2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ooyy yerim ben onu maşALLAH gözün aydın olsun minnakım..

Oyyyy maşallah pipilime cok sevındım canım nede gusel büyümüş ....boylu poslu olacak inş.... Çook optum canım darısı haftaya bize

Allah kalanlara sağlık versin sana da bol sabırcanım. Iyi olmasına sevindik bebişinin.

Masallah pipiline, herkes hayırlı haberlerle gelsin insallah ben de yarın gidecegim...

arkadaşlar günaydın. Dün patronumla aramda bır konuşma geçti ve benı işten cıkarıcaklarını soyledı. yani doğum ıznındeykenmı bıtıncemı o kısmını anlamadm ama onu ogrenıcem. Benım öğrenmek ıstedıgım bu süreçte doğum sebebiyle ısten çıkarmada ıhbar taxzmınatı odemeyebılırmı bana

Canım basın dağılsın anneannenin mekanı cennet olsun .sen bebişinle kendıne dıkkat et allahım anneni sana bagıslasın .çok optuk

basın sagolsun, cok zor bir durum, aynı şeyleri ben de yasadım ve toparlanması cok zor oldu ama senin karnında minik mucizen var, kendini sakın koyverme...

Ohhhhhh maşallah tam bir tosun ve dalyan gibi bir boy
Düşünsene Minnakk 10 cm gibi birşey kaldı ya. Sonra doğacaklar

Masallah buyumus minnak :) cok sevindim canim saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz insallahhh
Basin sagolsun canim benim Allah sabir versin, mekani cennet olsun... Yediklerine dikkat et ve fazla kendini uzmemeye calis tatlim, dudaginda da bisey yoktur Allahin izniyle tatlim kafana takma bosuna, bisey olsa doktor gorurdu ama yine de bi dahaki kontrolunde raporu gotur doktoruna icin rahatlar en azindan

masallah annesi neyle besliyorsun kuzuyu

A asi mavi canım benimkinin kafasında delik görünüyordu. Mesela fotoğraftan. Bir de saçlı görünüyordu. Doktor onlar gölge saçı da göremiyoruz ultrasondan dedi. Senin gördün gölgesidir

o işyerine kalmış birşey canım eğer ücretsiz iznin bitince çıkaracaksa vermek zorunda değil sonuçda sana erken haber vermiş oluyor..ama hemen yarın çıkacaksan vermek zorunda

Teyzesii mesjni sonradan okudum. Gelecek aya söylerim selamini inş hayatımın erkekine kızlar alıntı yapamadim hepinize çok teşekkür ettim cok saolun iyiki varsinizz. :-*

Canım doğum günün kutlu olsun esinle,yavrunla ve tüm sevdiklerine nice yıllara optum

o işyerine kalmış birşey canım eğer ücretsiz iznin bitince çıkaracaksa vermek zorunda değil sonuçda sana erken haber vermiş oluyor..ama hemen yarın çıkacaksan vermek zorunda
evet sgk dan ogrendm öyleymıs. izindeyken bıle cıkarabılırmıs ama haklarımı vermek sartı ıle ve bu süreçte doğum paranıda alabılıyormuşsun.

evet sgk dan ogrendm öyleymıs. izindeyken bıle cıkarabılırmıs ama haklarımı vermek sartı ıle ve bu süreçte doğum paranıda alabılıyormuşsun.

evet aynı şekilde bende öyleyim konuştuk hamileliğimin başında raporum biitnce dönmicem ama ihbar vermez erken haberim oldu sonuçta..

ben çalışmka istiemiyordum burda iyi oldu o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…