- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Sende eşine bol bol masaj yaptırEvet canim vuruyor oralara kadar kabullendim zaten caresiz ama Gercekten cok zor dayanmasi
Canım buna benzer bir şey görüp almak istedim,Kızlar annem Odası'nı bozup beşiği odana alma hiç. Bu tip bişey alayım sana diyor. Yengem ve ablamda kullanmış ilk 3 ay hep bunda yatırdım diyor ablam beşikler sallandığı için bebişler küçükken savruluyormuş.
Ben evde araba koltuğunu kullanırım hep Yanımda taşırım diyordum ama annemler gördü beğenmedi bu çocuğu rahatsız eder diyorlar. Siz bu tarz bişey aldınız mı. Iki arkadaşta gördüm onlarınki de çok güzeldi. Tecrübeli anneler ne diyorsunuz
Bu ebebekte pazar günü çok ucuzlamışTı ben ev tiği titreşimli ana kucağı aldım ama odaya mini beşik yüksek bişi alcam
Bu model yere yakın canım ben o yüzden almadım port Bebe ile farkı yok
Ayyy çok sevindim paşalarımıza maşallah oh uyguna geldi fazla fazla alalım görünce haber veririz sende bol bol almalısın sende durum farklı
Ben bulamadım canım ya atabilir misin linki. Çok sağol.Canım buna benzer bir şey görüp almak istedim,
Aslinda çok kullanışlı, çünkü sadece Beşik/ yatak olarak kullanılmıyor bu model. Ilerde mama falan verirken bunda oturtup veriyorsun, çocuk Uyandığında yine bir 10,15 dk bunun icinde yine oturuyor youtubeda Tanıtım filimi verdi. Istersen bulup atayım, nedemek istediğimi anlarsın
Bak seninkine benziyor, bende çok istıyorum ama 6 aydan sonra kullanıyormu, kullanılmıyorsa almak ne kadar mantıklı diye hala düşünüyorum,Kızlar annem Odası'nı bozup beşiği odana alma hiç. Bu tip bişey alayım sana diyor. Yengem ve ablamda kullanmış ilk 3 ay hep bunda yatırdım diyor ablam beşikler sallandığı için bebişler küçükken savruluyormuş.
Ben evde araba koltuğunu kullanırım hep Yanımda taşırım diyordum ama annemler gördü beğenmedi bu çocuğu rahatsız eder diyorlar. Siz bu tarz bişey aldınız mı. Iki arkadaşta gördüm onlarınki de çok güzeldi. Tecrübeli anneler ne diyorsunuz
Atıp canım, rıca ederim.Ben bulamadım canım ya atabilir misin linki. Çok sağol.
Annemlerde böyle anlattı çok işlerine yaramış. 6 aydan sonra kullanılır mı bu sence. Gerçi dediğin gibi mama verirken kullanılır.
Evet canım unutulmaz 6 aydan sonra zaten 3. Ayda odasına geçirmel istiyorum ben inşallah sonrasında yemek yediriken ve ilk 6 ay Yanımda odalara götürmek için olabilir.Atıp canım, rıca ederim.
Kıreşde caliştım ama 6 aydan sonra bu tıp bir şey kulanılıyormuydu hatırlamıyorum.
Ama uyumak için kullanılmaz onu biliyorum, daha doğrusu bebek dönmeye başlarımı,kafasını kaldırdımı tehilkeli oluyor. Mama yedırmek için belki olur işte
Kraft ta yatar konuma geliyor ya normal arabası ama oto koltuğunu demiyorum port bebe miz arabada var diye almadım benEvet canım gördüm seninkini ya almadığıma çok pişman oldum ama aklımda hiç yoktu böyle bişey almak. Annemler soktular aklıma dedim şimdi mi söylüyorsunuzport bebeden kastı ne canım
Bunu 18 kiloya kadsr kullanıyorlar ben haftasonu 240 a düştü ebebeğe gittik biz eşimle ama bunun yerine beşik alırım dedim bizde 130 tl ye casual marka aldık oda yatıyor mama oluyor titreşimli oluyor o yüzden onu aldıkBak seninkine benziyor, bende çok istıyorum ama 6 aydan sonra kullanıyormu, kullanılmıyorsa almak ne kadar mantıklı diye hala düşünüyorum,
Vıedeo çıkmazsa, aramaya şunu yaz:
3 in 1 Rocker Napper - Global
Merhaba Temmuz annesi :)Sevgili mayıs haziran anneleri bebek odası olarak nerelerden alış-veriş yaptınız, nasıl beşikler aldınız? neler daha kullanışlı bilen ya da bebeğinin odasını oluşturan annelerden yardım rica ediyorum.... hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum...
Sağol canım evet 6 aydan sonra kullanılmaz uyumak için alıcam ben bunu sanırımAtıp canım, rıca ederim.
Kıreşde caliştım ama 6 aydan sonra bu tıp bir şey kulanılıyormuydu hatırlamıyorum.
Ama uyumak için kullanılmaz onu biliyorum, daha doğrusu bebek dönmeye başlarımı,kafasını kaldırdımı tehilkeli oluyor. Mama yedırmek için belki olur işte
Hımm anladım canım ama o ayaklı değil ben bunu mama sandalyesi olarak da kullanabilirim diye düşündüm. Oto koltuğunda oturur Başlarda diye düşünmüştüm ben ama rahat edemez bebişler frdilerKraft ta yatar konuma geliyor ya normal arabası ama oto koltuğunu demiyorum port bebe miz arabada var diye almadım ben
Yani 18 kilo kaç ay kadar gibi olurki:) güzel bir seçim yapmişsınızBunu 18 kiloya kadsr kullanıyorlar ben haftasonu 240 a düştü ebebeğe gittik biz eşimle ama bunun yerine beşik alırım dedim bizde 130 tl ye casual marka aldık oda yatıyor mama oluyor titreşimli oluyor o yüzden onu aldık
Wou çok hoş annesıMerhaba Temmuz annesi :)
Biz böyle bir oda aldık modesadan. Ilk 3 aydan sora odasına geçirmek istiyorum. İnşallah diyelim :) ben çok tereddütlüydüm ama çok beğenildi işçiliklerini de çok beğendim. Uyku setini de hediye ediyorlar sana.
Ama park yatak daha kullanışlı diyenler de var. Benim ikisinden kullanan da var ikisi de memnun.
Teşekkür ederim canım sen aldınmı yatak falan :)Wou çok hoş annesıtam benim tarz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?