2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim kuzum da iki haftadır çok net dalgalandırıyor :) Benim çok hoşuma gidiyor ama hiç kötü bişey olacağını düşünmedim. O öyle yaptıkça yerim kız seni diye seviyorum her seferinde :)
Yesinler onu ben artık dayanamıyorum çıkartıp sevmek istiyorummmm

boyun kaç peki canım..benim doktor bana zayıf diyor aslında değilim yani boyum 161 kilom 71 9 kg aldım

Kızlar benim göğüs uçları hala yok gibi. Biraz uğraşınca çıkıyor ama nasıl olacak anlamadım. Acaba henüz çıkmamış olması normal mi? Bilgisi olan var mı?

canım kendiliğinden çıkarmı bilmiyorum ama eğer içeri doğruysa muhakkak göğüs ucu çıkartıcı al

Yesinler onu ben artık dayanamıyorum çıkartıp sevmek istiyorummmm
Ben de yaaa :) Harika bi duygu Allah olmayanlara da nasip etsin. İçimizde minicik bedenleriyle var olmaya çalışıyorlar. İlk kalp atışını duyduğumdan beri hem çok mutlu oluyorum hem de bu mucizeye çok şaşırıyorum. Mayıs gelse de sevsek :)

canım kendiliğinden çıkarmı bilmiyorum ama eğer içeri doğruysa muhakkak göğüs ucu çıkartıcı al

Yok içeri doğru değil. Normalde düz. Biraz uğraşınca çıkıyor. Ama hani emzirenlerin hep çıkık ya acaba bende bir problem mi var. Sonradan mı çıkacak ya da? Onu bilemedim. Göğüs ucu çıkartıcı silikon meme ucumu diyorsun? Ya da başka bşy var mı? doğuma yakın hala böyle ise, alıcam zaten.

Aminnn inşallah Allah isteyen herkese yaşatsın bu mükemmel duyguyu. Az kaldı inşallah

inşALLAH canım bi arkadaşımın içerideydi bundan kullandı ilk zamnlar sonradan gerek kalmadı diyordu..
şu tarz bişeydi sanırım pompa

Eklentiler

• 379_buyuk.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 97
kızlar 2 gündür giremiyorum nete. babam kalp krizi geçirdi, anjiyo yaptılar apar topar, stent takıldı. annem desen ptesi radyoterapi ve kemoterapiye başlıcak. ben 3 gündür mahvolmuş haldeyim. oğluşum hep sıkıntı içinde büyüdü. çok moralsizim

canım çok büyük geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşALLAH

canım çok geçmiş olsun, allah annenede babanada şifa vesin.

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah

Allah'a şifa versin, çok geçmiş olsun!
Mümkün olduğu kadar uzak dur bebeyini sitresli ortamda diyeceğim ama zor..
Güzel sakinleştırıcı müzikler dinlendir, biraz huzur bulur, sende ögle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…