Duan kabul olmuş besbelli minnakTeşekkür ettik teyzelerii ayy maşallah dimi nasilda büyüyolar az kaldı düşününce gerçekten. Benm duam mi kabul oldu yoksa hep gamzeli olsun kirpikleri uzun olsun boyu uzun olsun diyodumduyunca çok sevindim citcitli badileri 1-3 ay almistm bazilarni 3-6 ayla degstrsem mi diyorum simdi de
ebe de bana bebekler sürekli döner sabit durmaz dedi. belki doktordayken yuharıdada olabilir. doğum için neden 36. hafta diyor doktor anlamadım. çok erken değilmi? neredeyse 1 ay önce yasafakmeley yesinler onuu baş aşağı demek gidikliyo çok yaramaz seninki :) lovesoon benmki de kafası göbegin üstünde ayaklar asagidaydi bugün. Aşağıdan tekmeliyor. Yukardan da elleriyle ittiriyodoktor doğuma kadar daha çooook döner dedi. Bir gün düz durur birgün ters durur birgün yan durur canı nasıl isterse dedi
cnm benım ınsallah zamanında saglıkla gelır bebısın..bebegın kılo alması ıcın hergun hurma ve muz ye. bırcok kısıden duydum bu ıkısını.Merhaba kizlar, bizimde kontrol vardi hatirlarsaniz erken doğum riskim var yatıyorum sürekli bebisin durumu iyi dedi. 24+2 deyiz 730 gram 32 cm olmus. Allahim 28. Hafta ve sonrasini görmeyi nasip etsin bebis ne kadar iyi kiloda dogarsa okadar iyi diyor doktor beslenmede nelere ağırlık vermem gerek özel bişey uygulayan varmı
Değiştirme kuzum yine giyer onları :):) Gamzeli de olur inşallah, belli ki uzun boylu olacak :):) Yüzü nasıldı, elini filan emiyor muydu :):)Teşekkür ettik teyzelerii ayy maşallah dimi nasilda büyüyolar az kaldı düşününce gerçekten. Benm duam mi kabul oldu yoksa hep gamzeli olsun kirpikleri uzun olsun boyu uzun olsun diyodumduyunca çok sevindim citcitli badileri 1-3 ay almistm bazilarni 3-6 ayla degstrsem mi diyorum simdi de
Maşallah size, bol bol dinlenin, meyve ye ağırlıklı, kalsiyum al bol bol kemikleri güçlü olsun annesi :):) Muz pekmez bunlar iyi diye duydum :) Senin sağlığın nasıl nasıl geçiyor bu süreç?Merhaba kizlar, bizimde kontrol vardi hatirlarsaniz erken doğum riskim var yatıyorum sürekli bebisin durumu iyi dedi. 24+2 deyiz 730 gram 32 cm olmus. Allahim 28. Hafta ve sonrasini görmeyi nasip etsin bebis ne kadar iyi kiloda dogarsa okadar iyi diyor doktor beslenmede nelere ağırlık vermem gerek özel bişey uygulayan varmı
Ayy inşallah teyzesi bizim gamzemiz yok ama pek severim keşke olsa :) yüzünü de çok göstermedi eliyle kapatmisti kuzum kafasina gözüne koyuyo ellerini geçen sefer de öyleydiDeğiştirme kuzum yine giyer onları :):) Gamzeli de olur inşallah, belli ki uzun boylu olacak :):) Yüzü nasıldı, elini filan emiyor muydu :):)
Maşallah size, bol bol dinlenin, meyve ye ağırlıklı, kalsiyum al bol bol kemikleri güçlü olsun annesi :):) Muz pekmez bunlar iyi diye duydum :) Senin sağlığın nasıl nasıl geçiyor bu süreç?
Canim bebek bezi alincada 15tl indirim yapiyolar micanım anne lütfen sitesi
aslında haklısın canım böyle düşününce bide daha zamanımız vardı iyikide son zamana bırakmadık
Yerim ben onun minnak ellerini, ısırırırdım ama kıyamam pipiliye koklayayım o zaman :):) Benim annemde babamda kardeşlerimde yok ama benim tek yanağımda var, inşallah senin pipilide de olur :)Ayy inşallah teyzesi bizim gamzemiz yok ama pek severim keşke olsa :) yüzünü de çok göstermedi eliyle kapatmisti kuzum kafasina gözüne koyuyo ellerini geçen sefer de öyleydi
Ayy tek olsa ona da raziyim hadi inşallah canmmmYerim ben onun minnak ellerini, ısırırırdım ama kıyamam pipiliye koklayayım o zaman :):) Benim annemde babamda kardeşlerimde yok ama benim tek yanağımda var, inşallah senin pipilide de olur :)
Kızlar bakın ne buldum, zaman nasıl geçiyor, bebeğim için çok endişeliydim, 30 hafta yeter yazmışım, Allahtan ümit kesilmezmiş ama bunu gördük hep birlikte, suyum arttı yavrum halinden memnun artık pipisi yok ama olsun :):) O dönem bebeğin gelişemeyeceğinden, gebelik sonlandırmasından, ani bebek ölümünden bahsediliyordu, Allahtan eşim hep yanımdaydı gücüm desteğim oldu, Allahtan siz yanımdaydınız da bana çok destek oldunuz, hepinize teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız, iyi ki biz burda büyük bir aile olduk, problemli olan arkadaşlar lütfen bu örneği görün ve asla ümidinizi kesmeyin, biz güçlü olacağız ki minik yavrularımız da güçlü olsunlar :) Ne çok yazdım öpüyorum sizi :*Merhaba anneler ve minnoşları, geldik doktordan yazdıklarınızı okuduk herkese ayrı ayrı teşekkür ederim..
Saat 13.30'da gittik 18.00'da çıktık hastaneden ne zormuş üniversite hastanesinde muayene olmakGörüştüğümüz Prof. Mete TANIR, tanınmış bir hoca imiş perinatoloji alanında araştırdık baya, 30 dakika görüşme yaptı ayrıntılı ultrason öncessii, bütün süreci anlattı sorularımıza cevap verdi vs, daha sonra ayrıntılı ultrason yapıldı, suyum hiç artmamış maalesef, içimi rahatlatan şey bebeğin gelişimi haftası ile uyumlu ve organlarında bir anomali görünmüyor boyu 28 cm kilosu 485 civarında, boyu uzun dedi hatta. Suyum ne artmış ne eksilmiş, en azından eksilmemesini kendimce olumlu buluyorum. Doktor bey bundan sonra benim hastamsın çünkü riskli gruptasın dedi, biz de istedik zaten hocayla devam etmeyi çünkü işinin ehli belli ki, olumlu bir tablo çizemem ama takip etmeden çok olumsuz bir tabloda çizemem dedi, bebeğin akciğer gelişimi suya bağlıymış, ve rahat hareket edebilmesi, kas gelişimi yavrum sıkıntı yaşıyor bu konularda ona çok üzülüyorum Kızlar dua edin suyum azalmasın aksine artsın mümkünse ama herşey muallakta, artacak gibi bir tablo görünmüyor, yarın kan pıhtılaşmasına bakılacak sabahtan 10 gün sonra sonuç gelecekmiş ama kan pıhtılaşması olsa da şu an için tedavisi yokmuş fayda sağlayan, diğer gebelik için çözüm olacak dedi doktor. Dua edin Şafak bey 2 ay daha idare etsin en azından 30 haftasını doldurabilsin yavrum, 8 haftamız var 30 haftaya, eşimle ben 30 haftaya razıyız, umarım herşey yavrum için yolunda gider. Allah yavrularımıza sağlıklı doğumlar nasip etsin, hepinizi öpüyoruz ayrı ayrı :*
cnm benım ınsallah zamanında saglıkla gelır bebısın..bebegın kılo alması ıcın hergun hurma ve muz ye. bırcok kısıden duydum bu ıkısını.
Saol cnm inşallah iyi olacak bendeDeğiştirme kuzum yine giyer onları :):) Gamzeli de olur inşallah, belli ki uzun boylu olacak :):) Yüzü nasıldı, elini filan emiyor muydu :):)
Maşallah size, bol bol dinlenin, meyve ye ağırlıklı, kalsiyum al bol bol kemikleri güçlü olsun annesi :):) Muz pekmez bunlar iyi diye duydum :) Senin sağlığın nasıl nasıl geçiyor bu süreç?
bizim hastane 3 günlük diyet listesi veriyordu cnm ama pek uyguladıgım soylenemez rutin seyler yazıyordu zaten ama tatlı pk yoktu,12den sonra bisey yeme yetermerhaba kızlar, yarın kontrolum var ve seker yuklemesi yapılacak, saat kaca kadar yemek yiyebilirim ve ne yemiyim, şekeri etkileyen gıdalar var mı?
hamilelikte ayva yerse anne adayı bebek gamzeli olurmuşAyy tek olsa ona da raziyim hadi inşallah canmmm
ben gece 12de meyveli pastamı yiyip öyle yattım. çok şükür şeker çıkmadı.bence yemeğe bağlı değil gibimerhaba kızlar, yarın kontrolum var ve seker yuklemesi yapılacak, saat kaca kadar yemek yiyebilirim ve ne yemiyim, şekeri etkileyen gıdalar var mı?
bizim hastane 3 günlük diyet listesi veriyordu cnm ama pek uyguladıgım soylenemez rutin seyler yazıyordu zaten ama tatlı pk yoktu,12den sonra bisey yeme yeter
minnakçım gamze ultrasonda belli oluyomuymuş?Ayy inşallah teyzesi bizim gamzemiz yok ama pek severim keşke olsa :) yüzünü de çok göstermedi eliyle kapatmisti kuzum kafasina gözüne koyuyo ellerini geçen sefer de öyleydi
geçmiş olsun cnm bende griptim gitmeden 1 gun once iyileşmiştim bol bol c witamini al ben öyle atlattım hiç ilaç kullanmadım ama öksrük warsa eğer pekmezli zencefilli bi ilç yapıyolar ondan yapmıştı annem bna 2 gune kendime geldim,bi etkisi olmaz şeker yuklemesne :)saolasın canım, ben 12 ye kadar 12 kere uyurum zaten, ilk 3 aya girmis gibiyim, bir de grip oldum zaten kafa göz burun durumlar vahim:) grip etkiler mi acaba şekeri, ama zannetmiyorum bi etkisi yoktur.
Gece 12'den sonra yemek yenmiyecek yazıyordu, onun dışında ben meyve de yedim tatlı da :)merhaba kızlar, yarın kontrolum var ve seker yuklemesi yapılacak, saat kaca kadar yemek yiyebilirim ve ne yemiyim, şekeri etkileyen gıdalar var mı?
İnşallah çözülür o probleminde onun dışında iyi olmana sevindim :)inşallah cnm saol yaa hurma dogumu kolaylastirir derler simdiden yesem sıkıntı olur mu ki muz da kabizligim var fena halde oyüzden tuketemiyorum
Saol cnm inşallah iyi olacak bende
aslinda iyiyim canim da kabizligim beni cok tedirgin ediyor neler neler yaptim hala çözemedim duphalac verdi doktor bugunde magnezyuma basla dedi bakalim inşallah işe yararlar
Kızlar bakın ne buldum, zaman nasıl geçiyor, bebeğim için çok endişeliydim, 30 hafta yeter yazmışım, Allahtan ümit kesilmezmiş ama bunu gördük hep birlikte, suyum arttı yavrum halinden memnun artık pipisi yok ama olsun :):) O dönem bebeğin gelişemeyeceğinden, gebelik sonlandırmasından, ani bebek ölümünden bahsediliyordu, Allahtan eşim hep yanımdaydı gücüm desteğim oldu, Allahtan siz yanımdaydınız da bana çok destek oldunuz, hepinize teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız, iyi ki biz burda büyük bir aile olduk, problemli olan arkadaşlar lütfen bu örneği görün ve asla ümidinizi kesmeyin, biz güçlü olacağız ki minik yavrularımız da güçlü olsunlar :) Ne çok yazdım öpüyorum sizi :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?