Canim bende bunu yapmayi dusunuyoum silikonlami yapistircaksinTeyzoslari bizde ogluma buntulumdan yapiyoruz malzemeler hazirlaniyo :)
iyiyiz çok şükür. tek sıkıntı benim bebekler yavaş büyüyor biraz. yememe içmeme çok dikkat etmeye çalışıyorum. sol tarafıma yatmaya çalışıyorum gece ağrıdan mafoluyorum. yatmasam vicdanım rahatsız oluyor. artık çok hızlı kilo almaya başladım.hoşgeldin canım benim iyisiniz değilmi.?
biizm bile sırt ağrılarımız başladı senin veMytwin çok normal siz iki bebeiş taşıyosunuz
Hmm ikiside çok hoş üstlerinde isim yazacak mı (teşbih ve kolonyada)Magnet cikolatar hastabe icin canim
soğuk silikonla cnm hemencik yapışıyor ve pütürlük sertlik falan yapmıyor biraz terddüt ettim alırken sapkaya tuluma kullanıcam rahatsız eder diye ama sorun cıkmadıneyle yapıştırıyosun tatlım onları? yada dikiyormusun?
Ewet hayatim ikisindede isim yazacak ama mavlut icin hangisini yaptirtsam diye dusunuyorumHmm ikiside çok hoş üstlerinde isim yazacak mı (teşbih ve kolonyada)
Canım soğuk silikon nasıl bişey ben de keçe aldım kapı süsü yapmayi denicem, nasılsa bi kerelik bişey diye silikon tabancası almadım normal japon tarzı yapistirilar olmaz mi ki, o dediğin soğuk silikon nasıl bişey bide kirtasiyede fällan satiliyo mu kolay bulabilir miyimsoğuk silikonla cnm hemencik yapışıyor ve pütürlük sertlik falan yapmıyor biraz terddüt ettim alırken sapkaya tuluma kullanıcam rahatsız eder diye ama sorun cıkmadı
Sağol tatlım ben de sizi çok özledim yoğun yorgun ve stresliydim hep okudum ama yazamadım :) annem biraz rahatsız dün onunla hastanedeydim akşam da kar başladı eve dönüşüm falan pek atraksiyonluydu. Bugün de mobilyalarımız geldi onun telaşı falan anca vakit bulabildim :) teşekkür ederim yine de düşündün :)günaydın kızlar ve minik yavrularrnasılsınız biz biraz kasık agrısı yaiıyoruz sızlerde durumlar nedır bu arada toist nerelerdesn dunden berı yoksun alıştık sen yazmayınca merak edıyorum
Açık hali şu sanırımhttp://urun.gittigidiyor.com/giyim-...54-hastane-cikis-10lu-set-ekru-pemb-150856447
kızlar bu hastane çıkışını alanınız var mı? içi açık bir şekilde bulamadım. nasıl acaba içi
soyle bişey cnm tuhafiyeden aldım ben kırtasiyede de olblr 5 tl civarı fiyatı bence diğer yapıştırıcılardn dha sglıklı olur kumaşı flan güzl yapıştırıyorCanım soğuk silikon nasıl bişey ben de keçe aldım kapı süsü yapmayi denicem, nasılsa bi kerelik bişey diye silikon tabancası almadım normal japon tarzı yapistirilar olmaz mi ki, o dediğin soğuk silikon nasıl bişey bide kirtasiyede fällan satiliyo mu kolay bulabilir miyim
sen hangi modeli aldın canımAçık hali şu sanırım
Ben de Aziz bebeden farklı bir model aldım kızıma internetten. Çok beğendik. Benim ki daha sade. Kalitenolarak güvenebilirsin :)
Tamam canım sağol ben de bi bakiyim, sana da kolay gelsin :)soyle bişey cnm tuhafiyeden aldım ben kırtasiyede de olblr 5 tl civarı fiyatı bence diğer yapıştırıcılardn dha sglıklı olur kumaşı flan güzl yapıştırıyor
Mevlüt olunca tespih daha uygun benceEwet hayatim ikisindede isim yazacak ama mavlut icin hangisini yaptirtsam diye dusunuyorum
Bizimki bu canımsen hangi modeli aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?