- 14 Nisan 2010
- 306
- 260
- 133
Kızıma çeşit çeşit penye battaniyeler almak istiyorum, ürünleri kaliteli olan önerebileceğiniz internet sitesi var mı?
Mantarmi acabakızlar iyi aksamlar, idrar yolları enfeksiyonundan dolayı 3 gundur antibiyotik kullanıyorum ama bende muthis bir kasıntı olustu, gece resmen uyuyamadım kasınmaktan malum bolgede. gecelik giyip o sekilde yattım. benim gibi olan var mı ?
Maşallah canım iyi gezmeler:)Kızlar çıktık doktordan, minik yavrum gayet iyiymiş 36,5 cm ve 1178 grsuyu da gayet iyi şükür
Gezmeye gidiyoruz avmye optuk, bu da göbüşEki Görüntüle 1418345
Canım benim de geçen hafta 50 gr şeker yüklemem yüksek çıkmıştı, bugün 100 grlık yaptırdım iyi çıktı şükür. İnşallah seninki de iyi çıkar :)
bizde anakucağını tüm ana kucakları kampanyaya girmişti e bebekte bizde aynısının turkuazını aldık çok kaliteli geldi pufu olsun titreşimi olsunkızlar günaydın iyi haftalar güzel ve bol yorgun geçen bir hafta sonunun daha sonuna geldik yeni bir haftaya başladık. Cumartesi ebebek kampanyası dolayısıyla gözlerimizi ebebekte açtık sabahın köründe avm 10.00 da açılıyordu kapıda bekledik anlayacağınız. koşakoşa ebebekte bulduk kendimizi biraz geç gitsek bulamazdık biz arabaya bakıp adama depodan çıkarması için söyleyene kadar kasada aynı renk ve model 6-7 tanesi gitmişti bile casualcadillacmodelini aldık 800 tlden 573 e geldi süper oldu valla birde aynı gün Casualin bütün ürünlerinde olunca ev tipi ana kucağıda indirimdeydi haliyle onu da aldık o da 189 dan 130 gibi birşeye geldi. Eve geldiğimiz gibi kolileri açtık parçaları kontrol ettik falan derken Allah tekrar şükrettim bize böyle mutlulukları yaşattığı için. Bunlarda aldıklarımız
Eki Görüntüle 1417869 Eki Görüntüle 1417870 Eki Görüntüle 1417871
Oyy maşallah sana da kızına da. Prenses büyümüş maşallah ama sen hic kilonu belli etmiyosun boyun uzun olunca gayet fitsin :)Kızlar çıktık doktordan, minik yavrum gayet iyiymiş 36,5 cm ve 1178 grsuyu da gayet iyi şükür
Maşallah :)27+5 ten selamlar
Ş 86
Canım Allah acil şifa versin yardım etsin inşallahkızlar 2 gündür giremiyorum nete. babam kalp krizi geçirdi, anjiyo yaptılar apar topar, stent takıldı. annem desen ptesi radyoterapi ve kemoterapiye başlıcak. ben 3 gündür mahvolmuş haldeyim. oğluşum hep sıkıntı içinde büyüdü. çok moralsizim
iyi günlerde kullanın bende çok beğendim bu modeli ama size bi sorum olcak bu ana kucağı tam yatıyor mu yani gündüz uykularını burda alabilir mi rahat mı sizce?bizde anakucağını tüm ana kucakları kampanyaya girmişti e bebekte bizde aynısının turkuazını aldık çok kaliteli geldi pufu olsun titreşimi olsun
güle güle kullanalım inşallah
Güzel haberlerle gelin inşallah :)selam anneler ve can evlatlar :) yarın yakışıklıyla randevumuz varbakalım kaç kilo oldu tosunum
Çok tatlısınız :) hiç de 86 değilsin kandırma :)27+5 ten selamlar
Ş 86
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, anne baba yeri doldurulamaz çok üzülüyorsundur ama yavrunu da düşün çok yorma kendini..kızlar 2 gündür giremiyorum nete. babam kalp krizi geçirdi, anjiyo yaptılar apar topar, stent takıldı. annem desen ptesi radyoterapi ve kemoterapiye başlıcak. ben 3 gündür mahvolmuş haldeyim. oğluşum hep sıkıntı içinde büyüdü. çok moralsizim
Teşekkür ederiz :):) Kızım daha güzel ama :):)Maşallah sana da kızına da, çok hoş görünüyorsunuz :)
Teşekkürler teyzesi, baktık bol bol :):)Masallah supanallah prensese gidin gezin tabi cicisler gene bakin
Saol canım :):) Suyu iyimiş şükür en çok ona seviniyorum :) Sürekli bakamıyorum kendime, bugün iyi hissettim makyaj yaptım biraz :)gozun aydın maşallah bebişe canım,sende hem fıt hem bakımlısın ne guzel :)
Ya evet keşke olsa biraz :):)Maşallah hiç popo yok
Teşekkür ederizzz :):) Çok kilo aldım 14 :):):) Ama boyum uzun göstermiyorum çok :)ayyy bayıldım sana kaç kilo aldın sen maşallah çok çok güzelsiniz
:):):) Kocaman oldu teyzesiiii, yaa yaşamayabilir dedikleri bebek, maşallah ona, şükürr..oyy yerim sizi masALLAH ..prensesi yerim ya kocaman olmuş maşALLAH:)
Teşekkür ederizzz :)safakmeley masallah supersiniz
Şu an tam 82 yim :) Ama boyum uzun işte ordan kazanıyorum :) Yine de çok kilo aldım ya 14 kilo aynı aslında kilo indeksimiz seninle :) Benim de boy 1,792015-mayis-anneleri-kilo-takibi. konulu sayfada 81 kilo olduğunu yazmıştın.ben 168 boy ve 71 kilo ile senden çok kilolu görünüyorum.gayet zayıfsın
:):):) Kocaman oldu teyzesiiii, yaa yaşamayabilir dedikleri bebek, maşallah ona, şükürr..
Teşekkür ederizzz :)
Şu an tam 82 yim :) Ama boyum uzun işte ordan kazanıyorum :) Yine de çok kilo aldım ya 14 kilo aynı aslında kilo indeksimiz seninle :) Benim de boy 1,79
bizde duyduk geldik çok şükür :) cok heycanlı yaaacnm olabıldıgınce bıtkı cayından uzak dur doktor sadece ıhlamura ızın verıyo dıgerlerı tahımde kasılma yapabılıyomus onuda en fazla 2 bardak demıstı sıcak su içsen daha ıyı cnm az kaldı sıkalım dişimiizi
QUOTE="safakmeley, post: 39453818, member: 635548"]Çok güzel dimi o ses wiuw wiuw wiuww :):)
Gezdik geldik bile :):)Maşallah canım iyi gezmeler:)
Prenses kocaman olmuş minnakım, elini de kafasına koymuş uyuyordu, uyurken bile ağzı hiç boş kalmıyor kızımın, su yutuyordu bol bol :):) Bi besleyemedim gitti kızı ya :):)Oyy maşallah sana da kızına da. Prenses büyümüş maşallah ama sen hic kilonu belli etmiyosun boyun uzun olunca gayet fitsin :)
Aynen canım çok şükür :) Bir de sağlıcakla kucağımıza alsak tamamdır :):)Rabbim o kadar buyukki binlerce kez sukurler olsun kuzum onlar bizim mucizelerimiz
gözün aydın cnmSlm kızlar :) bugün neşem yerinde çok şükür :) annem in kötü bir hastalığı yokmuş :) yine de tam sonuç 1 ay sonra çıkacak ama bir kaç farklı doktora gittik hepside aynı şeyi söyledi. İçimize su serpildi...
Çookk tatlı yaa içinde ne de şeker olur nazlı prenses :) sağlıcakla giysin inşallah kuzum :)Bunlar da kızımın cicileri, kıyafetleri Ankaradan aldığım erkek kıyafetleri ile değiştirdim :):) Bornoz takımını Eki Görüntüle 1417901 Eki Görüntüle 1417902 Eki Görüntüle 1417903 da çok yakın bi arkadaşım almış :)
Tamamdır canım, ismi gibi ömrü de güzel olsun inşallah :)Mytwin bizim bebisin ismini ekler misin artık karar kıldık Ali Efe olucak inş. Ali babası koydu Efeyi de ben :)
Ayy maşallah ne kadar tatlı göbüşş canımm öpüyorum sizi :)Günaydın ladies
Maşallahhh 41 kere, büyümüş gelinim :) Yiğit demek ki gelinime ayak uydurmak için Yağızdan biraz daha zayıf kalmışKızlar çıktık doktordan, minik yavrum gayet iyiymiş 36,5 cm ve 1178 grsuyu da gayet iyi şükür
Çok şükür canım çok sevindim. Rabbim sağlık sıhhat versin bizlere bebişlerimize ve ailelerimize :)Slm kızlar :) bugün neşem yerinde çok şükür :) annem in kötü bir hastalığı yokmuş :) yine de tam sonuç 1 ay sonra çıkacak ama bir kaç farklı doktora gittik hepside aynı şeyi söyledi. İçimize su serpildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?