2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
atlattım canım çok şükür ama benim kolum acıdı ve şimdi yavaş yavaş ağırmaya başlıyo

Buz falan tut canım ya duş almamaya çalış bana bir daha Ağustos'a randevu verdi.

Bende grip oldum dunden beri o kadar cok hapsuruyorum ki ccok kotu grip olmusum hatta hastaneye mi gitsem diye dusunuyorum cok kotuyum burnum tikanik heryerim agriyo
Hiiç korkma canım öyle öksürmekle hiçbişe olmaz. Ama daha vaktin varken doktora git bence iyi beslenemezsen bebiş de sende iyice halsiz düşersiniz

Ben dr test verdıgınde soruyorum daha en ufak kan testının bıle 200 tl nın altında duymadım, seker yuklemesı cok uygun geldı bana oraya gore hmn yaptırdım cıktı aradan

Kizlar bebişlerinizi dişardan hisediyormusunuz? Yani gözle görünüuormu? Ben 25 haftalikdan beri, belki daha erken görüyorum gözle. Dünde gecede başini top gibi cikardi, okşadıkca Altan ayakları ile tekme hatıyo. Çok erken değilmi acaba? Korkmaya başladim, genelde 8 aylik iken farkederlermiş. Neden acaba çok merak ediyorum.. Varmi aranizda benim gibi? Doktorlariz ne diyor?

Yada 1 hafta Gelişimi önde olmasi normalmidir? Erken dogum belirtisi değildir dimi!

Elini biraz hafif deydirsin canim, tam elini üstünde burakmadan birde deneyin:)

canım benimde dışarıdan çok net belli oluyor doktorum hareketlerini hissediyormusun diye sordu geçen değil bi önceki kontrolumde evet dışarıdanda çok net belli oluyor dedim zayıf olduğun için belli oluyor dedi..normal yani.

benim dalgalanıyor bazen, bazen pıt pıt vuruyor karnım iniyor çıkııyor :)

Kızlar benim göğüs uçları hala yok gibi. Biraz uğraşınca çıkıyor ama nasıl olacak anlamadım. Acaba henüz çıkmamış olması normal mi? Bilgisi olan var mı?

Normal olmasina sevindim canim,
Düşündüm aslinda zayiflikdanmi dıye, gebelikten önce en küçük beden giyordum şimdi af edersiniz ayı oldum, 15 kilodan fazla aldım, nasil aldıysam yani ben zayiflikdanmi Değilim artik

Ne zamandan beri dalgalanip, inip cikiyor canim?Acaba yermi darda fark ediyoruz yoksa derimizmi ince..

Yokmu başka hisseden

2-3 haftadır görebiliyorum. Ben şu an 61 kiloyum, hemşireme göre 8 kilo almışım çok almışım ; ama etrafımdakiler sadece top gibi bir karnım oldugunu söylüyor, hala zayıfmısım. Belki kiloyla alakalı olabilir net görebilmek bilemedim

Ne zamandan beri dalgalanip, inip cikiyor canim?Acaba yermi darda fark ediyoruz yoksa derimizmi ince..

Yokmu başka hisseden
Benimki üstümde kalın kazak varken disardan bile belli oluyor canım çok gülüyoruz ve Artık ayirt edebiliyorum ayagini başını

Yokmu başka hisseden
Benim kuzum da iki haftadır çok net dalgalandırıyor :) Benim çok hoşuma gidiyor ama hiç kötü bişey olacağını düşünmedim. O öyle yaptıkça yerim kız seni diye seviyorum her seferinde :)

Maşallah pasamiza canım :) :) damadim yapıcam onu böyle tontis olursa :) tamam canım haber ver
Elini biraz hafif deydirsin canim, tam elini üstünde burakmadan birde deneyin:)
Denedik canım. Bizimki hissediyor :) dışardan gormekle yetiniyor Babamız onda bile çok mutlu oluyor :)

8 kg Çok aldıysan artık ben 15 kgdan fazla aldığım kglar ne bilemiyorum
Bence çok güzel bir kilodasin! Doktor bana 8 ile 12(14) kg alacaksın toplam demişdı. Gerisi gereksiz.

Siz normal/ zayıfınız diye hissediyorsunuz, ben şişkoyum diyer tarafda su mu topluyorum, o yüzdeni gizli kg anlıyorum diyorum ama onuda anlamiyorumki

Demek genel olarak fark ediliyorsa normal banada 8 aylik denilince adhd' mı var acaba dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…