2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bebde tam 10kilo almisim 68kilo olmusum 75 ile bitire bilsek bari cok alirsam bide nasil wercez bide bu dogumdan sonra gobek sarkiyomu

Canım cok gecmıs olsun ALLAH sabır versınde bu zor gunlerı tez zamanda ailecek atlatın ınsALLAH, bu zorlu surectede bebegını dusunerek moral bul canım sana baglı bır can var ıcınde mutlu olman ıcın birazda olsa bugunlerde bır sebep ıste ...

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun inşallah çok üzücü

Sendemi canim ya peki sen tam olarak nasil besleniyorsun ?
Bu arada tiroitine tam olarak ney?
troid canım kanda çıkıyormuş çok fazla bilgim yok ama hamilelikte ortaya çıkıyormuş ve vucut kendisi kilo yapıyormuş. ben işte olduğum için öyle çok ara öğün yapamıyorum sabah kahvaltımı yapıyorum öğle yemeğimi yiyorum öğleden sonra biraz cerez yiyorum akşam yemeğimi yiyorum sonra meyve birazda yoğurt yiyorum bu kadar ve ekmeğide kestim sadece kahvaltıda ekmek yiyorum yani bu kadar emeğe o kadar kilo almam imkansız bakalım inş kötü bişey çıkmaz

Kızlar çıktık doktordan, minik yavrum gayet iyiymiş 36,5 cm ve 1178 gr suyu da gayet iyi şükür
Gezmeye gidiyoruz avmye optuk, bu da göbüş Eki Görüntüle 1418345
2015-mayis-anneleri-kilo-takibi. konulu sayfada 81 kilo olduğunu yazmıştın.ben 168 boy ve 71 kilo ile senden çok kilolu görünüyorum.gayet zayıfsın

Benim gibi besleniyorsun sende canim. Bende başta ekmeyi çok tüketiyordum ama baktım kilo almiş başini gidiyor bende kestim. Bu dediğin Tiroid int hemen baktım bi ama pek bigi bulamadım, bırazdan yine bir göz atacagim. Gerçi şimdiye kadar yaptıgım testler ii ciktı ama bu yapıldımi bilmiyorum:)

Kızıma çeşit çeşit penye battaniyeler almak istiyorum, ürünleri kaliteli olan önerebileceğiniz internet sitesi var mı?

kızlar iyi aksamlar, idrar yolları enfeksiyonundan dolayı 3 gundur antibiyotik kullanıyorum ama bende muthis bir kasıntı olustu, gece resmen uyuyamadım kasınmaktan malum bolgede. gecelik giyip o sekilde yattım. benim gibi olan var mı ?

Kızlar bana çay da yasaklandı kanım düşük diye. Bitki Çayı olarak ne icebiliriz
cnm olabıldıgınce bıtkı cayından uzak dur doktor sadece ıhlamura ızın verıyo dıgerlerı tahımde kasılma yapabılıyomus onuda en fazla 2 bardak demıstı sıcak su içsen daha ıyı cnm az kaldı sıkalım dişimiizi
QUOTE="safakmeley, post: 39453818, member: 635548"]Çok güzel dimi o ses wiuw wiuw wiuww :):)[/QUOTE]
bizde duyduk geldik çok şükür :) cok heycanlı yaaa
ah cnmmm bizde gittik geldik her hafta pazartesi iğnem var onun için megerse gebe takıbı gunum gelmıs zaten esım ıse gıdecektı hızlıhızlı yuruduk gıderken hemen tansıyona baktı dınlenmeden 14 8 cıktı bıraz dınleneyım tekrar bakın dedım gerek yok dedı sonra bebişin kalp atısını bıkını bolgeme cok yakın bı yerde bulabıldi aşagıda bebek doktorun bu konuda bişey dedı mı dıye yooo dedim hersey olması gerektıgı gıbı dedı dedım
çok kızdırdı oglumla bizi
bu arada babam hepatıt c tasıyıca 3 kardesız cok sukur hıc bırımızde bısey yok kafaya takamamakla cok ıyı etmıişşin cok biliyo onlar he he deyip gecmek lazımmm
Benimki üstümde kalın kazak varken disardan bile belli oluyor canım çok gülüyoruz ve Artık ayirt edebiliyorum ayagini başını
ne güzel yaa darısı bizee ben sadece tekem attıgı zaman hafıf hopluyo göbişş öyle bile mutlu oluyorumm

cok gecmiş olsun cnm Allah acil şifalar versın inşaallah
Kızlar çıktık doktordan, minik yavrum gayet iyiymiş 36,5 cm ve 1178 gr suyu da gayet iyi şükür
Gezmeye gidiyoruz avmye optuk, bu da göbüş Eki Görüntüle 1418345
oooyy maşaallah boyuna posuna göbişş cok tatlı olmuş artık hepimizde göbişler foraaaa

Kizlar selamlar cook ilerlemis konular okuyamadim. Umarim anneler ve bebisleri iyidir.

Ctesi 50 gr seker yuklemesi sonucum 144 cikti. Doktor 100 luk yukleme istedi. Haftaya yaptircam. 26. Haftada nihayet tetanoz asisini oldum hehe. Kolum kalkmadi dun ve bugun. Ama hafifledi sukur.

Canım benim de geçen hafta 50 gr şeker yüklemem yüksek çıkmıştı, bugün 100 grlık yaptırdım iyi çıktı şükür. İnşallah seninki de iyi çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…