2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yerim ben onu ya bi de sinirleniyor mu kesilmeyince hıçkırığı :):):) meyve öğününde üzüm ye ya yaş ya da kuru o kanını dengeler biraz olsun :)

maşallah ona :) Sana şunu söyleyeyim benim bebiş sürekli dönüyor bi gün aynı yerde durmuyor bence sen onu baz alma :)

cok yok aslında 2 sene olcak ıste 4000 cıvarı alırım hıc yoktan ıyı

bencede süper benim 10 yıl ama düğünümde giriş çıkış yaptım o yüzden 4 yıl 9 ay gibi var bakalım ben ne kadar alırım

Evet çok doğru. Bu formülü sevdim.

canım oncelıkle masallah kuzucuguna :) eger gercekten normal dogumu ıstıyorsan tavsıyem doktorunu degıstır cunku 36.haftadan sonra donme ıhtımalı de var, dogum sancıları basladıgında donme ıhtımalı de var.
derden kı doktoruma cok guvenıyorum degıstırmem. o zaman derım kı sancılarını bekle.baslasın oyle sezaryen ol.bebegın kendı ıstedgı zaman dogsun :)

Zaten normal yapmak istiyorum gercekten arastrdım bebek bu aylarda zaten tersduruyormus cnım

bizimki doktoru gorunce hazırola gecıo bende nrmalde dönüp oynadıgnı düsünüyorum ;-)

doktorun 36. haftaya kadar donmezse sezaryen demıs ya, nasıl olsa donmeyecek artık gel alalım vs tarzı konusursa aldırma dıye tavsıyede bulundum.
Yok cnım zaten benim bebek erken gelicek sanırım nisan sonuna kadar döner kafası asagıya emınım zaten 28haftalık olmama ragmen karnım çok kucuk ondan mı dönemiyor acaba

bizimki doktoru gorunce hazırola gecıo bende nrmalde dönüp oynadıgnı düsünüyorum ;-)
Demek ki çekiniyor doktordan :):) Ya ben bariz döndüğünü hissediyorum hatta sabahtan döndü şu an başı aşağıda anneyi elleriyle gıdıklıyor aşağıdan, ayacıkları da boş durmuyor göbek deliğinin üstünü şişirdi :)

bi dogsa artık ya öyle sabırsızlanıyorum .sbah 7.20den beri tepıklıo

benim oğluşumda doktora giderken yerinde duramıyor ultrason cihazını doktor karnımda gezdirirken cihazı takip ederek tekmeliyor :) doktordan çıkıp eve geliyoruz tık yok :) şimdiden böyle yapıyorsa ileride doktora biraz zor gideceğiz gibi görünüyor :)

Yok cnım zaten benim bebek erken gelicek sanırım nisan sonuna kadar döner kafası asagıya emınım zaten 28haftalık olmama ragmen karnım çok kucuk ondan mı dönemiyor acaba
aynı gün görünüyor tahmini doğumumuz. ben de cuma gidicem oğluşumu görmeye. 1 aydır göremiyorum. şimdi aklımda onca soru varken drumun yanında bi tanesi gelmiyor aklıma. oğluşum bugün sağ kasığımda inanılmaz ağrılar yaptı. bir de çok uyuyorum, masamda uyuya kalmışım,daire başkanım gelmiş hiç duymadım o derece yani. siz de de böyle mi durumlar

oldugum yerde uyumak istıyorum canım şuan yerımden kalkck halım yok nrmal bunlar

Benimki de aynı pozisyonda ama daha vakit var dönecekler

aynen öyle canım gözlerimin kapanmaması için herşey yapıyorum

Ohhhhhh maşallah tam bir tosun ve dalyan gibi bir boy
Düşünsene Minnakk 10 cm gibi birşey kaldı ya. Sonra doğacaklar

Teşekkür ettik teyzelerii ayy maşallah dimi nasilda büyüyolar az kaldı düşününce gerçekten. Benm duam mi kabul oldu yoksa hep gamzeli olsun kirpikleri uzun olsun boyu uzun olsun diyodum duyunca çok sevindim citcitli badileri 1-3 ay almistm bazilarni 3-6 ayla degstrsem mi diyorum simdi de

Kizlar Günaydın dr dun 26-+2 gun dedi benim aktarma için 32: haftam hangi tarihte olur isin içinden çıkamadım
CNN dün benim de doktor kontrolüm vardı seninle aramızda 1 gün var o yüzden yazayım benim doktorum hesap yaptı elinde yuvarlak cetvellerden vardı 23 Martta gel raporu yazarız dedi çalışacaksan da çalışmayacaksan da raporla olması gerekiyormuş. Senin de 23 martta Başlıyor Analık iznin ama Birgül öncesi pazar Gününe denk geliyor onun için cuma günü ya da pazartesi gitmen lazım

safakmeley yesinler onuu baş aşağı demek gidikliyo çok yaramaz seninki :) lovesoon benmki de kafası göbegin üstünde ayaklar asagidaydi bugün. Aşağıdan tekmeliyor. Yukardan da elleriyle ittiriyo doktor doğuma kadar daha çooook döner dedi. Bir gün düz durur birgün ters durur birgün yan durur canı nasıl isterse dedi

Başın Sağolsun Allah sabır versin

Maşallah bebişine sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah. Ama pozisyona takılma. Doktorum 37 den önce normal ya da sezeryan diye konuşmak yanlış olur dedi. 37 de duruş muayenesi çatı muayenesi kordon muayenesi su nuayenesi nst falan hepsine göre bakılacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…