2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tesekkurlercanim

Biri su gorumcelerden nasil kurtulunur yardim etsin off benim esim tek oglan 3gorumce war 2buyuk war ewli esimdende buyukler biri kucuk 23yasinda beble yasit bekar calisiyo 10:30da isten cikiyo aksamci oldugu zaman bizde kaliyo ama bi ayda 20gun bizdedir yani dusunun hic bseye elini surmez ne temizlik ne bisey yedigini ictigini mtfaga birakir biktim artik katlanamiyorum esimede soyluyorum napabilirim ben diyo konusayim mi diye konusursa da sikayet ediyo beni digcek bu seferde p.tesi gunu gitmisti ewine bu aksam gene geliyomus bide benim ewim zaten kucuk bi oturma odam bi yatak odam war kucuk odamda war ama ben orasini giyinme odasi gibi yaptim yatak odamin yaninda surgulu kapi war arda bebek odasi olcak artik oeasi suanda yatak odamla bir kullaniyorum her turk skibti oluyo bizim icin off hic istemiyorum gelsin kalsin onun arkasibi toplamktan biktim dusunun ewi supiruyorum ben siliyorum o oturup tw izliyo napicam ben ya offf

Allah kolaylkolaylk versin canim isin zor en kolayi kendi kusupte gitse bebek olunca iyce zor

dogru soyluyorsun canım halımıze çok sukur

Kız ben görümceler iyi olur eltiler fena olur diye biliyodum. :) canm o onun dusuncesizlgi sonuçta sen hamilesin hem sende kalıyo hem yardm etmiyo hc bsye ne kadar ayip sen ona hizmet etmek zorunda mısın bu halinle. Eşinle konus canm en iyisi gelmesin kalmasin. en iyisi eşinin konuşması ona anlat durumu

Anladım canım sagolasin. Amuu benimkinin kafası haftasina göre küçük o zaman. Bana mı benzeyecek yoksaaa benm de biraz küçük
Canim bu olcumler tahminj oluyormus simdi biraz arastirdimda uzun denilen kisa kisa denilen uzun dogmus benim kafam karisti bu olcumlerle amann saglikli olsunlar gerisinj bosver:)

canım esın soylesın ama sankı o gormus gıbı.yanı tabagını bırakınca soylensın yada senkalkıp bıseylerı yapınca soylensın. sen gerek yok falan de hatta :) sonucta oda kız kafrdesı bekar olsa , abı olarak su getır çay getır surayı temızle demıcekmıydı

Allah kolaylkolaylk versin canim isin zor en kolayi kendi kusupte gitse bebek olunca iyce zor
Arkasi toplaniyo nasil olsa diye oda bi rahat bi genis bi bakmosin surati asik dusuk hic konusmaz bi bakmisin cok yakin konusur sabahlari kahwalti bile hazirlamaz bekler ben hazirlayimda yesin diye ben kahwalti hazirliyoruk oda yiyiyo zaten bilasik toplamak falan yok makinaya bile yerlestirmiyo kahwalti masasindan kalkar hazirlanir giyinir kalkip ise gider 1bucukta basliyo mesai saati markette caliyo reyoncu olarak off sibirlerim cok bozuyolar ablakari bi yandan delirtiyolar

hamilelikte ayva yerse anne adayı bebek gamzeli olurmuş bir inanış işte kızlar :) bende de sağ yanağımda var 1 tane
Ayvayi da çok olmasa da yedim canım biraz daha yeyim bakalım hadi bizde de bi tane olsa yeter ama gülünce daha bi tatlı olur o zaman kesin yerim dayanamam safakmeleyle seninki de belki annesine benzer gamzeli olur haa

Canim aldigin odanin fotolarini bulamadim kacinci sayfada merak ettim

Bende kalmasini istemiyorum canim ama bunu ona nasil soylicez yoksa hic istemiyorum ben bu halimle arkasini topluyorum dusunun aklima geldikce sinirlerim tawan yapiyo

Hayatim aksam 11de geliyo ewe o saaten snrada esim yatiyo sabah ogleden sonra 1:30da gidiyo gorumcem avisinin yaninda yapamaz zaten byle kizar biliyo ama esiminde yaninda bisey olmadigi icin oda bisey diyemiyo yaninda yapmiyo cunku

Canim bu olcumler tahminj oluyormus simdi biraz arastirdimda uzun denilen kisa kisa denilen uzun dogmus benim kafam karisti bu olcumlerle amann saglikli olsunlar gerisinj bosver:)
Aynen canım benim. Tek istegim sağlıklı bi şekilde zamaninda kucağıma almak.Onlarin boyu kilosu ne olursa olsun ister zayif cılız ister tosun ister kısacik onlar dünyanın en tatlı bebeği görünecek gözümüze bundan şüphem yok.

kızlar bebişlerinizin hareketleri nereye kadar geldı ben artık mıdemın hızasında hıssedıyorum normal mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…