2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

resimleri indirdim canım hemen kayınvalideme veriyorum yapması için

Kizlar hasta hasta ben carsiya ciktim mevlut icin suslemer falan baktik fiyatlar aldim anneme geldim burda kalicaz esimle kizlar sizce mevlutte kutuda tesbih mi dagatayum sticer yapistirtirim uzerine yoksa mantar kapak sise kolanya mi
2 side hoş uygun olanı (fiyat olarak ) tercih ederim ben

kovboylu mütiş herzama(kışın) kullana bilir

Kızlar çıtçıtlı-korseli emzirme atleti görürseniz sitelerde bana mesaj atarmısınız özelden

Tesekkurler canim, insallah birini bulup yaptiririm cok hosuma gitti, gule gule kullanin siz de, fotograflari da bekliyoruz cekince atarsin buraya

Değer 75 den 11 e düşmüş varya kendi doktorum 1 gün rapor bile vermezken devletteki doktor enfeksiyon olabilir die 5 gün rapor verdi düşün kendi doktorum beni delirtiyor çarşamba devlete gidicem
değiştir tatlım sende doktorunu. bu 5 gündede bol bol dinlen.

Yapması kolay mi birde kaç milimlik keçeden yapiosun örnek varsa bana foto yollayabilir misin benim oturduğum yerde satılmiyor int. Sipariş edicem de yapabilir miyim onu merak ediyorum :)
ince keçeden yapıyorum ben. kalıplar nette var ordan alıyorum canım.

ben buna benzer yapıyorum.

hastanede dağıtmak içinde bunlar gibi yapıcam

kızlar merhaba,
oğlumla randevulaştık bugün. doktorda o kadar çok bekledimki meğer adım listeden silinmiş. 2. saatte ancak girebildim. ama değdi valla oğlum çok değişmiş 1 ayda. daha önceki bebek değil sanki. 36 cm olmuş boyu ve 1500 gr. doktor senin gibi uzun olucak dedi. cihaz 31 haftayı geçiyor. önden gidiyoruz yine. çatı ağrısı diye zannettiğim ve ebeninde dediği çatı ağrısı değilmiş meğer. bizimkisi başının üstüne kadar çekmiş ayaklarını rahim ağzına dayamış o yapıyomuş ağrıyı. bebek biraz aşağıda çok ayakta durma dedi doktor. hıçkırıklarını da sordum nihayet. normalde 34. haftada olur sizin çok erken başlamış dedi. bu iyi bişey demekki ciğerleri iyi gelişmiş endişelenme dedi ve rahatladım şükür. sonraki randevumuz 3 hafta sonra. yarın 2. şeker yüklemesi yapılacak. inşallah bu sefer sınırın altında çıkarda rahatlarım.

maşaAllah :)

oyy maşALLAH ya Yerim ben onu kocamn olmuş kuzucuk kilosuda gayet iyi 41.kere maşALLAH

MasaAllah bebisine canim..daha bebisimizi gormemize 2 hafta var bi an once gecsede hemen gorsek bizde:)

Maşallah sizee :):)

Masallah kuzuya annesi

Kızlar eline butik bebe den aldigimiz lohusa tacı seti ulaşan var ni..Teslimat tarihi 14 16 Şubat yazıyordu bana gelmedi daha da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…