Sen ayrıntılı ultrason a mi girdin caninAynen canım çok şükür :) Bir de sağlıcakla kucağımıza alsak tamamdır :):)
Gozun aydin canim :)Slm kızlar :) bugün neşem yerinde çok şükür :) annem in kötü bir hastalığı yokmuş :) yine de tam sonuç 1 ay sonra çıkacak ama bir kaç farklı doktora gittik hepside aynı şeyi söyledi. İçimize su serpildi...
çok güzeller cnm güle güle kullansın inşaallah yakısıklılarErkeklerimin yeni cicileri :) Kolonyayı da buldum kızlar @toist Migrosta mavi pembe her renk vardı, kendiniz yapmak isterseniz renklendirici de vardı, sıvı gıda renklendiricisi diye geçiyor
Bence alabilir yatıyor çünkü 3 kademe ayarı var o ve titreşim özelliği için aldım bendeiyi günlerde kullanın bende çok beğendim bu modeli ama size bi sorum olcak bu ana kucağı tam yatıyor mu yani gündüz uykularını burda alabilir mi rahat mı sizce?
Güle güle giysin Paşalar cimbomlu olacak demekErkeklerimin yeni cicileri :) Kolonyayı da buldum kızlar @toist Migrosta mavi pembe her renk vardı, kendiniz yapmak isterseniz renklendirici de vardı, sıvı gıda renklendiricisi diye geçiyor
Kolonyayi simdiden doldurcakmisin canim mantar kapakya tereddutluyum bisey olurmu diyeErkeklerimin yeni cicileri :) Kolonyayı da buldum kızlar @toist Migrosta mavi pembe her renk vardı, kendiniz yapmak isterseniz renklendirici de vardı, sıvı gıda renklendiricisi diye geçiyor
Gozun aydin canim cok sevindimSlm kızlar :) bugün neşem yerinde çok şükür :) annem in kötü bir hastalığı yokmuş :) yine de tam sonuç 1 ay sonra çıkacak ama bir kaç farklı doktora gittik hepside aynı şeyi söyledi. İçimize su serpildi...
Çok teşekkürler canım benim inşallahhçok güzeller cnm güle güle kullansın inşaallah yakısıklılar
Teşekkürler canım, biz biraz fanatiğiz onlara da yansıycak sanırım buGüle güle giysin Paşalar cimbomlu olacak demek
Doldurdum canım biraz ama tekrar boşaltırım olmazsa, bişey olur mu kiKolonyayi simdiden doldurcakmisin canim mantar kapakya tereddutluyum bisey olurmu diye
Bende de aynı sorun var. Sabit bi ucu yok. İçe dönük de değil. Üşüyünce, dokununca biraz ucu çıkıyo ama tüm kahverengi bölüm değl. Son bi iki haftadır minik minik bezeler görüyorum üstünde ama bilemiyorum. Doktora da sormaya çekindim. Ne yapcam bilemiyorum.Yok içeri doğru değil. Normalde düz. Biraz uğraşınca çıkıyor. Ama hani emzirenlerin hep çıkık ya acaba bende bir problem mi var. Sonradan mı çıkacak ya da? Onu bilemedim. Göğüs ucu çıkartıcı silikon meme ucumu diyorsun? Ya da başka bşy var mı? doğuma yakın hala böyle ise, alıcam zaten.
Canım etiket düşündüm ama işte şişe desenli, nereye yapıştırcam diye düşünüyorum, üst kısma sadece kurdela mı yapsam acaba dedim kararsızım ya, keşke düz şişelerden aldırsaydım ama bunlar da emzikli hoşuma gitti, ben de hastane için yapıyorum 20 tane :) olur da mevlüt yaparsak düz şişelerden alıp yapıcam bu kezMytwin canım harika çok güzeller ay acaba bende böle yapsam mı hastahane için 30 tane bide Eyüp sabri tunceeden de mevlüt için alayım çok güzeller etiket felan bişi yapacakmısınız canım
Kızlar renkli kolonya burda da var
http://www.nikahsekerimalzeme.com/?...atId=bs45419&Fstate=&/012-M-Kolonya-(1-Litre)
Yok ama her ultrasonum ayrıntılı gibi oluyor en az 20 dakika tüm organlara bakıyor hoca sağolsun :):)Sen ayrıntılı ultrason a mi girdin canin
Biz de sizi yeriz kiiYok ama her ultrasonum ayrıntılı gibi oluyor en az 20 dakika tüm organlara bakıyor hoca sağolsun :):)
Mytwin kuzum aynen öyle Yiğit için herşey :):) Senin erkeklerini yerim ben, çok güzeller, kolonyanın da şişesine emzik detayına bayıldım eline sağlık :)
Hoşgeldin:):) Bebeğinin ismi çok güzel :)Ilk gunden beri grubu takip ediyorum hem de mesaj mesaj ve hemen hemen hepinizi taniyorum :)
Ben Gizem mayis 15 beklenen dogum tarihimiz,yaklasik 12kilo aldim,Istanbul Anadolu yakasinda bir devlet okulunda matematik ogretmenligi yapiyorum :) ve ismini Yaman koyacagim bir erkek evlat bekliyorum ; inşallah.
Ve gercekten hepinizi seviyorum :)
Ben mayis ve aralik annesiyim. Bu senede temmuz annesi olacagim kismetse.Anne adaylarımızı şimdiden kutlar, bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
[TABLE="class: grid, width: 524, align: center"][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/table]
hoş geldin aramızaIlk gunden beri grubu takip ediyorum hem de mesaj mesaj ve hemen hemen hepinizi taniyorum :)
Ben Gizem mayis 15 beklenen dogum tarihimiz,yaklasik 12kilo aldim,Istanbul Anadolu yakasinda bir devlet okulunda matematik ogretmenligi yapiyorum :) ve ismini Yaman koyacagim bir erkek evlat bekliyorum ; inşallah.
Ve gercekten hepinizi seviyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?