- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
Canım annene çok geçmiş olsun, bebisin odasında hayırlı olsun odanın fotosunu bekliyoruz.Kızlar yaa ağladım ben yine
Zaten çok duygusalım annemin sedefi çok arttı bugün mobilyaları görünce dedim ki kızım da benim için böyle endişelenecek üzülecek meraklanacak. 2 ay sonra elimde bir bebiş olacak ve beni çok sevecek. Bir tek annem olsun bana bişey olmaz diyecek.
Şimdi odaya her girdiğimde ağlayacağım sanırım. Çooook güzel ve sade bir odası oldu. Arayanlara da tavsiye ederim modesa özgel mobilya kızlar. Çok kaliteli ve Detaylı.
Şimdi içini doldurmak kaldı bebişle
Tesekkurler canim sanada gecmis olsun.benim surekli rahatsiz ama aksamlari cok daha yogun ben ilacta kullandim ama etki etmedi sonuna kadar boyle devam etcek anlasilan.kac haftaya kadar yukari cikicak bilimyormusun canimGecmiş olsun canim! Bütün günmü rahatsizlik hisediyorsun yoksa arara ve daha çok akşamlarımı?
Mide ekşimesi için ilaç tasfiye Ede biliyorlar ama ben mesela Acıya katlanmaya calişiyorum, çünkü anne sütünü etkiler diye korkuyorum
Onun dişinda dık oturmaya caliyorum, posısyon degişdırıyorum sürekli
Böyle böyle 3 ay daha cekecegım. Baharatsız ve hafif Şeyler yediğimdede sanki daha az ağrıyor :) daha bebek yukarıya çıkacak, bakalım ozaman neler olacak
Hamileliğin başından beri bigün zeytin yağı birgün bene yağı surdum bi kaç gündür böyleyim. Sürdüğüm zaman kurudumu gene aynı. Çok kasiniyoooooYok olmaz :)
Bebişlere de olur. Hatta Konak derler. Kuruduğu için cilt olurmuş. En güzel tedavisi Zeytinyağı. Biz yeğenlerime hep sürerdik :)
Delircem kasinti dan aldı m o yağıda inşallah iyi gelirbenim de göbeğim pul pul oldu. drumda gördü,nemli tutmamı söyledi.ama ben hala karnıma bir şey sürmüyorum. 3 çatlakla yola devam
Kullanıcı adı nedir Dilek ben de henüz almadım bakayım bi :)Kizlar logusa terligi taci ve bebek bandajini instagramda uygn bi site buldum 35tl hepsi
Ya çatlak nasıl oluyor bende yok ama olursa anlarım heralde dimi ?benim de göbeğim pul pul oldu. drumda gördü,nemli tutmamı söyledi.ama ben hala karnıma bir şey sürmüyorum. 3 çatlakla yola devam
Kuzum ya ne güzel işte, Allah içini doldursun sağlıcakla mutluca yaşasın :):) Annene de geçmiş olsun, dikkat et odayı temizlicem diye kendinden geçme :):)Kızlar yaa ağladım ben yine
Zaten çok duygusalım annemin sedefi çok arttı bugün mobilyaları görünce dedim ki kızım da benim için böyle endişelenecek üzülecek meraklanacak. 2 ay sonra elimde bir bebiş olacak ve beni çok sevecek. Bir tek annem olsun bana bişey olmaz diyecek.
Şimdi odaya her girdiğimde ağlayacağım sanırım. Çooook güzel ve sade bir odası oldu. Arayanlara da tavsiye ederim modesa özgel mobilya kızlar. Çok kaliteli ve Detaylı.
canım benim yaa kıyamam bu arlar acayip duygusalız. güle güle kullansın bebiş ağız tadıyla güzel güzel günleriniz olsun orda inşallah canım resimlerin bekliyoruz :)Kızlar yaa ağladım ben yine
benimde arkadaşım yardım etmese yapamazdım herhalde vakit az iş çokKuzum yaa bizimkiler de ayni :) ozellikle Yigit kaburgami kiricak saniyorum bazen cok fena acitiyo, buyuduler masallahhh daha da buyusunler kocaman olsunlar da totolarini yanaklarini bi isiriyim hepsinin
Bana hic oyle bisey soylemediler canim kontrol amacli dimi bu testler
Harikaymis ya ben de yapiyim diycem de o kadar cok isim var kisaglicakla giysin prens
Ay cok seker canim gule gule kullanin :)
Sağol canım inşallah hepimize nasip olsun bebişlerimizle kullanmakSağlıcakla kullanın canım eminim çok güzel olmuştur
Kullanıcı adı nedir Dilek ben de henüz almadım bakayım bi :)
Ya çatlak nasıl oluyor bende yok ama olursa anlarım heralde dimi ?
Kuzum ya ne güzel işte, Allah içini doldursun sağlıcakla mutluca yaşasın :):) Annene de geçmiş olsun, dikkat et odayı temizlicem diye kendinden geçme :):)
Mytwin Yerim ben o Yiğiti ham yaparım tabi Yağızı da küsmesin bana :):)
Seninki savunma psikolojisi ama haklı olarak doğrusunu yapıyorsun. Ama ben çok duygusal yapılıyım zaten şimdi hormonlar da eklendi hiç tutamıyorum. Eşim gene mi ağladım sen diyor artık bana o durumdayım :)bende hala hıc duygulsallık yok yaa :) ilki düşük olduğundan mıdır bilmiyorum da acayip de katıyım. karnımın içindeki hareketleri de olmasa hala inanamıyorum:) bugunlerı gorebıldığıme:)
Yoo olmadı nazar değmesin amatabiki anlarsın. kilo alımında hiçbir yerinde çatlak olmadımı? çizgi halinde. ay geçen gün annemlerin üst komşusu bana sordu çatlaklar oldumu die. 3 tane var dedim. benimki hiçbirşey valla. kız bir açtı karnını,2 yaşında oğlu bu arada. ya inanılmaz ir görüntüydü. yarıklar halinde çatlaklar vardı. çok kötü oldum onu öyle görünce
Ben Aziz bebenin mağazasından 10 set aldım fiyatı daha yüksekti burdan. İçerik gayet iyi uzun kolu zıbın kruvazör üst alt falan var eldiven bere ağız silme bezi önlük Çorap bile var penyesi çok kaliteli tabi.http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...54-hastane-cikis-10lu-set-ekru-pemb-150856447
kızlar bu hastane çıkışını alanınız var mı? içi açık bir şekilde bulamadım. nasıl acaba içi
Sağol canım ya kızım bana benzerse yağız yandı çok sulugöz olacakHayirli olsun bitanem, saglikla kullansin prensesim :) kiyamam sana kuzum yaa nasil da duygusallasmissin :) prensesi de uzme annesi :) odanin fotograflarini da bekliyoruz ayrica :) annene de cok gecmis olsun canim Allahim sifa versin insallah
akşamları saten daha çok ağrıyor nedense:) yendiğimiz, hareketlerimizdende kaynaklaniyor sanırım.Tesekkurler canim sanada gecmis olsun.benim surekli rahatsiz ama aksamlari cok daha yogun ben ilacta kullandim ama etki etmedi sonuna kadar boyle devam etcek anlasilan.kac haftaya kadar yukari cikicak bilimyormusun canim
Sağol canım inşallah çok teşekkürlerCanım annene çok geçmiş olsun, bebisin odasında hayırlı olsun odanın fotosunu bekliyoruz.
Büyücek karnın demekki canımHamileliğin başından beri bigün zeytin yağı birgün bene yağı surdum bi kaç gündür böyleyim. Sürdüğüm zaman kurudumu gene aynı. Çok kasiniyooooo
Sağol canım inşallah atıcam. Yok benimki anlık geliyor geçiyor
çok şanslısın. annengillere çek inşallah :)))) hafif kırmızımsı düz çizgi yarım cm kadar. benim göbüş sanki top yutmuş gibi. göbek deliğimin üstünde. çok komik görünüyor:))9Yoo olmadı nazar değmesin amaAnnemde de yok benim ananemde de, üstelik hiç de bişey kullanmadım 14 kilo aldım, ama bu demek değil ki son 2 ay çatlamayacağım, nasıl oluyor ki rengi filan, garibi kaşıntım da yok ama benim karnın yayvan bi karın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?