- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
bende fiyatlarını çokuygun buldumam asiteye güvnemedim daha önce hiç alış veriş yapmadım özellikle anne lütfenin kargo maceramızdan sonra açıkcası fazlada güvenemiyorumturuncukasa'dan alışveriş yapan var mı aranızda? baya uygun fiyatları nasıl acaba ürünler? gönderimde sorun olur mu?
çok güzel güle güle kullansın bebiş inş. bunun turuncu gibi olanı da var sanırım aynısı değil miBizimki bu canım
Bu arada ben ilke bebeden 126 ya aldım canım 3 güne geldi.
hadi ya sıkıntı mı yaşadınız? ben de güvenemediğimden size sordum. neyse artık belki alışveriş yapıp memnun kalanlar vardır da yazarlarbende fiyatlarını çokuygun buldumam asiteye güvnemedim daha önce hiç alış veriş yapmadım özellikle anne lütfenin kargo maceramızdan sonra açıkcası fazlada güvenemiyorum
evet canım anne lütfende kargolar dedikleri tarihte gönderilmedi burdan çoğu arkadaş aramalarına rağmen düzgün bi açıklama yapmadılar. eğer bu siteden memnun kalanlar varsa bende bakıcamhadi ya sıkıntı mı yaşadınız? ben de güvenemediğimden size sordum. neyse artık belki alışveriş yapıp memnun kalanlar vardır da yazarlar
Gecmiş olsun canim! Bütün günmü rahatsizlik hisediyorsun yoksa arara ve daha çok akşamlarımı?Bu tarif ettigin mide rahatsizligimi canim ayni beni tarif etmissin siddetlenince yuzumun kemikleri bile sizlior perisanim(
Sağol canım teşekkürlerçok güzel çok kibar güle güle giysin ♥ kızım olsa ben de bu takımı alırdım herhalde
Teşekkür ederiz evet aynısı ben ekru aldım. Üstünde küçük pullar var ben fotoğrafta farkedememiştim şık duruyor oyüzdençok güzel güle güle kullansın bebiş inş. bunun turuncu gibi olanı da var sanırım aynısı değil mi
Ozaman kolay gelsin kvdene şimdiden:))senin gönderdiğin 2 resmi vericem canım civcivle miki yi:)şimdilik onları örsün eğer devam ederse başkada bulurum :)
ay benim çarşamba perşembe boş günümdü zaten bi karım yok anca cuma da tatil olursa kardayımSağol canım teşekkürler
Bu arada dün felaketti gerçekten ben de dışardaydım. Ama yarın da kesin tatil bence hatta bu haftayı tatiller kapatırsınız gibi geliyor :))
tabancayla sıkılan sıcak silikon cnm.benm dedğim soguk buyugude var kucugude ben en kucugnden aldımsoğuk silikon tabancayla sıkılan mı yoksa şu büyük bildiğimiz silikonmu?
ayy kesin sizin ordanda hafta sonu buraya gelir bizdekide şansay benim çarşamba perşembe boş günümdü zaten bi karım yok anca cuma da tatil olursa kardayım
aç gözlülüğün böylesi ahaha
kuzenim yapıyormuş cnm sürekli banada o soylemişti oraya bak cok uygun diye bikaç defa sipariş vermiş bi problem cıkmamış..hadi ya sıkıntı mı yaşadınız? ben de güvenemediğimden size sordum. neyse artık belki alışveriş yapıp memnun kalanlar vardır da yazarlar
ben yaptım bugun geldi canım.5 gün sürdü gelmesi ben hepsini outletten almıştım.sıkıntı çıkmadı.normal bölümünde de dıkıntı olmuyormus okudugum yorumlar bu yöndeturuncukasa'dan alışveriş yapan var mı aranızda? baya uygun fiyatları nasıl acaba ürünler? gönderimde sorun olur mu?
Bendede arada taş gibi oluyor, aslında ilk başlardada oluyordu,Gunaydin gece uyuyamadim karnim tas gibi oldu baski vardi dedim uyursam gecer paniklemiyim ilaclarimi ictim uyuydum gecti gaz sorunm var belkide anlayamiyrm
ay bilmem ki cuma burda kar görünmüyor. yavaştan gidiyor demek ki soğuk hava.ayy kesin sizin ordanda hafta sonu buraya gelir bizdekide şans
ay bayıldım! Ne kadar güzel bunlar!Eki Görüntüle 1421047 Kizlar Günaydın bu Mevlüt için mi ben yeni doğunca giydirmek için alacaktım hastanede falan sizce ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?