- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Aynen canım aynı kaderi paylaşıyoruz bakalım dikkat ediyorum artık ne değişecekbenimde1,68 bi aradaş vardı ben seni zannettim karıştırmışım boyu uzundu o zaman aynı kaderi paylaşıyoruz canım
ben kendim yapıyorum canım. kapı süsü yapıyorum hastanede dağıtılmalıklarıda yapıcam inşallah kapı süsü biterse. nasıl bir yardım istiyorsun?Canlarım!!!! Size bir sorum olacak keçeden bebek şekeri yaptıran ya da yapan var mı nasıl olur bir fikriniz var mı ben siteden keçeyi alıp kendim yapmak istiyorum. belki kapı süsünü ve tacı da yaparım becerebilirsem tabii bana fikir verin lütfennn :):)
ben hıçkırığını pek hissedemiyorum canım yaa bazen artarda atan pıt pıtlar var öyle bişey mi?ayrıca birşey sorucam size. bebeğimi çok hıçkırık tutuyor. genelde yemeklerde sonra bazen günde 2 kere. sizlerde de olan varmı? yarın doktora sorucam ama çok sık olmaya başladı. 10-15 dk. sürüyor üstelik. elimden birşeyin gelmemesi de çok üzüyor beni
benim pek değişmedi su içsem yarıyor artık hayırlısı inşalalh seninki biraz toparlanır canımAynen canım aynı kaderi paylaşıyoruz bakalım dikkat ediyorum artık ne değişecek
saol canım.. bana iş yaptırmıyorlar saolsunlar ama her şeyin sorumluluğu ben de ister istemez.. düşün düşün stres oluyorum.. sen nasılsın napıyosun?.. var mı sizin evle alakalı bi gelişme?..
ya kızlar salmayın çok olsun. Alırsanız alırsınız da, yediğiniz şeylerde bebeğe bir faydası var mı diye düşünerek yerseniz, etkili oluyor. Lohusalık dönemini de düşünün, bir deneyin bu yöntemi.bende yemiyorum ama her tarafım şiş göğüslerim 2 beden büyüdü destekli 75 takarken şimdi desteksiz 85 takıyorum hala hopluyor yerinde başa çıkamıyorum bende saldım artık napıyım çok düşününce üzülüyorum
bende valla pazardan aldım hep büyük boy. 2 tane hamile kilodu aldım ama kullanması hiç güzel değil. beli çok yukarda tuvalete sıkışınca çıkartması bi dert oluyor:)) hatta 52 beden bir çamaşır aldım ki ben 42 bedenim ama çok rahatım onunla. lastiğide yok gibi zaten. ama ben bellerini çekmiyorum yukarı. kıvırıp göbek altında bırakıyorum. bizim bebiş rahatına düşkün göbeğimi bişey sıksa çok rahatsız oluyo.Günaydın kızlarr. Dün hamile kilodu baktık 25 dedi başka yere gittim 15 dedi ama incecik yani. Sınır oldum sonra bime gitim ev alisverisi için. Orda boy joy üçlü kilotvardi 42.44 yada 44.46 anam açtım baktım bildiğin belden yüksek hamile kilodu gibi. Üç tanesi beş lira aldım giydim. Sizede tavsiye ederim kızlar. Hastane cantasi içinde alabilirsiniz şimdi kullanmak içinde
Seni çok iyi anlıyorum canım . Ne kadar is yaptirmasalar da içimiz pek rahat etmiyor. Bir ev beğendik yine sahibi yurt dışında 1 haftaya donecekmis o gelince onunla görüşecez bir kaç ev daha var onları da görmeye gidecez. Martta halletmis olucaz inşallah canım. Burda evler çok pahalı. Bir de dolar üzerinden fiyat veriyorlar. E malum dolar da tavan yaptısaol canım.. bana iş yaptırmıyorlar saolsunlar ama her şeyin sorumluluğu ben de ister istemez.. düşün düşün stres oluyorum.. sen nasılsın napıyosun?.. var mı sizin evle alakalı bi gelişme?..
saol canım.. hayırlı olsun sizin de ayy takmayayım diyorum ama stres yapıyorum.. hayırlısıyla bu evi toplayıp diğerine götürtseydik orayı yavş yavaş yerleştircem artık..
ikea dolabı aLan arkadaş güle güle kullansın bizde onu alacağız
Kızlar açlık kan şekerim 80 tokluk ise 127 çıktı yükleme sonucum
Bu ara da idrar da lokasit 11 çıktı idrar kültürü sonucun hala çıkmamış onu da bekliyorum nasıl düzelecek idrar[/QUOteşekkür ederim canım. büyük ihtimal enfeksiyonundan antibiyotik verecek doktorun. ben 2- 3 kez kullandım. gebelik için tek kullanımlık oluyor onlar. bol su içmen lazım. hem böbreklerin içinde faydalı olur.
canım ya inşallah hakkınızda en hayırlısı en uygun şekilde olur da bebişini evinde rahat rahat dünyaya getirirsin..Seni çok iyi anlıyorum canım . Ne kadar is yaptirmasalar da içimiz pek rahat etmiyor. Bir ev beğendik yine sahibi yurt dışında 1 haftaya donecekmis o gelince onunla görüşecez bir kaç ev daha var onları da görmeye gidecez. Martta halletmis olucaz inşallah canım. Burda evler çok pahalı. Bir de dolar üzerinden fiyat veriyorlar. E malum dolar da tavan yaptı
canım bu aralar onu düşünüyorum vitamin olacak şeyler yemeye çalışıyorum bakalım şimdilik dikkat ediyorum inş 20 yi geçmemya kızlar salmayın çok olsun. Alırsanız alırsınız da, yediğiniz şeylerde bebeğe bir faydası var mı diye düşünerek yerseniz, etkili oluyor. Lohusalık dönemini de düşünün, bir deneyin bu yöntemi.
evet yaa önce bi morelim bozuluyo sonra kızımın tekmesiyle kendime geliyorum amann boşver o sağlıklı olsunda gerekirse uzun bi diyete girerim diyorum :)amannnn kızlar boşverin o kadar takmayın kiloları, doktor bana diyet demese hiç umurumda değildi. anne olmak güzel şey, varsın kilo alalım biraz...
teşekkür ederim canım biz iyiyiz çok şükür.. bebişim biraz tembel herkesin ki gibi çok hareketli değil ama arada hissediyorum ya o yetiyor bana.. kontrolümüz haftaya bir aylık ayrılıktan sonra buluşucaz inşallah.. annem, eşimin annesi, eşim yardım ediyrlar benim ki fiziksel yorgunluk değil düşün düşün psikolojik olarak yoruluyorum.. siz nasılsınız?.. bebiş sen?H hukukcu_ canım merhaba biz de seni çok özledik. :)
Ev Taşıma işinde Allah yardımcın olsun ama dikkatli ol lütfen sakın ağır bişeyler kaldırma. Eşim yardım edecektir zaten sen yerleştirme yaparsın yavaş yavaş. Hemen bitirmek için uğraşma lütfen. Eninde sonunda mis gibi olacaktır.
Bir de bebişin nasıl o iyi olsun da bunları halledersiniz inşallah :)
gule gule kullan canım bende o bebek arabasını aldım hafta sonu ve gecen hafta emınonunden aynı anakucagını aldım cok guzel hepsi :)
Ohh misler gibi güle güle kullan canım :) hayırlı olsun çok güzeller
güle güle kullansın bebiş canım çok güzel hepsi :)
güle güle kullan canım almışsın ana kucağını keşke bende baksaydımhiç aklıma gelemdi tamamen arabaya odaklandığımız için diğer şeyleri hiç düşünmedim ii günlerde kullanın canım
dün geceden beri kızım hiç uyumadı. ben çok halsizim sürekli uyku halim var oda tam aksine kıpır kıpır hiç uykusu gelmedi
doğuncada böyle olursa yandıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?