Yurt dışında misin canım ınstagram da buldum ben de bunu çok beğendim 100 tl istersen sorayım yurt dışına gonderiyorlar mi diyeay bayıldım! Ne kadar güzel bunlar!
Kızlar ya ne şanslısınız! Ülkemin güzel yerinde ne seçenekler var!
Bende dün bu setlere baktım burda, yaşandığım yerde ninemin ANCA gıyecegı pijama modeleri var, terlik yok! Istediğim gibi hiç bir şey yok. Azıcık Detaylı, tül, dantel olsun sadece bır uyku seti 100 EU üstü
neyse ya bu resimdekilere cidden bayildiiiimcok güzel olacaksınız
Sor vallah! Dua ederim sanaYurt dışında misin canım ınstagram da buldum ben de bunu çok beğendim 100 tl istersen sorayım yurt dışına gonderiyorlar mi diye
Tamam canım soruyorum :)Sor vallah! Dua ederim sana
Canim hangi ülke diye soruyorlarTamam canım soruyorum :)
Canim hangi ülke diye soruyorlar
Canim hangi ülke diye soruyorlarSor vallah! Dua ederim sana
Hijihihay benim çarşamba perşembe boş günümdü zaten bi karım yok anca cuma da tatil olursa kardayım
aç gözlülüğün böylesi ahaha
Ben sipariş verdim beklemeye geçtim haber veririm size sanırım. Bi arkadaşta çatlak kremi aldı kapağı açıkmıdır diye şüphesi vardı sorun yok dedihadi ya sıkıntı mı yaşadınız? ben de güvenemediğimden size sordum. neyse artık belki alışveriş yapıp memnun kalanlar vardır da yazarlar
Sadece buuuuuz gibi bir ayazdün geceden beri bakıyorum ama hala bişey yokkar bile yağmıyor
kıyamam sana annen için geçmiş olsun canım benim , bende yerinde olsam odayı görünce ağlardım çok garip oluyor insan bu süreç çok çok farklı çok değiştiriyor biziKızlar yaa ağladım ben yine
Zaten çok duygusalım annemin sedefi çok arttı bugün mobilyaları görünce dedim ki kızım da benim için böyle endişelenecek üzülecek meraklanacak. 2 ay sonra elimde bir bebiş olacak ve beni çok sevecek. Bir tek annem olsun bana bişey olmaz diyecek.
Şimdi odaya her girdiğimde ağlayacağım sanırım. Çooook güzel ve sade bir odası oldu. Arayanlara da tavsiye ederim modesa özgel mobilya kızlar. Çok kaliteli ve Detaylı.
Şimdi içini doldurmak kaldı bebişle
Ne oldu canım, bilgi verdılermı? Yanliz kredi kartla ödeme demezler inşallahTamam canım soruyorum :)
kıyamam sana annen için geçmiş olsun canım benim , bende yerinde olsam odayı görünce ağlardım çok garip oluyor insan bu süreç çok çok farklı çok değiştiriyor bizi
Sağlıcakla kullanın canım eminim çok güzel olmuşturKızlar yaa ağladım ben yine
Zaten çok duygusalım annemin sedefi çok arttı bugün mobilyaları görünce dedim ki kızım da benim için böyle endişelenecek üzülecek meraklanacak. 2 ay sonra elimde bir bebiş olacak ve beni çok sevecek. Bir tek annem olsun bana bişey olmaz diyecek.
Şimdi odaya her girdiğimde ağlayacağım sanırım. Çooook güzel ve sade bir odası oldu. Arayanlara da tavsiye ederim modesa özgel mobilya kızlar. Çok kaliteli ve Detaylı.
Kuzum yaa bizimkiler de ayni :) ozellikle Yigit kaburgami kiricak saniyorum bazen cok fena acitiyo, buyuduler masallahhh daha da buyusunler kocaman olsunlar da totolarini yanaklarini bi isiriyim hepsininKızlar günaydın :):) 4 gün tatilden sonra iş biraz zor geldi açıkçası :):) Keyifler yerindedir umarım, havalar soğuk gidiyor dikkat edin kendinize :*
Bu arada benim kızımın annesinin kaburgalarıyla alıp veremediği bir sıkıntısı var hihi elini sokuyor kaburgamın içine :):) Baya büyüdüler ya şaka maka, artık canımızı bile yakıyorlar :):)
Bana hic oyle bisey soylemediler canim kontrol amacli dimi bu testlerDün sağlık ocağına kontrole gittim, 30. ve 36. hafta kan ve idrar tahlili varmış..siz de yaptırdınız mı? kalp atışını duyacağım diye baya sıkıştırdı hemşire kızımı, güzel kızım da sıkıldı, tekmeler savurdu.. :)
Harikaymis ya ben de yapiyim diycem de o kadar cok isim var kiTeyzoslari bizde ogluma buntulumdan yapiyoruz malzemeler hazirlaniyo :)
Ay cok seker canim gule gule kullanin :)Ananemizden el emeği örgüler:)
Hayirli olsun bitanem, saglikla kullansin prensesim :) kiyamam sana kuzum yaa nasil da duygusallasmissin :) prensesi de uzme annesi :) odanin fotograflarini da bekliyoruz ayrica :) annene de cok gecmis olsun canim Allahim sifa versin insallahKızlar yaa ağladım ben yine
Saol cnm inşallah :)Kuzum yaa bizimkiler de ayni :) ozellikle Yigit kaburgami kiricak saniyorum bazen cok fena acitiyo, buyuduler masallahhh daha da buyusunler kocaman olsunlar da totolarini yanaklarini bi isiriyim hepsinin
Bana hic oyle bisey soylemediler canim kontrol amacli dimi bu testler
Harikaymis ya ben de yapiyim diycem de o kadar cok isim var kisaglicakla giysin prens
Ay cok seker canim gule gule kullanin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?