2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim abiminde tüm vücudunda sedef var canım. çok ilerlemişti. bebekliğinden beri var. geçen doktora gitti. yeni bir iğne çıkmış onu vermiş doktor. ben görmedim ama annem abinin sedefleri komple gitti yok gibi şuan dedi. bu iğne sedefi yok etmiyormuş donduruyormuş ama. annene söyle istersen gitsin doktora tekrar. sende üzme kendini canım. hamilelik duygusallığı yaşıyoruz hepimiz. geçicek bunların hepsi.

Sağol canım ya kızım bana benzerse yağız yandı çok sulugöz olacak tamam kuzum Odayı tamamen düzenleyince atıcam fikir almak istiyorum sizden inşallah baya kokuyor artık havalansın diye.
Hihihi yerim ben onu canim ben de cok duygusalim bu aralar herseye agliyorum hep beraber aglariz artik
buda biizim hastane cıkısımız bitane 10 parca yeter diye düşündm yeternce tulumumz ve cıtcıtımz war ztn penye bttaniylrmz de bununla birlikte 5 tane oldu fazlasına gerek yok :)))
Eki Görüntüle 1421550
Ay canim cok guzel ayrica cook tesekkur ederim biz de aynisindan siparis verdik simdi cok sagol :) gule gule giysinler insallah hepsi
güzel anneler bizde bu takımları aldık 99 dan 19 a düşmüş çok sevindim fazla fazla oldu herşey ama olsun kafamda kalmadı herşeyimiz tam şükür
Bizim son bi parcaya ihtiyacimiz vardi almis olduk valla cok iyi oldu ben bu takimi daha once gorup almamistim 200 lira pahali olucak diye, sayenizde aldik biz de sagolun kizlar :) senin pasada gule gule giysin canim

Annene a il sifalar dilerim canim..odanizda hayirli olsun:)

Canım baktım simdi intetnetten güzel gerçekten fiyatlar nasıl
Beşik yarımdan biraz yüksek dolap ve dantelli uyku seti 1100 canım.

inşallah canım sağolasın daha dün doktordayfık çok zor randevu aldık çok ünlüymüş. Baya ilgilendi ilaçlar verdi yeni. Yine de araştırıcam muhakkak anneme de Söyleyeyim

Annene a il sifalar dilerim canim..odanizda hayirli olsun:)
Sağol canım teşekkürler :)

çok şanslısın. annengillere çek inşallah :)))) hafif kırmızımsı düz çizgi yarım cm kadar. benim göbüş sanki top yutmuş gibi. göbek deliğimin üstünde. çok komik görünüyor:))9
İnşallah canım :) Anladım, işte senin göbek top gibi ya ondan çatlamış benim çok geniş yayvan, inşallah sen de az çatlakla kurtulursun.. Amin :)

Amin kuzum işte benim bu ağlamalarım nolacak bilemiyorum yumurta davasından biliyorsun zaten
Yok ben elimi sürmem annemleri gelecek inşallah sağol tatlım :-*
Bu yumurta niye çatlıyorrrrr ühü ühüü :):) Hala gözümde canlandırınca kahkaha atıyorum yaa :) Sen de yavrunda eşin de çok yaşayın mutlu yaşayın emi :)

Evet canim vuruyor oralara kadar kabullendim zaten caresiz ama Gercekten cok zor dayanmasi

B
Bizim hastane çıkışımızda fenerbahçe :)

Eklentiler

• image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 106
  • image.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 80
  • image.webp
    28 KB · Görüntüleme: 93
Hahaha beni hep hatırlarsın işte ne mutlu bana kuzum :) siz de çok yaşayın emi, pozitif mis gibi huzurlu evinizde inşallah :))

Kızlar annem Odası'nı bozup beşiği odana alma hiç. Bu tip bişey alayım sana diyor. Yengem ve ablamda kullanmış ilk 3 ay hep bunda yatırdım diyor ablam beşikler sallandığı için bebişler küçükken savruluyormuş.
Ben evde araba koltuğunu kullanırım hep Yanımda taşırım diyordum ama annemler gördü beğenmedi bu çocuğu rahatsız eder diyorlar. Siz bu tarz bişey aldınız mı. Iki arkadaşta gördüm onlarınki de çok güzeldi. Tecrübeli anneler ne diyorsunuz

Eklentiler

• image.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 74
  • image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 88
  • image.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 91
güzel anneler bizde bu takımları aldık 99 dan 19 a düşmüş çok sevindim fazla fazla oldu herşey ama olsun kafamda kalmadı herşeyimiz tam şükür
inanamadım 19 tl ye düşmesine. Güle güle giysin oğluşun canım. Bende baktım ama kalmamış kıyafet ihtiyacımız kalmadı ama yine de alırdım. Hediye yapardım giydirmeseydimde. Kadınlar kulübünden fazla ayrı kalmamak gerekmiş bunu anladım :) sizi ne zaman takip etmesem çok şey kaçırıyorum :)

Bu ebebekte pazar günü çok ucuzlamışTı ben ev tiği titreşimli ana kucağı aldım ama odaya mini beşik yüksek bişi alcam

Bu model yere yakın canım ben o yüzden almadım port Bebe ile farkı yok

Ayyy çok sevindim paşalarımıza maşallah oh uyguna geldi fazla fazla alalım görünce haber veririz sende bol bol almalısın sende durum farklı

Bende 2 gündür pek giremedim annem Bizde ydi o gidince baktım arkadas almış 19 tl % 80 hemen aldım

Görürsem yazarım şimdi siteye tekrsr bakacam belki stoğa sokarkar herşeyi mesaj atıyorlar nunu atmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…