- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Yesinler onuBenim kuzum da iki haftadır çok net dalgalandırıyor :) Benim çok hoşuma gidiyor ama hiç kötü bişey olacağını düşünmedim. O öyle yaptıkça yerim kız seni diye seviyorum her seferinde :)
Normal olmasina sevindim canim,
Düşündüm aslinda zayiflikdanmi dıye, gebelikten önce en küçük beden giyordum şimdi af edersiniz ayı oldum, 15 kilodan fazla aldım, nasil aldıysamyani ben zayiflikdanmi Değilim artik
Kızlar benim göğüs uçları hala yok gibi. Biraz uğraşınca çıkıyor ama nasıl olacak anlamadım. Acaba henüz çıkmamış olması normal mi? Bilgisi olan var mı?
Ben de yaaa :) Harika bi duygu Allah olmayanlara da nasip etsin. İçimizde minicik bedenleriyle var olmaya çalışıyorlar. İlk kalp atışını duyduğumdan beri hem çok mutlu oluyorum hem de bu mucizeye çok şaşırıyorum. Mayıs gelse de sevsek :)Yesinler onuben artık dayanamıyorum çıkartıp sevmek istiyorummmm
canım kendiliğinden çıkarmı bilmiyorum ama eğer içeri doğruysa muhakkak göğüs ucu çıkartıcı al
Boyum 165 ve kg şuan 76boyun kaç peki canım..benim doktor bana zayıf diyor aslında değilim yani boyum 161 kilom 71 9 kg aldım
Aminnn inşallah Allah isteyen herkese yaşatsın bu mükemmel duyguyu. Az kaldı inşallahBen de yaaa :) Harika bi duygu Allah olmayanlara da nasip etsin. İçimizde minicik bedenleriyle var olmaya çalışıyorlar. İlk kalp atışını duyduğumdan beri hem çok mutlu oluyorum hem de bu mucizeye çok şaşırıyorum. Mayıs gelse de sevsek :)
Yok içeri doğru değil. Normalde düz. Biraz uğraşınca çıkıyor. Ama hani emzirenlerin hep çıkık ya acaba bende bir problem mi var. Sonradan mı çıkacak ya da? Onu bilemedim. Göğüs ucu çıkartıcı silikon meme ucumu diyorsun? Ya da başka bşy var mı? doğuma yakın hala böyle ise, alıcam zaten.
Boyum 165 ve kg şuan 76sanirım 90 kg ile bitecek
kızlar 2 gündür giremiyorum nete. babam kalp krizi geçirdi, anjiyo yaptılar apar topar, stent takıldı. annem desen ptesi radyoterapi ve kemoterapiye başlıcak. ben 3 gündür mahvolmuş haldeyim. oğluşum hep sıkıntı içinde büyüdü. çok moralsizim
canım çok geçmiş olsun, allah annenede babanada şifa vesin.kızlar 2 gündür giremiyorum nete. babam kalp krizi geçirdi, anjiyo yaptılar apar topar, stent takıldı. annem desen ptesi radyoterapi ve kemoterapiye başlıcak. ben 3 gündür mahvolmuş haldeyim. oğluşum hep sıkıntı içinde büyüdü. çok moralsizim
86 kilon mu? fotoda çok formda görünüyorsun şaşırdım doğrusu.27+5 ten selamlar
Ş 86
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallahkızlar 2 gündür giremiyorum nete. babam kalp krizi geçirdi, anjiyo yaptılar apar topar, stent takıldı. annem desen ptesi radyoterapi ve kemoterapiye başlıcak. ben 3 gündür mahvolmuş haldeyim. oğluşum hep sıkıntı içinde büyüdü. çok moralsizim
Maşallah sana da kızına da, çok hoş görünüyorsunuz :)Kızlar çıktık doktordan, minik yavrum gayet iyiymiş 36,5 cm ve 1178 grsuyu da gayet iyi şükür
Gezmeye gidiyoruz avmye optuk, bu da göbüşEki Görüntüle 1418345
Keşke Dediğin gibi olsa, ama her gün tartıya cikiyorum, sanki hergün oynama varwuu boy iyi kiloda fazla değil 80 kapatırsın bence her ay 2 kg alsan
Masallah supanallah prensese gidin gezin tabi cicisler gene bakinKızlar çıktık doktordan, minik yavrum gayet iyiymiş 36,5 cm ve 1178 grsuyu da gayet iyi şükür
Gezmeye gidiyoruz avmye optuk, bu da göbüşEki Görüntüle 1418345
Allah'a şifa versin, çok geçmiş olsun!kızlar 2 gündür giremiyorum nete. babam kalp krizi geçirdi, anjiyo yaptılar apar topar, stent takıldı. annem desen ptesi radyoterapi ve kemoterapiye başlıcak. ben 3 gündür mahvolmuş haldeyim. oğluşum hep sıkıntı içinde büyüdü. çok moralsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?