- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
bende tek araba sanıyordum bilseydim bakardım kesin bize araba hediye glecke diye hiç bakmadım güle güle kullanın canım.bebişlerimiz ikiz gibi olacak
sağol canım benim hayırlısıyla mayıs gelse de içlerinde görsek bide
benimde sonradan ilgimi çekti marka olarakmış indirim olduğu araba değilmiş sadece bende kaptım ana kucağını hemen
kız aynı ben geceleri uyuyamıyorum artık bu gece 4-5 gibiymiş saat eşim su içmeye kalktı duyuyorum sesini ama hayal meyal yattı sonra elini karnıma attı pıt pıt vuruyormuş sabah bana diyor gece yarısı zıplıyordu diye dedim ben niye uyuyamıyorum
ben haftaya yaptırcam canım ve yaptırmayı düşünüyorum normaldede o kadar çok tatlı yiyoruz o kadarcık suyun bi zararı olacağını sanmıyorumselam kızlar hayırlı haftalar
aranızda şeker yüklemesi yaptırmayan var mı
26+2 günlük olduk
kafam hala net değil yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemiyorum
Anladım canım doğrudur. Sen nasıl memnunmusun hastaneden
bebişlerimiz ikiz gibi olacak
sağol canım benim hayırlısıyla mayıs gelse de içlerinde görsek bide
benimde sonradan ilgimi çekti marka olarakmış indirim olduğu araba değilmiş sadece bende kaptım ana kucağını hemen
kız aynı ben geceleri uyuyamıyorum artık bu gece 4-5 gibiymiş saat eşim su içmeye kalktı duyuyorum sesini ama hayal meyal yattı sonra elini karnıma attı pıt pıt vuruyormuş sabah bana diyor gece yarısı zıplıyordu diye dedim ben niye uyuyamıyorum
Sıkma benide rahatsız edio. Ama göbek altına bi şey degincede ağrı oluo . :)bende valla pazardan aldım hep büyük boy. 2 tane hamile kilodu aldım ama kullanması hiç güzel değil. beli çok yukarda tuvalete sıkışınca çıkartması bi dert oluyor:)) hatta 52 beden bir çamaşır aldım ki ben 42 bedenim ama çok rahatım onunla. lastiğide yok gibi zaten. ama ben bellerini çekmiyorum yukarı. kıvırıp göbek altında bırakıyorum. bizim bebiş rahatına düşkün göbeğimi bişey sıksa çok rahatsız oluyo.
Inşallah canım benim teşekkür ederim :) senin paşa nasıl bakalım hiç bahsetmiyorsun kontroller nasıl. Boyu kilosu kaç oldu kuzunun :)canım ya inşallah hakkınızda en hayırlısı en uygun şekilde olur da bebişini evinde rahat rahat dünyaya getirirsin..
bende tek araba sanıyordum bilseydim bakardım kesin bize araba hediye glecke diye hiç bakmadım güle güle kullanın canım.
Dün gece ve şimdide aynı kıpır kıpır çok mide ağrım var bende uyumadım hiç oda uyumadı halada uyumaya niyeti yokaccık uykuyu sevseydi iyiydi babaya benzicek heralde ben uykuya doyamam ama eşime 5 6 saat yetiyor artık bende veririm eline baba kız sabahlar olmasın
hahahaha bencede canım şimdiden diyorum ben zaten hazırlan uykusuz gecelere diyeaynen benim eşimde aynı vercem kızı kucağına bakalım o zaman nolcak uykusuzluktan gözlerini açamazlar
Canım ben şeker yüklemesi yaptırdım bişey çıkmadı. Bir ay sonra bebegin 4 d ultrason u vardı. Bebeğin beyninden geçen damarlardaki kan akışına bakmaya çalıştı. Defalarca denedi olmadı. Peki neden dedim sende gizli şeker olabilir yada tansion olabilir ddi.doktoruma kostüm bişey yoktu bende. Ama düşündüm demekki gizli şeker imiz olsa bebegimizden geçen kana kadar etkileniyo. Çok üzüldüm . Oyüzden yaptır canım Allah korusunselam kızlar hayırlı haftalar
26+2 günlük olduk
evet düzenli aralıklarla atıyor öyle.ben hıçkırığını pek hissedemiyorum canım yaa bazen artarda atan pıt pıtlar var öyle bişey mi?
hangisine gidersen git tahlilini götür yanında ama ihmal etme bak artmış lökositin.Canım bide geçen hafta doktora bile gitmedim lökasit 75 çıkmış şimdi 11 ben kadın doğuma mı gideyim yoksa aile hekimine mi napsam acaba
selam kızlar hayırlı haftalar
26+2 günlük olduk
selam kızlar hayırlı haftalar
26+2 günlük olduk
Değer 75 den 11 e düşmüş varya kendi doktorum 1 gün rapor bile vermezken devletteki doktor enfeksiyon olabilir die 5 gün rapor verdi düşün kendi doktorum beni delirtiyor çarşamba devlete gidicemhangisine gidersen git tahlilini götür yanında ama ihmal etme bak artmış lökositin.
Saolasin canim deneyecegim bu dediklerini ihlamur yaptim bende elma ayva kabugu limon karanfil tarcin katarim iciyorum ama soganla bali ilk defa duydum caim saolasin bgun daha bi kotu uyandimÇok geçmiş olsun görünce hemen yazmak istedim. Iki hafta ağır gribin ardından sinüzite çevirince antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Hamilelikte çok zor geçiyor bu meret. Öncelikle ben Şunları Yaptım doktorumuzda haberi vardı. Ayva elma içine birkaç dal Ihlamur varsa bir tane ayva Yaprağı ( gribe ve öksürüğe iyi geliyor ) koy ocakta kaynat cay gibi iç. Ayvalarıda ye Bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Burnun tıkalı ise eczaneden buguseptil Alıp evde buhar banyosu yapabilirsin. Ya da evde burun spreyi şişesi oluyor ya onun içini boşaltıp temizledikten sonra bir su bardağı kaynamış suya bir Çay kaşığı Kaya tuzu ve yarım Çay kaşığı karbonat koyup eridikten sonra spreyin içine doldurup burnuna tıkandıkça açmak için uygula hiç bir zararı yok. Hatta doktor bana günde bir Şişe bitirebilirsin dedi. Bide ben soğan bal yapmıştım bir baş soğanı doğrayıp üzerine bal döküp bir gün bekleyip sabah akşam suyunu içmiştim bir kaç gün eğer yeni ise dene bunları inşallah atlatırsın bol bol dinlen tavuk suyuna Çorba iç bol limonlu. Portakal mandalina ye. Tekrar çok geçmiş olsun.
Yapması kolay mi birde kaç milimlik keçeden yapiosun örnek varsa bana foto yollayabilir misin benim oturduğum yerde satılmiyor int. Sipariş edicem de yapabilir miyim onu merak ediyorum :)ben kendim yapıyorum canım. kapı süsü yapıyorum hastanede dağıtılmalıklarıda yapıcam inşallah kapı süsü biterse. nasıl bir yardım istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?