2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Rabbim kolaylik verir insaAllah su sikintilardan kurtulursunuz insaAllah

bebek rızkıyla gelir unutma kuzum..Rabbim bize onları nasip etti ya en elhamdülillah..sen sıkıntıda sanarsın kendini rabbim çıkarır karşına güzel şeyler
ınsallah canım benım kuzum rıskıyla gelırınsallah bolbol . dusunmeden ona alışverıs yapmak ıstıyorum eksıgı olmasın ıstıyorum.ınsallah hepımızınde oyle olur

Kizlar bugun okullar tatil olunca hava soguk oturayim evde diye dusundum ama dayanamadim :) alisverise attim kendimi cok yorulmusum

Cok sevindim canim masaAllah tosunumuza canim ultrasyon kagidinda BPD ve AC olcumlerinin yaninda kac hafta yazdigini soyleyebilirmisin :)
Saol canim benm. BDP 26+6 AC 28+6 FL 31+3 yazıyor. Biz de 27+5 iz. Bunlar ne demek oluyor canım sen de bana yazsan sana zahmet

Kiz ismide yazarmisin
.esila
.sude
.zeynep
.merve
.berre
.beyza
.buğlem
.mina
.beril
.rana
.sare
.ela
.mira
.miray
.nisa
.nisan
.sena
.berfin
.melisa
.hira
.meyra
.cemre
.asel
.begüm
.zenan
.yağmur
.lara
.asya
.pelin
.ipek
.havin
.sara
.belçim
.gülfem
.eliz
.melina
.helin
.deren
.nehir
.ırmak
.liman
.naz
.arya
.alya

Saol canim benm. BDP 26+6 AC 28+6 FL 31+3 yazıyor. Biz de 27+5 iz. Bunlar ne demek oluyor canım sen de bana yazsan sana zahmet
Canim bpd bas cevresi ac karin bolgesi yani kilosunu fl uyluk kemigi yani boyunu gosterir benim ayrintili usg kagisinda sadece hafta olarak yazmislar ac 29+4 bpd 29+2 fl de 56 mm yani 39.2 cm cikiyor herhalde ama kiloyu nasil bulacam bilemedim seninki karsilastirim dedim

ınsallah canım benım kuzum rıskıyla gelırınsallah bolbol . dusunmeden ona alışverıs yapmak ıstıyorum eksıgı olmasın ıstıyorum.ınsallah hepımızınde oyle olur
Canım benim böyle şeyleri hiç düşünme üzülme. herseyi bi anda alinacak hepsi eksiksz olacak diye bsy yok. Doğduktan sonra da zamanla alinir yapılır istedklerini zamanla yaparsın emin ol. Sağlıktan daha değerli bsy yok halimize çok şükür. Sağlıklıca bi alsaydik kucagimiza gerisi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…