2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
merhaba arkadaşlar.sabah dr gittim 27+6 olmusum.ancak beni üzen bir durum oldu bebeğim ters duruyor.bacaklar aşağıda baş miğdeye doğru.ben zaten tekmelerini hep kasıklarımın üzerinde hisediyordum sadece bir kaç defa güçlü tekmeleri göbeğimin üzerinde oldu.dr günü birlik pozisyon değişir dedi ama bilemedim.biraz stres oldum açıkcası.benim gibi bebeği ters olan var mı

Maşallah maşallah gözünüzaydın

Kız güldürdün beni niye korkuyosun daha çok erken. Benimki de ters duruyodu en son. Hala da öyle duruyo hissediyorum yani. Daha çok döner merak etme. Doguma son bir hafta kala bile dönen oluyo ki o zamana kalmaz döneceği varsa daha çok erken sürekli yer desgistiriyo benimki. Yan yatiyo bazen de :)

çok sevindim mesajını okuyunca.ben normal doğum çok istiyorum.biraz endişelendim umarım doğuma normal gidebilirim.

Oyy masallah subhanallah kocaman olmus annesi, ne yiyosun senn bize de soyle :) insallah seker testin de sinirin altinda cikar canim guzel haberlerle gel
Doktorunda demis bak daha cok erken canim, doner Allahin izniyle merak etme sen, insallah istedigin gibi olur dogumun ve saglicakla alirsin bebisi kucagina :)

kesinlikle üzülme canım benim de oğluşum ters duruyor.doktor döner dedi.merak etme dedi.bu haftalarda çok korkma değişir:)

Eki Görüntüle 1419839 Eki Görüntüle 1419843 Bakın teyzeleri biz ogluşumuzun newborn resimleri icin bunları alıp yaptırdık
bunlar çok tatlılar ama yaaa

gözün aydın cnm maşallah ne güzel gördün bebişini darısı bıze 2 gun var gecmek bılmıyo bu arada inşaallah iyi cıkar cnm sonuclar sen bnm umudumsun bnmde yuksek cıktı cuma gunu 100luk yukleme var hadı hayırlısı

inşallah canım ya. hastanedeki doktor sınırda aslında çokda yüksek değil demişti. ama bugün kendi doktorumda o nasıl buna yüksek demez iyi bi doktor değil o galiba dedi. yarın için ikinciyi yaptırmasammıki diyordum ama doktorda öyle deyince yaptırıcam artık. bebeğin için çok zararlı dedi. inşallah yarınki düşük çıkar. belki ilkinde heyecan falan yapmışımdır diye kendimi avutmaya çalışıyorum. senden de güzel haberler duyarız inşallah. hakkımızda hayırlısı bakalım.

inşaallah canım bnm 156 cıktı tokluk aclık 80 dı halbukı

Maşallah kuzuna ne güzel büyümüş :) Şeker testinde benim de 50 grlık çok yüksek çıkmıştı 187. Dün 100 grlık yaptırdım 4 değer de normal çıktı çok rahatladım. İnşallah seninki de yarın normal çıkar :)
Canım arkadaşlar da demişler hiç kafana bile takma doğum sancısı geldiğinde bile dönen bebekler var. Durmadan değiştiriyorlar pozisyonlarını :)

ay inşallah. doktor da öyle söyledi. yarın 75 gr. yapılacak inşallah dediğin gibi olur benimde. ilkinde 50 gr. da açlık 90 2. saat 149 çıktı. inşallah bu güzel çıkar.

benim de oyle merak etme. esim hala nasil tiksinmedi benden hayret ediyorum :)) Allah ondan razi olsun.

Benimde oyle canim ama dr normal karsiladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…