2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ay çok komik seninki doktorluğa soyunmus gül geç bence doktorun ne derse o yani.kimseyi dinleme...soğuk sütte bombaymış ama
Aynen ya hiç takmadım canım gerçekten komik haklısın ama eşimin yanında tabakları ayırın deyince bir kötü oldum kıyamam ben ona ya tabaktan bulacak olsaa. Hayır biz çocuk yaptık daha ne tabağı bulaşcak olsa ilişkiden bulaşacak zten ki ben aşılıyım ama ne diyim felaket tellalları gerçekten.

teşekkür ederim canım, o zaman iki kez tokluk için kan vermiş olucam; az önce 1 kez daha verdim son 1 kez daha vericem...
sonra hemen yemek yemek istiyorummm:))))
75 gr da öyle tatlım 1. Saat tokluk 2. Saat tokluğa bakıyorlar maalesef ben de 75 yaptırdım :)

Ya ben aslında hiç korkmadım canım ama kan almadan korkuyorum artık niyeyse. Hamilelikten midir nedir. Neyse sen şanslısın ozaman aman Allah korusun yaşama insan şok oluyor :)

Hayırlı haberlerle gel inşallah ya beni hiç etkilememişti limonata gibiydi ama brklemek çok sıkıcı :)
Sağol tatlım yaa walla ben zor tutuyorum kendimi oylamak için buraya gelim dedim.. bir de işin tuhaf yani bu halde aseriyorum canım yaprak sarması çekti

Ya ben aslında hiç korkmadım canım ama kan almadan korkuyorum artık niyeyse. Hamilelikten midir nedir. Neyse sen şanslısın ozaman aman Allah korusun yaşama insan şok oluyor :)

ay ben ıgneden acaıp korkuyorum aglıya zırlaya kan verıyorum resmen, bıde bende de yenı yenı alınan kan yerlerı delık gıbı bellı oluyor ve acı hıssedıyorum batma oluyor sankı gecen seker yuklemesındekı hemsıre hamılelerde vucud odem topluyor ondan oluyordur dedı.hiç birimiz yasamayız ınsallah oyle kotu seyler

Sağol tatlım yaa walla ben zor tutuyorum kendimi oylamak için buraya gelim dedim.. bir de işin tuhaf yani bu halde aseriyorum canım yaprak sarması çekti
Hahah açlıktandır o canım benim de neler çekmişti neler güzel bir kahvaltınyaparsın az kaldı :)

Kizlar bu grip beni mahfetti butun heryerim dokuluyo burnum yaniyo nefes alirken resmen tikanmasida cabasi sabah kalktim gripli nasil atlaticaz bunu agar gececek gbi
Çok geçmiş olsun görünce hemen yazmak istedim. Iki hafta ağır gribin ardından sinüzite çevirince antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Hamilelikte çok zor geçiyor bu meret. Öncelikle ben Şunları Yaptım doktorumuzda haberi vardı. Ayva elma içine birkaç dal Ihlamur varsa bir tane ayva Yaprağı ( gribe ve öksürüğe iyi geliyor ) koy ocakta kaynat cay gibi iç. Ayvalarıda ye Bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Burnun tıkalı ise eczaneden buguseptil Alıp evde buhar banyosu yapabilirsin. Ya da evde burun spreyi şişesi oluyor ya onun içini boşaltıp temizledikten sonra bir su bardağı kaynamış suya bir Çay kaşığı Kaya tuzu ve yarım Çay kaşığı karbonat koyup eridikten sonra spreyin içine doldurup burnuna tıkandıkça açmak için uygula hiç bir zararı yok. Hatta doktor bana günde bir Şişe bitirebilirsin dedi. Bide ben soğan bal yapmıştım bir baş soğanı doğrayıp üzerine bal döküp bir gün bekleyip sabah akşam suyunu içmiştim bir kaç gün eğer yeni ise dene bunları inşallah atlatırsın bol bol dinlen tavuk suyuna Çorba iç bol limonlu. Portakal mandalina ye. Tekrar çok geçmiş olsun.

Mytwin bizim bebisin ismini ekler misin artık karar kıldık Ali Efe olucak inş. Ali babası koydu Efeyi de ben :)

İnşallah canım ben korkuyorum ama sesim çıkmıyor. Benim korkum bebişe bişe olacak derdi. Zaten tetanoz hiç acımıyor da kan almak için damarı buluyorlar ya o acıyor işte :)
Sen çok kilo almadın ödemin var mı ki

Hahah açlıktandır o canım benim de neler çekmişti neler güzel bir kahvaltınyaparsın az kaldı :)
Acıktım baya yaa yiyemiyecegim şeyler geliyor aklıma. Son yarım saat inş ama kan çok almazlar umarım

H hukukcu_ canım merhaba biz de seni çok özledik. :)
Ev Taşıma işinde Allah yardımcın olsun ama dikkatli ol lütfen sakın ağır bişeyler kaldırma. Eşim yardım edecektir zaten sen yerleştirme yaparsın yavaş yavaş. Hemen bitirmek için uğraşma lütfen. Eninde sonunda mis gibi olacaktır.
Bir de bebişin nasıl o iyi olsun da bunları halledersiniz inşallah :)

odem var cnm bende hıssedıyorum her yerım sısıyor aksam corabı bı cıkarıyorum sıkmıs halbukı bogazı dar da degıl mesela ama vucud sısıyo centraldakı hemsırenınde dedıgı odem topluyorsunuz hamılelıkten dolayı dedı

tatlım senin boyun var benim o kadar boyumda yok zaten burası olmasa depresyona girerdim kesin hayatımda almadığım kiloyu aldım bi doğursaydık hayırlısıyla sonraki derdimizde kilo olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…