- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
bana sadece tulum süslemeye 90 dediler terlik ve taç da 60 liraydı ,cok geldi f&f ten tulumu 5liraya aldım sapka ve eldivenlerde 5 malzmlerde 1o lira tuttu 10 lirayada terlikleri aldım 30 liraya maal oldu az kaldı bitsin paylaşıcam burda :))Kendin mi yapiosun ne güzel valla 100 lira dediler ben yapamam yapabilsem bebek şekeri bile beni kaSiyor :)
Di mi ya ben de çok beğendim alayım mi
Sanki banada kolonya uygun diye düşünmüştüm teşbihe yanlış hatırlamıyorsam magnette ekleyecektin galibaTespih daha uygna geliyo tatlim
Ambalajı yok sanırım ,site ile ilgili aman aman şikayet yok, sorun olmayacağını düşünüyorum, ben tüm bebek bakımını sipariş ettim dün..mustela çatlak önleyiciyi bende aldm canım.outlet olunca biraz tereddüt ettim ağzı açılmışmıdır diye ama umarım sıkıntı yoktur.bugun gelecek benim kargom.
çok tatlılar nerden aldınız mevsimede uygunKızlar bakin bunu aldım
Turuncukasa dan aldım . Henüz elime ulaşmadı beklemedeyim.alabamam317 canım güle güle kullan tam olark hangi siteden aldın bende mustela almak istiyorum
Sevindim canım güle güle kullan çatlaksız günlerde...ürünüm geldi canım.kapağının açılmasına olanak yok çünkü kilit sistemi var kapağında.
Bayıldım yaparken lütfen aşama aşama paylaşın çok heyecanlı :)Teyzoslari bizde ogluma buntulumdan yapiyoruz malzemeler hazirlaniyo :)
Trendyol dan aldım ikisi 33 lira biraz pahali dedi annem ama çok hoşuma gittiçok tatlılar nerden aldınız mevsimede uygun
neyle yapıştırıyosun tatlım onları? yada dikiyormusun?bana sadece tulum süslemeye 90 dediler terlik ve taç da 60 liraydı ,cok geldi f&f ten tulumu 5liraya aldım sapka ve eldivenlerde 5 malzmlerde 1o lira tuttu 10 lirayada terlikleri aldım 30 liraya maal oldu az kaldı bitsin paylaşıcam burda :))
çok güzel canım güle güle kullansınKızlar bakin bunu aldım
bende alıcam canım ama ne zman başlanılacağını bilmiyorum :)kızlar ben bundan alayım diyorum
Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi 40ml.
30. haftadan sonra başlasam olur sanırım.
ayy canım çok güzelll bayıldım kolay gelsinn :)Teyzoslari bizde ogluma buntulumdan yapiyoruz malzemeler hazirlaniyo :)
benim de bacaklarını yukarı kaldırmış poposunu rahim ağzıma dayamış oturuyor ve iki kontroldür değişmedi ama daha erken bi de istatistiklere göre bebeklerin %4 ü ancak ters gelişli olarak doğarmış, yani büyük ihtimalle dönerler canım,içini farh tut sen de, dönmezse de böyle kabul edip sezaryana alıştırmak gerekecektir, tüm kontrol bebeğimizde:)merhaba arkadaşlar.sabah dr gittim 27+6 olmusum.ancak beni üzen bir durum oldu bebeğim ters duruyor.bacaklar aşağıda baş miğdeye doğru.ben zaten tekmelerini hep kasıklarımın üzerinde hisediyordum sadece bir kaç defa güçlü tekmeleri göbeğimin üzerinde oldu.dr günü birlik pozisyon değişir dedi ama bilemedim.biraz stres oldum açıkcası.benim gibi bebeği ters olan var mı
bende ablama söyledim o örücek inşallah ben patikler dışındakileri belki zorlasam yaparım ama yardımsız olmaz en temizi ablama söyledim ben hallederim dedi :)
Bayıldım yaparken lütfen aşama aşama paylaşın çok heyecanlı :)
çok güzel canım güle güle kullansın
bende alıcam canım ama ne zman başlanılacağını bilmiyorum :)
ayy canım çok güzelll bayıldım kolay gelsinn :)
Magnet cikolatar hastabe icin canimSanki banada kolonya uygun diye düşünmüştüm teşbihe yanlış hatırlamıyorsam magnette ekleyecektin galiba
günaydın kızlar.. ben artık geç uyanmaya başladım. gece uyuyamıyorum hiç. sırtım çok ağrıyor bu aralar.. umarım siz iyisinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?