- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
Yerim ben onu ya bi de sinirleniyor mu kesilmeyince hıçkırığı :):):) meyve öğününde üzüm ye ya yaş ya da kuru o kanını dengeler biraz olsun :)hıçkırık nasıl biliyormusun? zaten başlarsa anlarsın. sabit bir şekilde 3-4 sn aralıkla sürekli atıyor. kafası yada sırtı yakınsa göbeğine elleyincede anlaşılıyor. 10 dk. sürüyor bizimkinin neredeyse. gerçi ebe o hıçkırık değil dedi ama ben inanmıyorum çünkü öyle o kadar sabit aralıklı hareket etmesi mümkün değil. kalp atışı gibi ama daha kuvvetli oluyor. en komiği geçmeyince sinirlenmesi. başlıyor tekme yumruk atmaya :))
maşallah ona :) Sana şunu söyleyeyim benim bebiş sürekli dönüyor bi gün aynı yerde durmuyor bence sen onu baz alma :)Bugun tam 28haftalık olduk HUZEYFEM 35cm boyu 1200gram kilosuyla içimi rahatlattı bugünusg de 28+5gözüküo yalnız ..artık bütün ailem hazırlık yapıyor sbırsızlıkla bekliyoruz ama şuan bebegim ters duruo 36.haftaya kadar dönmezse sezaryen ddi doktorum
cok yok aslında 2 sene olcak ıste4000 cıvarı alırım hıc yoktan ıyı
Ben şöyle bir formül buldum şimdi bizim gebeliğimizi sata göre yapıyorlar ya aslında ilk iki hafta bebek yok, döllenme olmuyor çünkü regliz, 6. haftada 1 aylık oluyoruz, 10. hafta 2 aylık, 14. hafta 3 aylık, 18. hafta 4. aylık, 22. hafta 5 aylık, 26. hafta 6 aylık, 30. hafta 7 aylık, 34. hafta 8 aylık, 38. hafta bitince 9 ay bitmiş oluyor kaldı geriye 2 hafta tamamı 40 haftaya o da işte 9 ay 10 gün ediyor hihi :)
canım oncelıkle masallah kuzucuguna :) eger gercekten normal dogumu ıstıyorsan tavsıyem doktorunu degıstırBugun tam 28haftalık olduk HUZEYFEM 35cm boyu 1200gram kilosuyla içimi rahatlattı bugünusg de 28+5gözüküo yalnız ..artık bütün ailem hazırlık yapıyor sbırsızlıkla bekliyoruz ama şuan bebegim ters duruo 36.haftaya kadar dönmezse sezaryen ddi doktorum
Zaten normal yapmak istiyorum gercekten arastrdım bebek bu aylarda zaten tersduruyormus cnımcanım oncelıkle masallah kuzucuguna :) eger gercekten normal dogumu ıstıyorsan tavsıyem doktorunu degıstırcunku 36.haftadan sonra donme ıhtımalı de var, dogum sancıları basladıgında donme ıhtımalı de var.
derden kı doktoruma cok guvenıyorum degıstırmem. o zaman derım kı sancılarını bekle.baslasın oyle sezaryen ol.bebegın kendı ıstedgı zaman dogsun :)
bizimki doktoru gorunce hazırola gecıo bende nrmalde dönüp oynadıgnı düsünüyorum ;-)Yerim ben onu ya bi de sinirleniyor mu kesilmeyince hıçkırığı :):):) meyve öğününde üzüm ye ya yaş ya da kuru o kanını dengeler biraz olsun :)
maşallah ona :) Sana şunu söyleyeyim benim bebiş sürekli dönüyor bi gün aynı yerde durmuyor bence sen onu baz alma :)
doktorun 36. haftaya kadar donmezse sezaryen demıs ya, nasıl olsa donmeyecek artık gel alalım vs tarzı konusursa aldırma dıye tavsıyede bulundum.Zaten normal yapmak istiyorum gercekten arastrdım bebek bu aylarda zaten tersduruyormus cnım
Yok cnım zaten benim bebek erken gelicek sanırım nisan sonuna kadar döner kafası asagıya emınım zaten 28haftalık olmama ragmen karnım çok kucuk ondan mı dönemiyor acabadoktorun 36. haftaya kadar donmezse sezaryen demıs ya, nasıl olsa donmeyecek artık gel alalım vs tarzı konusursa aldırma dıye tavsıyede bulundum.
Demek ki çekiniyor doktordan :):) Ya ben bariz döndüğünü hissediyorum hatta sabahtan döndü şu an başı aşağıda anneyi elleriyle gıdıklıyor aşağıdan, ayacıkları da boş durmuyor göbek deliğinin üstünü şişirdi :)bizimki doktoru gorunce hazırola gecıo bende nrmalde dönüp oynadıgnı düsünüyorum ;-)
bi dogsa artık ya öyle sabırsızlanıyorum .sbah 7.20den beri tepıklıoDemek ki çekiniyor doktordan :):) Ya ben bariz döndüğünü hissediyorum hatta sabahtan döndü şu an başı aşağıda anneyi elleriyle gıdıklıyor aşağıdan, ayacıkları da boş durmuyor göbek deliğinin üstünü şişirdi :)
benim oğluşumda doktora giderken yerinde duramıyor ultrason cihazını doktor karnımda gezdirirken cihazı takip ederek tekmeliyor :) doktordan çıkıp eve geliyoruz tık yok :) şimdiden böyle yapıyorsa ileride doktora biraz zor gideceğiz gibi görünüyor :)bizimki doktoru gorunce hazırola gecıo bende nrmalde dönüp oynadıgnı düsünüyorum ;-)
aynı gün görünüyor tahmini doğumumuz. ben de cuma gidicem oğluşumu görmeye. 1 aydır göremiyorum. şimdi aklımda onca soru varken drumun yanında bi tanesi gelmiyor aklıma. oğluşum bugün sağ kasığımda inanılmaz ağrılar yaptı. bir de çok uyuyorum, masamda uyuya kalmışım,daire başkanım gelmiş hiç duymadım o derece yani. siz de de böyle mi durumlarYok cnım zaten benim bebek erken gelicek sanırım nisan sonuna kadar döner kafası asagıya emınım zaten 28haftalık olmama ragmen karnım çok kucuk ondan mı dönemiyor acaba
oldugum yerde uyumak istıyorum canım şuan yerımden kalkck halım yok nrmal bunlaraynı gün görünüyor tahmini doğumumuz. ben de cuma gidicem oğluşumu görmeye. 1 aydır göremiyorum. şimdi aklımda onca soru varken drumun yanında bi tanesi gelmiyor aklıma. oğluşum bugün sağ kasığımda inanılmaz ağrılar yaptı. bir de çok uyuyorum, masamda uyuya kalmışım,daire başkanım gelmiş hiç duymadım o derece yani. siz de de böyle mi durumlar
Benimki de aynı pozisyonda ama daha vakit var döneceklerolabilir belki de eliydi minnağın ♥
ama benimki kocamandı ya kafasıydı ya totosu bence. top gibi bi avuçtu nerdeyse. korktum zaten ilkin anlayamadım
ya aklıma geldi cumartesi doktora gittik de benimki dönmemiş 36ya kadar döner dedi doktor. bu haftalarda dönmüş oluyor mu acaba genelde? kafası midemde ayağı idrar torbamda dümdüz duruyor bizimki. bi alttan vuruyor bi üstten.
aynı gün görünüyor tahmini doğumumuz. ben de cuma gidicem oğluşumu görmeye. 1 aydır göremiyorum. şimdi aklımda onca soru varken drumun yanında bi tanesi gelmiyor aklıma. oğluşum bugün sağ kasığımda inanılmaz ağrılar yaptı. bir de çok uyuyorum, masamda uyuya kalmışım,daire başkanım gelmiş hiç duymadım o derece yani. siz de de böyle mi durumlar
Ohhhhhh maşallah tam bir tosun ve dalyan gibi bir boy
Düşünsene Minnakk 10 cm gibi birşey kaldı ya. Sonra doğacaklar
Teşekkür ettik teyzelerii ayy maşallah dimi nasilda büyüyolar az kaldı düşününce gerçekten. Benm duam mi kabul oldu yoksa hep gamzeli olsun kirpikleri uzun olsun boyu uzun olsun diyodumBaşınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır ve sağlık versin inşallah, ayrıntılın da iyi çıkmış gözün aydın, dikkat et kendine de bebeğine de..
Oy teyzesinin pipilisi, kız bu kocaman olmuş ya Minnak :) 1300 gr. wuw boyu da 40 cm maşallah Allah nazardan esirgesin, bi metre doğacak kız :):) hihi :) Basketbolcu olucak bizim pipili :):) Çok sevindim iyi olmasına darısı bize, öpüyorum :)
CNN dün benim de doktor kontrolüm vardı seninle aramızda 1 gün var o yüzden yazayım benim doktorum hesap yaptı elinde yuvarlak cetvellerden vardı 23 Martta gel raporu yazarız dedi çalışacaksan da çalışmayacaksan da raporla olması gerekiyormuş. Senin de 23 martta Başlıyor Analık iznin ama Birgül öncesi pazar Gününe denk geliyor onun için cuma günü ya da pazartesi gitmen lazımKizlar Günaydın dr dun 26-+2 gun dedi benim aktarma için 32: haftam hangi tarihte olur isin içinden çıkamadım
Yok cnım zaten benim bebek erken gelicek sanırım nisan sonuna kadar döner kafası asagıya emınım zaten 28haftalık olmama ragmen karnım çok kucuk ondan mı dönemiyor acaba
safakmeley yesinler onuu baş aşağı demek gidikliyo çok yaramaz seninki :) lovesoon benmki de kafası göbegin üstünde ayaklar asagidaydi bugün. Aşağıdan tekmeliyor. Yukardan da elleriyle ittiriyoDemek ki çekiniyor doktordan :):) Ya ben bariz döndüğünü hissediyorum hatta sabahtan döndü şu an başı aşağıda anneyi elleriyle gıdıklıyor aşağıdan, ayacıkları da boş durmuyor göbek deliğinin üstünü şişirdi :)
Başın Sağolsun Allah sabır versinKızlar Merhaba. ..ne zamandır giremiyorum. Çünkü annem kadar sevdiğim 15 yılımi aynı evde geçirdiğim ananemi kaybettim. 2 hafta oldu.benim için tarifi mümkün olmayan acı yaşadım allahım sabrini veriyor tabi..yoksa acı ilk günkü gibi olsa yürek dayanmaz. .babamı da çok küçük yaşta kaybettiğm için hep yanimizda idi..güç vermişti hep bize.simdi annem geldi yanıma...tek tesellim o..bebeğimin kontrolü oldu her şey yolunda çok şükür. .Şeker yüklemesi yapıldı sınırda çıktı. Dikkat et dedi..
Maşallah bebişine sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah. Ama pozisyona takılma. Doktorum 37 den önce normal ya da sezeryan diye konuşmak yanlış olur dedi. 37 de duruş muayenesi çatı muayenesi kordon muayenesi su nuayenesi nst falan hepsine göre bakılacak canımBugun tam 28haftalık olduk HUZEYFEM 35cm boyu 1200gram kilosuyla içimi rahatlattı bugünusg de 28+5gözüküo yalnız ..artık bütün ailem hazırlık yapıyor sbırsızlıkla bekliyoruz ama şuan bebegim ters duruo 36.haftaya kadar dönmezse sezaryen ddi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?