2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım heyet raporu alırken fotoğraf gerekiyor mu ona göre götüreyim giderken
Yok canım gerekmiyor

Biraz olumsuzlukları düşün derya çok iyi gelecektir. Dünyaları alacak parası olan insanlar var çevremde ama Rabbim nasip etmemiş bebeği. Onlar içinden geçirmiyor mudur sence hiçbiri olmasaydı da bana anne baba diyecek bir Evladım olsaydı. Senin ona sunmak gereken temiz bir bez kpcaman bir meme ya da bir kap mama. Temiz üç beş zıbın. Bir de sepet. Tabi en önemlisi pozitife sevgi dolu güven dolu bir aile. Bebeklerin hepsi aynı bilinçte büyüyor. Anlamıyor bile nasıl büyüdüğünü. Onu ha sepette yatırmışsın ha kral tahtında. Yanında sen olduktan sonra ona heryer cennet. Allah bebişlerimizi bizden bizleri onun başından eksik etmesin.

Ohhh baksana güya bebiş hastaymışda neymiş de. Senin bebişin umrunda değil Elif'cim ben iyiyim habire yiyprum. Tek derdim annem bana yemek yolladım beni elleriyle sevsin. Gerisi hiiiiç umrunda değil maşallah bebeğine. Allah daha iyi etsin :)

Canım ben geçmişi okuyamadim baya birikmiştı senin bugün kontrol vardı gittin mi bir de seninle aynı durumdayım 4 senedir bebek olmuyor diye calisayim ev alalim dedim bir sene çalıştım bebek olunca ciktim mecbur evin borcunu oduyoruz tek maaşla ama bende sıkıntı yapmiyorum çocuk rızkıyla gelir çünkü

Canim kerem ismini bende cok seviyorum ama tek baaina kulagi yeterince dolduruyor ilavesiz guzel:)

öyle tabiki tatlım yeterki sağlık olsun. Gittik tatlım kocaman olmusuzz. Gayet iyiyiz güzel seyler duyduk çok şükür Allaha.

Harika haber canim cok sukur cok sevindim hadi gozun aydin

Kizlar eltimin de oğlu oluyormuş. Bi oğlum var bide kızım olacak diye bana hava atiyorduuu oğlu olacakmis. Benim ikinci kız olursa kesin üçüncüyü yapar hemennn
Aaa inanmıyorum minnak ya senin ardından hamile kalandı değil mi Rabbim sana gönlündekini yaşamayı nasip etsin. Böyle fesatları da uzak etsin. Ne tuhaf ya :)

Ali kerem, kerem ali. Mehmet kerem. Ben oğlum olsa kesin kerem koyardım :)

öyle tabiki tatlım yeterki sağlık olsun. Gittik tatlım kocaman olmusuzz. Gayet iyiyiz güzel seyler duyduk çok şükür Allaha.
Çok iyi masallah uykusuzluk sorununu sordun mu canım sen ben bu ay kendi doktoruma gitmeyeceğim iki kere ultrason girdik yarım saat incelediler zaten fazla gerekmedikçe ultrason istemiyorum zararlı ddi doktorumda zaten kilosunu boyunu öğrendim Allaha şükür hayatta sağlıklı bir ay daha beklerim doktora gitmekten korkuyorum artık baksana boşuna strese soktular beni

Ohh nasıl rahatladık çok sevindik canım, neyse çift dikiş kontrol oldu artık gönlün daha rahat olur tatlım. Rabbim başka derdini göstermesin bu gece ne rahat uyursun sen artık :)

Ayy toist ne güzel yazmışsın duygulandim valla. Çok doğru söylüyosun. Benim bebişim musmutluuu bi evde büyüyecek insss gerçekten de onlara verebileceğimiz en güzel şey bu. Ama kocaman bir meme demişsinya kız benmkiler hala o kadar büyük değil eskisine göre büyük tabi de.

Ayy evet canım o eltim. Oğlu bir yaşına yeni girdi benden bikac ay sonra da o dogurcak. Kızı olsaydi kesin hava atmak için arayip söylerdi. Ne tuhaf insanlar var yaa gerçekten sürekli benle kiyasliyo kendini. Aynen fesatlari uzak etsin bizden Allah herkesn gönlüne göre veriyo. Ali kerem benm de aklma gelmisti kuzum. Sen de ikinciye kerem koyarsin canm benim

dogru soyluyorsun canım. bende uzulmeye korkuyorum. nankorluk yapıyorum dıye. ve cevremdede cok var canım bebek hasretı ceken Allaha sukur onu bıze nasıp ettı ınsallah devamıda gewlır saglıkla alırız kucagımıza. ama bebek yokken takmadıgın maddı sıkıntıları takıyormus ınsan. okulunu bıle dusunmeye basladım. bı odabıle yapamıyorum ıcım sızlıo sonra dusununce bıraz buyunca olsun şartmı dıyorum.çokeşyası olmasın az olsun ama evde huzurla buyusun dıyorum ama maddı sıkıntı varkende evde huzur olmuyo nebılım belkjıde umutsuzluga dustum bugun. hamılelık psıkolojısı herhalde ınsallah sabah olunca gecer bu sıkıntı. 14 subat oglusumu gorucem nasıpse ıyı gelır onu gormek ınsallahb ıyı haberlerınıde alırımda mutluluk gelır ıcıme

Tatlım uykusuzluk olarak sormadim da bel agrisini sordum artik normal dedi ağrılar için. Magnezyumuna devam et dedi. Hem magnezyum erken doğumu da önlüyor hem de iyi gelir agrilara dedi. Onun dışındaki şeyleri de sordum yürüyüş yap istiyorsan ama yarım saati geçmesin dedi.

Kizlar mide fesadi gecoricem aklim fikrim yemekte biri beni durdursun. Sofradan az önce kalktik simdi gene aklimdan ne yesm diye geciriyorum . nolcak halim .

Tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…