- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Ben warim kuzum gece kusuyum resmen geceleei uyuyamiyorumKimse var mı?
günaydın cnm gaz sıkıntısı olabilir bende bi kaç gündür böyleydim dün gece çok şükür iyi uyudum geçmiş olsun dikkat et kendineGunaydin gece uyuyamadim karnim tas gibi oldu baski vardi dedim uyursam gecer paniklemiyim ilaclarimi ictim uyuydum gecti gaz sorunm var belkide anlayamiyrm
Bizim bebiş de ters ama gün içinde bile dönüyor baya da canımı yakıyor :):) Çok yer değiştirirler daha merak etme :):)merhaba arkadaşlar.sabah dr gittim 27+6 olmusum.ancak beni üzen bir durum oldu bebeğim ters duruyor.bacaklar aşağıda baş miğdeye doğru.ben zaten tekmelerini hep kasıklarımın üzerinde hisediyordum sadece bir kaç defa güçlü tekmeleri göbeğimin üzerinde oldu.dr günü birlik pozisyon değişir dedi ama bilemedim.biraz stres oldum açıkcası.benim gibi bebeği ters olan var mı
Büyümüş de pilaj havlusu da olurmuş :):) hihi Çok hoşuma gitti ya :)Eki Görüntüle 1420251 Eki Görüntüle 1420252
linens de bu panço plaj havlusunda indirim vardı 11 liraya düşmüştü aldım oğluşa :) yaz sonunda allah kısmet ederse tatil hazırlığına bile başladık. ay allahım o günleri görecekmiyiz hala mucize gibi geliyor :))
ay kızlar için neler neler var. sen netten bi bak kolaylarıda var yapabilirsin aslında. kızlarınkiler süslü oldukları için daha kolay oluyo gibi geldi bana.Ama bunlar çok güzel ve cok zor ya hele kapı süsü süper benim bebis kız olcak canım
canım bi de bol c vitamini alman lazım sıcak suya limon sık baya bal ve az karabiber yap iç.. ayrıca bol bol portakal suyu sık iç :s ben öyle atlatttım:s geçmiş olsun şimdiden..Kizlar hastaneye gittim ama hic bsey yapamayiz dediler malesef ki bisey yapamadilar grip icin kulak buun bogaza yonel dediler
Merhaba arkadaşlar sohbet baya ilerlemiş. Hepsini okuyamadım umarım herkes iyidir. benşm bir sorum olacaktı bu epidural normal doğum hakkında ne düşünüyorsunuz? Çevrenizde olan var mı? Ben çok istiyorum da. Daha Doktorumla konuşmadım. Her doktor da yapmıyormuş galiba.
Saolasin tatlim yiyorum portakal bol bol anneme gekdim kalmaya o bakiyo bana saolsuncanım bi de bol c vitamini alman lazım sıcak suya limon sık baya bal ve az karabiber yap iç.. ayrıca bol bol portakal suyu sık iç :s ben öyle atlatttım:s geçmiş olsun şimdiden..
ben brightright kullanıyorum canım gece yatarken. bir tek onunla rahatım çünkü hiçbir yan etkisi yok. diğer hiçbişeye güvebemiyorum ya bebeğime zarar verirse diye. hamilelikte burun tıkanıklıkları olabiliyormuş.Bende geceleri hic uyuyamiyorum malesef.. oglusum gunduz uyuyor, gece cosuyor..
Bide nefes darligi ve burun tikanmasi gibi problemlerim var, okyanus suyu verdi doktor ama cok actigi soylenemez.
sanırım her kuruluş farklı yapıyor. beni 2 ay sonra çağırdı emzirmeyi anlatıcam dedi ve tahlillerden bahsetmedi. ama doktor yaptırdı genele tahliller herşeye baktılar. rutin kontrol olabilir.yaptırmanda fayda var.Dün sağlık ocağına kontrole gittim, 30. ve 36. hafta kan ve idrar tahlili varmış..siz de yaptırdınız mı? kalp atışını duyacağım diye baya sıkıştırdı hemşire kızımı, güzel kızım da sıkıldı, tekmeler savurdu.. :)
ben epiduralle doğum yapan birisiyle konuştum. normal suni sancı takılıyormuş. açılma olup sancılar başlayınca 1 doz epidural iğneyi vuruyorlarmış ama ağrıları yine hissediyorsun diyo. sancılar sıklaşınca ve acı artarsa söylüyormuşşun 2. doz vuruluyormuş. hiç ağrısız olmuyor dedi. ağrı yada sancı olmazsa ıkınma hissi olmayacağı için yine hissediyormuşsun. aslında epidural dayanılmıyacak ağrıyı dayanılacak duruma getiriyor anladığım kadarıyla. bende düşünüyorum epiduralle normal doğumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?