bnımkı ters ama böyle olması rahım için iyimiş bnim acımdan tek skntı nefes alamıyorum bıde asagı baskı fazlaBenimde oyle canim ama dr normal karsiladi
Hayirli olsun canim gule gule kullaninkızlar e bebekten aldıklarım johnsons baby şampuan kampanyadaymış bebe yağıyla birliklte 8 tl di dayanamadım aldım :)
Hayirli olsun cnm saglicakla kullanin :)kızlar e bebekten aldıklarım johnsons baby şampuan kampanyadaymış bebe yağıyla birliklte 8 tl di dayanamadım aldım :)
Merhaba canım ben normal doğum düşünüyorum epiduralsız. Sancıyı kendim hissetmek istiyorum ıkınma hissini falan :) Tabi bilmiyorum nasıl bi sancı ama o anı tamamen yaşamak istiyorum. Epiduralle normal doğum yapan da hiç yok çevremde ama sanırım 4 cmlik açılmadan sonra uyguluyorlarmış.Merhaba arkadaşlar sohbet baya ilerlemiş. Hepsini okuyamadım umarım herkes iyidir. benşm bir sorum olacaktı bu epidural normal doğum hakkında ne düşünüyorsunuz? Çevrenizde olan var mı? Ben çok istiyorum da. Daha Doktorumla konuşmadım. Her doktor da yapmıyormuş galiba.
Güle güle kullanın inşallah :)kızlar e bebekten aldıklarım johnsons baby şampuan kampanyadaymış bebe yağıyla birliklte 8 tl di dayanamadım aldım :)
Rahim icin iyiligi neymis canim bilmiyordum bunu.nefes sorunu bendede var felaketbnımkı ters ama böyle olması rahım için iyimiş bnim acımdan tek skntı nefes alamıyorum bıde asagı baskı fazla
Ama bunlar çok güzel ve cok zor ya hele kapı süsü süper benim bebis kız olcak canımince keçeden yapıyorum ben. kalıplar nette var ordan alıyorum canım.
ben buna benzer yapıyorum.
Eki Görüntüle 1420082
Eki Görüntüle 1420081
hastanede dağıtmak içinde bunlar gibi yapıcam
Merhaba canım ben normal doğum düşünüyorum epiduralsız. Sancıyı kendim hissetmek istiyorum ıkınma hissini falan :) Tabi bilmiyorum nasıl bi sancı ama o anı tamamen yaşamak istiyorum. Epiduralle normal doğum yapan da hiç yok çevremde ama sanırım 4 cmlik açılmadan sonra uyguluyorlar
:)) ben de normal doğum istiyorum ama senin kadar cesaretli değilim :) son anda fikrim değişir mi acaba :))
Konak onleyici ayri alman daha iyi olur bence bana hic masum gelmiyor sac ve vucut birarada olan sampuanlarKızlar mustela şampuan alıcam ama karar veremedim
Saç ve vücut bir olanı mı
Yoksa saç için konak önleyici şambuan vücut için temizleme jejini ayrı mı alsam?
Netten sipariş vermek üzereyim görenler yanıtlarsa sevinirim
Hollanda canim.benim de oyle merak etme. esim hala nasil tiksinmedi benden hayret ediyorum :)) Allah ondan razi olsun.
şöyle bir bakmiştım ama bulamadim belki bıraz daha geniş bakasaydım bulabilirim,Ayyy cok tatlilar burdada yokmu acaba:)
Inşallah bulur gönlüne göre yaptırırsın canım,Tesekkurler canim, insallah birini bulup yaptiririm cok hosuma gitti, gule gule kullanin siz de, fotograflari da bekliyoruz cekince atarsin buraya
Benim yaptırdıklarım 0-3 ay o Yüzden mesela kuluna bilecegımı sanmiyordumkovboylu mütiş herzama(kışın) kullana bilir
harika! Çok sevindim canim! Şanslısın bak kvdenin elinden geliyormuşresimleri indirdim canım hemen kayınvalideme veriyorum yapması için
Demek sende bu yöntemi keşfedenlerdensinbenim de oyle merak etme. esim hala nasil tiksinmedi benden hayret ediyorum :)) Allah ondan razi olsun.
çok tşkler canım :)Hayirli olsun canim gule gule kullanin
tşkler canım :)Hayirli olsun cnm saglicakla kullanin :)
tşkler cnm :)Merhaba canım ben normal doğum düşünüyorum epiduralsız. Sancıyı kendim hissetmek istiyorum ıkınma hissini falan :) Tabi bilmiyorum nasıl bi sancı ama o anı tamamen yaşamak istiyorum. Epiduralle normal doğum yapan da hiç yok çevremde ama sanırım 4 cmlik açılmadan sonra uyguluyorlarmış.
Güle güle kullanın inşallah :)
Bu tarif ettigin mide rahatsizligimi canim ayni beni tarif etmissin siddetlenince yuzumun kemikleri bile sizlior perisanimHollanda canim.
şöyle bir bakmiştım ama bulamadim belki bıraz daha geniş bakasaydım bulabilirim,
En becerikli, eli yakın bizim Türkler o Yüzden buluna bileceğini düşünüyordum :)
Inşallah bulur gönlüne göre yaptırırsın canım,
Bende inşallah 4,5 ay sonra buraya koyarım resimleri
Benim yaptırdıklarım 0-3 ay o Yüzden mesela kuluna bilecegımı sanmiyordumikinci çocuk ıçin saklarım olmazsa int satarım diye düşünmüştüm
harika! Çok sevindim canim! Şanslısın bak kvdenin elinden geliyormuşhangilerini yaptırmayı düşünüyorsun, paylaş bı
Demek sende bu yöntemi keşfedenlerdensinama yani ciddiyım, belki herkes şiddetli olmuyor
Insan agrıdan nefes alamıyor gibi oluyor:) bugün doktorum tarıf ettı, acısı Sankı kemerle sıkar gibimi dedi, hayır 10 kat daha şıddetlı dedım
Eşimde tıksınırse hiç umrumda degil, açidan kıfranıyorum resmenhata ailem bile aliştı
Tek tek Yanıma gelip masaj yapıyorlar, babam bile karnıma elemıyor, konusunuda açmamaya Çalışır
( ayıplıyor, eskı toprak işte) ama gelip masaj yapıyor sırtıma falan
aynı karasızlığı ben de yaşadım en sonunda eczaneme gittim sordum onlar da saç ve vücut için olan da konak önleyici etkisi olan bir ürün dedi.o yüzden ikisi bir olanı aldım.bu eczane kozmetik eczane ve bana çok güven veriyor.çatlak kremimi de o önermişti ve çok memnunum.bella b kullanıyorum bu arada herkese tavsiye ederim.ayrıca bella b nin meme ucu kremi de çok iyiymiş diye duydum.Kızlar mustela şampuan alıcam ama karar veremedim
Saç ve vücut bir olanı mı
Yoksa saç için konak önleyici şambuan vücut için temizleme jejini ayrı mı alsam?
Netten sipariş vermek üzereyim görenler yanıtlarsa sevinirim
ınsallah canım cok sukurrrHadi gözünaydın canım. Sonunda istediğin oldu. Bebeginle doya doya başbaşa kalırsın artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?