2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bu formun senin gibi güçlü annelere ihtiyacı var kuzucuğum..Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı zamanın kucağımıza almayı nasip etsin iyiki tanımışız birbirimizi..
Aminn canım, güzel güzel doğum hikayelerimizi yazalım buraya :):) iyi ki yanımışız diyorum ben de

Kizlar prensesimin odasini bunu aldik ikincicocugada Allah nasip kismet ederse tabi erkek okursa falan diye ortak aldik hem kiza hem erkege gidebilecek bi model sizce nasil guzel mi

Eklentiler

• SC20150211-162810.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 114
  • SC20150211-162950.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 154
  • FB_IMG_1423665331395.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 118
Kizlar prensesimin odasini bunu aldik ikincicocugada Allah nasip kismet ederse tabi erkek okursa falan diye ortak aldik hem kiza hem erkege gidebilecek bi model sizce nasil guzel mi

ayy çok güzel canım güle güle kullansın kuzumuz harika..

Merhabalar kızlar.nasılsınız bugün.burda kar var ama okul tatil değildi.şükür ki 2 saat Dersim vardı gittim geldim.ccumartesi ayrıntılı ultrasonumuz var.vakit geçmiyor o yüzden bana bu ara.doktoruma da salı günü gidecem hem sonuç gösteririm diyorum hem de 26 hafyalık raporu alıp okula vereyim de nöbet tutmayayım değil mi ama.

Aslında dr 17 Mayısta dogum diyor ama benim hesabı m 1 önceki hafta 16 martta aktarma yapmazmi diye düşünüyorum

Ben çok beğendim çok güzeller.güzel günlerde kullanın canım.ayy bu hazırlıkları gördükçe biran önce vakit geçse de doğursak artık diyorum.bide ben yüzünü kime benzediğini merak ediyorum çok.

Cok sevindim canim masaAllah tosunumuza canim ultrasyon kagidinda BPD ve AC olcumlerinin yaninda kac hafta yazdigini soyleyebilirmisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…