2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba arkadaşlar sohbet baya ilerlemiş. Hepsini okuyamadım umarım herkes iyidir. benşm bir sorum olacaktı bu epidural normal doğum hakkında ne düşünüyorsunuz? Çevrenizde olan var mı? Ben çok istiyorum da. Daha Doktorumla konuşmadım. Her doktor da yapmıyormuş galiba.

kızlar e bebekten aldıklarım johnsons baby şampuan kampanyadaymış bebe yağıyla birliklte 8 tl di dayanamadım aldım :)

Eklentiler

• 10984871_652208731572636_594357968_n.webp
    37 KB · Görüntüleme: 155
  • 10984953_652208708239305_1860046952_n.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 140
  • 11005717_652208694905973_1809657011_n.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 155
Merhaba canım ben normal doğum düşünüyorum epiduralsız. Sancıyı kendim hissetmek istiyorum ıkınma hissini falan :) Tabi bilmiyorum nasıl bi sancı ama o anı tamamen yaşamak istiyorum. Epiduralle normal doğum yapan da hiç yok çevremde ama sanırım 4 cmlik açılmadan sonra uyguluyorlarmış.
kızlar e bebekten aldıklarım johnsons baby şampuan kampanyadaymış bebe yağıyla birliklte 8 tl di dayanamadım aldım :)
Güle güle kullanın inşallah :)

Kızlar mustela şampuan alıcam ama karar veremedim
Saç ve vücut bir olanı mı
Yoksa saç için konak önleyici şambuan vücut için temizleme jejini ayrı mı alsam?
Netten sipariş vermek üzereyim görenler yanıtlarsa sevinirim

Konak onleyici ayri alman daha iyi olur bence bana hic masum gelmiyor sac ve vucut birarada olan sampuanlar

benim de oyle merak etme. esim hala nasil tiksinmedi benden hayret ediyorum :)) Allah ondan razi olsun.
Hollanda canim.

Ayyy cok tatlilar burdada yokmu acaba:)
şöyle bir bakmiştım ama bulamadim belki bıraz daha geniş bakasaydım bulabilirim,
En becerikli, eli yakın bizim Türkler o Yüzden buluna bileceğini düşünüyordum :)

Tesekkurler canim, insallah birini bulup yaptiririm cok hosuma gitti, gule gule kullanin siz de, fotograflari da bekliyoruz cekince atarsin buraya
Inşallah bulur gönlüne göre yaptırırsın canım,
Bende inşallah 4,5 ay sonra buraya koyarım resimleri

kovboylu mütiş herzama(kışın) kullana bilir
Benim yaptırdıklarım 0-3 ay o Yüzden mesela kuluna bilecegımı sanmiyordum ikinci çocuk ıçin saklarım olmazsa int satarım diye düşünmüştüm

resimleri indirdim canım hemen kayınvalideme veriyorum yapması için
harika! Çok sevindim canim! Şanslısın bak kvdenin elinden geliyormuş hangilerini yaptırmayı düşünüyorsun, paylaş bı

benim de oyle merak etme. esim hala nasil tiksinmedi benden hayret ediyorum :)) Allah ondan razi olsun.
Demek sende bu yöntemi keşfedenlerdensin ama yani ciddiyım, belki herkes şiddetli olmuyor
Insan agrıdan nefes alamıyor gibi oluyor:) bugün doktorum tarıf ettı, acısı Sankı kemerle sıkar gibimi dedi, hayır 10 kat daha şıddetlı dedım
Eşimde tıksınırse hiç umrumda degil, açidan kıfranıyorum resmen hata ailem bile aliştı
Tek tek Yanıma gelip masaj yapıyorlar, babam bile karnıma elemıyor, konusunuda açmamaya Çalışır
( ayıplıyor, eskı toprak işte) ama gelip masaj yapıyor sırtıma falan

Hayirli olsun canim gule gule kullanin
çok tşkler canım :)

Hayirli olsun cnm saglicakla kullanin :)
tşkler canım :)
tşkler cnm :)

Bu tarif ettigin mide rahatsizligimi canim ayni beni tarif etmissin siddetlenince yuzumun kemikleri bile sizlior perisanim(

aynı karasızlığı ben de yaşadım en sonunda eczaneme gittim sordum onlar da saç ve vücut için olan da konak önleyici etkisi olan bir ürün dedi.o yüzden ikisi bir olanı aldım.bu eczane kozmetik eczane ve bana çok güven veriyor.çatlak kremimi de o önermişti ve çok memnunum.bella b kullanıyorum bu arada herkese tavsiye ederim.ayrıca bella b nin meme ucu kremi de çok iyiymiş diye duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…