2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
merhaba kızlar bebeğimin hareketlerini 2gündür az hissediyorum içimde kıpır kıpır olan oğlum şimdi çok yavaş

merhaba kızlar bebeğimin hareketlerini 2gündür az hissediyorum içimde kıpır kıpır olan oğlum şimdi çok yavaş
canım benimde oluyor kızım bi kaç gün çok hareketli oluyor bi kaç gün aşırı sakin az da olsa hissediyorsan problem yoktur hiç korkma.. bizimki ortam yer değişikliklierinde bile sakinleşiyor tatilde annemlere gittim 3 gün nerdeyse günde 3 5 kez hissettim.. 3 günden sonra coştu oynamaya başladı kayınvalidemde kaldım işte bi haftada yine aynısı oldu :s diyorum benim kızda yer yadırgıyo annesi gibi :) oluo yani hiç dert etme azda olsa hissediosan sıkıntı yok demektir:)

senin gönderdiğin 2 resmi vericem canım civcivle miki yi:)şimdilik onları örsün eğer devam ederse başkada bulurum :)

bak bunları silikon tabancasıyla yapıştırıyosun canım. diğer yapıştırıcılar keçede olmuyor. ama çok ince keçe kullanma dışarı leke bırakıyor silikon. orta kalınlıkta olsun keçen.
Ama ben int alcam nasıl anlayacagim ki oturduğum yerde satılmiyor maalesef ufffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…