2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
turuncukasa'dan alışveriş yapan var mı aranızda? baya uygun fiyatları nasıl acaba ürünler? gönderimde sorun olur mu?
bende fiyatlarını çokuygun buldumam asiteye güvnemedim daha önce hiç alış veriş yapmadım özellikle anne lütfenin kargo maceramızdan sonra açıkcası fazlada güvenemiyorum

bende fiyatlarını çokuygun buldumam asiteye güvnemedim daha önce hiç alış veriş yapmadım özellikle anne lütfenin kargo maceramızdan sonra açıkcası fazlada güvenemiyorum
hadi ya sıkıntı mı yaşadınız? ben de güvenemediğimden size sordum. neyse artık belki alışveriş yapıp memnun kalanlar vardır da yazarlar

hadi ya sıkıntı mı yaşadınız? ben de güvenemediğimden size sordum. neyse artık belki alışveriş yapıp memnun kalanlar vardır da yazarlar
evet canım anne lütfende kargolar dedikleri tarihte gönderilmedi burdan çoğu arkadaş aramalarına rağmen düzgün bi açıklama yapmadılar. eğer bu siteden memnun kalanlar varsa bende bakıcam

Bu tarif ettigin mide rahatsizligimi canim ayni beni tarif etmissin siddetlenince yuzumun kemikleri bile sizlior perisanim(
Gecmiş olsun canim! Bütün günmü rahatsizlik hisediyorsun yoksa arara ve daha çok akşamlarımı?
Mide ekşimesi için ilaç tasfiye Ede biliyorlar ama ben mesela Acıya katlanmaya calişiyorum, çünkü anne sütünü etkiler diye korkuyorum
Onun dişinda dık oturmaya caliyorum, posısyon degişdırıyorum sürekli
Böyle böyle 3 ay daha cekecegım. Baharatsız ve hafif Şeyler yediğimdede sanki daha az ağrıyor :) daha bebek yukarıya çıkacak, bakalım ozaman neler olacak

senin gönderdiğin 2 resmi vericem canım civcivle miki yi:)şimdilik onları örsün eğer devam ederse başkada bulurum :)
Ozaman kolay gelsin kvdene şimdiden:))
Kulaklarına dıkat etsın ( mıckey mouse), bazıları çok büyük yapıyormuş, arayı bulsun:) birde gerçekten 0-3 ay arası beden olmalı

Sağol canım teşekkürler
Bu arada dün felaketti gerçekten ben de dışardaydım. Ama yarın da kesin tatil bence hatta bu haftayı tatiller kapatırsınız gibi geliyor :))
ay benim çarşamba perşembe boş günümdü zaten bi karım yok anca cuma da tatil olursa kardayım

aç gözlülüğün böylesi ahaha

turuncukasa'dan alışveriş yapan var mı aranızda? baya uygun fiyatları nasıl acaba ürünler? gönderimde sorun olur mu?
ben yaptım bugun geldi canım.5 gün sürdü gelmesi ben hepsini outletten almıştım.sıkıntı çıkmadı.normal bölümünde de dıkıntı olmuyormus okudugum yorumlar bu yönde

Gunaydin gece uyuyamadim karnim tas gibi oldu baski vardi dedim uyursam gecer paniklemiyim ilaclarimi ictim uyuydum gecti gaz sorunm var belkide anlayamiyrm
Bendede arada taş gibi oluyor, aslında ilk başlardada oluyordu,
Dün doktoruma sordum, normal arada olması dedı. Agrımadıgı sürece, Sancı olmadığı sürece kafana takma dedi. Internetde bir forumda vücut kendını doguma artık hazırlıyor diye yazıyordu, ne kadar süre ve ne kadar sıklıkta olduğuna dikat edin yaziyordu. Ama o gün çok yoğun olduysan belki o Yüzdende olabilir,
Mesele ben uzaninca rahatliyor hemen

walla sata göre olana bakmak lazım. 8 mayısa olur gibi gelse de doktor hafta hesplamasına kafasına göre karar veremez diye düşünüyorum. sonuçta sat tarihini falan resmı kayıtlara sokuyorlar. sağlık bakanlığına falan gonderıyorlar.

Eki Görüntüle 1421047 Kizlar Günaydın bu Mevlüt için mi ben yeni doğunca giydirmek için alacaktım hastanede falan sizce ???
ay bayıldım! Ne kadar güzel bunlar!
Kızlar ya ne şanslısınız! Ülkemin güzel yerinde ne seçenekler var!
Bende dün bu setlere baktım burda, yaşandığım yerde ninemin ANCA gıyecegı pijama modeleri var, terlik yok! Istediğim gibi hiç bir şey yok. Azıcık Detaylı, tül, dantel olsun sadece bır uyku seti 100 EU üstü
neyse ya bu resimdekilere cidden bayildiiiimcok güzel olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…