2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
28. Haftadan Sonraaa az hareket ettiğini düşünüyorsan 2 saat uzanacaksın canım ve hareketlerini sayacaksın. 10 u geçmesi gerekiyormuş.

Kızlar Günaydın inşallah hepiniz iyisinizdir. Pul pul dokuluyo derilerim gobegimin yanları. Doktor bio .oil kullan dedi. Varmı kullananiniz ??

Canim bende bunu yapmayi dusunuyoum silikonlami yapistircaksin

berree cnm peki nasıl yapacaksın anlatabilir misin :) hani dikcen mi yoksa silikon ile yapıştır can mi ben de istiyorum da yapmayı. ..

yok canlarım silikon kullanmıcam prens yazısı varya pullu resimde eklemiştim biz onları kağıtakı prensin üzerine dizdik taşları sonra o yapışkanlı kagıdı üstüne yapıstırdık o kagıdı şapkanın üzerine koyucam ütü basıcam buharla yapışcak o taşlar oralara aynı şekilde isiminde oyle yapıcam isimi yaparken resim çekerim..biz bebecide çalıştığımız için malzeme teminatı kolay oluyodışarda buluna bilirmi bilmiyorum

soğuk silikonla cnm hemencik yapışıyor ve pütürlük sertlik falan yapmıyor biraz terddüt ettim alırken sapkaya tuluma kullanıcam rahatsız eder diye ama sorun cıkmadı
soğuk silikon tabancayla sıkılan mı yoksa şu büyük bildiğimiz silikonmu?

önemli olan sağlıklı olmaları kuzum kiloyu doğdukdan sonrada alırlar..o yatışta bende öyleyim ya sorma vicdanım rahatsız oluyor ama düşünüyorm annelerimiz önceden hep solamı yatıyolarmış...ama biz çok bilinçliyiz o yüzden kafamızda milyonlarca soru oluyor.çok önemli olsa doktorumuz muhakkak solunuza yatın derdi ama hiç bişey demiyor benim ki.

kızlar tetanozun 2. dozu bikaç gün geçti benm bi problem olurmu ?
Yok olmaz :)

Kızlar Günaydın inşallah hepiniz iyisinizdir. Pul pul dokuluyo derilerim gobegimin yanları. Doktor bio .oil kullan dedi. Varmı kullananiniz ??
Bebişlere de olur. Hatta Konak derler. Kuruduğu için cilt olurmuş. En güzel tedavisi Zeytinyağı. Biz yeğenlerime hep sürerdik :)

benim de göbeğim pul pul oldu. drumda gördü,nemli tutmamı söyledi.ama ben hala karnıma bir şey sürmüyorum. 3 çatlakla yola devam

Ankara da da keşke kar olsada bu soguga değse en azından tatil olur buzzzzzzzzzz gibi burasıda
ankaranın ayazını bilirim. sizinki de kolay değil. burası da soğuk ama öyle çok kesen bir hava yok. kar çok tuttu. deniz kenarında olmamıza rağmen 10-15 cm kar var yerde yukarıları düşünemiyorum.

dün rezil oldum okuldan dönüşte trafik durmuştu yarım saatten fazla yürüdüm tipide. bahar geleydi bi hayırlısıyla

turuncukasa'dan alışveriş yapan var mı aranızda? baya uygun fiyatları nasıl acaba ürünler? gönderimde sorun olur mu?

günaydın kızlar.. ben artık geç uyanmaya başladım. gece uyuyamıyorum hiç. sırtım çok ağrıyor bu aralar.. umarım siz iyisinizdir.
bende de sırt ağrısı çok fazla. özellikle de otururken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…