2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kendin mi yapiosun ne güzel valla 100 lira dediler ben yapamam yapabilsem bebek şekeri bile beni kaSiyor :)
bana sadece tulum süslemeye 90 dediler terlik ve taç da 60 liraydı ,cok geldi f&f ten tulumu 5liraya aldım sapka ve eldivenlerde 5 malzmlerde 1o lira tuttu 10 lirayada terlikleri aldım 30 liraya maal oldu az kaldı bitsin paylaşıcam burda :))

mustela çatlak önleyiciyi bende aldm canım.outlet olunca biraz tereddüt ettim ağzı açılmışmıdır diye ama umarım sıkıntı yoktur.bugun gelecek benim kargom.
Ambalajı yok sanırım ,site ile ilgili aman aman şikayet yok, sorun olmayacağını düşünüyorum, ben tüm bebek bakımını sipariş ettim dün..

Teyzoslari bizde ogluma buntulumdan yapiyoruz malzemeler hazirlaniyo :)

Eklentiler

• IMG-20150214-WA0008.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG-20150214-WA0006.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 113
  • 20150218_110705.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 111
  • 20150218_110603.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 120
  • 20150218_110542.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 136
neyle yapıştırıyosun tatlım onları? yada dikiyormusun?

Kızlar bakin bunu aldım
çok güzel canım güle güle kullansın

kızlar ben bundan alayım diyorum
Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi 40ml.

30. haftadan sonra başlasam olur sanırım.
bende alıcam canım ama ne zman başlanılacağını bilmiyorum :)
Teyzoslari bizde ogluma buntulumdan yapiyoruz malzemeler hazirlaniyo :)
ayy canım çok güzelll bayıldım kolay gelsinn :)

benim de bacaklarını yukarı kaldırmış poposunu rahim ağzıma dayamış oturuyor ve iki kontroldür değişmedi ama daha erken bi de istatistiklere göre bebeklerin %4 ü ancak ters gelişli olarak doğarmış, yani büyük ihtimalle dönerler canım,içini farh tut sen de, dönmezse de böyle kabul edip sezaryana alıştırmak gerekecektir, tüm kontrol bebeğimizde:)

bende ablama söyledim o örücek inşallah ben patikler dışındakileri belki zorlasam yaparım ama yardımsız olmaz en temizi ablama söyledim ben hallederim dedi :)

bencede en temizi bilen birinin yapması

Bayıldım yaparken lütfen aşama aşama paylaşın çok heyecanlı :)

paylaşırım tabi şimdi o prens yazısı gibi yiğiı aliye taş dizimi olacak

çok güzel canım güle güle kullansın

bende alıcam canım ama ne zman başlanılacağını bilmiyorum :)

ayy canım çok güzelll bayıldım kolay gelsinn :)

teşekkür ederim canım

günaydın kızlar.. ben artık geç uyanmaya başladım. gece uyuyamıyorum hiç. sırtım çok ağrıyor bu aralar.. umarım siz iyisinizdir.

hoşgeldin canım benim iyisiniz değilmi.?
biizm bile sırt ağrılarımız başladı senin ve Mytwin çok normal siz iki bebeiş taşıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…