Amin kuzum işte benim bu ağlamalarım nolacak bilemiyorumKullanıcı adı nedir Dilek ben de henüz almadım bakayım bi :)
Ya çatlak nasıl oluyor bende yok ama olursa anlarım heralde dimi ?
Kuzum ya ne güzel işte, Allah içini doldursun sağlıcakla mutluca yaşasın :):) Annene de geçmiş olsun, dikkat et odayı temizlicem diye kendinden geçme :):)
Mytwin Yerim ben o Yiğiti ham yaparım tabi Yağızı da küsmesin bana :):)
ben oğluşuma hastane çıkışını kırmızı beyaz aldım. kız bebekte pembeye erkek bebekte maviye karşıyım. kayınvaldem mavi al diyince sanki daha da gerildim gittim hemen kırmızı aldım. nasıl bi psikoloji bu ben de bilmiyorum. yakın zamanda ben de foto eklicem inşallah. çok heveslendim sizlerden görüncebuda biizim hastane cıkısımız bitane 10 parca yeter diye düşündm yeternce tulumumz ve cıtcıtımz war ztn penye bttaniylrmz de bununla birlikte 5 tane oldu fazlasına gerek yok :)))
Eki Görüntüle 1421550
Hepimiz öyleyiz değil mi :) sağol canım yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlattı ağlama konusunda :))) inşallah atıcam canım iyice bir düzenliyimcanım benim yaa kıyamam bu arlar acayip duygusalız. güle güle kullansın bebiş ağız tadıyla güzel güzel günleriniz olsun orda inşallah canım resimlerin bekliyoruz :)
Çook güzel bizimki geldi ama evde yoktuk almaya gidicez :)Tacimiz geldiii :)
bende soft maviyi pek sevmem bu birazdaha koyuya laciverte bakıyor daha önce bi alt üst takımını almıştım aynı serinin hem biraz uyumlu olalım dedim :)))ben oğluşuma hastane çıkışını kırmızı beyaz aldım. kız bebekte pembeye erkek bebekte maviye karşıyım. kayınvaldem mavi al diyince sanki daha da gerildim gittim hemen kırmızı aldım. nasıl bi psikoloji bu ben de bilmiyorum. yakın zamanda ben de foto eklicem inşallah. çok heveslendim sizlerden görünce
sayende iki tane onlu set alıyorum 19 tl imiş inanamadım isteidğim uçaklı yada helikopterli olandı ama olsun bunları alıyorum sağolbuda biizim hastane cıkısımız bitane 10 parca yeter diye düşündm yeternce tulumumz ve cıtcıtımz war ztn penye bttaniylrmz de bununla birlikte 5 tane oldu fazlasına gerek yok :)))
Eki Görüntüle 1421550
hangi siteden alıyosunsayende iki tane onlu set alıyorum 19 tl imiş inanamadım isteidğim uçaklı yada helikopterli olandı ama olsun bunları alıyorum sağol
18 saat dersim olunca 3 güne sığdırmış amirim sağolsun. Zaten hafta saydığımı biliyor kendi de sağolsun yardımcı oluyorB
Hijihihmazaretimiz var hamileyiz biz açgözlülük de neymiş. İnşallah olur ozaman öyle dua edelim bu arada iki günün boş demek çok şanslısın :)
ebebekten aldım bence bitmeden alın o marka çok kaliteli biz sitesinden alıyoruzhangi siteden alıyosun
Odanız hayırlı olsun canım allah içinde görmeyi nasip etsin hayırlısıylaHepimiz öyleyiz değil mi :) sağol canım yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlattı ağlama konusunda :))) inşallah atıcam canım iyice bir düzenliyim
Çook güzel bizimki geldi ama evde yoktuk almaya gidicez :)
baska desen kalmış mı ki canım bnde tek erkek bu diye bitane aldım:)sayende iki tane onlu set alıyorum 19 tl imiş inanamadım isteidğim uçaklı yada helikopterli olandı ama olsun bunları alıyorum sağol
buda biizim hastane cıkısımız bitane 10 parca yeter diye düşündm yeternce tulumumz ve cıtcıtımz war ztn penye bttaniylrmz de bununla birlikte 5 tane oldu fazlasına gerek yok :)))
Eki Görüntüle 1421550
Süper olmuş Sağolsun valla. Kaç haftan kaldı senin şimdi18 saat dersim olunca 3 güne sığdırmış amirim sağolsun. Zaten hafta saydığımı biliyor kendi de sağolsun yardımcı oluyor
ben 2 tane aldım mavili çizgiliyide çok beğendm olmadı hediye bile gider bunlar birilerine yaaaa çok uygundu gece kalırsa gecede birkaç bişi sipariş vereceğim o zamanda alırım birtane hediye giderler gayet güzel ve kalitelibaska desen kalmış mı ki canım bnde tek erkek bu diye bitane aldım:)
ben alırken diğerinde stok yok diyordu sepetten bırakan olmş demekki oda sizin şansınıza ::))güzel anneler bizde bu takımları aldık 99 dan 19 a düşmüş çok sevindim fazla fazla oldu herşey ama olsun kafamda kalmadı herşeyimiz tam şükür
Ooo süpermiş hangi site bu ya :) güle güle kullan canım çok güzelgüzel anneler bizde bu takımları aldık 99 dan 19 a düşmüş çok sevindim fazla fazla oldu herşey ama olsun kafamda kalmadı herşeyimiz tam şükür
Sağol canım amin inşallah :)Odanız hayırlı olsun canım allah içinde görmeyi nasip etsin hayırlısıyla
Merakla bekliyorum sonucu :)Az önce bi gazla çocuğun büyük parçalarını attım makinaya. Nevresimler havlular battaniyeler... Kıyafetlerini de sonra atarım bi file torba gibi bi şey alıym da önce. Minik minik bir sürü çorap eldiven falan makinaya kaçmasın dedim. Zaten yer de yok hepsini sermeye. Hadi bakalım bismillah. Dalanla yıkıyorum sonucu yazarım.
neler wardı cnmda kalmadı bende bi girdim sok oldum 1 l ye onlukler sapkalar 2 tl alt üst takımlar vardı sepete attım o sırada müsteri geldi işim uzaynca dusmus sepetten stokta kalmamış olsn kısmet bunlaraymş :)))ben 2 tane aldım mavili çizgiliyide çok beğendm olmadı hediye bile gider bunlar birilerine yaaaa çok uygundu gece kalırsa gecede birkaç bişi sipariş vereceğim o zamanda alırım birtane hediye giderler gayet güzel ve kaliteli
bu arada sen olmasan bakmazdım bile sağol canım burda iyiki paylaştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?