- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
bende cok begendim aynencnm iyiki warlar :)))Çok güzel, sağolsun varolsun böyle insanlar :).
Ben şöyle bir formül buldum şimdi bizim gebeliğimizi sata göre yapıyorlar ya aslında ilk iki hafta bebek yok, döllenme olmuyor çünkü regliz, 6. haftada 1 aylık oluyoruz, 10. hafta 2 aylık, 14. hafta 3 aylık, 18. hafta 4. aylık, 22. hafta 5 aylık, 26. hafta 6 aylık, 30. hafta 7 aylık, 34. hafta 8 aylık, 38. hafta bitince 9 ay bitmiş oluyor kaldı geriye 2 hafta tamamı 40 haftaya o da işte 9 ay 10 gün ediyor hihi :)
Kuzum bebeğinle eşinle nice güzel, huzurlu, sağlıklı ve mutlu yıllara, umarım yeni yıl ve yavrun sana pırıl pırıl bir hayat sunar, Allah ömrünü bereketli etsin, öpüyorum
Rica ederim canım :):) Biz bu hesaba gör 6. ayımızı doldurduk 7. aydan 1 hafta aldık hihi :) sen de 28+3'sün yani 29. hafta 4 gün sonra da tam 7 ayını dolduruyosun :) 8'den hafta alacaksınız maşallah :):)Çok sevdim bu hesabıben de böyle hesaplayayım sağol minik kuşun miniiiik annesi :))
Evet canım hesap tam uyuyor :)Rica ederim canım :):) Biz bu hesaba gör 6. ayımızı doldurduk 7. aydan 1 hafta aldık hihi :) sen de 28+3'sün yani 29. hafta 4 gün sonra da tam 7 ayını dolduruyosun :) 8'den hafta alacaksınız maşallah :):)
mutlu yıllar cnm bizde nisanda 23 olucaz inşallah :)))
ay bu erkekleri hiç anlamıyorum ben ya bazen hepsini boğazlayasım geliyor oğluşlarımız haric tabi
bende 14 subatta ne alacgnı sordum bana en büyük hediye kendisiymiş la
ahahahahahaahha çok tatlıısnız yaaaaaa
Canimm dogum gunun kutlu olsunn, bebisinle esinle ve tum sevdiklerinle nice mutlu yillara, ogluslarimla kocaman opuyoruz seniGünaydın kızlar. . Bugün benim doğum günüm oldu yaş 22 :) ama doğum günüm daha bir anlamlı geliyor bana çünkü bebisim gobusumde çok şükür..
Asıl doğum günüm onu kucağıma alıp kokusunu içime cektigimde olacak :)
Ama eşim doğum günümü unuttu sanırım normalde ilk o kutlardi hem kutlamadi hem de sabah sabah kırdı beni çok üzüldüm
Ayy kiyamam minnak da sizi ozlemis demek ki, hissetmis bugun buluscaginiziBebisimin tekmeleriyle uyandim galiba o da çok heyecanlı annesiyle babasini çok özlemişinş canm olumsuz bsy olmaz. Çok öptüm. Herkese Günaydınnnn. Hafif serin ıslak zeminli bir adana sabahindan Hahayyyy
Ne guzel bi surpriizzz saglicakla giysin minigin insallah canim benimince ruhlularda var tabi cnm yok değil sabah sabah işyerinde ki abimiz supriz yaptı bana masama bırakmış sağolsun
Eki Görüntüle 1409964 Eki Görüntüle 1409965
Kizlar Günaydın dr dun 26-+2 gun dedi benim aktarma için 32: haftam hangi tarihte olur isin içinden çıkamadım
Gecmis olsun canim izne ayrilman senin icinde iyi olurvalla ben de rapor alıcam ama annem hasta benim. yeni ameliyat oldu. mart başında inşallah kemoterapi almaya başlıcak. nasipse o zaman alıcam rapor. doğumla birleştiricem. ama şu an mecburum böyle
Çok teşekkür ederim canım benim :) evet öyle olacak inşallah :)Nice mutlu yaslara canim
Sevdiklerinle beraber. Cok da gencsin ne guzel, kizinla iki yakin arkadas gibi olacaksiniz. :)
Her yerde oyle...
Ben metro ile gidip geliyorum, insanlar etrafina bile bakmiyor zor durumda olan var mi diye, inerken itis kakis oluyor. Cok sinir ama katlanacagim biraz daha.
Çok teşekkür ediyorum canım ben de öpüyorumBen şöyle bir formül buldum şimdi bizim gebeliğimizi sata göre yapıyorlar ya aslında ilk iki hafta bebek yok, döllenme olmuyor çünkü regliz, 6. haftada 1 aylık oluyoruz, 10. hafta 2 aylık, 14. hafta 3 aylık, 18. hafta 4. aylık, 22. hafta 5 aylık, 26. hafta 6 aylık, 30. hafta 7 aylık, 34. hafta 8 aylık, 38. hafta bitince 9 ay bitmiş oluyor kaldı geriye 2 hafta tamamı 40 haftaya o da işte 9 ay 10 gün ediyor hihi :)
Kuzum bebeğinle eşinle nice güzel, huzurlu, sağlıklı ve mutlu yıllara, umarım yeni yıl ve yavrun sana pırıl pırıl bir hayat sunar, Allah ömrünü bereketli etsin, öpüyorum
Ay beni öpen ogluslarini yerim ben canım çok teşekkür ediyorum :)Canimm dogum gunun kutlu olsunn, bebisinle esinle ve tum sevdiklerinle nice mutlu yillara, ogluslarimla kocaman opuyoruz seni
Ayy kiyamam minnak da sizi ozlemis demek ki, hissetmis bugun buluscaginiziguzel haberler bekliyoruz canim optuk sizi
Ne guzel bi surpriizzz saglicakla giysin minigin insallah canim benim
Ay canimsin teşekkür ediyorum öpüyorum kocaman :)AdaisyLove Canımmm sevdiklerinle veeeeee göbüşündeki mucizenle harika bir yaş diliyorum sana :)
günaydın kızlar. izmirde insanlık ölmüş resmen. otobüste helak oldum ayakta geldim bir insan kalkıp yer vermedi. iyice ağırlaştım sanırım. sırtım belim koptu resmen
:))))böylelerinden gidip yer isteyeceksin ancak ondan anlıyorlar çünkü.geçen gün çarşıay gittim hava güzeldi giderken kalın şeyler giymedim metroya bindim kimse kalkmadı ben boş buldum oturdum sonra dönüşte hava soğudu bende panço almıştım onu giydim üzerime o kadar şişman gösterdiki beni sanki 9 aylık gibi metroya bir bindim herhes ayaklandı
çok sevindim canım :) pipili hep sağlıklı olsun inşallahTeyzeleri biz geldik. Herseyi sordum dr.a bebek aşağıda falan durmuyo onu da nerden çıkardın olması gereken yerde dedi rahim ağzına da baktı kapalı dedi. Günde yarım saati gecmemek şartıyla yürüyüş yapabilirsin dedi.Onun dışında maşallah oğluşum 1300 gram 40 cm boyu olmuş. Boylu poslu bisey olcak galiba haftasına göre çok iyi dedi. Bi yan bide ön profilden foto verdi ama net degil fotolar eliyle yüzünü kapatmisti. Pipiyi de biz sormadan tekrar gösterdiohh içim rahatladı birden güzel seyler duyunca. Darısı kontrole gidecek tüm hamislere olsun inşallah.
Basın sağolsun canm benim. Kontrolün iyi geçmiş hersey yolundaymis cok sevindim canm gözünaydin. Sekere dikkat edersin bsy olmaz.Kızlar Merhaba. ..ne zamandır giremiyorum. Çünkü annem kadar sevdiğim 15 yılımi aynı evde geçirdiğim ananemi kaybettim. 2 hafta oldu.benim için tarifi mümkün olmayan acı yaşadım allahım sabrini veriyor tabi..yoksa acı ilk günkü gibi olsa yürek dayanmaz. .babamı da çok küçük yaşta kaybettiğm için hep yanimizda idi..güç vermişti hep bize.simdi annem geldi yanıma...tek tesellim o..bebeğimin kontrolü oldu her şey yolunda çok şükür. .Şeker yüklemesi yapıldı sınırda çıktı. Dikkat et dedi..
Kızlar Merhaba. ..ne zamandır giremiyorum. Çünkü annem kadar sevdiğim 15 yılımi aynı evde geçirdiğim ananemi kaybettim. 2 hafta oldu.benim için tarifi mümkün olmayan acı yaşadım allahım sabrini veriyor tabi..yoksa acı ilk günkü gibi olsa yürek dayanmaz. .babamı da çok küçük yaşta kaybettiğm için hep yanimizda idi..güç vermişti hep bize.simdi annem geldi yanıma...tek tesellim o..bebeğimin kontrolü oldu her şey yolunda çok şükür. .Şeker yüklemesi yapıldı sınırda çıktı. Dikkat et dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?