2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım annene çok geçmiş olsun, bebisin odasında hayırlı olsun odanın fotosunu bekliyoruz.

Tesekkurler canim sanada gecmis olsun.benim surekli rahatsiz ama aksamlari cok daha yogun ben ilacta kullandim ama etki etmedi sonuna kadar boyle devam etcek anlasilan.kac haftaya kadar yukari cikicak bilimyormusun canim

Yok olmaz :)

Bebişlere de olur. Hatta Konak derler. Kuruduğu için cilt olurmuş. En güzel tedavisi Zeytinyağı. Biz yeğenlerime hep sürerdik :)
Hamileliğin başından beri bigün zeytin yağı birgün bene yağı surdum bi kaç gündür böyleyim. Sürdüğüm zaman kurudumu gene aynı. Çok kasiniyooooo

Kizlar logusa terligi taci ve bebek bandajini instagramda uygn bi site buldum 35tl hepsi
Kullanıcı adı nedir Dilek ben de henüz almadım bakayım bi :)

benim de göbeğim pul pul oldu. drumda gördü,nemli tutmamı söyledi.ama ben hala karnıma bir şey sürmüyorum. 3 çatlakla yola devam
Ya çatlak nasıl oluyor bende yok ama olursa anlarım heralde dimi ?

Kuzum ya ne güzel işte, Allah içini doldursun sağlıcakla mutluca yaşasın :):) Annene de geçmiş olsun, dikkat et odayı temizlicem diye kendinden geçme :):)

Mytwin Yerim ben o Yiğiti ham yaparım tabi Yağızı da küsmesin bana :):)

canım benim yaa kıyamam bu arlar acayip duygusalız. güle güle kullansın bebiş ağız tadıyla güzel güzel günleriniz olsun orda inşallah canım resimlerin bekliyoruz :)

benimde arkadaşım yardım etmese yapamazdım herhalde vakit az iş çok

tabiki anlarsın. kilo alımında hiçbir yerinde çatlak olmadımı? çizgi halinde. ay geçen gün annemlerin üst komşusu bana sordu çatlaklar oldumu die. 3 tane var dedim. benimki hiçbirşey valla. kız bir açtı karnını,2 yaşında oğlu bu arada. ya inanılmaz ir görüntüydü. yarıklar halinde çatlaklar vardı. çok kötü oldum onu öyle görünce

bende hala hıc duygulsallık yok yaa :) ilki düşük olduğundan mıdır bilmiyorum da acayip de katıyım. karnımın içindeki hareketleri de olmasa hala inanamıyorum:) bugunlerı gorebıldığıme:)
Seninki savunma psikolojisi ama haklı olarak doğrusunu yapıyorsun. Ama ben çok duygusal yapılıyım zaten şimdi hormonlar da eklendi hiç tutamıyorum. Eşim gene mi ağladım sen diyor artık bana o durumdayım :)

Yoo olmadı nazar değmesin ama Annemde de yok benim ananemde de, üstelik hiç de bişey kullanmadım 14 kilo aldım, ama bu demek değil ki son 2 ay çatlamayacağım, nasıl oluyor ki rengi filan, garibi kaşıntım da yok ama benim karnın yayvan bi karın

Hayirli olsun bitanem, saglikla kullansin prensesim :) kiyamam sana kuzum yaa nasil da duygusallasmissin :) prensesi de uzme annesi :) odanin fotograflarini da bekliyoruz ayrica :) annene de cok gecmis olsun canim Allahim sifa versin insallah
Sağol canım ya kızım bana benzerse yağız yandı çok sulugöz olacak tamam kuzum Odayı tamamen düzenleyince atıcam fikir almak istiyorum sizden inşallah baya kokuyor artık havalansın diye.

Tesekkurler canim sanada gecmis olsun.benim surekli rahatsiz ama aksamlari cok daha yogun ben ilacta kullandim ama etki etmedi sonuna kadar boyle devam etcek anlasilan.kac haftaya kadar yukari cikicak bilimyormusun canim
akşamları saten daha çok ağrıyor nedense:) yendiğimiz, hareketlerimizdende kaynaklaniyor sanırım.
Vallah canim durumumuzu kabul etmen daha kolaylaştırır yoksa bu 3,4 ayda bizim için hiç gecmez:) dün doktor rahîm göbek deliğimden 4 parmak kadar yukarıya cıkmiş dedi, daha yaklaşik 4 parmak daha cikmali dedi yanı tamamen gözün tam altına kadar çıkacak dedı senın tam hızasında sırtına kadar vuruyormu agrı?

Canım annene çok geçmiş olsun, bebisin odasında hayırlı olsun odanın fotosunu bekliyoruz.
Sağol canım inşallah çok teşekkürler

Hamileliğin başından beri bigün zeytin yağı birgün bene yağı surdum bi kaç gündür böyleyim. Sürdüğüm zaman kurudumu gene aynı. Çok kasiniyooooo
Büyücek karnın demekki canım

toist canim ta uzme kendini (odanizda hsyitli olsun canim gule gule kullanin resmini bekliyoruz
Sağol canım inşallah atıcam. Yok benimki anlık geliyor geçiyor

çok şanslısın. annengillere çek inşallah :)))) hafif kırmızımsı düz çizgi yarım cm kadar. benim göbüş sanki top yutmuş gibi. göbek deliğimin üstünde. çok komik görünüyor:))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…