benim abiminde tüm vücudunda sedef var canım. çok ilerlemişti. bebekliğinden beri var. geçen doktora gitti. yeni bir iğne çıkmış onu vermiş doktor. ben görmedim ama annem abinin sedefleri komple gitti yok gibi şuan dedi. bu iğne sedefi yok etmiyormuş donduruyormuş ama. annene söyle istersen gitsin doktora tekrar. sende üzme kendini canım. hamilelik duygusallığı yaşıyoruz hepimiz. geçicek bunların hepsi.Kızlar yaa ağladım ben yine
Zaten çok duygusalım annemin sedefi çok arttı bugün mobilyaları görünce dedim ki kızım da benim için böyle endişelenecek üzülecek meraklanacak. 2 ay sonra elimde bir bebiş olacak ve beni çok sevecek. Bir tek annem olsun bana bişey olmaz diyecek.
Şimdi odaya her girdiğimde ağlayacağım sanırım. Çooook güzel ve sade bir odası oldu. Arayanlara da tavsiye ederim modesa özgel mobilya kızlar. Çok kaliteli ve Detaylı.
Şimdi içini doldurmak kaldı bebişle
Hihihi yerim ben onu canim ben de cok duygusalim bu aralar herseye agliyorum hep beraber aglariz artikSağol canım ya kızım bana benzerse yağız yandı çok sulugöz olacaktamam kuzum Odayı tamamen düzenleyince atıcam fikir almak istiyorum sizden inşallah baya kokuyor artık havalansın diye.
Ay canim cok guzel ayrica cook tesekkur ederim biz de aynisindan siparis verdik simdi cok sagol :) gule gule giysinler insallah hepsibuda biizim hastane cıkısımız bitane 10 parca yeter diye düşündm yeternce tulumumz ve cıtcıtımz war ztn penye bttaniylrmz de bununla birlikte 5 tane oldu fazlasına gerek yok :)))
Eki Görüntüle 1421550
Bizim son bi parcaya ihtiyacimiz vardi almis olduk valla cok iyi oldu ben bu takimi daha once gorup almamistim 200 lira pahali olucak diye, sayenizde aldik biz de sagolun kizlar :) senin pasada gule gule giysin canimgüzel anneler bizde bu takımları aldık 99 dan 19 a düşmüş çok sevindim fazla fazla oldu herşey ama olsun kafamda kalmadı herşeyimiz tam şükür
ben de severim kokoreci. ama doktorum özellikle yememem gerektiğini söyledi. bence sen de yeme. azz kaldı. sabırrrkızlar sorması ayıp kokoreç yediniz mi benim canım çekti
Annene a il sifalar dilerim canim..odanizda hayirli olsun:)Kızlar yaa ağladım ben yine
Zaten çok duygusalım annemin sedefi çok arttı bugün mobilyaları görünce dedim ki kızım da benim için böyle endişelenecek üzülecek meraklanacak. 2 ay sonra elimde bir bebiş olacak ve beni çok sevecek. Bir tek annem olsun bana bişey olmaz diyecek.
Şimdi odaya her girdiğimde ağlayacağım sanırım. Çooook güzel ve sade bir odası oldu. Arayanlara da tavsiye ederim modesa özgel mobilya kızlar. Çok kaliteli ve Detaylı.
Şimdi içini doldurmak kaldı bebişle
Beşik yarımdan biraz yüksek dolap ve dantelli uyku seti 1100 canım.Canım baktım simdi intetnetten güzel gerçekten fiyatlar nasıl
inşallah canım sağolasın daha dün doktordayfık çok zor randevu aldık çok ünlüymüş. Baya ilgilendi ilaçlar verdi yeni. Yine de araştırıcam muhakkak anneme de Söyleyeyimbenim abiminde tüm vücudunda sedef var canım. çok ilerlemişti. bebekliğinden beri var. geçen doktora gitti. yeni bir iğne çıkmış onu vermiş doktor. ben görmedim ama annem abinin sedefleri komple gitti yok gibi şuan dedi. bu iğne sedefi yok etmiyormuş donduruyormuş ama. annene söyle istersen gitsin doktora tekrar. sende üzme kendini canım. hamilelik duygusallığı yaşıyoruz hepimiz. geçicek bunların hepsi.
Sağol canım teşekkürler :)Annene a il sifalar dilerim canim..odanizda hayirli olsun:)
Ben içiyorum canım minik Şişeden günde iki tanekızlar kan ılacı kullanan varmı aranızda sıvı ıcılenlerden gunde ıkı kere yazmıs eczacıda acaba yanlıs mı oldu.ıkı kere ıcen varmı aranızda
Kahvaltidan iki saat sonra içeyim diyorum bende. Farketmio mus nasilsaevet banada demişlerdi ama sabah kahvaltıdan 2 saat önce nasıl içiyim onu en fazla 5 dk bekliyorum sonra afiyet olsun :)
İnşallah canım :) Anladım, işte senin göbek top gibi ya ondan çatlamış benim çok geniş yayvan, inşallah sen de az çatlakla kurtulursun.. Amin :)çok şanslısın. annengillere çek inşallah :)))) hafif kırmızımsı düz çizgi yarım cm kadar. benim göbüş sanki top yutmuş gibi. göbek deliğimin üstünde. çok komik görünüyor:))9
Bu yumurta niye çatlıyorrrrr ühü ühüü :):) Hala gözümde canlandırınca kahkaha atıyorum yaa :) Sen de yavrunda eşin de çok yaşayın mutlu yaşayın emi :)Amin kuzum işte benim bu ağlamalarım nolacak bilemiyorumyumurta davasından biliyorsun zaten
Yok ben elimi sürmem annemleri gelecek inşallah sağol tatlım :-*
Hayirli olsun canim cok tatlilarbuda biizim hastane cıkısımız bitane 10 parca yeter diye düşündm yeternce tulumumz ve cıtcıtımz war ztn penye bttaniylrmz de bununla birlikte 5 tane oldu fazlasına gerek yok :)))
Eki Görüntüle 1421550
Yedim ama vallaben de severim kokoreci. ama doktorum özellikle yememem gerektiğini söyledi. bence sen de yeme. azz kaldı. sabırrr
akşamları saten daha çok ağrıyor nedense:) yendiğimiz, hareketlerimizdende kaynaklaniyor sanırım.
Vallah canim durumumuzu kabul etmen daha kolaylaştırır yoksa bu 3,4 ayda bizim için hiç gecmez:) dün doktor rahîm göbek deliğimden 4 parmak kadar yukarıya cıkmiş dedi, daha yaklaşik 4 parmak daha cikmali dedi yanı tamamen gözün tam altına kadar çıkacak dedısenın tam hızasında sırtına kadar vuruyormu agrı?
Evet canim vuruyor oralara kadar kabullendim zaten caresiz ama Gercekten cok zor dayanmasiakşamları saten daha çok ağrıyor nedense:) yendiğimiz, hareketlerimizdende kaynaklaniyor sanırım.
Vallah canim durumumuzu kabul etmen daha kolaylaştırır yoksa bu 3,4 ayda bizim için hiç gecmez:) dün doktor rahîm göbek deliğimden 4 parmak kadar yukarıya cıkmiş dedi, daha yaklaşik 4 parmak daha cikmali dedi yanı tamamen gözün tam altına kadar çıkacak dedısenın tam hızasında sırtına kadar vuruyormu agrı?
Bizim hastane çıkışımızda fenerbahçe :)Kızlar eşim hastane çıkışı olarak fenerbahçe takımı almış. Hem fanatik bir galatasarayli hem de kız annesi olarak garip geldi önce bir de Doğunca ilk bunları giyecek dediğinde daha da garip geldi neyse kirmayalim adamı :)
Güzel mis canım taraftar olunca bayiyo renkler ama beyazda olunca daha güzel oluoB
Bizim hastane çıkışımızda fenerbahçe :)
Hahahaİnşallah canım :) Anladım, işte senin göbek top gibi ya ondan çatlamış benim çok geniş yayvan, inşallah sen de az çatlakla kurtulursun.. Amin :)
Bu yumurta niye çatlıyorrrrr ühü ühüü :):) Hala gözümde canlandırınca kahkaha atıyorum yaa :) Sen de yavrunda eşin de çok yaşayın mutlu yaşayın emi :)
Senin ilacın ismi ne bnm oligofer canımKahvaltidan iki saat sonra içeyim diyorum bende. Farketmio mus nasilsa
inanamadım 19 tl ye düşmesine. Güle güle giysin oğluşun canım. Bende baktım ama kalmamışgüzel anneler bizde bu takımları aldık 99 dan 19 a düşmüş çok sevindim fazla fazla oldu herşey ama olsun kafamda kalmadı herşeyimiz tam şükür
Bu ebebekte pazar günü çok ucuzlamışTı ben ev tiği titreşimli ana kucağı aldım ama odaya mini beşik yüksek bişi alcamKızlar annem Odası'nı bozup beşiği odana alma hiç. Bu tip bişey alayım sana diyor. Yengem ve ablamda kullanmış ilk 3 ay hep bunda yatırdım diyor ablam beşikler sallandığı için bebişler küçükken savruluyormuş.
Ben evde araba koltuğunu kullanırım hep Yanımda taşırım diyordum ama annemler gördü beğenmedi bu çocuğu rahatsız eder diyorlar. Siz bu tarz bişey aldınız mı. Iki arkadaşta gördüm onlarınki de çok güzeldi. Tecrübeli anneler ne diyorsunuz
Ayyy çok sevindim paşalarımıza maşallah oh uyguna geldi fazla fazla alalım görünce haber veririz sende bol bol almalısın sende durum farklıHihihi yerim ben onu canim ben de cok duygusalim bu aralar herseye agliyorum hep beraber aglariz artik
Ay canim cok guzel ayrica cook tesekkur ederim biz de aynisindan siparis verdik simdi cok sagol :) gule gule giysinler insallah hepsi
Bizim son bi parcaya ihtiyacimiz vardi almis olduk valla cok iyi oldu ben bu takimi daha once gorup almamistim 200 lira pahali olucak diye, sayenizde aldik biz de sagolun kizlar :) senin pasada gule gule giysin canim
Bende 2 gündür pek giremedim annem Bizde ydi o gidince baktım arkadas almış 19 tl % 80 hemen aldıminanamadım 19 tl ye düşmesine. Güle güle giysin oğluşun canım. Bende baktım ama kalmamışkıyafet ihtiyacımız kalmadı ama yine de alırdım. Hediye yapardım giydirmeseydimde. Kadınlar kulübünden fazla ayrı kalmamak gerekmiş bunu anladım :) sizi ne zaman takip etmesem çok şey kaçırıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?