28. Haftadan Sonraaa az hareket ettiğini düşünüyorsan 2 saat uzanacaksın canım ve hareketlerini sayacaksın. 10 u geçmesi gerekiyormuş.Selam kızlar. Sabahtan beri şebeke sorunu var. Giremedim. Dün Babamız sonunda kızımızın hareketini hissetti çok hoşuna gitti ben de rahatladım valla :)
Kızımın hareketleri çok tutarsiZ ama bir gün çok ediyor bir gün çok az ediyor şu hareketlerini sayın diyorlar o nasıl oluyor
Bı hafta geçmişti benim canım sorun olmuyokızlar tetanozun 2. dozu bikaç gün geçti benm bi problem olurmu ?
2 saat mi canım :) gece bile 2 saat uzanamiyorum agrilardan .28. Haftadan Sonraaa az hareket ettiğini düşünüyorsan 2 saat uzanacaksın canım ve hareketlerini sayacaksın. 10 u geçmesi gerekiyormuş.
Canim bende bunu yapmayi dusunuyoum silikonlami yapistircaksin
berree cnm peki nasıl yapacaksın anlatabilir misin :) hani dikcen mi yoksa silikon ile yapıştır can mi ben de istiyorum da yapmayı. ..
soğuk silikon tabancayla sıkılan mı yoksa şu büyük bildiğimiz silikonmu?soğuk silikonla cnm hemencik yapışıyor ve pütürlük sertlik falan yapmıyor biraz terddüt ettim alırken sapkaya tuluma kullanıcam rahatsız eder diye ama sorun cıkmadı
iyiyiz çok şükür. tek sıkıntı benim bebekler yavaş büyüyor biraz. yememe içmeme çok dikkat etmeye çalışıyorum. sol tarafıma yatmaya çalışıyorum gece ağrıdan mafoluyorum. yatmasam vicdanım rahatsız oluyor. artık çok hızlı kilo almaya başladım.
Yok olmaz :)kızlar tetanozun 2. dozu bikaç gün geçti benm bi problem olurmu ?
Bebişlere de olur. Hatta Konak derler. Kuruduğu için cilt olurmuş. En güzel tedavisi Zeytinyağı. Biz yeğenlerime hep sürerdik :)Kızlar Günaydın inşallah hepiniz iyisinizdir. Pul pul dokuluyo derilerim gobegimin yanları. Doktor bio .oil kullan dedi. Varmı kullananiniz ??
çok güzel çok kibar güle güle giysin ♥ kızım olsa ben de bu takımı alırdım herhaldeBizimki bu canım
Bu arada ben ilke bebeden 126 ya aldım canım 3 güne geldi.
ne kar yağdı ne kar yağdı mübarek istanbul değil erzurum olduk sanki. işe gidenlerin allah yardımcısı olsun. nasılsınız iyi misiniz hatunlar?
benim 1 hafta geçti. hemşirem bişey olmaz demiştikızlar tetanozun 2. dozu bikaç gün geçti benm bi problem olurmu ?
benim de göbeğim pul pul oldu. drumda gördü,nemli tutmamı söyledi.ama ben hala karnıma bir şey sürmüyorum. 3 çatlakla yola devamKızlar Günaydın inşallah hepiniz iyisinizdir. Pul pul dokuluyo derilerim gobegimin yanları. Doktor bio .oil kullan dedi. Varmı kullananiniz ??
Hayirli olsun canimcimKızlar bakin bunu aldım
ankaranın ayazını bilirim. sizinki de kolay değil. burası da soğuk ama öyle çok kesen bir hava yok. kar çok tuttu. deniz kenarında olmamıza rağmen 10-15 cm kar var yerde yukarıları düşünemiyorum.Ankara da da keşke kar olsada bu soguga değse en azından tatil olur buzzzzzzzzzz gibi burasıda
kızlar ben bundan alayım diyorum
Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi 40ml.
benim yaklaşık 1 ay önce göğsümden sıvı geldi ve dr um da bu kremi önerdi. banyodan çıkınca suruyorum o zamandan beridir. gün aşırı yani. emzirirken de kullanılan en iyi kremmiş baktığım kadarıyla. bebeğin bunu emmesinde de sakınca yokmuş. yani doğru tercih yapmışsın zannımca:)
30. haftadan sonra başlasam olur sanırım.
bende de sırt ağrısı çok fazla. özellikle de otururken.günaydın kızlar.. ben artık geç uyanmaya başladım. gece uyuyamıyorum hiç. sırtım çok ağrıyor bu aralar.. umarım siz iyisinizdir.
dün geceden beri bakıyorum ama hala bişey yokAnkara da da keşke kar olsada bu soguga değse en azından tatil olur buzzzzzzzzzz gibi burasıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?