2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cnm bu senın kucukyalıda kolanya renklendırıcı aldıgın yer nere ısım verebılırmısın
Almadım canım ibni Sina polikliniğinin karşısında pasta dünyası diye bir yer bu Renklndirici sabunu da renklendiriiyot her yer de bulunuyor bildiğim kadarı ile nette de satılıyor

Anladım canım doğrudur. Sen nasıl memnunmusun hastaneden

kızlar günaydın, bebişler öpüldünüz:)
herkese iyi ve hayırlı haftalar. nihayet hafta sonu bebeğimizin dolabını aldık ikeadan kurdukda. ama ahşap kokuyor. hemen yerleştirme hevesim kursağımda kaldı. 1 hafta havalandırmam lazım malesef. gatisdeki indirim çok karlı geldi bana. bez ve bakım ve temizlik ürünlerimizi de aldık. bu arada joansons bayb, dalin ve sebamedin ürünlerinde pareben içermez ibaresi yoktu kızlar. hepsini kontrol ettim ve almadım onları. niveanınkilerini aldım. uni baybidede uyarı var ama kalmamıştı. inşallah güzel günlerde kullanırız.

H hukukcu_ bizde bir ay önce ev taşıdık. Ben gözümde çok buyutmustum nasıl cikicam işin içinden diye ama Rabbim yardım ediyor ve güç veriyor. Bizde şuan ufak tefek eksiklikler kaldı ama hiç stres yapmiyom yavaş yavaş hal olur. Ins sende sağ salim bitirirsin evini

Ben de inceleyeceğim inşallah.bunarada dolabınız çok güzel ve kullanışlı güle güle kullanın :)

ayrıca birşey sorucam size. bebeğimi çok hıçkırık tutuyor. genelde yemeklerde sonra bazen günde 2 kere. sizlerde de olan varmı? yarın doktora sorucam ama çok sık olmaya başladı. 10-15 dk. sürüyor üstelik. elimden birşeyin gelmemesi de çok üzüyor beni

İnşallah canım :):):) eyfel kuleli evet :):):)

bu cinsiyet değişikliği nasıl oldu sizde? doktorun anlamadığından mı yoksa gerçekten de böyle bir değişimmi oluyormuş?
Bilmiyorum bi uzman dr bi de prof. bakmıştı önce, en son gittiğim profda değişti :)

Günaydın ladies
Çok tatlı göbüşün :):)

tatlım senin boyun var benim o kadar boyumda yok zaten burası olmasa depresyona girerdim kesin hayatımda almadığım kiloyu aldım bi doğursaydık hayırlısıyla sonraki derdimizde kilo olacak
Benim boyum da çok uzun değil ki kuzum. 1 65 boyum senin kaç

Olsunn ya boşver demekki bizim bünye alıyor ben abartınyemiyorum
bende yemiyorum ama her tarafım şiş göğüslerim 2 beden büyüdü destekli 75 takarken şimdi desteksiz 85 takıyorum hala hopluyor yerinde başa çıkamıyorum bende saldım artık napıyım çok düşününce üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…