2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gozun aydin canim :)

Erkeklerimin yeni cicileri :) Kolonyayı da buldum kızlar @toist Migrosta mavi pembe her renk vardı, kendiniz yapmak isterseniz renklendirici de vardı, sıvı gıda renklendiricisi diye geçiyor
çok güzeller cnm güle güle kullansın inşaallah yakısıklılar

iyi günlerde kullanın bende çok beğendim bu modeli ama size bi sorum olcak bu ana kucağı tam yatıyor mu yani gündüz uykularını burda alabilir mi rahat mı sizce?
Bence alabilir yatıyor çünkü 3 kademe ayarı var o ve titreşim özelliği için aldım bende

Erkeklerimin yeni cicileri :) Kolonyayı da buldum kızlar @toist Migrosta mavi pembe her renk vardı, kendiniz yapmak isterseniz renklendirici de vardı, sıvı gıda renklendiricisi diye geçiyor
Kolonyayi simdiden doldurcakmisin canim mantar kapakya tereddutluyum bisey olurmu diye

Gozun aydin canim cok sevindim

çok güzeller cnm güle güle kullansın inşaallah yakısıklılar
Çok teşekkürler canım benim inşallahh
Güle güle giysin Paşalar cimbomlu olacak demek
Teşekkürler canım, biz biraz fanatiğiz onlara da yansıycak sanırım bu Şuan maç izliyoruz gol attıkça tekmeliyor sıpalar
Kolonyayi simdiden doldurcakmisin canim mantar kapakya tereddutluyum bisey olurmu diye
Doldurdum canım biraz ama tekrar boşaltırım olmazsa, bişey olur mu ki

Bende de aynı sorun var. Sabit bi ucu yok. İçe dönük de değil. Üşüyünce, dokununca biraz ucu çıkıyo ama tüm kahverengi bölüm değl. Son bi iki haftadır minik minik bezeler görüyorum üstünde ama bilemiyorum. Doktora da sormaya çekindim. Ne yapcam bilemiyorum.

Canım etiket düşündüm ama işte şişe desenli, nereye yapıştırcam diye düşünüyorum, üst kısma sadece kurdela mı yapsam acaba dedim kararsızım ya, keşke düz şişelerden aldırsaydım ama bunlar da emzikli hoşuma gitti, ben de hastane için yapıyorum 20 tane :) olur da mevlüt yaparsak düz şişelerden alıp yapıcam bu kez

Sen ayrıntılı ultrason a mi girdin canin
Yok ama her ultrasonum ayrıntılı gibi oluyor en az 20 dakika tüm organlara bakıyor hoca sağolsun :):)

Mytwin kuzum aynen öyle Yiğit için herşey :):) Senin erkeklerini yerim ben, çok güzeller, kolonyanın da şişesine emzik detayına bayıldım eline sağlık :)

Biz de sizi yeriz kii teşekkür ederim yavrum beğenmene sevindim :)

Ilk gunden beri grubu takip ediyorum hem de mesaj mesaj ve hemen hemen hepinizi taniyorum :)

Ben Gizem mayis 15 beklenen dogum tarihimiz,yaklasik 12kilo aldim,Istanbul Anadolu yakasinda bir devlet okulunda matematik ogretmenligi yapiyorum :) ve ismini Yaman koyacagim bir erkek evlat bekliyorum ; inşallah.

Ve gercekten hepinizi seviyorum :)

Hoşgeldin:):) Bebeğinin ismi çok güzel :)

Anne adaylarımızı şimdiden kutlar, bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
[TABLE="class: grid, width: 524, align: center"][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/table]
Ben mayis ve aralik annesiyim. Bu senede temmuz annesi olacagim kismetse.

hoş geldin aramıza

Cok tesekkur ederim safakmeley :) erkek denilip sonradan aa kiz gorunen melegin annesi deil mi :)

Rica etsem hamilelik takvimi,profil fotografi gibi eklentileri ve alintilari nereden nasil yapiyoruz aciklayabilir misiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…