2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Süper olmuş Sağolsun valla. Kaç haftan kaldı senin şimdi
Mart 12de 32 doluyor. Dolunca mı alıyoruz girerken mi acaba? Valla martta hiç gitmesem mi diyorum rapor alıp, ya da ilk hafta gidip ikinci hafta pzt salı rapor alıp perşembe de izni ayrılabilirim. İki hafta daha gidicem yani bu haftadan sonra em fazla

kızlar kan ılacı kullanan varmı aranızda sıvı ıcılenlerden gunde ıkı kere yazmıs eczacıda acaba yanlıs mı oldu.ıkı kere ıcen varmı aranızda

sen paylaştın ya anında girip aldım telefonum çaldı açmadım bile heyecan yaptım güle güle kullanalım canım

Ooo süpermiş hangi site bu ya :) güle güle kullan canım çok güzel

Sağol canım amin inşallah :)
ebebek canım sende bak

kızlar kan ılacı kullanan varmı aranızda sıvı ıcılenlerden gunde ıkı kere yazmıs eczacıda acaba yanlıs mı oldu.ıkı kere ıcen varmı aranızda
bende 1 defa içiyorm ama o sıvıda 10 tane var ben anlamaıdm sürekli doktora mı gidicem doktor yükselmezse 2 ye çıkarıcam dedi canım

bu arada sgk için açıklamalarna teşekkür edememiştim ödemelere onay çıktı teşekkürler canım aile hekimliği sisteme vermiyor diye sgk ya tekrar söyledik girdiler

kızlar bı
dolmadan sanırım banada 12 martta gel dedı benım 12 martta 30+3 gunluk oluyo daha. ozaman raporu negun verecegımızı konusuruz dedı. belkıde tam gunu gunune vermıyolardır duruma dore yanı

Kızlar eşim hastane çıkışı olarak fenerbahçe takımı almış. Hem fanatik bir galatasarayli hem de kız annesi olarak garip geldi önce bir de Doğunca ilk bunları giyecek dediğinde daha da garip geldi neyse kirmayalim adamı :)

olsun canım hallolmus neguzl.benbugun bı on gun daha aldım :) sonrabıdaha almamartık dedım . ezahmet olacak dogum ıznızamanı geldı zaten :)

benım kanım 11 ile 18 arası olması gerekırken 10.8 başlayan kan ılacına dedı tamam dedım ama ıkı tane olunca gunde okadar dusuk degılken ıkı verınce sasırdım. sonucta bunun fazlasının zararı yoktur herhalde dımı

ayy sizde bizdensiniz demekkiii. benim eşimde fenerbahçeli ve istiyor sürekli alaım diye. bende galatasaraylıyım ve istemiyorum kati suretle. bana komplo kuracakmış ama ben tahmin edip önden söyledim. alıp hastaneye götürücekmiş ve hemşirelere vericekmiş. ama ben yermiyim :) ben o çocuğu kucağıma alıp emzirmezsem napıcaksın fenerbahçeyemi götürüceksin emzirmesi için dedim sonra bi kaldı şöyle bişey diyemedi. aslında başkası dese ben çok kızarım ama banane niye zorluyor. illa babasının takımını tutucak diye bir kuralmı var yani? 18 yaşına kadar takım yok dedim. kabul edersen bursaspor sadece o kadar :)))

Canım baktım simdi intetnetten güzel gerçekten fiyatlar nasıl

benim doktorum da 30 da izne çıkarsın bebek önden gidiyor dedi ondan heyet isteyince yapabilceğim bu dedi bende yasal 32 de başlıyor 32 ye kadar 2 hafta rapor verseniz daha doğru değilmi dedim bişiy diyemedi çok kızıyorum bazen

şu an 25 im ama bebek 26 gözüküyor şubat sonuna kadar raporum var 28 oluyor bana da martın 15 den sonra verecek galiba izni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…