of of kızlar cok sıkılıyorum bugun ya. bıraz maddı sıkıntılarda var ondanmıdır nedır. okuyorum okuyorum yazdıklarınızı cevap bıle veremıyorum.ıcım sıkıldı ya.umutsuzlaştım.hevesım kaçtı. bebegıme ılerde alıcaklarıma bakardım ınternetten ona bıle hevesım kaçtı.maddiyattan oluo sanırım hayaller kurarak mutlu mutlu,kafaya baska bısey takmadan sadece bebegımı dusunerek bı hamılelık gecırcem sanıyordum da olmuomus demekkı
bebek rızkıyla gelir unutma kuzum..Rabbim bize onları nasip etti ya en elhamdülillah..sen sıkıntıda sanarsın kendini rabbim çıkarır karşına güzel şeyler
Canim bpd bas cevresi ac karin bolgesi yani kilosunu fl uyluk kemigi yani boyunu gosterir benim ayrintili usg kagisinda sadece hafta olarak yazmislar ac 29+4 bpd 29+2 fl de 56 mm yani 39.2 cm cikiyor herhalde ama kiloyu nasil bulacam bilemedim seninki karsilastirim dedim
Canım benim böyle şeyleri hiç düşünme üzülme. herseyi bi anda alinacak hepsi eksiksz olacak diye bsy yok. Doğduktan sonra da zamanla alinir yapılır istedklerini zamanla yaparsın emin ol. Sağlıktan daha değerli bsy yok halimize çok şükür. Sağlıklıca bi alsaydik kucagimiza gerisi boş.
Kizlar eltimin de oğlu oluyormuş. Bi oğlum var bide kızım olacak diye bana hava atiyorduuu oğlu olacakmis. Benim ikinci kız olursa kesin üçüncüyü yapar hemennn