2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Çok sevdim bu hesabı ben de böyle hesaplayayım sağol minik kuşun miniiiik annesi :))

Çok sevdim bu hesabı ben de böyle hesaplayayım sağol minik kuşun miniiiik annesi :))
Rica ederim canım :):) Biz bu hesaba gör 6. ayımızı doldurduk 7. aydan 1 hafta aldık hihi :) sen de 28+3'sün yani 29. hafta 4 gün sonra da tam 7 ayını dolduruyosun :) 8'den hafta alacaksınız maşallah :):)

Rica ederim canım :):) Biz bu hesaba gör 6. ayımızı doldurduk 7. aydan 1 hafta aldık hihi :) sen de 28+3'sün yani 29. hafta 4 gün sonra da tam 7 ayını dolduruyosun :) 8'den hafta alacaksınız maşallah :):)
Evet canım hesap tam uyuyor :) deryaizm in hep kafası karışıyordu burdanhesaplayabilir :):):)

Canimm dogum gunun kutlu olsunn, bebisinle esinle ve tum sevdiklerinle nice mutlu yillara, ogluslarimla kocaman opuyoruz seni
Bebisimin tekmeleriyle uyandim galiba o da çok heyecanlı annesiyle babasini çok özlemiş inş canm olumsuz bsy olmaz. Çok öptüm. Herkese Günaydınnnn. Hafif serin ıslak zeminli bir adana sabahindan Hahayyyy
Ayy kiyamam minnak da sizi ozlemis demek ki, hissetmis bugun buluscaginizi guzel haberler bekliyoruz canim optuk sizi

ince ruhlularda var tabi cnm yok değil sabah sabah işyerinde ki abimiz supriz yaptı bana masama bırakmış sağolsun
Eki Görüntüle 1409964 Eki Görüntüle 1409965
Ne guzel bi surpriizzz saglicakla giysin minigin insallah canim benim

valla ben de rapor alıcam ama annem hasta benim. yeni ameliyat oldu. mart başında inşallah kemoterapi almaya başlıcak. nasipse o zaman alıcam rapor. doğumla birleştiricem. ama şu an mecburum böyle
Gecmis olsun canim izne ayrilman senin icinde iyi olur

Çok teşekkür ederim canım benim :) evet öyle olacak inşallah :)
Çok teşekkür ediyorum canım ben de öpüyorum
Ay beni öpen ogluslarini yerim ben canım çok teşekkür ediyorum :)
AdaisyLove Canımmm sevdiklerinle veeeeee göbüşündeki mucizenle harika bir yaş diliyorum sana :)
Ay canimsin teşekkür ediyorum öpüyorum kocaman :)

günaydın kızlar. izmirde insanlık ölmüş resmen. otobüste helak oldum ayakta geldim bir insan kalkıp yer vermedi. iyice ağırlaştım sanırım. sırtım belim koptu resmen

böylelerinden gidip yer isteyeceksin ancak ondan anlıyorlar çünkü. geçen gün çarşıay gittim hava güzeldi giderken kalın şeyler giymedim metroya bindim kimse kalkmadı ben boş buldum oturdum sonra dönüşte hava soğudu bende panço almıştım onu giydim üzerime o kadar şişman gösterdiki beni sanki 9 aylık gibi metroya bir bindim herhes ayaklandı

Kızlar Merhaba. ..ne zamandır giremiyorum. Çünkü annem kadar sevdiğim 15 yılımi aynı evde geçirdiğim ananemi kaybettim. 2 hafta oldu.benim için tarifi mümkün olmayan acı yaşadım allahım sabrini veriyor tabi..yoksa acı ilk günkü gibi olsa yürek dayanmaz. .babamı da çok küçük yaşta kaybettiğm için hep yanimizda idi..güç vermişti hep bize.simdi annem geldi yanıma...tek tesellim o..bebeğimin kontrolü oldu her şey yolunda çok şükür. .Şeker yüklemesi yapıldı sınırda çıktı. Dikkat et dedi..

Teyzeleri biz geldik. Herseyi sordum dr.a bebek aşağıda falan durmuyo onu da nerden çıkardın olması gereken yerde dedi rahim ağzına da baktı kapalı dedi. Günde yarım saati gecmemek şartıyla yürüyüş yapabilirsin dedi.Onun dışında maşallah oğluşum 1300 gram 40 cm boyu olmuş. Boylu poslu bisey olcak galiba haftasına göre çok iyi dedi. Bi yan bide ön profilden foto verdi ama net degil fotolar eliyle yüzünü kapatmisti. Pipiyi de biz sormadan tekrar gösterdi ohh içim rahatladı birden güzel seyler duyunca. Darısı kontrole gidecek tüm hamislere olsun inşallah.

:))))

çok sevindim canım :) pipili hep sağlıklı olsun inşallah

Yalnız haftalardir aklımda olan bişi var..ayrıntılı ultrason a girmiştim. Doktor sorun yok dedi..renkli videosunu izlerken dikkat ettim dudaginda gariplik var gibi..tam da emin değilim. Raporda da dudak damak normal yazmış..kendi doktorum a söyledim. Ayrıntili ultrason raporunda yazmıo sa bişi için rahat etsin dedi..acaba gözden mi kaçırdı diyorum..hani yarik dudak falan mi ki..bir de bunu takmak istemiom kafama ama..napayım

Basın sağolsun canm benim. Kontrolün iyi geçmiş hersey yolundaymis cok sevindim canm gözünaydin. Sekere dikkat edersin bsy olmaz.

başınız sağolsun canım Rabbim sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…