2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydin kizlar hic keyfim yok cok uyaniyrum gecr uykusuz kaliyom bebegide etkiliyo o bile hareketsz bugun ins harektlenir tedirgin oluyom bide gece bn bi uyaniyom sirt ustuyum bi uyaniyom sag donmudum sola bi sabitlenemedim artik oda bacagima vuruyo agridi

günaydın arkadaşlar ....sizlere sormak istediğim bir konu var.mayıs 15 e kadar benim 40 hafta tamamlanıyor.Ancak 28 hafta bitince 7 ay bitmiş olacaksa doğuma iki ay mı kalacak.yani nisan sonu oluyor.eşimle bunu konuşuyoruz.anlaşamadık sabah sabah...yardımcı olursanız sevinirim

Canım aynı şeyleri hissetmisiz seninle ben de çok korkmustum ilk. Ve bebiş benim de hala ters bakalım ne zaman dönecez hareketler heryerde bir de senin de asagidaki tekmelerden sonra idrar hissi oluyormu ay o vurdukça ben tuhaf oluyorum özellikle ayakta...

Günaydın canım sen bir ay 4 hafta diye hhesaplıyorsun ama değil. Ondan doğuyor bu tezatlık. Hafta Hesabını aya dönüştürme kafanız karışır. Adet dönümün kaçsa ona göre hesapla. Benim 27 si mesela. Şuan 7. Ayın içindeyim. 27 şubatta 7 bitiyor
27 mart 8 bitiyor
27 nisan 9 bitiyor
Kalıyor 10 gün. 9 ay 10 gün çünkü.

hamilelikde aylık olarak takip etme canım eğer aylık olarak düşünürsen 10.ayda doğum yapıyoruz iizn hajjımız32.haftada doluyor

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Günaydın kızlar. . Bugün benim doğum günüm oldu yaş 22 :) ama doğum günüm daha bir anlamlı geliyor bana çünkü bebisim gobusumde çok şükür..
Asıl doğum günüm onu kucağıma alıp kokusunu içime cektigimde olacak :)
Ama eşim doğum günümü unuttu sanırım normalde ilk o kutlardi hem kutlamadi hem de sabah sabah kırdı beni çok üzüldüm

kıyamam ben ona kafayı uzatmış demek
benimkide geçen kolumu koymuştm göbeğimn ustune rahatsız olmuş herlde bi baktım dirsegini mi dayamış dizinimi nası ittiriyoyr

günaydın kızlar..kontrolu olanlar hayırlı haberlerel bekliyoruz minnakım sende geç kalma
Bebisimin tekmeleriyle uyandim galiba o da çok heyecanlı annesiyle babasini çok özlemiş inş canm olumsuz bsy olmaz. Çok öptüm. Herkese Günaydınnnn. Hafif serin ıslak zeminli bir adana sabahindan Hahayyyy

Canım o çok normal dert etme..uykusuzlk bel ağrısı bende de oluyo yatnca öyle çok uyanıyorum. Bel boşluğuna birsey koy yan yatarken ince battaniye yada carsaf yada cok ince yumusak bi yastik gibi bsy bide yastigini yükselt. Sürekli sol yatcaksn diye de bsy yok. Genelde sola yat ama saga da dönüyorum ben sırt üstü de yatıyorm genelde sol ve sağa ama. Öptüm.

Ayy daha çok gencsin maşallah canım Benim doğum günün kutlu olsun. Bebisinle eşinle sağlıklı mutlu yillarin olsun. Eşin de unutmaz merak etmeee

iyi kii dogmussun canım, eşinin belki bir sürprizi vardır bozma moraliniii

Bebisimin tekmeleriyle uyandim galiba o da çok heyecanlı annesiyle babasini çok özlemiş inş canm olumsuz bsy olmaz. Çok öptüm. Herkese Günaydınnnn. Hafif serin ıslak zeminli bir adana sabahindan Hahayyyy

inşALLAH canım..kaçta randevun bekliyoruz seni.selam söyle isimsiz paşamıza :)

doğum günün kutlu olsun canım benim sende henüz çok minnaksın küçük anne olacaksın ne güzel..Rabbim sağlıklı ömür nasip etsin kızınla eşinle olacak çocuklarınızla inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…