2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
selam kızlar hayırlı haftalar
aranızda şeker yüklemesi yaptırmayan var mı
26+2 günlük olduk
kafam hala net değil yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemiyorum

bende tek araba sanıyordum bilseydim bakardım kesin bize araba hediye glecke diye hiç bakmadım güle güle kullanın canım.
Dün gece ve şimdide aynı kıpır kıpır çok mide ağrım var bende uyumadım hiç oda uyumadı halada uyumaya niyeti yokaccık uykuyu sevseydi iyiydi babaya benzicek heralde ben uykuya doyamam ama eşime 5 6 saat yetiyor artık bende veririm eline baba kız sabahlar olmasın

26+2 günlük olduk
ben haftaya yaptırcam canım ve yaptırmayı düşünüyorum normaldede o kadar çok tatlı yiyoruz o kadarcık suyun bi zararı olacağını sanmıyorum

Anladım canım doğrudur. Sen nasıl memnunmusun hastaneden

memnunum sukur bır sıkıntım yok tek sey tahlıllerde cok pahalı oluyor ben seker yuklemesı dısında herseyı dısarda yaptırdım su ana kdr, ama doktorum cok ıyı ılgılı bır kadın

aynen canım hele mayıs anneleri sayfası sayensınde ikiz gıbı olcaklar :)))

Sıkma benide rahatsız edio. Ama göbek altına bi şey degincede ağrı oluo . :)

canım ya inşallah hakkınızda en hayırlısı en uygun şekilde olur da bebişini evinde rahat rahat dünyaya getirirsin..
Inşallah canım benim teşekkür ederim :) senin paşa nasıl bakalım hiç bahsetmiyorsun kontroller nasıl. Boyu kilosu kaç oldu kuzunun :)

aynen benim eşimde aynı vercem kızı kucağına bakalım o zaman nolcak uykusuzluktan gözlerini açamazlar

26+2 günlük olduk
Canım ben şeker yüklemesi yaptırdım bişey çıkmadı. Bir ay sonra bebegin 4 d ultrason u vardı. Bebeğin beyninden geçen damarlardaki kan akışına bakmaya çalıştı. Defalarca denedi olmadı. Peki neden dedim sende gizli şeker olabilir yada tansion olabilir ddi.doktoruma kostüm bişey yoktu bende. Ama düşündüm demekki gizli şeker imiz olsa bebegimizden geçen kana kadar etkileniyo. Çok üzüldüm . Oyüzden yaptır canım Allah korusun

26+2 günlük olduk

canım 2 baklava dilimi yesen bu testte alacağından daha çok şeker giriyormuş vücuduna..onun için ben yaptırdım, bence yaptır, ne olur ne olmaz..

hangisine gidersen git tahlilini götür yanında ama ihmal etme bak artmış lökositin.
Değer 75 den 11 e düşmüş varya kendi doktorum 1 gün rapor bile vermezken devletteki doktor enfeksiyon olabilir die 5 gün rapor verdi düşün kendi doktorum beni delirtiyor çarşamba devlete gidicem

kızlar merhaba nasılsınız? çok yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum. ben şimdi işe gidicem eşimi bekliyorum o bırakacak arabayla. çok ağırlaştım artık minibüse inip binmek çok zor geliyor.

Saolasin canim deneyecegim bu dediklerini ihlamur yaptim bende elma ayva kabugu limon karanfil tarcin katarim iciyorum ama soganla bali ilk defa duydum caim saolasin bgun daha bi kotu uyandim

ben kendim yapıyorum canım. kapı süsü yapıyorum hastanede dağıtılmalıklarıda yapıcam inşallah kapı süsü biterse. nasıl bir yardım istiyorsun?
Yapması kolay mi birde kaç milimlik keçeden yapiosun örnek varsa bana foto yollayabilir misin benim oturduğum yerde satılmiyor int. Sipariş edicem de yapabilir miyim onu merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…