- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Ay çok teşekkür ederim canım ben yaslandigimi düşünüyorum artık :) :) :) İnşallah canım unutmussa haslicam onuAyy daha çok gencsin maşallah canım Benim doğum günün kutlu olsun. Bebisinle eşinle sağlıklı mutlu yillarin olsun. Eşin de unutmaz merak etmeee
Teşekkür ederim canım :) :)iyi kii dogmussun canım, eşinin belki bir sürprizi vardır bozma moraliniii
Ayy canım benim çok teşekkür ederim çok tatlı buuudoğum günün kutlu olsun canım benim sende henüz çok minnaksın küçük anne olacaksın ne güzel..Rabbim sağlıklı ömür nasip etsin kızınla eşinle olacak çocuklarınızla inşALLAH
Eki Görüntüle 1409870
benim canım.3.aydan beri aşağıdaydı bikaç hafta önce rahim ağzından çekildiğini söyledi doktor.hala aşağıda ama sıkıntılı kısmı atlattık şükür.zaman ilerledikçe daha çıkar dedi doktor.Kizlar aranizda bebeyin esi asgida olan varmi bu tur olayla karsilasaniniz oldumu
canım sola daha çok yatmak için yatağın sol tarafında yatman gerekiyor.uyku pozisyonuna geçince eşler birbirine sırtını dönüyor çünkü bilinçsizce.Gunaydin kizlar hic keyfim yok cok uyaniyrum gecr uykusuz kaliyom bebegide etkiliyo o bile hareketsz bugun ins harektlenir tedirgin oluyom bide gece bn bi uyaniyom sirt ustuyum bi uyaniyom sag donmudum sola bi sabitlenemedim artik oda bacagima vuruyo agridi
Günaydın ariverciğim mutlu güzel yaşların olsun inşallah nice senelere :) stres yapma unutmamıştır sağ gösterip sol vurabilir. Hem unutsa da nolur ki en güzel hediye bebişinin sert bir tekmesi :)))Günaydın kızlar. . Bugün benim doğum günüm oldu yaş 22 :) ama doğum günüm daha bir anlamlı geliyor bana çünkü bebisim gobusumde çok şükür..
Asıl doğum günüm onu kucağıma alıp kokusunu içime cektigimde olacak :)
Ama eşim doğum günümü unuttu sanırım normalde ilk o kutlardi hem kutlamadi hem de sabah sabah kırdı beni çok üzüldüm
Minnakcımm kaçta randevun ? Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bizi merakta Bırakma :)Bebisimin tekmeleriyle uyandim galiba o da çok heyecanlı annesiyle babasini çok özlemişinş canm olumsuz bsy olmaz. Çok öptüm. Herkese Günaydınnnn. Hafif serin ıslak zeminli bir adana sabahindan Hahayyyy
Teşekkür ederim canım benim :) minik kuzum hissetti sanırım o güzel tekmeleriyle uyandırdı beni annesinin kuzusu :) yok canım unutmicak ben çok önem veririm özel günlere bunu da ona asilamistim bakalım ne olacak aksama :)Günaydın ariverciğim mutlu güzel yaşların olsun inşallah nice senelere :) stres yapma unutmamıştır sağ gösterip sol vurabilir. Hem unutsa da nolur ki en güzel hediye bebişinin sert bir tekmesi :)))
Nice yaşlara canım. Evet henüz çok gençsin, erken yaşta anne olacaksın. Tadını çıkar, eşini kafana takma çok. Unuta da bilir ama seni sevmediğinden değil. Trip yapacaksan seni kırdı diye yap :)Ay çok teşekkür ederim canım ben yaslandigimi düşünüyorum artık :) :) :) İnşallah canım unutmussa haslicam onu
Teşekkür ederim canım :) :)
Umarim öyledir yoksa çok pis trip atacam ona :)
Nice yaşlara canım. Evet henüz çok gençsin, erken yaşta anne olacaksın. Tadını çıkar, eşini kafana takma çok. Unuta da bilir ama seni sevmediğinden değil. Trip yapacaksan seni kırdı diye yap :)
Dogum gunun kutlu olun canim.emimim unutmamistir esin sabahki durumu erkeklerin dogal haline ver uzme kendiniGünaydın kızlar. . Bugün benim doğum günüm oldu yaş 22 :) ama doğum günüm daha bir anlamlı geliyor bana çünkü bebisim gobusumde çok şükür..
Ama eşim doğum günümü unuttu sanırım normalde ilk o kutlardi hem kutlamadi hem de sabah sabah kırdı beni çok üzüldüm
Teşekkür ederim canım :)Dogum gunun kutlu olun canim.emimim unutmamistir esin sabahki durumu erkeklerin dogal haline ver uzme kendini
140 ve altı olmalı canım tokluk 1. saat :)Kızlar tokluk kan şekeri kaç olmalı ben az önce tatlı yedim bir saat sonra da kendim ölçtüm merak.ettim 133 çıktı
bende de aynı durum söz konusu bebeğin eşi rahim ağzını kapatıyor ama 30 haftaya kadar çıkma ihtimali var dedi doktor, kendini yoracak şeyler yapma dinlen doktorun tavsiyelerde bulunmuştur zatenKizlar aranizda bebeyin esi asgida olan varmi bu tur olayla karsilasaniniz oldumu
canım doğum gunun kutlu olsun.prensesın ve esınle bır oomur boyu mutlulıuuuklar...iyikide doğmuşsunGünaydın kızlar. . Bugün benim doğum günüm oldu yaş 22 :) ama doğum günüm daha bir anlamlı geliyor bana çünkü bebisim gobusumde çok şükür..
mınnakcım gusel haberlerını bekliyoruz....oyy yerım kuzucuk da hıssedıyor sızı ozlemıs annesiii.....çççoook öptük sızıBebisimin tekmeleriyle uyandim galiba o da çok heyecanlı annesiyle babasini çok özlemişinş canm olumsuz bsy olmaz. Çok öptüm. Herkese Günaydınnnn. Hafif serin ıslak zeminli bir adana sabahindan Hahayyyy
Canım mutlu huzurlu yıllar eşin ve bebeğin le sağlıklı yaşlar dilerimTeşekkür ederim canım benim :) minik kuzum hissetti sanırım o güzel tekmeleriyle uyandırdı beni annesinin kuzusu :) yok canım unutmicak ben çok önem veririm özel günlere bunu da ona asilamistim bakalım ne olacak aksama :)
Teşekkür ederim canım benim :)canım doğum gunun kutlu olsun.prensesın ve esınle bır oomur boyu mutlulıuuuklar...iyikide doğmuşsun
Teşekkür ederim canım benim evet şimdi eve geri geldi arıyor beni buronun anahtari televizyonlukta mi diye evet dedim sinirli bir şekilde kapattı. Icim den ne kütük dedim 5 dk sonra kapı çaldı açtım ellerinde çiçekler kapimda sırılsıklam garibim bu yagmurda islanmis gelmiş :) aksama hazırlan dedi gunahini aldık zavallininAdaisyLove mutlu yıllar canım. Benim eşimde aynı iyi bisey yapiosa kötü davranio bi tuhaf lik olio
Çok teşekkür ederim canım benim :)Canım mutlu huzurlu yıllar eşin ve bebeğin le sağlıklı yaşlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?