2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mantarmi acaba

Canım benim de geçen hafta 50 gr şeker yüklemem yüksek çıkmıştı, bugün 100 grlık yaptırdım iyi çıktı şükür. İnşallah seninki de iyi çıkar :)

Sagol insallah normal cikar. Yememe dikkat edicem artik. Hamur isini cok abartmistim.

bizde anakucağını tüm ana kucakları kampanyaya girmişti e bebekte bizde aynısının turkuazını aldık çok kaliteli geldi pufu olsun titreşimi olsun

güle güle kullanalım inşallah

Kızlar çıktık doktordan, minik yavrum gayet iyiymiş 36,5 cm ve 1178 gr suyu da gayet iyi şükür
Gezmeye gidiyoruz avmye optuk, bu da göbüş Eki Görüntüle 1418345
Oyy maşallah sana da kızına da. Prenses büyümüş maşallah ama sen hic kilonu belli etmiyosun boyun uzun olunca gayet fitsin :)

Canım Allah acil şifa versin yardım etsin inşallah

bizde anakucağını tüm ana kucakları kampanyaya girmişti e bebekte bizde aynısının turkuazını aldık çok kaliteli geldi pufu olsun titreşimi olsun

güle güle kullanalım inşallah
iyi günlerde kullanın bende çok beğendim bu modeli ama size bi sorum olcak bu ana kucağı tam yatıyor mu yani gündüz uykularını burda alabilir mi rahat mı sizce?

selam anneler ve can evlatlar :) yarın yakışıklıyla randevumuz var bakalım kaç kilo oldu tosunum
Güzel haberlerle gelin inşallah :)

27+5 ten selamlar
Ş 86
Çok tatlısınız :) hiç de 86 değilsin kandırma :)

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, anne baba yeri doldurulamaz çok üzülüyorsundur ama yavrunu da düşün çok yorma kendini..

Maşallah sana da kızına da, çok hoş görünüyorsunuz :)
Teşekkür ederiz :):) Kızım daha güzel ama :):)

Masallah supanallah prensese gidin gezin tabi cicisler gene bakin
Teşekkürler teyzesi, baktık bol bol :):)

gozun aydın maşallah bebişe canım,sende hem fıt hem bakımlısın ne guzel :)
Saol canım :):) Suyu iyimiş şükür en çok ona seviniyorum :) Sürekli bakamıyorum kendime, bugün iyi hissettim makyaj yaptım biraz :)

Maşallah hiç popo yok
Ya evet keşke olsa biraz :):)

ayyy bayıldım sana kaç kilo aldın sen maşallah çok çok güzelsiniz
Teşekkür ederizzz :):) Çok kilo aldım 14 :):):) Ama boyum uzun göstermiyorum çok :)

oyy yerim sizi masALLAH ..prensesi yerim ya kocaman olmuş maşALLAH:)
:):):) Kocaman oldu teyzesiiii, yaa yaşamayabilir dedikleri bebek, maşallah ona, şükürr..

Teşekkür ederizzz :)

2015-mayis-anneleri-kilo-takibi. konulu sayfada 81 kilo olduğunu yazmıştın.ben 168 boy ve 71 kilo ile senden çok kilolu görünüyorum.gayet zayıfsın
Şu an tam 82 yim :) Ama boyum uzun işte ordan kazanıyorum :) Yine de çok kilo aldım ya 14 kilo aynı aslında kilo indeksimiz seninle :) Benim de boy 1,79

Rabbim o kadar buyukki binlerce kez sukurler olsun kuzum onlar bizim mucizelerimiz

bizde duyduk geldik çok şükür :) cok heycanlı yaaa

ah cnmmm bizde gittik geldik her hafta pazartesi iğnem var onun için megerse gebe takıbı gunum gelmıs zaten esım ıse gıdecektı hızlıhızlı yuruduk gıderken hemen tansıyona baktı dınlenmeden 14 8 cıktı bıraz dınleneyım tekrar bakın dedım gerek yok dedı sonra bebişin kalp atısını bıkını bolgeme cok yakın bı yerde bulabıldi aşagıda bebek doktorun bu konuda bişey dedı mı dıye yooo dedim hersey olması gerektıgı gıbı dedı dedım
çok kızdırdı oglumla bizi

bu arada babam hepatıt c tasıyıca 3 kardesız cok sukur hıc bırımızde bısey yok kafaya takamamakla cok ıyı etmıişşin cok biliyo onlar he he deyip gecmek lazımmm

ne güzel yaa darısı bizee ben sadece tekem attıgı zaman hafıf hopluyo göbişş öyle bile mutlu oluyorumm

cok gecmiş olsun cnm Allah acil şifalar versın inşaallah

oooyy maşaallah boyuna posuna göbişş cok tatlı olmuş artık hepimizde göbişler foraaaa[/QUOTE]
Teşekkür ederiz teyzesii :)

Maşallah canım iyi gezmeler:)
Gezdik geldik bile :):)

Oyy maşallah sana da kızına da. Prenses büyümüş maşallah ama sen hic kilonu belli etmiyosun boyun uzun olunca gayet fitsin :)
Prenses kocaman olmuş minnakım, elini de kafasına koymuş uyuyordu, uyurken bile ağzı hiç boş kalmıyor kızımın, su yutuyordu bol bol :):) Bi besleyemedim gitti kızı ya :):)

gözün aydın cnm cok sevındım inşaallah 1 ay sonra kı sonuclarda guzel cıkar

Çookk tatlı yaa içinde ne de şeker olur nazlı prenses :) sağlıcakla giysin inşallah kuzum :)
Mytwin bizim bebisin ismini ekler misin artık karar kıldık Ali Efe olucak inş. Ali babası koydu Efeyi de ben :)
Tamamdır canım, ismi gibi ömrü de güzel olsun inşallah :)
Günaydın ladies
Ayy maşallah ne kadar tatlı göbüşş canımm öpüyorum sizi :)
Kızlar çıktık doktordan, minik yavrum gayet iyiymiş 36,5 cm ve 1178 gr suyu da gayet iyi şükür
Gezmeye gidiyoruz avmye optuk, bu da göbüş Eki Görüntüle 1418345
Maşallahhh 41 kere, büyümüş gelinim :) Yiğit demek ki gelinime ayak uydurmak için Yağızdan biraz daha zayıf kalmış çok sevindim iyi olmanıza yavrum hep böyle güzel haberler duyalım birbirimizden :) öpüyoruz sizi
Çok şükür canım çok sevindim. Rabbim sağlık sıhhat versin bizlere bebişlerimize ve ailelerimize :)

Erkeklerimin yeni cicileri :) Kolonyayı da buldum kızlar toist Migrosta mavi pembe her renk vardı, kendiniz yapmak isterseniz renklendirici de vardı, sıvı gıda renklendiricisi diye geçiyor

Eklentiler

• DSC_0194.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 131
  • DSC_0200.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 111
  • DSC_0203.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 106
  • DSC_0204.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 105
  • DSC_0208.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…