Aynı aynı kaçırcak gibi oluyorum vurunca. Doktor usgde baksrken söyledi tam ayağının altındaymış vurdukça zor tutuyorum kendimi. Okulda hasta bezi kullanmayı bile düşündüm o dereceCanım aynı şeyleri hissetmisiz seninle ben de çok korkmustum ilk. Ve bebiş benim de hala ters bakalım ne zaman dönecez hareketler heryerde bir de senin de asagidaki tekmelerden sonra idrar hissi oluyormu ay o vurdukça ben tuhaf oluyorum özellikle ayakta...
Doğum günün kutlu olsun canım genç yaşta anne oluyorsun ne güzelGünaydın kızlar. . Bugün benim doğum günüm oldu yaş 22 :) ama doğum günüm daha bir anlamlı geliyor bana çünkü bebisim gobusumde çok şükür..
Asıl doğum günüm onu kucağıma alıp kokusunu içime cektigimde olacak :)
Ama eşim doğum günümü unuttu sanırım normalde ilk o kutlardi hem kutlamadi hem de sabah sabah kırdı beni çok üzüldüm
Teşekkür ederim canım benim :)Doğum günün kutlu olsun canım genç yaşta anne oluyorsun ne güzel
Yerim ben onları analarıyla iletişim kurmaya başladılar bile baksana minicik halleriylekıyamam ben ona kafayı uzatmış demek
benimkide geçen kolumu koymuştm göbeğimn ustune rahatsız olmuş herlde bi baktım dirsegini mi dayamış dizinimi nası ittiriyoyr
Ne kadar yanlış bir davranış insanlar çok saygısız olmuş günah yagünaydın kızlar. izmirde insanlık ölmüş resmen. otobüste helak oldum ayakta geldim bir insan kalkıp yer vermedi. iyice ağırlaştım sanırım. sırtım belim koptu resmen
Siz nerde yaşıyorsunuz her yerde kar var oraya da yollayalim biraz.çok şanslısınızzz bizde sizin soğunuzu çekiyoruz kar yok tatil değil maalesef((
mutlu yıllar cnm bizde nisanda 23 olucaz inşallah :)))Teşekkür ederim canım :) hep genç anne olmayı istemisimdir çok şükür rabbım dualarimi kabul etti çok aratmadı .. en büyük hediyem bebisim zaten inan hiç bişey umrumda değil tek dileğim onu sağ salim kucagima almak. . Allahım o günleri de göstersin inşallah hepimize. .
edirne cnm yunanistanda istanbulda heryerde kar var bizdede soğuğuu acıcık yollayıverinSiz nerde yaşıyorsunuz her yerde kar var oraya da yollayalim biraz.
Teşekkür ederim canım benim :) minik kuzum hissetti sanırım o güzel tekmeleriyle uyandırdı beni annesinin kuzusu :) yok canım unutmicak ben çok önem veririm özel günlere bunu da ona asilamistim bakalım ne olacak aksama :)
Günaydın obencim, ben bu sebepten işe gidemiyorum zaten. Yoksa işim çok rahat ama yolda kimse yer vermediği için sallanıp biyerlere çarpıp duruyorum. Ariver in dediği gibi ben hamile hâlimle Yaşlılara yer verdiğimi biliyorum gencecik adamlar oturuyorgünaydın kızlar. izmirde insanlık ölmüş resmen. otobüste helak oldum ayakta geldim bir insan kalkıp yer vermedi. iyice ağırlaştım sanırım. sırtım belim koptu resmen
Ayyy çok güldüm hepsi aynı bunların çok komik adamlarmutlu yıllar cnm bizde nisanda 23 olucaz inşallah :)))
ay bu erkekleri hiç anlamıyorum ben ya bazen hepsini boğazlayasım geliyor oğluşlarımız haric tabi
bende 14 subatta ne alacgnı sordum bana en büyük hediye kendisiymiş lafa bak peh pehhh
Hatırladı canım bu yağmurda ellerinde çiçeklerle eve geldi :) aslında canım. Ben eşime hediye almamasini söyledim bu sene için tabi :) bebişin eksiklerini alalım dedim çünkü gerçekten çok masraf. . Ayy ne güzel bir günde doğmuşsun kız belki bebiş de o günde sürpriz yapıp gelir :) sana en güzel hediyeyi verir :)mutlu yıllar cnm bizde nisanda 23 olucaz inşallah :)))
ay bu erkekleri hiç anlamıyorum ben ya bazen hepsini boğazlayasım geliyor oğluşlarımız haric tabi
bende 14 subatta ne alacgnı sordum bana en büyük hediye kendisiymiş lafa bak peh pehhh
Hatırladı canım ellerinde çiçeklerle bu yagmurda geri geldi eve garibim :)Umarım hatırlar tatlım sabah da onun numarasını yapmıştır belki :)
Günaydın obencim, ben bu sebepten işe gidemiyorum zaten. Yoksa işim çok rahat ama yolda kimse yer vermediği için sallanıp biyerlere çarpıp duruyorum. Ariver in dediği gibi ben hamile hâlimle Yaşlılara yer verdiğimi biliyorum gencecik adamlar oturuyor
Sen de otur dinlen, imkanın varsa uzat ayaklarını canım. Allah koruyor miniklerimizi. Çok geçmiş olsun.
Hımm Size bol bol yağmur yağıyor galiba haberlerden takip ettiğim kadarıyla. neyse sağlık olsun napalımedirne cnm yunanistanda istanbulda heryerde kar var bizdede soğuğuu acıcık yollayıverin
Nice mutlu yaslara canimTeşekkür ederim canım benim :)
Teşekkür ederim canım benim evet şimdi eve geri geldi arıyor beni buronun anahtari televizyonlukta mi diye evet dedim sinirli bir şekilde kapattı. Icim den ne kütük dedim 5 dk sonra kapı çaldı açtım ellerinde çiçekler kapimda sırılsıklam garibim bu yagmurda islanmis gelmiş :) aksama hazırlan dedi gunahini aldık zavallinin
Çok teşekkür ederim canım benim :)
günaydın kızlar. izmirde insanlık ölmüş resmen. otobüste helak oldum ayakta geldim bir insan kalkıp yer vermedi. iyice ağırlaştım sanırım. sırtım belim koptu resmen
valla ben de rapor alıcam ama annem hasta benim. yeni ameliyat oldu. mart başında inşallah kemoterapi almaya başlıcak. nasipse o zaman alıcam rapor. doğumla birleştiricem. ama şu an mecburum böyleUmarım hatırlar tatlım sabah da onun numarasını yapmıştır belki :)
Günaydın obencim, ben bu sebepten işe gidemiyorum zaten. Yoksa işim çok rahat ama yolda kimse yer vermediği için sallanıp biyerlere çarpıp duruyorum. Ariver in dediği gibi ben hamile hâlimle Yaşlılara yer verdiğimi biliyorum gencecik adamlar oturuyor
Sen de otur dinlen, imkanın varsa uzat ayaklarını canım. Allah koruyor miniklerimizi. Çok geçmiş olsun.
ince ruhlularda var tabi cnm yok değil sabah sabah işyerinde ki abimiz supriz yaptı bana masama bırakmış sağolsun
Eki Görüntüle 1409964 Eki Görüntüle 1409965
Tamam ozaman sorun halloldu :)Hatırladı canım bu yağmurda ellerinde çiçeklerle eve geldi :) aslında canım. Ben eşime hediye almamasini söyledim bu sene için tabi :) bebişin eksiklerini alalım dedim çünkü gerçekten çok masraf. . Ayy ne güzel bir günde doğmuşsun kız belki bebiş de o günde sürpriz yapıp gelir :) sana en güzel hediyeyi verir :)
Hatırladı canım ellerinde çiçeklerle bu yagmurda geri geldi eve garibim :)
Çok güzel, sağolsun varolsun böyle insanlar :)ince ruhlularda var tabi cnm yok değil sabah sabah işyerinde ki abimiz supriz yaptı bana masama bırakmış sağolsun
Eki Görüntüle 1409964 Eki Görüntüle 1409965
Allah şifa versin inşallah. Ozaman birazdaha sabır. Sanırım 4 haftan kaldı.valla ben de rapor alıcam ama annem hasta benim. yeni ameliyat oldu. mart başında inşallah kemoterapi almaya başlıcak. nasipse o zaman alıcam rapor. doğumla birleştiricem. ama şu an mecburum böyle
Ben şöyle bir formül buldum şimdi bizim gebeliğimizi sata göre yapıyorlar ya aslında ilk iki hafta bebek yok, döllenme olmuyor çünkü regliz, 6. haftada 1 aylık oluyoruz, 10. hafta 2 aylık, 14. hafta 3 aylık, 18. hafta 4. aylık, 22. hafta 5 aylık, 26. hafta 6 aylık, 30. hafta 7 aylık, 34. hafta 8 aylık, 38. hafta bitince 9 ay bitmiş oluyor kaldı geriye 2 hafta tamamı 40 haftaya o da işte 9 ay 10 gün ediyor hihi :)günaydın arkadaşlar ....sizlere sormak istediğim bir konu var.mayıs 15 e kadar benim 40 hafta tamamlanıyor.Ancak 28 hafta bitince 7 ay bitmiş olacaksa doğuma iki ay mı kalacak.yani nisan sonu oluyor.eşimle bunu konuşuyoruz.anlaşamadık sabah sabah...yardımcı olursanız sevinirim
Kuzum bebeğinle eşinle nice güzel, huzurlu, sağlıklı ve mutlu yıllara, umarım yeni yıl ve yavrun sana pırıl pırıl bir hayat sunar, Allah ömrünü bereketli etsin, öpüyorumGünaydın kızlar. . Bugün benim doğum günüm oldu yaş 22 :) ama doğum günüm daha bir anlamlı geliyor bana çünkü bebisim gobusumde çok şükür..
Asıl doğum günüm onu kucağıma alıp kokusunu içime cektigimde olacak :)
Ama eşim doğum günümü unuttu sanırım normalde ilk o kutlardi hem kutlamadi hem de sabah sabah kırdı beni çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?