Maşallah maşallah gözünüzaydınkızlar merhaba,
oğlumla randevulaştık bugün. doktorda o kadar çok bekledimki meğer adım listeden silinmiş. 2. saatte ancak girebildim. ama değdi valla oğlum çok değişmiş 1 ayda. daha önceki bebek değil sanki. 36 cm olmuş boyu ve 1500 gr. doktor senin gibi uzun olucak dedi. cihaz 31 haftayı geçiyor. önden gidiyoruz yine. çatı ağrısı diye zannettiğim ve ebeninde dediği çatı ağrısı değilmiş meğer. bizimkisi başının üstüne kadar çekmiş ayaklarını rahim ağzına dayamış o yapıyomuş ağrıyı. bebek biraz aşağıda çok ayakta durma dedi doktor. hıçkırıklarını da sordum nihayet. normalde 34. haftada olur sizin çok erken başlamış dedi. bu iyi bişey demekki ciğerleri iyi gelişmiş endişelenme dedi ve rahatladım şükür. sonraki randevumuz 3 hafta sonra. yarın 2. şeker yüklemesi yapılacak. inşallah bu sefer sınırın altında çıkarda rahatlarım.
Kız güldürdün beni niye korkuyosun daha çok erken. Benimki de ters duruyodu en son. Hala da öyle duruyo hissediyorum yani. Daha çok döner merak etme. Doguma son bir hafta kala bile dönen oluyo ki o zamana kalmaz döneceği varsa daha çok erken sürekli yer desgistiriyo benimki. Yan yatiyo bazen de :)merhaba arkadaşlar.sabah dr gittim 27+6 olmusum.ancak beni üzen bir durum oldu bebeğim ters duruyor.bacaklar aşağıda baş miğdeye doğru.ben zaten tekmelerini hep kasıklarımın üzerinde hisediyordum sadece bir kaç defa güçlü tekmeleri göbeğimin üzerinde oldu.dr günü birlik pozisyon değişir dedi ama bilemedim.biraz stres oldum açıkcası.benim gibi bebeği ters olan var mı
çok sevindim mesajını okuyunca.ben normal doğum çok istiyorum.biraz endişelendim umarım doğuma normal gidebilirim.Kız güldürdün beni niye korkuyosun daha çok erken. Benimki de ters duruyodu en son. Hala da öyle duruyo hissediyorum yani. Daha çok döner merak etme. Doguma son bir hafta kala bile dönen oluyo ki o zamana kalmaz döneceği varsa daha çok erken sürekli yer desgistiriyo benimki. Yan yatiyo bazen de :)
Hadi inşallah istedigimiz gibi olur ben de çok istiyorum normal olmasini. Doktor da dedi zaten daha çok döner diyeçok sevindim mesajını okuyunca.ben normal doğum çok istiyorum.biraz endişelendim umarım doğuma normal gidebilirim.
Oyy masallah subhanallah kocaman olmus annesi, ne yiyosun senn bize de soyle :) insallah seker testin de sinirin altinda cikar canim guzel haberlerle gelkızlar merhaba,
oğlumla randevulaştık bugün. doktorda o kadar çok bekledimki meğer adım listeden silinmiş. 2. saatte ancak girebildim. ama değdi valla oğlum çok değişmiş 1 ayda. daha önceki bebek değil sanki. 36 cm olmuş boyu ve 1500 gr. doktor senin gibi uzun olucak dedi. cihaz 31 haftayı geçiyor. önden gidiyoruz yine. çatı ağrısı diye zannettiğim ve ebeninde dediği çatı ağrısı değilmiş meğer. bizimkisi başının üstüne kadar çekmiş ayaklarını rahim ağzına dayamış o yapıyomuş ağrıyı. bebek biraz aşağıda çok ayakta durma dedi doktor. hıçkırıklarını da sordum nihayet. normalde 34. haftada olur sizin çok erken başlamış dedi. bu iyi bişey demekki ciğerleri iyi gelişmiş endişelenme dedi ve rahatladım şükür. sonraki randevumuz 3 hafta sonra. yarın 2. şeker yüklemesi yapılacak. inşallah bu sefer sınırın altında çıkarda rahatlarım.
Doktorunda demis bak daha cok erken canim, doner Allahin izniyle merak etme sen, insallah istedigin gibi olur dogumun ve saglicakla alirsin bebisi kucagina :)merhaba arkadaşlar.sabah dr gittim 27+6 olmusum.ancak beni üzen bir durum oldu bebeğim ters duruyor.bacaklar aşağıda baş miğdeye doğru.ben zaten tekmelerini hep kasıklarımın üzerinde hisediyordum sadece bir kaç defa güçlü tekmeleri göbeğimin üzerinde oldu.dr günü birlik pozisyon değişir dedi ama bilemedim.biraz stres oldum açıkcası.benim gibi bebeği ters olan var mı
Oyy masallah subhanallah kocaman olmus annesi, ne yiyosun senn bize de soyle :) insallah seker testin de sinirin altinda cikar canim guzel haberlerle gel
sağol canım teşekkür ederim. yarınıda güzel haberlerle atlatırım inşallah. valla yemeklerimde çok bir değişiklik yok herşeyi yiyorum eksta süt ve ceviz eklendi sadece yediklerime. ama sende iyi gidiyorsun ikiz bebeklerin var ve maşşalah onlarda gayet güzel gelişiyorlar. bizide listeye eklermisin henüz listede adımız yok. sat 02/08/2014 yaş 33 istanbul :)
kesinlikle üzülme canım benim de oğluşum ters duruyor.doktor döner dedi.merak etme dedi.bu haftalarda çok korkma değişir:)merhaba arkadaşlar.sabah dr gittim 27+6 olmusum.ancak beni üzen bir durum oldu bebeğim ters duruyor.bacaklar aşağıda baş miğdeye doğru.ben zaten tekmelerini hep kasıklarımın üzerinde hisediyordum sadece bir kaç defa güçlü tekmeleri göbeğimin üzerinde oldu.dr günü birlik pozisyon değişir dedi ama bilemedim.biraz stres oldum açıkcası.benim gibi bebeği ters olan var mı
bunlar çok tatlılar ama yaaaEki Görüntüle 1419839 Eki Görüntüle 1419843 Bakın teyzeleri biz ogluşumuzun newborn resimleri icin bunları alıp yaptırdık
gözün aydın cnm maşallah ne güzel gördün bebişini darısı bıze 2 gun var gecmek bılmıyokızlar merhaba,
Tespih daha uygna geliyo tatlim2 side hoş uygun olanı (fiyat olarak ) tercih ederim ben
inşallah canım ya. hastanedeki doktor sınırda aslında çokda yüksek değil demişti. ama bugün kendi doktorumda o nasıl buna yüksek demez iyi bi doktor değil o galiba dedi. yarın için ikinciyi yaptırmasammıki diyordum ama doktorda öyle deyince yaptırıcam artık. bebeğin için çok zararlı dedi. inşallah yarınki düşük çıkar. belki ilkinde heyecan falan yapmışımdır diye kendimi avutmaya çalışıyorum. senden de güzel haberler duyarız inşallah. hakkımızda hayırlısı bakalım.bunlar çok tatlılar ama yaaa
gözün aydın cnm maşallah ne güzel gördün bebişini darısı bıze 2 gun var gecmek bılmıyobu arada inşaallah iyi cıkar cnm sonuclar sen bnm umudumsun bnmde yuksek cıktı cuma gunu 100luk yukleme var hadı hayırlısı
inşaallah canım bnm 156 cıktı tokluk aclık 80 dı halbukıinşallah canım ya. hastanedeki doktor sınırda aslında çokda yüksek değil demişti. ama bugün kendi doktorumda o nasıl buna yüksek demez iyi bi doktor değil o galiba dedi. yarın için ikinciyi yaptırmasammıki diyordum ama doktorda öyle deyince yaptırıcam artık. bebeğin için çok zararlı dedi. inşallah yarınki düşük çıkar. belki ilkinde heyecan falan yapmışımdır diye kendimi avutmaya çalışıyorum. senden de güzel haberler duyarız inşallah. hakkımızda hayırlısı bakalım.
Maşallah kuzuna ne güzel büyümüş :) Şeker testinde benim de 50 grlık çok yüksek çıkmıştı 187. Dün 100 grlık yaptırdım 4 değer de normal çıktı çok rahatladım. İnşallah seninki de yarın normal çıkar :)kızlar merhaba,
Canım arkadaşlar da demişler hiç kafana bile takma doğum sancısı geldiğinde bile dönen bebekler var. Durmadan değiştiriyorlar pozisyonlarını :)merhaba arkadaşlar.sabah dr gittim 27+6 olmusum.ancak beni üzen bir durum oldu bebeğim ters duruyor.bacaklar aşağıda baş miğdeye doğru.ben zaten tekmelerini hep kasıklarımın üzerinde hisediyordum sadece bir kaç defa güçlü tekmeleri göbeğimin üzerinde oldu.dr günü birlik pozisyon değişir dedi ama bilemedim.biraz stres oldum açıkcası.benim gibi bebeği ters olan var mı
ay inşallah. doktor da öyle söyledi. yarın 75 gr. yapılacak inşallah dediğin gibi olur benimde. ilkinde 50 gr. da açlık 90 2. saat 149 çıktı. inşallah bu güzel çıkar.Maşallah kuzuna ne güzel büyümüş :) Şeker testinde benim de 50 grlık çok yüksek çıkmıştı 187. Dün 100 grlık yaptırdım 4 değer de normal çıktı çok rahatladım. İnşallah seninki de yarın normal çıkar :)
Canım arkadaşlar da demişler hiç kafana bile takma doğum sancısı geldiğinde bile dönen bebekler var. Durmadan değiştiriyorlar pozisyonlarını :)
canim sen hangi ulkedeydin?Fikir güzelde, saten çok masraf Yapılıyor, ehhh türkıye kadar hesaplı bir ülkedede yaşamiyorumki, bakalım artık ne olacak
benim de oyle merak etme. esim hala nasil tiksinmedi benden hayret ediyorum :)) Allah ondan razi olsun.Yok kuzum korkma! Güzel düşün güzel olsun.
Mıgde ekşimesi nerdeyse her hamile kadında oluyor, ben gibi bir çok arkadaş var burda.
Yemeyini ye az, az ama sık sık.
Aslında komik olacak yada ıyrencama ben geyırınce mıgdem çok rahatlıyor
Ama ögle bir, ıkı geyırme degil
Benimde oyle canim ama dr normal karsiladimerhaba arkadaşlar.sabah dr gittim 27+6 olmusum.ancak beni üzen bir durum oldu bebeğim ters duruyor.bacaklar aşağıda baş miğdeye doğru.ben zaten tekmelerini hep kasıklarımın üzerinde hisediyordum sadece bir kaç defa güçlü tekmeleri göbeğimin üzerinde oldu.dr günü birlik pozisyon değişir dedi ama bilemedim.biraz stres oldum açıkcası.benim gibi bebeği ters olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?