen cevap geliyor.
Şimdi yine iyi bir ay önce falan tam detaylı usg zamanları tik gibiydi ne zaman elimi koysam tekme tokat dalıyordu. Kadın usgden bakarken ben dayak yemiş kadar olmuştum. Aleti sürdükçe dan dun girişiyordu cücük kadar haliyle
Ay doğacaklar di mi kucağımıza alcaz di mi allahın izniyle? Ben hala inanamıyorum bu kadar büyüdüğüne 9 ay geçmez gibiydi. Son 11 haftadayım şimdi ama inanamıyorum hala
Amin amin inşallah. Bende doğum korkusu da var ama düşünmemeye çalışıyorum. Kendimi doğurmuş üstünden 2-3 hafta geçmiş hayal ediyorum. Dikiş ağrı sızı yok bebek biraz toparlamış tabii ki gazsız sancısız pamuk gibi uyuyorinşallah güzel ve çabuk geçer bu süreçte sağlıkla gelirler yavrucaklarımız
ahhhh aynılar yaa maşallahları var iyi saldırıyorlar annelerine, benimde eşim bana kızıyor vurma çocuğu rahatsuz etme diyor
geçecek bu günler inşalllah çok ama çok heyecanlıyım ben ne olacak bu halim
Masallah:) walla hickirik isini ben de bilmiyorum. Olduysa da anlamadim hic:)aa bende hiç hıçkırık olmadı o nasıl bi şey acaba oldu da benim mi haberim yok ki :/ dürtünce karşılık vermeyi uzun zamandır yapıyoruz biz. hatta dürtüp kumandayı koyuyorum karnıma kumanda düşüyor videoya da aldım bir iki kez eşime izletmek için. toramanım vurdu mu deviriyor teyzesi ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?