2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynı aynı kaçırcak gibi oluyorum vurunca. Doktor usgde baksrken söyledi tam ayağının altındaymış vurdukça zor tutuyorum kendimi. Okulda hasta bezi kullanmayı bile düşündüm o derece

Doğum günün kutlu olsun canım genç yaşta anne oluyorsun ne güzel

günaydın kızlar. izmirde insanlık ölmüş resmen. otobüste helak oldum ayakta geldim bir insan kalkıp yer vermedi. iyice ağırlaştım sanırım. sırtım belim koptu resmen
Ne kadar yanlış bir davranış insanlar çok saygısız olmuş günah ya ben bu halimle o ağzında sakız elinde telefon saygısız ergenler dururken kalkıp yaşlılara yer veriyorum ne ayıp. .. nasıl bir zamana geldik.

mutlu yıllar cnm bizde nisanda 23 olucaz inşallah :)))
ay bu erkekleri hiç anlamıyorum ben ya bazen hepsini boğazlayasım geliyor oğluşlarımız haric tabi
bende 14 subatta ne alacgnı sordum bana en büyük hediye kendisiymiş lafa bak peh pehhh

Umarım hatırlar tatlım sabah da onun numarasını yapmıştır belki :)

günaydın kızlar. izmirde insanlık ölmüş resmen. otobüste helak oldum ayakta geldim bir insan kalkıp yer vermedi. iyice ağırlaştım sanırım. sırtım belim koptu resmen
Günaydın obencim, ben bu sebepten işe gidemiyorum zaten. Yoksa işim çok rahat ama yolda kimse yer vermediği için sallanıp biyerlere çarpıp duruyorum. Ariver in dediği gibi ben hamile hâlimle Yaşlılara yer verdiğimi biliyorum gencecik adamlar oturuyor

Sen de otur dinlen, imkanın varsa uzat ayaklarını canım. Allah koruyor miniklerimizi. Çok geçmiş olsun.

Ayyy çok güldüm hepsi aynı bunların çok komik adamlar

Hatırladı canım bu yağmurda ellerinde çiçeklerle eve geldi :) aslında canım. Ben eşime hediye almamasini söyledim bu sene için tabi :) bebişin eksiklerini alalım dedim çünkü gerçekten çok masraf. . Ayy ne güzel bir günde doğmuşsun kız belki bebiş de o günde sürpriz yapıp gelir :) sana en güzel hediyeyi verir :)
Hatırladı canım ellerinde çiçeklerle bu yagmurda geri geldi eve garibim :)

Nice mutlu yaslara canim
Sevdiklerinle beraber. Cok da gencsin ne guzel, kizinla iki yakin arkadas gibi olacaksiniz. :)

Her yerde oyle...
Ben metro ile gidip geliyorum, insanlar etrafina bile bakmiyor zor durumda olan var mi diye, inerken itis kakis oluyor. Cok sinir ama katlanacagim biraz daha.

valla ben de rapor alıcam ama annem hasta benim. yeni ameliyat oldu. mart başında inşallah kemoterapi almaya başlıcak. nasipse o zaman alıcam rapor. doğumla birleştiricem. ama şu an mecburum böyle

Tamam ozaman sorun halloldu :)

ince ruhlularda var tabi cnm yok değil sabah sabah işyerinde ki abimiz supriz yaptı bana masama bırakmış sağolsun

Eki Görüntüle 1409964 Eki Görüntüle 1409965
Çok güzel, sağolsun varolsun böyle insanlar :)

valla ben de rapor alıcam ama annem hasta benim. yeni ameliyat oldu. mart başında inşallah kemoterapi almaya başlıcak. nasipse o zaman alıcam rapor. doğumla birleştiricem. ama şu an mecburum böyle
Allah şifa versin inşallah. Ozaman birazdaha sabır. Sanırım 4 haftan kaldı.

Ben şöyle bir formül buldum şimdi bizim gebeliğimizi sata göre yapıyorlar ya aslında ilk iki hafta bebek yok, döllenme olmuyor çünkü regliz, 6. haftada 1 aylık oluyoruz, 10. hafta 2 aylık, 14. hafta 3 aylık, 18. hafta 4. aylık, 22. hafta 5 aylık, 26. hafta 6 aylık, 30. hafta 7 aylık, 34. hafta 8 aylık, 38. hafta bitince 9 ay bitmiş oluyor kaldı geriye 2 hafta tamamı 40 haftaya o da işte 9 ay 10 gün ediyor hihi :)

Kuzum bebeğinle eşinle nice güzel, huzurlu, sağlıklı ve mutlu yıllara, umarım yeni yıl ve yavrun sana pırıl pırıl bir hayat sunar, Allah ömrünü bereketli etsin, öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…