- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
maşallah canım çok güzel bebiş büyümüş yaaa benim doktora soracak hiç bir sorum yok sadece bazen batmalarım oluyor onu sorarrım :) bizde cumartesi gidicez görmeye böyle haberler hepimizin başına inşallahTeyzeleri biz geldik. Herseyi sordum dr.a bebek aşağıda falan durmuyo onu da nerden çıkardın olması gereken yerde dedi rahim ağzına da baktı kapalı dedi. Günde yarım saati gecmemek şartıyla yürüyüş yapabilirsin dedi.Onun dışında maşallah oğluşum 1300 gram 40 cm boyu olmuş. Boylu poslu bisey olcak galiba haftasına göre çok iyi dedi. Bi yan bide ön profilden foto verdi ama net degil fotolar eliyle yüzünü kapatmisti. Pipiyi de biz sormadan tekrar gösterdiohh içim rahatladı birden güzel seyler duyunca. Darısı kontrole gidecek tüm hamislere olsun inşallah.
Teşekkür ederim tatlım :)Canım doğum günün kutlu olsun esinle,yavrunla ve tüm sevdiklerine nice yıllara optum
bende aynı sekılde istemiyordum en azından para alabılecegız :)evet aynı şekilde bende öyleyim konuştuk hamileliğimin başında raporum biitnce dönmicem ama ihbar vermez erken haberim oldu sonuçta..
ben çalışmka istiemiyordum burda iyi oldu o yüzden
bende aynı sekılde istemiyordum en azından para alabılecegız :)
yok artık ne kadar pahalı ya çok rahat yaparsın canım mazlemeyi bulursan benim arkadaşımda bana yapıyo sanırımKızlar ben böyle bir takım beğendim ama yapan kişi 200 tl istiyor çok çok pahalı ben istesem aynısını yapamaz miyim acaba. Süsleri dikiyorlar mı bilen varsa yardimci olsun bana :)
Malzemeyi buldum canım çok pahalı değilmiş süsler taş catlasa 20 tl yapıyor. . Biraz araştırdım çok basitmis yapıcam sanırım :)yok artık ne kadar pahalı ya çok rahat yaparsın canım mazlemeyi bulursan benim arkadaşımda bana yapıyo sanırım
başın saolsun canım. allah rahmet eylesin sizlere de sabır versin. dikkat et kendine. ben de annemle ilgili çok üzülmüştüm. şekerine de dikkat edersen bişey çıkmaz inşKızlar Merhaba. ..ne zamandır giremiyorum. Çünkü annem kadar sevdiğim 15 yılımi aynı evde geçirdiğim ananemi kaybettim. 2 hafta oldu.benim için tarifi mümkün olmayan acı yaşadım allahım sabrini veriyor tabi..yoksa acı ilk günkü gibi olsa yürek dayanmaz. .babamı da çok küçük yaşta kaybettiğm için hep yanimizda idi..güç vermişti hep bize.simdi annem geldi yanıma...tek tesellim o..bebeğimin kontrolü oldu her şey yolunda çok şükür. .Şeker yüklemesi yapıldı sınırda çıktı. Dikkat et dedi..
Kızlar Merhaba. ..ne zamandır giremiyorum. Çünkü annem kadar sevdiğim 15 yılımi aynı evde geçirdiğim ananemi kaybettim. 2 hafta oldu.benim için tarifi mümkün olmayan acı yaşadım allahım sabrini veriyor tabi..yoksa acı ilk günkü gibi olsa yürek dayanmaz. .babamı da çok küçük yaşta kaybettiğm için hep yanimizda idi..güç vermişti hep bize.simdi annem geldi yanıma...tek tesellim o..bebeğimin kontrolü oldu her şey yolunda çok şükür. .Şeker yüklemesi yapıldı sınırda çıktı. Dikkat et dedi..
Bende bir mayıs annesi olacağım ve ilk bebeğimi kucağıma alacağım.Heyecan, mutluluk, korku hepsi bir arada tüm duyguları yaşıyorum. karnımda minik kıpırtılar hissetmeye başladığım anla güçlü tekmeleri atmaya başladığı şu ana kadar yaşadığım mutluluk tarif edilemez. Allah herkese bu duyguları nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alalım.
9 Mayıs 2015Ege' mizin doğum tarihi gibi görünüyor. Sağlıkla gel annecim
teşekkür ederim aranızda olmak güzel :)amin inşaAllah, hoşgeldiniz aramıza
aynen tazminatımızdan olmadık :)kaç sene var senin ?ne kadar alıcaksın
Başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır ve sağlık versin inşallah, ayrıntılın da iyi çıkmış gözün aydın, dikkat et kendine de bebeğine de..Kızlar Merhaba. ..ne zamandır giremiyorum. Çünkü annem kadar sevdiğim 15 yılımi aynı evde geçirdiğim ananemi kaybettim. 2 hafta oldu.benim için tarifi mümkün olmayan acı yaşadım allahım sabrini veriyor tabi..yoksa acı ilk günkü gibi olsa yürek dayanmaz. .babamı da çok küçük yaşta kaybettiğm için hep yanimizda idi..güç vermişti hep bize.simdi annem geldi yanıma...tek tesellim o..bebeğimin kontrolü oldu her şey yolunda çok şükür. .Şeker yüklemesi yapıldı sınırda çıktı. Dikkat et dedi..
Oy teyzesinin pipilisi, kız bu kocaman olmuş ya Minnak :) 1300 gr. wuw boyu da 40 cm maşallah Allah nazardan esirgesin, bi metre doğacak kız :):) hihi :) Basketbolcu olucak bizim pipili :):) Çok sevindim iyi olmasına darısı bize, öpüyorum :)Teyzeleri biz geldik. Herseyi sordum dr.a bebek aşağıda falan durmuyo onu da nerden çıkardın olması gereken yerde dedi rahim ağzına da baktı kapalı dedi. Günde yarım saati gecmemek şartıyla yürüyüş yapabilirsin dedi.Onun dışında maşallah oğluşum 1300 gram 40 cm boyu olmuş. Boylu poslu bisey olcak galiba haftasına göre çok iyi dedi. Bi yan bide ön profilden foto verdi ama net degil fotolar eliyle yüzünü kapatmisti. Pipiyi de biz sormadan tekrar gösterdiohh içim rahatladı birden güzel seyler duyunca. Darısı kontrole gidecek tüm hamislere olsun inşallah.
hıçkırık nasıl biliyormusun? zaten başlarsa anlarsın. sabit bir şekilde 3-4 sn aralıkla sürekli atıyor. kafası yada sırtı yakınsa göbeğine elleyincede anlaşılıyor. 10 dk. sürüyor bizimkinin neredeyse. gerçi ebe o hıçkırık değil dedi ama ben inanmıyorum çünkü öyle o kadar sabit aralıklı hareket etmesi mümkün değil. kalp atışı gibi ama daha kuvvetli oluyor. en komiği geçmeyince sinirlenmesi. başlıyor tekme yumruk atmaya :))aa bende hiç hıçkırık olmadı o nasıl bi şey acaba oldu da benim mi haberim yok ki :/ dürtünce karşılık vermeyi uzun zamandır yapıyoruz biz. hatta dürtüp kumandayı koyuyorum karnıma kumanda düşüyor videoya da aldım bir iki kez eşime izletmek için. toramanım vurdu mu deviriyor teyzesi ahahaha
ay canım gözün aydın. çok sevindim valla adına. inşallah haftaya bizde güzel sonuçlarla geliriz.Teyzeleri biz geldik. Herseyi sordum dr.a bebek aşağıda falan durmuyo onu da nerden çıkardın olması gereken yerde dedi rahim ağzına da baktı kapalı dedi. Günde yarım saati gecmemek şartıyla yürüyüş yapabilirsin dedi.Onun dışında maşallah oğluşum 1300 gram 40 cm boyu olmuş. Boylu poslu bisey olcak galiba haftasına göre çok iyi dedi. Bi yan bide ön profilden foto verdi ama net degil fotolar eliyle yüzünü kapatmisti. Pipiyi de biz sormadan tekrar gösterdiohh içim rahatladı birden güzel seyler duyunca. Darısı kontrole gidecek tüm hamislere olsun inşallah.
bizim ultrason görüntüsündede öyle birşey çıkmıştı. bende endişenmiştim. sonra verilen videoyu izledim orada normal olduğunu gördüm. siz almışmıydınız dvd sini. oradan da bakın. o fotolar yanıltıcı olabiliyorlar. birde yarık damak yada dudakları doktorlar hemen farkediyorlar çünkü onun belgeselini izlemiştim. doğum sonrası hemen müdahale ediliyormuş. öyle olsa kesin söylerdi doktorun.Yalnız haftalardir aklımda olan bişi var..ayrıntılı ultrason a girmiştim. Doktor sorun yok dedi..renkli videosunu izlerken dikkat ettim dudaginda gariplik var gibi..tam da emin değilim. Raporda da dudak damak normal yazmış..kendi doktorum a söyledim. Ayrıntili ultrason raporunda yazmıo sa bişi için rahat etsin dedi..acaba gözden mi kaçırdı diyorum..hani yarik dudak falan mi ki..bir de bunu takmak istemiom kafama ama..napayım
ben hamilelik yüzünden işten çıkartmaların yasalaştığını hatırlıyorum. iş yerinin bu sebeple seni işten çıkartma hakkı yok. bence muhasebeci birinden tam öğren bunu. hem tazminat hem dava edip işe devam hakkın var diye biliyorum.arkadaşlar günaydın. Dün patronumla aramda bır konuşma geçti ve benı işten cıkarıcaklarını soyledı. yani doğum ıznındeykenmı bıtıncemı o kısmını anlamadm ama onu ogrenıcem. Benım öğrenmek ıstedıgım bu süreçte doğum sebebiyle ısten çıkarmada ıhbar taxzmınatı odemeyebılırmı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?