ozaman yapacak bırsey yok sen soyleyeceksın canım once tatlı tatlı sonra acıacı ama yapacak bısey yok bu ne yaaaaHayatim aksam 11de geliyo ewe o saaten snrada esim yatiyo sabah ogleden sonra 1:30da gidiyo gorumcem avisinin yaninda yapamaz zaten byle kizar biliyo ama esiminde yaninda bisey olmadigi icin oda bisey diyemiyo yaninda yapmiyo cunku
benım gogsumun altındda bazen. sankı ayagıyla vuruyo çok degısıkkızlar bebişlerinizin hareketleri nereye kadar geldı ben artık mıdemın hızasında hıssedıyorum normal mı
ınsallah canım benım kuzum rıskıyla gelırınsallah bolbol . dusunmeden ona alışverıs yapmak ıstıyorum eksıgı olmasın ıstıyorum.ınsallah hepımızınde oyle olur
saol canım ınsan takıo ıste. bı sure en azından çalışmam bebegımle ılgılenırım dıyodum ama oda olmucak sanırım çalışmam lazım yıne. hemde hemen napalım. Allah yardımcımızolsun dedıgın gıbıCnm beni okudum mu bilmiyoyorum. Esim polis iki tarafyanda yardim edenimiz yok ole dogumdada pek hediye gelmez . e bnm 3. Bebeğim ddiğerlerinin ookul taksidi masrafi servisi derken bende pek bbirşey alamadim napalim sağlıkolsun abilerinin kuzeninin kküçükleri var bende rastladikca uygun uygun kampanyalardan toparladim birşeyler.
Elbette daha fazla sinialmak isterdim ama inan bi bebek ddoğduğunda ilk bir yas anne sevgisi ile masrafsiz büyüyor . hani mama yer falan o zaman zor olur ama onun dişinda en önemlisi senin gulumsemen gerisini bboşver. 2 cçocuk buyuttum bugünbi cçok insanin heveslenip alip sonra satmaya kurtulmaya calistigi birçok şeyin gereğini eksikliğini görmedim . o yüzden bosveeeeeer yeterli kıyafetlerinial yeter . bir çok şeye aslındahevesten ibaret o denli elzem ddeğil yinede Allah YARDIMCINIZ olsun . devir ekonomi devri. Ama rabbine siginiyorum o verir riskimizi
Benimki daha göbeği geçmedi, normaldir tabi tatlım ayaklarini oraya uzatmistir belki de başınıkızlar bebişlerinizin hareketleri nereye kadar geldı ben artık mıdemın hızasında hıssedıyorum normal mı
bence gayet güzelKızlar EGEHAN nasil doğru söyleyin çıkın güzel deyin geçin :)
kerem guzel bence canım . ve sana ınanmıyorum yanı bu konunun kapanacagınaKızlar yardım istiyorum herkes fikrini söyleyebilir miiiKerem isminde karar kıldık. Göktuğ Kerem nasıl sizce, ya da keremin basina yada sonuna uyumlu bi isim varmi aklıniza gelen, ya daa kerem tek başına mı daha güzel. Bu son soruşum söz isim olayını kapatıyorum bugün :-D
Kimse demiyo bu kiz hamile diye dusnmuyo kimse iyice agarlastik zaten bel sirt agrilari derken hemen sinirleniyorum artik dayanamiyorum katlanamiyorum bu tawirlaraozaman yapacak bırsey yok sen soyleyeceksın canım once tatlı tatlı sonra acıacı ama yapacak bısey yok bu ne yaaaa
cnm benmde plesanta önde ama bı kac gundur sankı ayaklar yukardaBenimki daha göbeği geçmedi, normaldir tabi tatlım ayaklarini oraya uzatmistir belki de başınıbenm plesanta ön yüzde olduğu icin ben yanlarda hissedebiliyorm en çok ve aşağıda.
Canim benimde migdeye yaklasti nerseyse gobek deligimin ust kisimlarinda artik hissediyorum kipirtilar ama cogunluk kasiklardakızlar bebişlerinizin hareketleri nereye kadar geldı ben artık mıdemın hızasında hıssedıyorum normal mı
merhaba kızlar, yarın kontrolum var ve seker yuklemesi yapılacak, saat kaca kadar yemek yiyebilirim ve ne yemiyim, şekeri etkileyen gıdalar var mı?
Canım hurma erken Doğumu tetikliyor beniş aşağıdaysa sen hurmadan uzak dur ama meyvesini yiyebilirsin.inşallah cnm saol yaa hurma dogumu kolaylastirir derler simdiden yesem sıkıntı olur mu ki muz da kabizligim var fena halde oyüzden tuketemiyorum
Saol cnm inşallah iyi olacak bende
aslinda iyiyim canim da kabizligim beni cok tedirgin ediyor neler neler yaptim hala çözemedim duphalac verdi doktor bugunde magnezyuma basla dedi bakalim inşallah işe yararlar
Kizlar prensesimin odasini bunu aldik ikincicocugada Allah nasip kismet ederse tabi erkek okursa falan diye ortak aldik hem kiza hem erkege gidebilecek bi model sizce nasil guzel mi
Bunu ben de görmüştüm çok güzel :)Buda uyku setimiz kizlar
Hadi gözümuz aydın canım çok şükürKizlar bugun ayrintili usg ye girdik ve doktor hersey gayet guzel hicbir sorun goremiyorum dedibebisimiz biraz iri galiba dedi 29+4 gorunuyoruz boy ve kilo soylemedi dualariniz icin cok sagolun Allah hepinizden razi olsun bebisimin pozisyonu cok degiskenmis donup duruyor dedi doktor
cnm senı cok ıyı anlıyorum bnmde ıkı gorumcen sozde bana bakmaya geldıler dusuk tehlıkem vardı ama bn onlara yemek yaptım ugrastım baktım olmuyo istersenız sız gıdın abın bıseyler hazırlar bız ıdare ederız dedım ve eşim hala başıma kakar kovdun kardeşlerimi diye acizane tavsıyem ne dıyecegını cok ıyı dusun sonra her konuda onune surmekten geri kalmıyo erkek mılletıKimse demiyo bu kiz hamile diye dusnmuyo kimse iyice agarlastik zaten bel sirt agrilari derken hemen sinirleniyorum artik dayanamiyorum katlanamiyorum bu tawirlara
Biz de tek maaşla ucu ucuna geciniyoruz Üstelik çoluk çocuk olmadığı halde. Inşallah çocuk olunca da Allah onun rizkini verir. Ben de bebeğime oda yapmak isterdim en çok ama ne yerimiz var oda olarak ne de maddi durumumuz. Eşimin ailesi varlıklı diğer ogullarina ev araba yaptılar bize gelince bisey yok. Zamani gelince size de yapacağız diyolar zamani ne zaman gelecekse. Diger kardesleri istiyo agziyla adam da yapiyo benm eşim de çok gururlu kimseden bsy istemez. Enayi olarak görüyolar heralde bunu. Çok şükür bi düğün esya mesya yaptılar borcsuz geldik evimize. Arabamizn borcu var biraz. Ben de her ay bi kısmını almaya çalıştım içimde kalan seyler de oldu ama hiç umursamiyorum çok şükür çok mutluyum gerekirse ayni kiyafeti yıkar yıkar giydiririm kimseyle kiyaslamiyorm kendimi. Bi hasta oluyoruz yada bebegmzle ilgili olumsuz bsy duyuyorz o zaman aklimza hiç bsy geliyo mu. En önemlisi sağlık. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin de gerisini hiç düşünmüyorum. Ayy ben de ne cok konuşuyorum.Cnm beni okudum mu bilmiyoyorum. Esim polis iki tarafyanda yardim edenimiz yok ole dogumdada pek hediye gelmez . e bnm 3. Bebeğim ddiğerlerinin ookul taksidi masrafi servisi derken bende pek bbirşey alamadim napalim sağlıkolsun abilerinin kuzeninin kküçükleri var bende rastladikca uygun uygun kampanyalardan toparladim birşeyler.
Elbette daha fazla sinialmak isterdim ama inan bi bebek ddoğduğunda ilk bir yas anne sevgisi ile masrafsiz büyüyor . hani mama yer falan o zaman zor olur ama onun dişinda en önemlisi senin gulumsemen gerisini bboşver. 2 cçocuk buyuttum bugünbi cçok insanin heveslenip alip sonra satmaya kurtulmaya calistigi birçok şeyin gereğini eksikliğini görmedim . o yüzden bosveeeeeer yeterli kıyafetlerinial yeter . bir çok şeye aslındahevesten ibaret o denli elzem ddeğil yinede Allah YARDIMCINIZ olsun . devir ekonomi devri. Ama rabbine siginiyorum o verir riskimizi
Oyyy maşallah onaa coookk sevindimCanlarim nasılsınız ben bugün çok mutlu oldum Ali Osmanim gayet sağlıklı 6 tane doktor baktı kalbine delik falan yokmus doktor yanlış görmüş şükürler olsun Rabbimedualarınızı esirgemediniz için çok sağolun sizi ve Bebişlerinizı öpüyorum
Ohh çok şükür gözün aydın canımCanlarim nasılsınız ben bugün çok mutlu oldum Ali Osmanim gayet sağlıklı 6 tane doktor baktı kalbine delik falan yokmus doktor yanlış görmüş şükürler olsun Rabbimedualarınızı esirgemediniz için çok sağolun sizi ve Bebişlerinizı öpüyorum
Benim kucuk gorumcemde oyleydi ama evlendi gitti sehirdisina:))Arkasi toplaniyo nasil olsa diye oda bi rahat bi genis bi bakmosin surati asik dusuk hic konusmaz bi bakmisin cok yakin konusur sabahlari kahwalti bile hazirlamaz bekler ben hazirlayimda yesin diye ben kahwalti hazirliyoruk oda yiyiyo zaten bilasik toplamak falan yok makinaya bile yerlestirmiyo kahwalti masasindan kalkar hazirlanir giyinir kalkip ise gider 1bucukta basliyo mesai saati markette caliyo reyoncu olarak off sibirlerim cok bozuyolar ablakari bi yandan delirtiyolar
gözün aydın cnm gecmıs olsun iyi olmanıza cok sevındımmCanlarim nasılsınız ben bugün çok mutlu oldum Ali Osmanim gayet sağlıklı 6 tane doktor baktı kalbine delik falan yokmus doktor yanlış görmüş şükürler olsun Rabbimedualarınızı esirgemediniz için çok sağolun sizi ve Bebişlerinizı öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?