Guzel haberlerle gel canim insselam anneler ve can evlatlar :) yarın yakışıklıyla randevumuz varbakalım kaç kilo oldu tosunum
atlattım canım çok şükür ama benim kolum acıdı ve şimdi yavaş yavaş ağırmaya başlıyo
Hiiç korkma canım öyle öksürmekle hiçbişe olmaz. Ama daha vaktin varken doktora git bence iyi beslenemezsen bebiş de sende iyice halsiz düşersinizBende grip oldum dunden beri o kadar cok hapsuruyorum ki ccok kotu grip olmusum hatta hastaneye mi gitsem diye dusunuyorum cok kotuyum burnum tikanik heryerim agriyo
Aa iyi yalnız değilsin canım süper. Biz de iyiyiz canım kilo alıyorum sıkıntı o ama yapacak bişey yok :)
Ben bir tek şeker yük için tahlil yaptırdım oyüzden bilmiyorum ne kadar.
Senin bu doktor çıldırmış country gerçekten devlet bile veriyorsa o vermiyorsa yuh yani. Enfeksiyon için yoğurt suyu içebilirsin canım çok geçmiş olsun
Değer 75 den 11 e düşmüş varya kendi doktorum 1 gün rapor bile vermezken devletteki doktor enfeksiyon olabilir die 5 gün rapor verdi düşün kendi doktorum beni delirtiyor çarşamba devlete gidicem[/QUOTE
Gecmis olsun canim degerin bayagi yykselmis ama dusmus neyseki
Buz falan tut canım ya duş almamaya çalışbana bir daha Ağustos'a randevu verdi.
Ben bugun cok duygusalim surekli agliyasim var
Elini biraz hafif deydirsin canim, tam elini üstünde burakmadan birde deneyin:)Günaydın kızlar.. Bugün tersimden kalktım sanırım çok keyifsizim ve canım çok sıkılmış. . Bu arada eşim hâlâ bizim cadinin hareketlerini hissedemedi tam kız hareket ediyo eşim elini koyuyor bduruyor çekiyor tekrar başlıyor :)
Kizlar bebişlerinizi dişardan hisediyormusunuz? Yani gözle görünüuormu? Ben 25 haftalikdan beri, belki daha erken görüyorum gözle. Dünde gecede başini top gibi cikardi, okşadıkca Altan ayakları ile tekme hatıyo. Çok erken değilmi acaba? Korkmaya başladim, genelde 8 aylik iken farkederlermiş. Neden acaba çok merak ediyorum.. Varmi aranizda benim gibi? Doktorlariz ne diyor?
Yada 1 hafta Gelişimi önde olmasi normalmidir? Erken dogum belirtisi değildir dimi!
Kizlar bebişlerinizi dişardan hisediyormusunuz? Yani gözle görünüuormu? Ben 25 haftalikdan beri, belki daha erken görüyorum gözle. Dünde gecede başini top gibi cikardi, okşadıkca Altan ayakları ile tekme hatıyo. Çok erken değilmi acaba? Korkmaya başladim, genelde 8 aylik iken farkederlermiş. Neden acaba çok merak ediyorum.. Varmi aranizda benim gibi? Doktorlariz ne diyor?
Yada 1 hafta Gelişimi önde olmasi normalmidir? Erken dogum belirtisi değildir dimi!
Ne zamandan beri dalgalanip, inip cikiyor canim?Acaba yermi darda fark ediyoruz yoksa derimizmi ince..benim dalgalanıyor bazen, bazen pıt pıt vuruyor karnım iniyor çıkııyor :)
Normal olmasina sevindim canim,canım benimde dışarıdan çok net belli oluyor doktorum hareketlerini hissediyormusun diye sordu geçen değil bi önceki kontrolumde evet dışarıdanda çok net belli oluyor dedim zayıf olduğun için belli oluyor dedi..normal yani.
Ne zamandan beri dalgalanip, inip cikiyor canim?Acaba yermi darda fark ediyoruz yoksa derimizmi ince..
Yokmu başka hisseden
sağol bitanemGuzel haberlerle gel canim ins
Benimki üstümde kalın kazak varken disardan bile belli oluyor canım çok gülüyoruzNe zamandan beri dalgalanip, inip cikiyor canim?Acaba yermi darda fark ediyoruz yoksa derimizmi ince..
Yokmu başka hisseden
Benim kuzum da iki haftadır çok net dalgalandırıyor :) Benim çok hoşuma gidiyor ama hiç kötü bişey olacağını düşünmedim. O öyle yaptıkça yerim kız seni diye seviyorum her seferinde :)Ne zamandan beri dalgalanip, inip cikiyor canim?Acaba yermi darda fark ediyoruz yoksa derimizmi ince..
Yokmu başka hisseden
Maşallah pasamiza canım :) :) damadim yapıcam onu böyle tontis olursa :) tamam canım haber verpaşam çok hareketli değil ama arada vuruyor orada olduğunu biliyorum ya bana yetiyor.. ü hafta oldu doktora gideli, bir haftamız kaldı kontrole.. en son 780 gramdı şimdi ne kadar oldu ben de çok merak ediyorum.. doktora gidince yazarım size..
Denedik canım. Bizimki hissediyor :) dışardan gormekle yetiniyor Babamız onda bile çok mutlu oluyor :)Elini biraz hafif deydirsin canim, tam elini üstünde burakmadan birde deneyin:)
8 kg Çok aldıysan artık ben 15 kgdan fazla aldığım kglar ne bilemiyorum2-3 haftadır görebiliyorum. Ben şu an 61 kiloyum, hemşireme göre 8 kilo almışım çok almışım ; ama etrafımdakiler sadece top gibi bir karnım oldugunu söylüyor, hala zayıfmısım. Belki kiloyla alakalı olabilir net görebilmek bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?