2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
maşallah canım çok güzel bebiş büyümüş yaaa benim doktora soracak hiç bir sorum yok sadece bazen batmalarım oluyor onu sorarrım :) bizde cumartesi gidicez görmeye böyle haberler hepimizin başına inşallah

Kızlar ben böyle bir takım beğendim ama yapan kişi 200 tl istiyor çok çok pahalı ben istesem aynısını yapamaz miyim acaba. Süsleri dikiyorlar mı bilen varsa yardimci olsun bana :)

Eklentiler

• FB_IMG_1423492810652.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 139
evet aynı şekilde bende öyleyim konuştuk hamileliğimin başında raporum biitnce dönmicem ama ihbar vermez erken haberim oldu sonuçta..

ben çalışmka istiemiyordum burda iyi oldu o yüzden
bende aynı sekılde istemiyordum en azından para alabılecegız :)

Kızlar ben böyle bir takım beğendim ama yapan kişi 200 tl istiyor çok çok pahalı ben istesem aynısını yapamaz miyim acaba. Süsleri dikiyorlar mı bilen varsa yardimci olsun bana :)
yok artık ne kadar pahalı ya çok rahat yaparsın canım mazlemeyi bulursan benim arkadaşımda bana yapıyo sanırım

başın saolsun canım. allah rahmet eylesin sizlere de sabır versin. dikkat et kendine. ben de annemle ilgili çok üzülmüştüm. şekerine de dikkat edersen bişey çıkmaz inş

Allah rahmet eylesin, başın sagolsun. Rabbim sabrını veriyor haklısın. Bebeğine de maşallah annesi, şükür her şey yolunda.

Bende bir mayıs annesi olacağım ve ilk bebeğimi kucağıma alacağım.Heyecan, mutluluk, korku hepsi bir arada tüm duyguları yaşıyorum. karnımda minik kıpırtılar hissetmeye başladığım anla güçlü tekmeleri atmaya başladığı şu ana kadar yaşadığım mutluluk tarif edilemez. Allah herkese bu duyguları nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alalım.
9 Mayıs 2015 Ege' mizin doğum tarihi gibi görünüyor. Sağlıkla gel annecim

amin inşaAllah, hoşgeldiniz aramıza

Başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır ve sağlık versin inşallah, ayrıntılın da iyi çıkmış gözün aydın, dikkat et kendine de bebeğine de..

Oy teyzesinin pipilisi, kız bu kocaman olmuş ya Minnak :) 1300 gr. wuw boyu da 40 cm maşallah Allah nazardan esirgesin, bi metre doğacak kız :):) hihi :) Basketbolcu olucak bizim pipili :):) Çok sevindim iyi olmasına darısı bize, öpüyorum :)

hıçkırık nasıl biliyormusun? zaten başlarsa anlarsın. sabit bir şekilde 3-4 sn aralıkla sürekli atıyor. kafası yada sırtı yakınsa göbeğine elleyincede anlaşılıyor. 10 dk. sürüyor bizimkinin neredeyse. gerçi ebe o hıçkırık değil dedi ama ben inanmıyorum çünkü öyle o kadar sabit aralıklı hareket etmesi mümkün değil. kalp atışı gibi ama daha kuvvetli oluyor. en komiği geçmeyince sinirlenmesi. başlıyor tekme yumruk atmaya :))

Bugun tam 28haftalık olduk HUZEYFEM 35cm boyu 1200gram kilosuyla içimi rahatlattı bugün usg de 28+5gözüküo yalnız ..artık bütün ailem hazırlık yapıyor sbırsızlıkla bekliyoruz ama şuan bebegim ters duruo 36.haftaya kadar dönmezse sezaryen ddi doktorum

ay canım gözün aydın. çok sevindim valla adına. inşallah haftaya bizde güzel sonuçlarla geliriz.

kızlar merhaba,
bugün dahiliye doktoruna gittim. dünkü şeker yüklemesini gösterdim. aslında yüksek değil sınırda dedi. oradaki uzman doktoruna da sordu oda aynı şeyi söylemiş. 50 gr. yapılmıştı test yarın için 75 gr. istedi. yarın tekrar yapılacak. bugün birde diğer testleri yaptırdı doktor. dün 3 tüp bugünde 3 tüp kan alındı. eve geldiğimden beri hem halsizim hemde başım dönmeye başladı. yarın da 3 tüp kan alınıcak valla 1 ünite kanım gitmiş olacak neredeyse. birde üstüne aç kalıyorum. bebeğim için endişelenmeye başladım. inşallah ona bunların bir zararı olmaz. enerjimi ve kanımı yerine getirecek ama yarınki testi tehlikeye sokmayacak ne yemem gerek sizce? yesişl mercimekle kırmızı et geldi aklıma ama sizden de fikir alayım dedim?

bizim ultrason görüntüsündede öyle birşey çıkmıştı. bende endişenmiştim. sonra verilen videoyu izledim orada normal olduğunu gördüm. siz almışmıydınız dvd sini. oradan da bakın. o fotolar yanıltıcı olabiliyorlar. birde yarık damak yada dudakları doktorlar hemen farkediyorlar çünkü onun belgeselini izlemiştim. doğum sonrası hemen müdahale ediliyormuş. öyle olsa kesin söylerdi doktorun.

ben hamilelik yüzünden işten çıkartmaların yasalaştığını hatırlıyorum. iş yerinin bu sebeple seni işten çıkartma hakkı yok. bence muhasebeci birinden tam öğren bunu. hem tazminat hem dava edip işe devam hakkın var diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…