2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayy daha çok gencsin maşallah canım Benim doğum günün kutlu olsun. Bebisinle eşinle sağlıklı mutlu yillarin olsun. Eşin de unutmaz merak etmeee
Ay çok teşekkür ederim canım ben yaslandigimi düşünüyorum artık :) :) :) İnşallah canım unutmussa haslicam onu
iyi kii dogmussun canım, eşinin belki bir sürprizi vardır bozma moraliniii
Teşekkür ederim canım :) :)
Umarim öyledir yoksa çok pis trip atacam ona :)

Kizlar aranizda bebeyin esi asgida olan varmi bu tur olayla karsilasaniniz oldumu
benim canım.3.aydan beri aşağıdaydı bikaç hafta önce rahim ağzından çekildiğini söyledi doktor.hala aşağıda ama sıkıntılı kısmı atlattık şükür.zaman ilerledikçe daha çıkar dedi doktor.

canım sola daha çok yatmak için yatağın sol tarafında yatman gerekiyor.uyku pozisyonuna geçince eşler birbirine sırtını dönüyor çünkü bilinçsizce.

Günaydın ariverciğim mutlu güzel yaşların olsun inşallah nice senelere :) stres yapma unutmamıştır sağ gösterip sol vurabilir. Hem unutsa da nolur ki en güzel hediye bebişinin sert bir tekmesi :)))

Bebisimin tekmeleriyle uyandim galiba o da çok heyecanlı annesiyle babasini çok özlemiş inş canm olumsuz bsy olmaz. Çok öptüm. Herkese Günaydınnnn. Hafif serin ıslak zeminli bir adana sabahindan Hahayyyy
Minnakcımm kaçta randevun ? Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bizi merakta Bırakma :)

Günaydın ariverciğim mutlu güzel yaşların olsun inşallah nice senelere :) stres yapma unutmamıştır sağ gösterip sol vurabilir. Hem unutsa da nolur ki en güzel hediye bebişinin sert bir tekmesi :)))
Teşekkür ederim canım benim :) minik kuzum hissetti sanırım o güzel tekmeleriyle uyandırdı beni annesinin kuzusu :) yok canım unutmicak ben çok önem veririm özel günlere bunu da ona asilamistim bakalım ne olacak aksama :)

Ay çok teşekkür ederim canım ben yaslandigimi düşünüyorum artık :) :) :) İnşallah canım unutmussa haslicam onu

Teşekkür ederim canım :) :)
Umarim öyledir yoksa çok pis trip atacam ona :)
Nice yaşlara canım. Evet henüz çok gençsin, erken yaşta anne olacaksın. Tadını çıkar, eşini kafana takma çok. Unuta da bilir ama seni sevmediğinden değil. Trip yapacaksan seni kırdı diye yap :)

Nice yaşlara canım. Evet henüz çok gençsin, erken yaşta anne olacaksın. Tadını çıkar, eşini kafana takma çok. Unuta da bilir ama seni sevmediğinden değil. Trip yapacaksan seni kırdı diye yap :)

Teşekkür ederim canım :) hep genç anne olmayı istemisimdir çok şükür rabbım dualarimi kabul etti çok aratmadı .. en büyük hediyem bebisim zaten inan hiç bişey umrumda değil tek dileğim onu sağ salim kucagima almak. . Allahım o günleri de göstersin inşallah hepimize. .

Dogum gunun kutlu olun canim.emimim unutmamistir esin sabahki durumu erkeklerin dogal haline ver uzme kendini

Kizlar aranizda bebeyin esi asgida olan varmi bu tur olayla karsilasaniniz oldumu
bende de aynı durum söz konusu bebeğin eşi rahim ağzını kapatıyor ama 30 haftaya kadar çıkma ihtimali var dedi doktor, kendini yoracak şeyler yapma dinlen doktorun tavsiyelerde bulunmuştur zaten

canım doğum gunun kutlu olsun.prensesın ve esınle bır oomur boyu mutlulıuuuklar...iyikide doğmuşsun

Bebisimin tekmeleriyle uyandim galiba o da çok heyecanlı annesiyle babasini çok özlemiş inş canm olumsuz bsy olmaz. Çok öptüm. Herkese Günaydınnnn. Hafif serin ıslak zeminli bir adana sabahindan Hahayyyy
mınnakcım gusel haberlerını bekliyoruz....oyy yerım kuzucuk da hıssedıyor sızı ozlemıs annesiii.....çççoook öptük sızı

Canım mutlu huzurlu yıllar eşin ve bebeğin le sağlıklı yaşlar dilerim

Kizlar Günaydın dr dun 26-+2 gun dedi benim aktarma için 32: haftam hangi tarihte olur isin içinden çıkamadım

canım doğum gunun kutlu olsun.prensesın ve esınle bır oomur boyu mutlulıuuuklar...iyikide doğmuşsun
Teşekkür ederim canım benim :)
AdaisyLove mutlu yıllar canım. Benim eşimde aynı iyi bisey yapiosa kötü davranio bi tuhaf lik olio
Teşekkür ederim canım benim evet şimdi eve geri geldi arıyor beni buronun anahtari televizyonlukta mi diye evet dedim sinirli bir şekilde kapattı. Icim den ne kütük dedim 5 dk sonra kapı çaldı açtım ellerinde çiçekler kapimda sırılsıklam garibim bu yagmurda islanmis gelmiş :) aksama hazırlan dedi gunahini aldık zavallinin
Canım mutlu huzurlu yıllar eşin ve bebeğin le sağlıklı yaşlar dilerim
Çok teşekkür ederim canım benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…