- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Mart 12de 32 doluyor. Dolunca mı alıyoruz girerken mi acaba? Valla martta hiç gitmesem mi diyorum rapor alıp, ya da ilk hafta gidip ikinci hafta pzt salı rapor alıp perşembe de izni ayrılabilirim. İki hafta daha gidicem yani bu haftadan sonra em fazlaSüper olmuş Sağolsun valla. Kaç haftan kaldı senin şimdi
o çok kokan bişey koku kalmıyormu sonrasında?tabancayla sıkılan sıcak silikon cnm.benm dedğim soguk buyugude var kucugude ben en kucugnden aldım
sen paylaştın ya anında girip aldım telefonum çaldı açmadım bile heyecan yaptım güle güle kullanalım canımneler wardı cnmda kalmadı bende bi girdim sok oldum 1 l ye onlukler sapkalar 2 tl alt üst takımlar vardı sepete attım o sırada müsteri geldi işim uzaynca dusmus sepetten stokta kalmamış olsn kısmet bunlaraymş :)))
ebebek canım sende bakOoo süpermiş hangi site bu ya :) güle güle kullan canım çok güzel
Sağol canım amin inşallah :)
yok cnm yaparkende oyle fazla kokmadı dediğm gibi yapştrdgm yern arkksndada hiç iz yok kokuda kalmadı ütüyle yapıştırmışın gibi tavsiye ederimo çok kokan bişey koku kalmıyormu sonrasında?
bende 1 defa içiyorm ama o sıvıda 10 tane var ben anlamaıdm sürekli doktora mı gidicem doktor yükselmezse 2 ye çıkarıcam dedi canımkızlar kan ılacı kullanan varmı aranızda sıvı ıcılenlerden gunde ıkı kere yazmıs eczacıda acaba yanlıs mı oldu.ıkı kere ıcen varmı aranızda
dolmadan sanırım banada 12 martta gel dedı benım 12 martta 30+3 gunluk oluyo daha. ozaman raporu negun verecegımızı konusuruz dedı. belkıde tam gunu gunune vermıyolardır duruma dore yanıMart 12de 32 doluyor. Dolunca mı alıyoruz girerken mi acaba? Valla martta hiç gitmesem mi diyorum rapor alıp, ya da ilk hafta gidip ikinci hafta pzt salı rapor alıp perşembe de izni ayrılabilirim. İki hafta daha gidicem yani bu haftadan sonra em fazla
:)))) sen bide bni gorsen paylaştın ya anında girip aldım telefonum çaldı açmadım bile heyecan yaptım güle güle kullanalım canım
ben cnm ccektikce yiyorm walla cnm yapcak bişey yokkızlar sorması ayıp kokoreç yediniz mi benim canım çekti
ben sabah akşam içiyorum kaşık şurup benimkisi. aç karına.kızlar kan ılacı kullanan varmı aranızda sıvı ıcılenlerden gunde ıkı kere yazmıs eczacıda acaba yanlıs mı oldu.ıkı kere ıcen varmı aranızda
olsun canım hallolmus neguzl.benbugun bı on gun daha aldım :) sonrabıdaha almamartık dedım . ezahmet olacak dogum ıznızamanı geldı zaten :)bende 1 defa içiyorm ama o sıvıda 10 tane var ben anlamaıdm sürekli doktora mı gidicem doktor yükselmezse 2 ye çıkarıcam dedi canım
bu arada sgk için açıklamalarna teşekkür edememiştim ödemelere onay çıktı teşekkürler canım aile hekimliği sisteme vermiyor diye sgk ya tekrar söyledik girdiler
hımm bu bıldıgın acıyorsun ıcıyorsun tüp gibi.ben sabah akşam içiyorum kaşık şurup benimkisi. aç karına.
ayy sizde bizdensiniz demekkiii. benim eşimde fenerbahçeli ve istiyor sürekli alaım diye. bende galatasaraylıyım ve istemiyorum kati suretle. bana komplo kuracakmış ama ben tahmin edip önden söyledim. alıp hastaneye götürücekmiş ve hemşirelere vericekmiş. ama ben yermiyim :) ben o çocuğu kucağıma alıp emzirmezsem napıcaksın fenerbahçeyemi götürüceksin emzirmesi için dedim sonra bi kaldı şöyle bişey diyemedi. aslında başkası dese ben çok kızarım ama banane niye zorluyor. illa babasının takımını tutucak diye bir kuralmı var yani? 18 yaşına kadar takım yok dedim. kabul edersen bursaspor sadece o kadar :)))Kızlar eşim hastane çıkışı olarak fenerbahçe takımı almış. Hem fanatik bir galatasarayli hem de kız annesi olarak garip geldi önce bir de Doğunca ilk bunları giyecek dediğinde daha da garip geldi neyse kirmayalim adamı :)
evet canım. ama içtikten sonra sıvı bişey içmemek ve yememek gerekiyormuşda ben pek bekleyemiyorum acıkınca yiyorum valla :)hımm bu bıldıgın acıyorsun ıcıyorsun tüp gibi.
Canım baktım simdi intetnetten güzel gerçekten fiyatlar nasılKızlar yaa ağladım ben yine
Zaten çok duygusalım annemin sedefi çok arttı bugün mobilyaları görünce dedim ki kızım da benim için böyle endişelenecek üzülecek meraklanacak. 2 ay sonra elimde bir bebiş olacak ve beni çok sevecek. Bir tek annem olsun bana bişey olmaz diyecek.
Şimdi odaya her girdiğimde ağlayacağım sanırım. Çooook güzel ve sade bir odası oldu. Arayanlara da tavsiye ederim modesa özgel mobilya kızlar. Çok kaliteli ve Detaylı.
Şimdi içini doldurmak kaldı bebişle
banada çay -süt ve süt urunlerı 2 saat once ve sonra ıcılmıcek yenmıcek dedıler:)evet canım. ama içtikten sonra sıvı bişey içmemek ve yememek gerekiyormuşda ben pek bekleyemiyorum acıkınca yiyorum valla :)
evet banada demişlerdi ama sabah kahvaltıdan 2 saat önce nasıl içiyim onu en fazla 5 dk bekliyorum sonra afiyet olsun :)banada çay -süt ve süt urunlerı 2 saat once ve sonra ıcılmıcek yenmıcek dedıler:)
benim doktorum da 30 da izne çıkarsın bebek önden gidiyor dedi ondan heyet isteyince yapabilceğim bu dedi bende yasal 32 de başlıyor 32 ye kadar 2 hafta rapor verseniz daha doğru değilmi dedim bişiy diyemedi çok kızıyorum bazenMart 12de 32 doluyor. Dolunca mı alıyoruz girerken mi acaba? Valla martta hiç gitmesem mi diyorum rapor alıp, ya da ilk hafta gidip ikinci hafta pzt salı rapor alıp perşembe de izni ayrılabilirim. İki hafta daha gidicem yani bu haftadan sonra em fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?