- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Almadım canım ibni Sina polikliniğinin karşısında pasta dünyası diye bir yer bu Renklndirici sabunu da renklendiriiyot her yer de bulunuyor bildiğim kadarı ile nette de satılıyorcnm bu senın kucukyalıda kolanya renklendırıcı aldıgın yer nere ısım verebılırmısın
oooo iyiki dememişsin işte o zaman seni bombardımana tutardı :) Allah korumuş seniValla bekliyordum böyle bişey canım ama kilodan gelir darbe diyordum Allah sormadı ilk kilomu 12 olduğunu duysa eyvahlar olsun
inşallah canım bu hafta içi inşallah iş çıkışları bakıcamISINI GORSUNDE MARKA COK ONEMLI DEIL CNM INSALLAH TOPARLANIR BAKARSIN BIR AN ONCE :)
Anladım canım doğrudur. Sen nasıl memnunmusun hastanedenodem var cnm bende hıssedıyorum her yerım sısıyor aksam corabı bı cıkarıyorum sıkmıs halbukı bogazı dar da degıl mesela ama vucud sısıyo centraldakı hemsırenınde dedıgı odem topluyorsunuz hamılelıkten dolayı dedı
Almadım canım ibni Sina polikliniğinin karşısında pasta dünyası diye bir yer bu Renklndirici sabunu da renklendiriiyot her yer de bulunuyor bildiğim kadarı ile nette de satılıyor
Çok güzell göbüş çıkmış :)Günaydın ladies
Kesinlikleeeoooo iyiki dememişsin işte o zaman seni bombardımana tutardı :) Allah korumuş seni
Ben de inceleyeceğim inşallah.bunarada dolabınız çok güzel ve kullanışlı güle güle kullanın :)kızlar günaydın, bebişler öpüldünüz:)
herkese iyi ve hayırlı haftalar. nihayet hafta sonu bebeğimizin dolabını aldık ikeadan kurdukda. ama ahşap kokuyor. hemen yerleştirme hevesim kursağımda kaldı. 1 hafta havalandırmam lazım malesef. gatisdeki indirim çok karlı geldi bana. bez ve bakım ve temizlik ürünlerimizi de aldık. bu arada joansons bayb, dalin ve sebamedin ürünlerinde pareben içermez ibaresi yoktu kızlar. hepsini kontrol ettim ve almadım onları. niveanınkilerini aldım. uni baybidede uyarı var ama kalmamıştı. inşallah güzel günlerde kullanırız.
Eki Görüntüle 1417943 Eki Görüntüle 1417945 Eki Görüntüle 1417946 Eki Görüntüle 1417947
Eki Görüntüle 1417950
12 den sonrasını saymadım artıkÇok güzell göbüş çıkmış :)
Kesinlikleeesen şuan kaç aldın kilo
İnşallah canım :):):) eyfel kuleli evet :):):)Olsun biz bekleriz annesi sıkıntı yokhaha çokk tatlısın size kıyamaz tonton amcanız bişicik demez
Hepsi çok cici Eyfel kulesi vae bitane gördüüüümgüle güle kullansın prensesim inşallah :)
Bilmiyorum bi uzman dr bi de prof. bakmıştı önce, en son gittiğim profda değişti :)bu cinsiyet değişikliği nasıl oldu sizde? doktorun anlamadığından mı yoksa gerçekten de böyle bir değişimmi oluyormuş?
Çok tatlı göbüşün :):)Günaydın ladies
sağol canım teşekkür ederim.Ben de inceleyeceğim inşallah.bunarada dolabınız çok güzel ve kullanışlı güle güle kullanın :)
Olsunn ya boşver demekki bizim bünye alıyor ben abartınyemiyorum12 den sonrasını saymadım artık
Benim boyum da çok uzun değil ki kuzum. 1 65 boyum senin kaçtatlım senin boyun var benim o kadar boyumda yokzaten burası olmasa depresyona girerdim kesin hayatımda almadığım kiloyu aldım bi doğursaydık hayırlısıyla sonraki derdimizde kilo olacak
bende yemiyorum ama her tarafım şiş göğüslerim 2 beden büyüdü destekli 75 takarken şimdi desteksiz 85 takıyorum hala hopluyor yerinde başa çıkamıyorum bende saldım artık napıyım çok düşününce üzülüyorumOlsunn ya boşver demekki bizim bünye alıyor ben abartınyemiyorum
benimde1,68 bi aradaş vardı ben seni zannettim karıştırmışım boyu uzundu o zaman aynı kaderi paylaşıyoruz canımBenim boyum da çok uzun değil ki kuzum. 1 65 boyum senin kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?