2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tunaydiinnn
İse geldik yine. Bugun cok karnim agriyor garip bir agri adet agrisi gibi anlamadim uzun surmez insallah. Uzun zamandir boyle bir agri yasamamistim ilk 4 ay oluyordu.

Bu arada ruyamda bebisim dogmustu. Sarisindi. Benden sari bebek nasil cikacak gerci cok mutlu kalktim bu sabah o yuzden

Mevlutte sizde bisey dagitilmazmi canim
Bdhdhdh
Cnm bizde bebek mevludu sünnet düğünü gibi şeyler yok düğün cenaze dişinda tören yoktur bizde . düğünden öncede sadece söz nisan karisik bi yemek verilir o kadar . abartirsan gorgusu gorulursun değişik iste bzm köyümüzde oleyken erzurum merkezDede canini cikaarirlar her törende ailelerin. Ornegin bebek doğduğunda kiz tarafi ole bir beşik takimi götürür ki tekrar kiz çeyizi dizer gibi . ama biz artvine sinir bir köyuz erzurum adetleri bizde pek yok.

Cok degisikmis gerceten tatkim

Canım adet sancısı gibi ağrı, dikkat edilmesi gereken bir ağrı türü. Biraz takipte kal. Akşama kadar geçmezse bir doktora git derim.

Yapması kolay mi birde kaç milimlik keçeden yapiosun örnek varsa bana foto yollayabilir misin benim oturduğum yerde satılmiyor int. Sipariş edicem de yapabilir miyim onu merak ediyorum :)
Canim bende yapmak istiyorum evde canim sıkılıyor zatn bana ugras olur. Banada yardimci olursaniz sevinirim

Cok degisikmis gerceten tatkim

Degisikevet ornegin ben ogullarimi sünnet ettirdim yazin buradaki komsularim illa mevlit yap dediler ama ben yapmadim bizde yok cunku bizde sünnette sadece geçmiş olsuna gidilir çok yakinlari hediye verir diğerleri sadece pasta börek meyve ile geçmiş olsuna uğrar o kadar . komsularimda gecmisolsuna geldiler :)

Canım çok gecmiş olsun bu ebeler erken doğum yaptirmaya ne kadar meraklı. Ben de gülüp geçerim artık.

Inşallah canım benim teşekkür ederim :) senin paşa nasıl bakalım hiç bahsetmiyorsun kontroller nasıl. Boyu kilosu kaç oldu kuzunun :)
paşam çok hareketli değil ama arada vuruyor orada olduğunu biliyorum ya bana yetiyor.. ü hafta oldu doktora gideli, bir haftamız kaldı kontrole.. en son 780 gramdı şimdi ne kadar oldu ben de çok merak ediyorum.. doktora gidince yazarım size..

Aa iyi yalnız değilsin canım süper. Biz de iyiyiz canım kilo alıyorum sıkıntı o ama yapacak bişey yok :)

memnunum sukur bır sıkıntım yok tek sey tahlıllerde cok pahalı oluyor ben seker yuklemesı dısında herseyı dısarda yaptırdım su ana kdr, ama doktorum cok ıyı ılgılı bır kadın
Ben bir tek şeker yük için tahlil yaptırdım oyüzden bilmiyorum ne kadar.

Değer 75 den 11 e düşmüş varya kendi doktorum 1 gün rapor bile vermezken devletteki doktor enfeksiyon olabilir die 5 gün rapor verdi düşün kendi doktorum beni delirtiyor çarşamba devlete gidicem
Senin bu doktor çıldırmış country gerçekten devlet bile veriyorsa o vermiyorsa yuh yani. Enfeksiyon için yoğurt suyu içebilirsin canım çok geçmiş olsun

Canım çok gecmiş olsun bu ebeler erken doğum yaptirmaya ne kadar meraklı. Ben de gülüp geçerim artık.
Hiç sorma arkadaş şok oldum ya öksürmekle erken doğum olacaksa zaten olacaktır. Allah kprusun ya insanı Telaşa sokuyorlar. Hayır şimdi grip olsam kesin korkucam biliyorum aklıma gelecek dedikleri. Neyse ki senden dolayı öğrendik canım bilmeden gitseydim çok üzülürdüm

kendimi gördüm Yazını okuyunca bugün umarım gününde değildir ucuz atlatırsın canım :)

atlattım canım çok şükür ama benim kolum acıdı ve şimdi yavaş yavaş ağırmaya başlıyo

Bende grip oldum dunden beri o kadar cok hapsuruyorum ki ccok kotu grip olmusum hatta hastaneye mi gitsem diye dusunuyorum cok kotuyum burnum tikanik heryerim agriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…