2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayatim aksam 11de geliyo ewe o saaten snrada esim yatiyo sabah ogleden sonra 1:30da gidiyo gorumcem avisinin yaninda yapamaz zaten byle kizar biliyo ama esiminde yaninda bisey olmadigi icin oda bisey diyemiyo yaninda yapmiyo cunku
ozaman yapacak bırsey yok sen soyleyeceksın canım once tatlı tatlı sonra acıacı ama yapacak bısey yok bu ne yaaaa

ınsallah canım benım kuzum rıskıyla gelırınsallah bolbol . dusunmeden ona alışverıs yapmak ıstıyorum eksıgı olmasın ıstıyorum.ınsallah hepımızınde oyle olur

Cnm beni okudum mu bilmiyoyorum. Esim polis iki tarafyanda yardim edenimiz yok ole dogumdada pek hediye gelmez . e bnm 3. Bebeğim ddiğerlerinin ookul taksidi masrafi servisi derken bende pek bbirşey alamadim napalim sağlıkolsun abilerinin kuzeninin kküçükleri var bende rastladikca uygun uygun kampanyalardan toparladim birşeyler.
Elbette daha fazla sinialmak isterdim ama inan bi bebek ddoğduğunda ilk bir yas anne sevgisi ile masrafsiz büyüyor . hani mama yer falan o zaman zor olur ama onun dişinda en önemlisi senin gulumsemen gerisini bboşver. 2 cçocuk buyuttum bugünbi cçok insanin heveslenip alip sonra satmaya kurtulmaya calistigi birçok şeyin gereğini eksikliğini görmedim . o yüzden bosveeeeeer yeterli kıyafetlerinial yeter . bir çok şeye aslındahevesten ibaret o denli elzem ddeğil yinede Allah YARDIMCINIZ olsun . devir ekonomi devri. Ama rabbine siginiyorum o verir riskimizi

Son düzenleme:
Kızlar yardım istiyorum herkes fikrini söyleyebilir miii Kerem isminde karar kıldık. Göktuğ Kerem nasıl sizce, ya da keremin basina yada sonuna uyumlu bi isim varmi aklıniza gelen, ya daa kerem tek başına mı daha güzel. Bu son soruşum söz isim olayını kapatıyorum bugün :-D

saol canım ınsan takıo ıste. bı sure en azından çalışmam bebegımle ılgılenırım dıyodum ama oda olmucak sanırım çalışmam lazım yıne. hemde hemen napalım. Allah yardımcımızolsun dedıgın gıbı

kızlar bebişlerinizin hareketleri nereye kadar geldı ben artık mıdemın hızasında hıssedıyorum normal mı
Benimki daha göbeği geçmedi, normaldir tabi tatlım ayaklarini oraya uzatmistir belki de başını benm plesanta ön yüzde olduğu icin ben yanlarda hissedebiliyorm en çok ve aşağıda.

kerem guzel bence canım . ve sana ınanmıyorum yanı bu konunun kapanacagına

ozaman yapacak bırsey yok sen soyleyeceksın canım once tatlı tatlı sonra acıacı ama yapacak bısey yok bu ne yaaaa
Kimse demiyo bu kiz hamile diye dusnmuyo kimse iyice agarlastik zaten bel sirt agrilari derken hemen sinirleniyorum artik dayanamiyorum katlanamiyorum bu tawirlara

Benimki daha göbeği geçmedi, normaldir tabi tatlım ayaklarini oraya uzatmistir belki de başını benm plesanta ön yüzde olduğu icin ben yanlarda hissedebiliyorm en çok ve aşağıda.
cnm benmde plesanta önde ama bı kac gundur sankı ayaklar yukarda cok tatlılar yaa ufacık hareketlerı mutluluktan ucurmaya yetıyo annişlerini

merhaba kızlar, yarın kontrolum var ve seker yuklemesi yapılacak, saat kaca kadar yemek yiyebilirim ve ne yemiyim, şekeri etkileyen gıdalar var mı?

12 den sonra yemeSen iyi olur gokce, ekmek makarna tarzı şeyler şeker olarak depolandığı için bugün yememeye çalış
Hayırlı sonuçlarla gel inşallah :)
Canım hurma erken Doğumu tetikliyor beniş aşağıdaysa sen hurmadan uzak dur ama meyvesini yiyebilirsin.

Kizlar prensesimin odasini bunu aldik ikincicocugada Allah nasip kismet ederse tabi erkek okursa falan diye ortak aldik hem kiza hem erkege gidebilecek bi model sizce nasil guzel mi

Çoook güzelmiş dilek bayıldım ya :)))) ayıcıklı ayıcıklı güle güle kullansın tatlım inşallah

Buda uyku setimiz kizlar
Bunu ben de görmüştüm çok güzel :)

Hadi gözümuz aydın canım çok şükür

Kimse demiyo bu kiz hamile diye dusnmuyo kimse iyice agarlastik zaten bel sirt agrilari derken hemen sinirleniyorum artik dayanamiyorum katlanamiyorum bu tawirlara
cnm senı cok ıyı anlıyorum bnmde ıkı gorumcen sozde bana bakmaya geldıler dusuk tehlıkem vardı ama bn onlara yemek yaptım ugrastım baktım olmuyo istersenız sız gıdın abın bıseyler hazırlar bız ıdare ederız dedım ve eşim hala başıma kakar kovdun kardeşlerimi diye acizane tavsıyem ne dıyecegını cok ıyı dusun sonra her konuda onune surmekten geri kalmıyo erkek mılletıhatta daha bu sabah bu konu acıldı tekrar ve yıne darıldık bırbırımıze

Canlarim nasılsınız ben bugün çok mutlu oldum Ali Osmanim gayet sağlıklı 6 tane doktor baktı kalbine delik falan yokmus doktor yanlış görmüş şükürler olsun Rabbime dualarınızı esirgemediniz için çok sağolun sizi ve Bebişlerinizı öpüyorum

Biz de tek maaşla ucu ucuna geciniyoruz Üstelik çoluk çocuk olmadığı halde. Inşallah çocuk olunca da Allah onun rizkini verir. Ben de bebeğime oda yapmak isterdim en çok ama ne yerimiz var oda olarak ne de maddi durumumuz. Eşimin ailesi varlıklı diğer ogullarina ev araba yaptılar bize gelince bisey yok. Zamani gelince size de yapacağız diyolar zamani ne zaman gelecekse. Diger kardesleri istiyo agziyla adam da yapiyo benm eşim de çok gururlu kimseden bsy istemez. Enayi olarak görüyolar heralde bunu. Çok şükür bi düğün esya mesya yaptılar borcsuz geldik evimize. Arabamizn borcu var biraz. Ben de her ay bi kısmını almaya çalıştım içimde kalan seyler de oldu ama hiç umursamiyorum çok şükür çok mutluyum gerekirse ayni kiyafeti yıkar yıkar giydiririm kimseyle kiyaslamiyorm kendimi. Bi hasta oluyoruz yada bebegmzle ilgili olumsuz bsy duyuyorz o zaman aklimza hiç bsy geliyo mu. En önemlisi sağlık. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin de gerisini hiç düşünmüyorum. Ayy ben de ne cok konuşuyorum.

Oyyy maşallah onaa coookk sevindim

Ohh çok şükür gözün aydın canım

Benim kucuk gorumcemde oyleydi ama evlendi gitti sehirdisina:))

gözün aydın cnm gecmıs olsun iyi olmanıza cok sevındımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…