2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

oyy kuzum valla kadına bak yaa..dediğin gibi Allah.dan bilinçlı bi annesin sen.acıdımı aşı peki bende birazdan çıkıcam

bakıcam artık arastırmadım daha, eminonunden aldım tesbıhlerı sıselerı fln aksam atarım fotoları eve gıdınce canım :)

Bekliyorum merakla canım sağol :)

Ohh misler gibi güle güle kullan canım :) hayırlı olsun çok güzeller

Günaydın anneler

Bizde bugün erken uyandık ve hastaneye geldik şeker yüklemesi var... Ayy iğrenç bişi yaa bir şişe bişi ictirdiler ve şimdi iki saat beklicez sonra kan alicaklar. Migdem cokk bulanıyor şükür son bir saat kaldı

oyy kuzum valla kadına bak yaa..dediğin gibi Allah.dan bilinçlı bi annesin sen.acıdımı aşı peki bende birazdan çıkıcam

Yok kuzum ya acımadı seninki de acımaz inşallah dua edersin bol bol sana tavsiyem çok konuşma ebelerle

Hayırlı haberlerle gel inşallah ya beni hiç etkilememişti limonata gibiydi ama brklemek çok sıkıcı :)

güle güle kullansın bebiş canım çok güzel hepsi :)

iyi içiyomuşssun sende:) ..atarsın atarsın hiç merak etme canım
inş canım öyle umut ediyorum bende

gule gule kullan canım bende o bebek arabasını aldım hafta sonu ve gecen hafta emınonunden aynı anakucagını aldım cok guzel hepsi :)
güle güle kullan canım almışsın ana kucağını keşke bende baksaydımhiç aklıma gelemdi tamamen arabaya odaklandığımız için diğer şeyleri hiç düşünmedim ii günlerde kullanın canım

12 kilo aldım canıma slıdna çok fazla yemek yemiyorum sürekli yürüyüşte yapıyorum ama anlamadım haftaya troitlerime bakacaklar acaba bünyemi yapıyor diye inşallah doğum sonrası verebilirim
Verirsin tabi ki canım. Çatır çatır verecez hem de. . Doğumdan sonra en az 10 kilosu gidiyormuş zaten. Emzirdikce de veririz. Dün bir arkadasimla konuştum o 30 kilo almıştı 6 ayda verdim takma doktoru bis boş konuşuyor verirsin dedi. .ben de inanıyorum verecegimize

güzel haberlerle gel cnm bol bol hasret gider :)
İnşallah :):) Özledim çok :*

günaydın..
yarın ayrıntılı ultrason var. inşallah iyi şeyler duyarız prof. amcamızdan...
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz :)

İnşallah canım :) 13:30'da ama akşamı bulur çıkmam torpil yapmazsa hihi :):) 3 kilo aldım 3 haftada kızacak diye korkuyom :):):)

hadı hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah canım :)
İnşallah teyzesii :)

Canım benim dikkat et kendine, çok yorulmadan dinlene dinlene yap, hem yeni ev yeni bir başlangıç güzel olacak sizin için, öpüyorum..

Manyak bunlar ya ne diyim :):) Sanki kadın doğum uzmanı :):) Köy ebelerinin elini öpsün gitsin de :) Bunlar eğitimli felaketçiler :):):

hemde harika bi ses kuzum...heycanla bekliyorum dönmeni selam söyle prensesımıze
:):):) güzel güzel dinleyelim gelelim kuzum :):) Söylerim tabi :)

geçmiş olsun canım bi ebe kazasıda senden geldi çok biliyolar herşeyi zaten drdan daha tecrübeliler. benim ebem çok yakına arkadaşım Allahtan öyle ukala bişeyde değildir ama yanındaki aman Allahımmm akıllara zarar :)

saol cnm e bebekte bende dırek arabaya odaklandım hıc baska urunlerde olcagı aklıma gelmedı anakucagımı ondan emın onunden aldım halbukı e bebekte daha uygunmus artık can saglıgı alınmıs alınmıstır :)

ayyy umut oldun şuanda bana :) nasıl mutlu oldum inşallah canım ağzından bal damlıyor resmen hayırlısıyla gelsinde bebişler inş o günleride görürüz

ay çok komik seninki doktorluğa soyunmus gül geç bence doktorun ne derse o yani.kimseyi dinleme...soğuk sütte bombaymış ama

Hayırlı sonuçlarla gel canım. Ilk verdiğin kan açlık şekerin.
Şerbetten sonra verdiklerin de tokluk şekerin canım. Yani Şerbet yemek sayılıyor bu durumda :)
teşekkür ederim canım, o zaman iki kez tokluk için kan vermiş olucam; az önce 1 kez daha verdim son 1 kez daha vericem...
sonra hemen yemek yemek istiyorummm:))))

bende burdaki samanpazarına bakıcam canım belki marka farkı olabilir kendimi biraz ii hissedeyim hemen gidicem bu aralar acayip miskinlik var üzerimde hiç bişey yapmak istemyiorum

her kafadan ayrı bır ses cıkıyor ztn bu hamılelıkte canım, bende saglık ocagına duzenlı gıdıyorum ALLAHTAN boyle seyler yasamadım ama yasasam senın gıbı hıc takmazdım bır tek doktorumu dıkkate alıyorum gerısı ıstedıgını desın, o kan alma olayları ztn benı bıtırıyor ıgne korkumdan dolayı ama verıyorum bende baksınlar ıstedıklerıne dıye :)

ayyy umut oldun şuanda bana :) nasıl mutlu oldum inşallah canım ağzından bal damlıyor resmen hayırlısıyla gelsinde bebişler inş o günleride görürüz
Canım ben 20 kilo aldım. Ve cok üzülüyor dum doktorum da yarin veremezsin deyince daha çok üzüldüm. Ama sağolsun hem burdaki arkadaşlar hem de kendi arkadaşım moral verdi bana kendime geldim. . Sen de sıkma canını bebişe odaklan :)

Olsun biz bekleriz annesi sıkıntı yok haha çokk tatlısın size kıyamaz tonton amcanız bişicik demez

Hepsi çok cici Eyfel kulesi vae bitane gördüüüüm güle güle kullansın prensesim inşallah :)

Valla bekliyordum böyle bişey canım ama kilodan gelir darbe diyordum Allah sormadı ilk kilomu 12 olduğunu duysa eyvahlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…