Teyzeleri biz geldik. Herseyi sordum dr.a bebek aşağıda falan durmuyo onu da nerden çıkardın olması gereken yerde dedi rahim ağzına da baktı kapalı dedi. Günde yarım saati gecmemek şartıyla yürüyüş yapabilirsin dedi.Onun dışında maşallah oğluşum 1300 gram 40 cm boyu olmuş. Boylu poslu bisey olcak galiba haftasına göre çok iyi dedi. Bi yan bide ön profilden foto verdi ama net degil fotolar eliyle yüzünü kapatmisti. Pipiyi de biz sormadan tekrar gösterdiohh içim rahatladı birden güzel seyler duyunca. Darısı kontrole gidecek tüm hamislere olsun inşallah.
Teyzeleri biz geldik. Herseyi sordum dr.a bebek aşağıda falan durmuyo onu da nerden çıkardın olması gereken yerde dedi rahim ağzına da baktı kapalı dedi. Günde yarım saati gecmemek şartıyla yürüyüş yapabilirsin dedi.Onun dışında maşallah oğluşum 1300 gram 40 cm boyu olmuş. Boylu poslu bisey olcak galiba haftasına göre çok iyi dedi. Bi yan bide ön profilden foto verdi ama net degil fotolar eliyle yüzünü kapatmisti. Pipiyi de biz sormadan tekrar gösterdiohh içim rahatladı birden güzel seyler duyunca. Darısı kontrole gidecek tüm hamislere olsun inşallah.
Oyyyy maşallah pipilime cok sevındım canım nede gusel büyümüş ....boylu poslu olacak inş.... Çook optum canım darısı haftaya bizeTeyzeleri biz geldik. Herseyi sordum dr.a bebek aşağıda falan durmuyo onu da nerden çıkardın olması gereken yerde dedi rahim ağzına da baktı kapalı dedi. Günde yarım saati gecmemek şartıyla yürüyüş yapabilirsin dedi.Onun dışında maşallah oğluşum 1300 gram 40 cm boyu olmuş. Boylu poslu bisey olcak galiba haftasına göre çok iyi dedi. Bi yan bide ön profilden foto verdi ama net degil fotolar eliyle yüzünü kapatmisti. Pipiyi de biz sormadan tekrar gösterdiohh içim rahatladı birden güzel seyler duyunca. Darısı kontrole gidecek tüm hamislere olsun inşallah.
Allah kalanlara sağlık versin sana da bol sabırcanım. Iyi olmasına sevindik bebişinin.Kızlar Merhaba. ..ne zamandır giremiyorum. Çünkü annem kadar sevdiğim 15 yılımi aynı evde geçirdiğim ananemi kaybettim. 2 hafta oldu.benim için tarifi mümkün olmayan acı yaşadım allahım sabrini veriyor tabi..yoksa acı ilk günkü gibi olsa yürek dayanmaz. .babamı da çok küçük yaşta kaybettiğm için hep yanimizda idi..güç vermişti hep bize.simdi annem geldi yanıma...tek tesellim o..bebeğimin kontrolü oldu her şey yolunda çok şükür. .Şeker yüklemesi yapıldı sınırda çıktı. Dikkat et dedi..
Canım basın dağılsın anneannenin mekanı cennet olsun .sen bebişinle kendıne dıkkat et allahım anneni sana bagıslasın .çok optukKızlar Merhaba. ..ne zamandır giremiyorum. Çünkü annem kadar sevdiğim 15 yılımi aynı evde geçirdiğim ananemi kaybettim. 2 hafta oldu.benim için tarifi mümkün olmayan acı yaşadım allahım sabrini veriyor tabi..yoksa acı ilk günkü gibi olsa yürek dayanmaz. .babamı da çok küçük yaşta kaybettiğm için hep yanimizda idi..güç vermişti hep bize.simdi annem geldi yanıma...tek tesellim o..bebeğimin kontrolü oldu her şey yolunda çok şükür. .Şeker yüklemesi yapıldı sınırda çıktı. Dikkat et dedi..
Kızlar Merhaba. ..ne zamandır giremiyorum. Çünkü annem kadar sevdiğim 15 yılımi aynı evde geçirdiğim ananemi kaybettim. 2 hafta oldu.benim için tarifi mümkün olmayan acı yaşadım allahım sabrini veriyor tabi..yoksa acı ilk günkü gibi olsa yürek dayanmaz. .babamı da çok küçük yaşta kaybettiğm için hep yanimizda idi..güç vermişti hep bize.simdi annem geldi yanıma...tek tesellim o..bebeğimin kontrolü oldu her şey yolunda çok şükür. .Şeker yüklemesi yapıldı sınırda çıktı. Dikkat et dedi..
Ohhhhhh maşallah tam bir tosun ve dalyan gibi bir boyTeyzeleri biz geldik. Herseyi sordum dr.a bebek aşağıda falan durmuyo onu da nerden çıkardın olması gereken yerde dedi rahim ağzına da baktı kapalı dedi. Günde yarım saati gecmemek şartıyla yürüyüş yapabilirsin dedi.Onun dışında maşallah oğluşum 1300 gram 40 cm boyu olmuş. Boylu poslu bisey olcak galiba haftasına göre çok iyi dedi. Bi yan bide ön profilden foto verdi ama net degil fotolar eliyle yüzünü kapatmisti. Pipiyi de biz sormadan tekrar gösterdiohh içim rahatladı birden güzel seyler duyunca. Darısı kontrole gidecek tüm hamislere olsun inşallah.
sağolasın cnmNe guzel bi surpriizzz saglicakla giysin minigin insallah canim benim
Kızlar Merhaba. ..ne zamandır giremiyorum. Çünkü annem kadar sevdiğim 15 yılımi aynı evde geçirdiğim ananemi kaybettim. 2 hafta oldu.benim için tarifi mümkün olmayan acı yaşadım allahım sabrini veriyor tabi..yoksa acı ilk günkü gibi olsa yürek dayanmaz. .babamı da çok küçük yaşta kaybettiğm için hep yanimizda idi..güç vermişti hep bize.simdi annem geldi yanıma...tek tesellim o..bebeğimin kontrolü oldu her şey yolunda çok şükür. .Şeker yüklemesi yapıldı sınırda çıktı. Dikkat et dedi..
Masallah buyumus minnak :) cok sevindim canim saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz insallahhhTeyzeleri biz geldik. Herseyi sordum dr.a bebek aşağıda falan durmuyo onu da nerden çıkardın olması gereken yerde dedi rahim ağzına da baktı kapalı dedi. Günde yarım saati gecmemek şartıyla yürüyüş yapabilirsin dedi.Onun dışında maşallah oğluşum 1300 gram 40 cm boyu olmuş. Boylu poslu bisey olcak galiba haftasına göre çok iyi dedi. Bi yan bide ön profilden foto verdi ama net degil fotolar eliyle yüzünü kapatmisti. Pipiyi de biz sormadan tekrar gösterdiohh içim rahatladı birden güzel seyler duyunca. Darısı kontrole gidecek tüm hamislere olsun inşallah.
Basin sagolsun canim benim Allah sabir versin, mekani cennet olsun... Yediklerine dikkat et ve fazla kendini uzmemeye calis tatlim, dudaginda da bisey yoktur Allahin izniyle tatlim kafana takma bosuna, bisey olsa doktor gorurdu ama yine de bi dahaki kontrolunde raporu gotur doktoruna icin rahatlar en azindanYalnız haftalardir aklımda olan bişi var..ayrıntılı ultrason a girmiştim. Doktor sorun yok dedi..renkli videosunu izlerken dikkat ettim dudaginda gariplik var gibi..tam da emin değilim. Raporda da dudak damak normal yazmış..kendi doktorum a söyledim. Ayrıntili ultrason raporunda yazmıo sa bişi için rahat etsin dedi..acaba gözden mi kaçırdı diyorum..hani yarik dudak falan mi ki..bir de bunu takmak istemiom kafama ama..napayım
masallah annesi neyle besliyorsun kuzuyuTeyzeleri biz geldik. Herseyi sordum dr.a bebek aşağıda falan durmuyo onu da nerden çıkardın olması gereken yerde dedi rahim ağzına da baktı kapalı dedi. Günde yarım saati gecmemek şartıyla yürüyüş yapabilirsin dedi.Onun dışında maşallah oğluşum 1300 gram 40 cm boyu olmuş. Boylu poslu bisey olcak galiba haftasına göre çok iyi dedi. Bi yan bide ön profilden foto verdi ama net degil fotolar eliyle yüzünü kapatmisti. Pipiyi de biz sormadan tekrar gösterdiohh içim rahatladı birden güzel seyler duyunca. Darısı kontrole gidecek tüm hamislere olsun inşallah.
arkadaşlar günaydın. Dün patronumla aramda bır konuşma geçti ve benı işten cıkarıcaklarını soyledı. yani doğum ıznındeykenmı bıtıncemı o kısmını anlamadm ama onu ogrenıcem. Benım öğrenmek ıstedıgım bu süreçte doğum sebebiyle ısten çıkarmada ıhbar taxzmınatı odemeyebılırmı bana
Teyzesii mesjni sonradan okudum. Gelecek aya söylerim selamini inş hayatımın erkekineKızlar ve minnoş yavruları, günaydınn, çok yoğundu iş yeri ancak yazabildim :) Tatil olan hamişleri kıskanıyorummm :)
Bu aradaBenim Minnak Sevgilim hayatının erkekine benden selam söyle kuzucum, benim yerime de okşa ve güzel haberlerle gelin olur mu, öptüm seni ve pipilini :)
Çok teşekkür ederim canım benim :) evet öyle olacak inşallah :)
Çok teşekkür ediyorum canım ben de öpüyorum
Ay beni öpen ogluslarini yerim ben canım çok teşekkür ediyorum :)
Ay canimsin teşekkür ediyorum öpüyorum kocaman :)
Canım gozunaydin,pasacik kocaman olmuş maşallah :)Basın sağolsun canm benim. Kontrolün iyi geçmiş hersey yolundaymis cok sevindim canm gözünaydin. Sekere dikkat edersin bsy olmaz.
evet sgk dan ogrendm öyleymıs. izindeyken bıle cıkarabılırmıs ama haklarımı vermek sartı ıle ve bu süreçte doğum paranıda alabılıyormuşsun.o işyerine kalmış birşey canım eğer ücretsiz iznin bitince çıkaracaksa vermek zorunda değil sonuçda sana erken haber vermiş oluyor..ama hemen yarın çıkacaksan vermek zorunda
evet sgk dan ogrendm öyleymıs. izindeyken bıle cıkarabılırmıs ama haklarımı vermek sartı ıle ve bu süreçte doğum paranıda alabılıyormuşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?