2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
berree cnm peki nasıl yapacaksın anlatabilir misin :) hani dikcen mi yoksa silikon ile yapıştır can mi ben de istiyorum da yapmayı. ..

Selamlar
İyi ki varsınız kızlar
İstanbuldayım Tipi var beylikdüzünde
dün tetanos 2. doz oldum kolumu kaldıramıyorum .Hamileliğimi bahane edip işe gelmemezlik yapmıyorum
Dün aşıdan sonra eve gideyim dedim 2,5 saat için demedikleri kalmadı Zaten özel durumumuzla ilgili izin kullanıyormuşuz
izin almamak için MEDILIFE a gidiyorum iş yerimin karşısında doktor için hiç tam gün izin kullanmamama rağmen
2. ayımda düşük tehlikesi geçirdiğimden 15 gün raporlu kımıldamadan yattım dönüşümde ihbar süremi başlattılar yerime düşündükleri arkadaş yapamayınca devam et dediler ettim dün çıkış 17:00 eve gidişim 20:30 du
sekreterin yerine bakıyorum oda hamile kız doktora gitti geldi bu seferde yerine geçmek 1 saat sürüyo diye laf söylüyorlar
çıldırıcammm mart sonu doğum iznine ayrılıcam eziyetler başladı gene

hoşgeldin canım benim iyisiniz değilmi.?
biizm bile sırt ağrılarımız başladı senin ve Mytwin çok normal siz iki bebeiş taşıyosunuz
iyiyiz çok şükür. tek sıkıntı benim bebekler yavaş büyüyor biraz. yememe içmeme çok dikkat etmeye çalışıyorum. sol tarafıma yatmaya çalışıyorum gece ağrıdan mafoluyorum. yatmasam vicdanım rahatsız oluyor. artık çok hızlı kilo almaya başladım.

günaydın kızlar ve minik yavrularr nasılsınız biz biraz kasık agrısı yaiıyoruz sızlerde durumlar nedır bu arada toist nerelerdesn dunden berı yoksun alıştık sen yazmayınca merak edıyorum

kızlar ben alışverişe yeni başladım. ilçede oturduğum için internetten alacağım çoğu şeyi. kızım için güzel bir hastane çıkışı bulamadım. çoğunuz aldınız bir yardımcı olsanız. şöyle hafif süslü pembiş pembiş bişey bakıyorum ama bulamadım.

soğuk silikonla cnm hemencik yapışıyor ve pütürlük sertlik falan yapmıyor biraz terddüt ettim alırken sapkaya tuluma kullanıcam rahatsız eder diye ama sorun cıkmadı
Canım soğuk silikon nasıl bişey ben de keçe aldım kapı süsü yapmayi denicem, nasılsa bi kerelik bişey diye silikon tabancası almadım normal japon tarzı yapistirilar olmaz mi ki, o dediğin soğuk silikon nasıl bişey bide kirtasiyede fällan satiliyo mu kolay bulabilir miyim

Sağol tatlım ben de sizi çok özledim yoğun yorgun ve stresliydim hep okudum ama yazamadım :) annem biraz rahatsız dün onunla hastanedeydim akşam da kar başladı eve dönüşüm falan pek atraksiyonluydu. Bugün de mobilyalarımız geldi onun telaşı falan anca vakit bulabildim :) teşekkür ederim yine de düşündün :)
Sana da çok geçmiş olsun üşüttün mü ayaklarını acaba

Eklentiler

• image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 130
soyle bişey cnm tuhafiyeden aldım ben kırtasiyede de olblr 5 tl civarı fiyatı bence diğer yapıştırıcılardn dha sglıklı olur kumaşı flan güzl yapıştırıyor

Eklentiler

• images.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 128
Selam kızlar. Sabahtan beri şebeke sorunu var. Giremedim. Dün Babamız sonunda kızımızın hareketini hissetti çok hoşuna gitti ben de rahatladım valla :)
Kızımın hareketleri çok tutarsiZ ama bir gün çok ediyor bir gün çok az ediyor şu hareketlerini sayın diyorlar o nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…