2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende geceleri hic uyuyamiyorum malesef.. oglusum gunduz uyuyor, gece cosuyor..
Bide nefes darligi ve burun tikanmasi gibi problemlerim var, okyanus suyu verdi doktor ama cok actigi soylenemez.

Gunaydin gece uyuyamadim karnim tas gibi oldu baski vardi dedim uyursam gecer paniklemiyim ilaclarimi ictim uyuydum gecti gaz sorunm var belkide anlayamiyrm
günaydın cnm gaz sıkıntısı olabilir bende bi kaç gündür böyleydim dün gece çok şükür iyi uyudum geçmiş olsun dikkat et kendine

Bizim bebiş de ters ama gün içinde bile dönüyor baya da canımı yakıyor :):) Çok yer değiştirirler daha merak etme :):)

Büyümüş de pilaj havlusu da olurmuş :):) hihi Çok hoşuma gitti ya :)

Kızlar günaydın :):) 4 gün tatilden sonra iş biraz zor geldi açıkçası :):) Keyifler yerindedir umarım, havalar soğuk gidiyor dikkat edin kendinize :*
Bu arada benim kızımın annesinin kaburgalarıyla alıp veremediği bir sıkıntısı var hihi elini sokuyor kaburgamın içine :):) Baya büyüdüler ya şaka maka, artık canımızı bile yakıyorlar :):)

Dün sağlık ocağına kontrole gittim, 30. ve 36. hafta kan ve idrar tahlili varmış..siz de yaptırdınız mı? kalp atışını duyacağım diye baya sıkıştırdı hemşire kızımı, güzel kızım da sıkıldı, tekmeler savurdu.. :)

Ama bunlar çok güzel ve cok zor ya hele kapı süsü süper benim bebis kız olcak canım
ay kızlar için neler neler var. sen netten bi bak kolaylarıda var yapabilirsin aslında. kızlarınkiler süslü oldukları için daha kolay oluyo gibi geldi bana.

Kizlar hastaneye gittim ama hic bsey yapamayiz dediler malesef ki bisey yapamadilar grip icin kulak buun bogaza yonel dediler
canım bi de bol c vitamini alman lazım sıcak suya limon sık baya bal ve az karabiber yap iç.. ayrıca bol bol portakal suyu sık iç :s ben öyle atlatttım:s geçmiş olsun şimdiden..

ben epiduralle doğum yapan birisiyle konuştum. normal suni sancı takılıyormuş. açılma olup sancılar başlayınca 1 doz epidural iğneyi vuruyorlarmış ama ağrıları yine hissediyorsun diyo. sancılar sıklaşınca ve acı artarsa söylüyormuşşun 2. doz vuruluyormuş. hiç ağrısız olmuyor dedi. ağrı yada sancı olmazsa ıkınma hissi olmayacağı için yine hissediyormuşsun. aslında epidural dayanılmıyacak ağrıyı dayanılacak duruma getiriyor anladığım kadarıyla. bende düşünüyorum epiduralle normal doğumu.

canım bi de bol c vitamini alman lazım sıcak suya limon sık baya bal ve az karabiber yap iç.. ayrıca bol bol portakal suyu sık iç :s ben öyle atlatttım:s geçmiş olsun şimdiden..
Saolasin tatlim yiyorum portakal bol bol anneme gekdim kalmaya o bakiyo bana saolsun

günaydın kızlar,
istanbul dan karlı bir sabahtan hepinize güzel günler diliyorum. bugün 2. şeker yüklemesine havadan dolayı gidemedik. daha sonraya kaldı maalesef. yollar çok kötü kayıp düşmek korkusu ağır bastı. sizlerde dikkatli olun ve dışarı yalnız çıkmayın. kritik aylara girdik artık. daha önce sormuştum ama cevap veren olmadı kordon kanı ve kordon saklamakla ilgili kimseden ses çıkmadı. dün beni itüden aradılar doktorum aracılığıyla bilgi verdiler. internetten bakmıştım fiyatları daha makul geldi. 250 tl kapora, sonrasında kan ve kordonda problem çıkmazsa kordon kanı için 2750 tl 5 taksit yapıyorlar. yıllık ödemeleri zamsız 100 tl. 15 yıl ak sigortayla saklama garantili. türkiye de 4 hastalıkta kordon kanı nakli başarıya ulaşmış ve kardeşlerde kullanılmış. kordon içinde çalışmalar devam ediyormuş. kordon için ekstra ücretlendirme var onu tam hatırlamıyorum yalnış olmasın. ama onunda yıllık ödemesi 100 tl. sadece onun için ekstra kapora vermiyorsunuz. biz eşimle düşünüyoruz. bu sadece çocuğumuz için değil kardeşi yada yakın akrabalarınında kullanabileceği bir fırsat. allah kullandırmayı nasip etmesin ama tedbirli olmakta fayda var. tıp ve bilim hergün ilerliyor. neyse çok uzattım öpüldünüz canlar ve bebişler :)

Bende geceleri hic uyuyamiyorum malesef.. oglusum gunduz uyuyor, gece cosuyor..
Bide nefes darligi ve burun tikanmasi gibi problemlerim var, okyanus suyu verdi doktor ama cok actigi soylenemez.
ben brightright kullanıyorum canım gece yatarken. bir tek onunla rahatım çünkü hiçbir yan etkisi yok. diğer hiçbişeye güvebemiyorum ya bebeğime zarar verirse diye. hamilelikte burun tıkanıklıkları olabiliyormuş.

sanırım her kuruluş farklı yapıyor. beni 2 ay sonra çağırdı emzirmeyi anlatıcam dedi ve tahlillerden bahsetmedi. ama doktor yaptırdı genele tahliller herşeye baktılar. rutin kontrol olabilir.yaptırmanda fayda var.

Evet öyleymiş:) işte her doktor yapmıyomuş sanırım. Doktorlarımıza sormak lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…