küçük görümceler böyle oluyo galiba bu kanıya vardımmmBenim kucuk gorumcemde oyleydi ama evlendi gitti sehirdisina:))
Yok canım gerekmiyorcanım heyet raporu alırken fotoğraf gerekiyor mu ona göre götüreyim giderken
Biraz olumsuzlukları düşün derya çok iyi gelecektir. Dünyaları alacak parası olan insanlar var çevremde ama Rabbim nasip etmemiş bebeği. Onlar içinden geçirmiyor mudur sence hiçbiri olmasaydı da bana anne baba diyecek bir Evladım olsaydı. Senin ona sunmak gereken temiz bir bez kpcaman bir meme ya da bir kap mama. Temiz üç beş zıbın. Bir de sepet. Tabi en önemlisi pozitife sevgi dolu güven dolu bir aile. Bebeklerin hepsi aynı bilinçte büyüyor. Anlamıyor bile nasıl büyüdüğünü. Onu ha sepette yatırmışsın ha kral tahtında. Yanında sen olduktan sonra ona heryer cennet. Allah bebişlerimizi bizden bizleri onun başından eksik etmesin.of of kızlar cok sıkılıyorum bugun ya. bıraz maddı sıkıntılarda var ondanmıdır nedır. okuyorum okuyorum yazdıklarınızı cevap bıle veremıyorum.ıcım sıkıldı ya.umutsuzlaştım.hevesım kaçtı. bebegıme ılerde alıcaklarıma bakardım ınternetten ona bıle hevesım kaçtı.maddiyattan oluo sanırım hayaller kurarak mutlu mutlu,kafaya baska bısey takmadan sadece bebegımı dusunerek bı hamılelık gecırcem sanıyordum da olmuomus demekkı
Kizlar bugun ayrintili usg ye girdik ve doktor hersey gayet guzel hicbir sorun goremiyorum dedibebisimiz biraz iri galiba dedi 29+4 gorunuyoruz boy ve kilo soylemedi dualariniz icin cok sagolun Allah hepinizden razi olsun bebisimin pozisyonu cok degiskenmis donup duruyor dedi doktor
Cok guzel bayildim gule gule kullanin canimBu hayatim
Canım ben geçmişi okuyamadim baya birikmiştı senin bugün kontrol vardı gittin mi bir de seninle aynı durumdayım 4 senedir bebek olmuyor diye calisayim ev alalim dedim bir sene çalıştım bebek olunca ciktim mecbur evin borcunu oduyoruz tek maaşla ama bende sıkıntı yapmiyorum çocuk rızkıyla gelir çünküBiz de tek maaşla ucu ucuna geciniyoruz Üstelik çoluk çocuk olmadığı halde. Inşallah çocuk olunca da Allah onun rizkini verir. Ben de bebeğime oda yapmak isterdim en çok ama ne yerimiz var oda olarak ne de maddi durumumuz. Eşimin ailesi varlıklı diğer ogullarina ev araba yaptılar bize gelince bisey yok. Zamani gelince size de yapacağız diyolar zamani ne zaman gelecekse. Diger kardesleri istiyo agziyla adam da yapiyo benm eşim de çok gururlu kimseden bsy istemez. Enayi olarak görüyolar heralde bunu. Çok şükür bi düğün esya mesya yaptılar borcsuz geldik evimize. Arabamizn borcu var biraz. Ben de her ay bi kısmını almaya çalıştım içimde kalan seyler de oldu ama hiç umursamiyorum çok şükür çok mutluyum gerekirse ayni kiyafeti yıkar yıkar giydiririm kimseyle kiyaslamiyorm kendimi. Bi hasta oluyoruz yada bebegmzle ilgili olumsuz bsy duyuyorz o zaman aklimza hiç bsy geliyo mu. En önemlisi sağlık. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin de gerisini hiç düşünmüyorum. Ayy ben de ne cok konuşuyorum.
Bak seeen demek inanmiyosun haaa :-D kerem koydum gittiiiikerem guzel bence canım . ve sana ınanmıyorum yanı bu konunun kapanacagına
Canim kerem ismini bende cok seviyorum ama tek baaina kulagi yeterince dolduruyor ilavesiz guzel:)Kızlar yardım istiyorum herkes fikrini söyleyebilir miiiKerem isminde karar kıldık. Göktuğ Kerem nasıl sizce, ya da keremin basina yada sonuna uyumlu bi isim varmi aklıniza gelen, ya daa kerem tek başına mı daha güzel. Bu son soruşum söz isim olayını kapatıyorum bugün :-D
öyle tabiki tatlım yeterki sağlık olsun. Gittik tatlım kocaman olmusuzz. Gayet iyiyiz güzel seyler duyduk çok şükür Allaha.Canım ben geçmişi okuyamadim baya birikmiştı senin bugün kontrol vardı gittin mi bir de seninle aynı durumdayım 4 senedir bebek olmuyor diye calisayim ev alalim dedim bir sene çalıştım bebek olunca ciktim mecbur evin borcunu oduyoruz tek maaşla ama bende sıkıntı yapmiyorum çocuk rızkıyla gelir çünkü
Harika haber canim cok sukur cok sevindim hadi gozun aydinCanlarim nasılsınız ben bugün çok mutlu oldum Ali Osmanim gayet sağlıklı 6 tane doktor baktı kalbine delik falan yokmus doktor yanlış görmüş şükürler olsun Rabbimedualarınızı esirgemediniz için çok sağolun sizi ve Bebişlerinizı öpüyorum
Aaa inanmıyorum minnak ya senin ardından hamile kalandı değil miKizlar eltimin de oğlu oluyormuş. Bi oğlum var bide kızım olacak diye bana hava atiyorduuu oğlu olacakmis. Benim ikinci kız olursa kesin üçüncüyü yapar hemennn
Ali kerem, kerem ali. Mehmet kerem. Ben oğlum olsa kesin kerem koyardım :)Kızlar yardım istiyorum herkes fikrini söyleyebilir miiiKerem isminde karar kıldık. Göktuğ Kerem nasıl sizce, ya da keremin basina yada sonuna uyumlu bi isim varmi aklıniza gelen, ya daa kerem tek başına mı daha güzel. Bu son soruşum söz isim olayını kapatıyorum bugün :-D
Çok iyi masallah uykusuzluk sorununu sordun mu canım sen ben bu ay kendi doktoruma gitmeyeceğim iki kere ultrason girdik yarım saat incelediler zaten fazla gerekmedikçe ultrason istemiyorum zararlı ddi doktorumda zaten kilosunu boyunu öğrendim Allaha şükür hayatta sağlıklı bir ay daha beklerim doktora gitmekten korkuyorum artık baksana boşuna strese soktular beniöyle tabiki tatlım yeterki sağlık olsun. Gittik tatlım kocaman olmusuzz. Gayet iyiyiz güzel seyler duyduk çok şükür Allaha.
Canlarim nasılsınız ben bugün çok mutlu oldum Ali Osmanim gayet sağlıklı 6 tane doktor baktı kalbine delik falan yokmus doktor yanlış görmüş şükürler olsun Rabbimedualarınızı esirgemediniz için çok sağolun sizi ve Bebişlerinizı öpüyorum
Ayy toist ne güzel yazmışsın duygulandim valla. Çok doğru söylüyosun. Benim bebişim musmutluuu bi evde büyüyecek insss gerçekten de onlara verebileceğimiz en güzel şey bu. Ama kocaman bir meme demişsinya kız benmkiler hala o kadar büyük değil eskisine göre büyük tabi de.Yok canım gerekmiyor
Biraz olumsuzlukları düşün derya çok iyi gelecektir. Dünyaları alacak parası olan insanlar var çevremde ama Rabbim nasip etmemiş bebeği. Onlar içinden geçirmiyor mudur sence hiçbiri olmasaydı da bana anne baba diyecek bir Evladım olsaydı. Senin ona sunmak gereken temiz bir bez kpcaman bir meme ya da bir kap mama. Temiz üç beş zıbın. Bir de sepet. Tabi en önemlisi pozitife sevgi dolu güven dolu bir aile. Bebeklerin hepsi aynı bilinçte büyüyor. Anlamıyor bile nasıl büyüdüğünü. Onu ha sepette yatırmışsın ha kral tahtında. Yanında sen olduktan sonra ona heryer cennet. Allah bebişlerimizi bizden bizleri onun başından eksik etmesin.
Ohhh baksana güya bebiş hastaymışda neymiş de. Senin bebişin umrunda değil Elif'cim ben iyiyim habire yiyprum. Tek derdim annem bana yemek yolladım beni elleriyle sevsin. Gerisi hiiiiç umrunda değil maşallah bebeğine. Allah daha iyi etsin :)
Ayy evet canım o eltim. Oğlu bir yaşına yeni girdi benden bikac ay sonra da o dogurcak. Kızı olsaydi kesin hava atmak için arayip söylerdi. Ne tuhaf insanlar var yaa gerçekten sürekli benle kiyasliyo kendini. Aynen fesatlari uzak etsin bizden Allah herkesn gönlüne göre veriyo. Ali kerem benm de aklma gelmisti kuzum. Sen de ikinciye kerem koyarsin canm benimAaa inanmıyorum minnak ya senin ardından hamile kalandı değil miRabbim sana gönlündekini yaşamayı nasip etsin. Böyle fesatları da uzak etsin. Ne tuhaf ya :)
Ali kerem, kerem ali. Mehmet kerem. Ben oğlum olsa kesin kerem koyardım :)
dogru soyluyorsun canım. bende uzulmeye korkuyorum. nankorluk yapıyorum dıye. ve cevremdede cok var canım bebek hasretı ceken Allaha sukur onu bıze nasıp ettı ınsallah devamıda gewlır saglıkla alırız kucagımıza. ama bebek yokken takmadıgın maddı sıkıntıları takıyormus ınsan. okulunu bıle dusunmeye basladım. bı odabıle yapamıyorum ıcım sızlıo sonra dusununce bıraz buyunca olsun şartmı dıyorum.çokeşyası olmasın az olsun ama evde huzurla buyusun dıyorum ama maddı sıkıntı varkende evde huzur olmuyoYok canım gerekmiyor
Biraz olumsuzlukları düşün derya çok iyi gelecektir. Dünyaları alacak parası olan insanlar var çevremde ama Rabbim nasip etmemiş bebeği. Onlar içinden geçirmiyor mudur sence hiçbiri olmasaydı da bana anne baba diyecek bir Evladım olsaydı. Senin ona sunmak gereken temiz bir bez kpcaman bir meme ya da bir kap mama. Temiz üç beş zıbın. Bir de sepet. Tabi en önemlisi pozitife sevgi dolu güven dolu bir aile. Bebeklerin hepsi aynı bilinçte büyüyor. Anlamıyor bile nasıl büyüdüğünü. Onu ha sepette yatırmışsın ha kral tahtında. Yanında sen olduktan sonra ona heryer cennet. Allah bebişlerimizi bizden bizleri onun başından eksik etmesin.
Ohhh baksana güya bebiş hastaymışda neymiş de. Senin bebişin umrunda değil Elif'cim ben iyiyim habire yiyprum. Tek derdim annem bana yemek yolladım beni elleriyle sevsin. Gerisi hiiiiç umrunda değil maşallah bebeğine. Allah daha iyi etsin :)
Tatlım uykusuzluk olarak sormadim da bel agrisini sordum artik normal dedi ağrılar için. Magnezyumuna devam et dedi. Hem magnezyum erken doğumu da önlüyor hem de iyi gelir agrilara dedi. Onun dışındaki şeyleri de sordum yürüyüş yap istiyorsan ama yarım saati geçmesin dedi.Çok iyi masallah uykusuzluk sorununu sordun mu canım sen ben bu ay kendi doktoruma gitmeyeceğim iki kere ultrason girdik yarım saat incelediler zaten fazla gerekmedikçe ultrason istemiyorum zararlı ddi doktorumda zaten kilosunu boyunu öğrendim Allaha şükür hayatta sağlıklı bir ay daha beklerim doktora gitmekten korkuyorum artık baksana boşuna strese soktular beni
Kızlar yardım istiyorum herkes fikrini söyleyebilir miiiKerem isminde karar kıldık. Göktuğ Kerem nasıl sizce, ya da keremin basina yada sonuna uyumlu bi isim varmi aklıniza gelen, ya daa kerem tek başına mı daha güzel. Bu son soruşum söz isim olayını kapatıyorum bugün :-D[/QUOTE
Tek basina canim bence. Zaten iki isim kimse onermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?