2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
park yataklara baktım mağazalarda ama hiçbirini beğenmedim. naylon ve çok renkliler. sizin aldığınız mobilya tarzlarını daha çok beğeniyorum. ne kadara mal ettiniz toplam 3ünü? bebeğiniz güle güle kullansın odasını :)

Merhaba canım sağol ya çok teşekkür ederim. Amin inşallah.
Aa çok sevindim ya aynısı mı canım baby plus değil mi. Müzik düşünmüyorum ben ilk zamanlar zaten. Evet tam yatırmak bana da çok mantıklı geldi ya annemler bunda yatırırsın ilk 3 ay dedi. Altına hafif bir battaniyeyle çok rahat eder dediler. Srn tabi uyguna aldın değil mi

1100 tlye herşeyini aldık çok şükür. Çok sağol.
Bu arada park yatakları ben de beğenmiyorum maalesef sanırım tarz meselesi. Bazıları da çok beğeniyor.

Hımm anladım canım ama o ayaklı değil ben bunu mama sandalyesi olarak da kullanabilirim diye düşündüm. Oto koltuğunda oturur Başlarda diye düşünmüştüm ben ama rahat edemez bebişler frdiler
Ayyy bende bilemiyorum kafam çok karışık yatak odasına beşik alcaz oda yapıcaz bunlar hangi ara olacak aceba oda için duvar kağıdı yaparım belki bakalım neler olacak

Bayıldım maşallah harika harika çok güzel bir oda canım çok iyi yapmışsın oda güzel olmuş

Yani 18 kilo kaç ay kadar gibi olurki:) güzel bir seçim yapmişsınız
1 yaşını geçer canım 1,5 olur herhal de

Ayyy bende bilemiyorum kafam çok karışık yatak odasına beşik alcaz oda yapıcaz bunlar hangi ara olacak aceba oda için duvar kağıdı yaparım belki bakalım neler olacak
Evet canım daha çok iş var yok mevlüt süsü yok uyku seti odalar falan oyy. Bu arada trendyolda Laura Ashley in duvar kağıtlarından aldı halası bize tek duvar için ara ara Düşüyor trendyola.
Bayıldım maşallah harika harika çok güzel bir oda canım çok iyi yapmışsın oda güzel olmuş

Çok sağol canım beğenmene çok sevindim senle zevklerimiz çok yakın :)

Aynen canim, helikopterli takimi kacirdim ama ya 2 liraya nasil dusmus o hayret, cok guzeldi ama saglik olsun, aldiklarimiz da cok iyi :)

Bayildim odasina, harika tam benim tarzim :) hayirli olsun canim benim.. Saglicakla uyusun buyusun bebis insallahh.. :)
Yeni cicilerimiz 3-6 ay
Gule gule kullansin kuzum cok tatlilar :)

Ohh süper eline sağlık :) yumuşatıcı koydun mu hiç peki
yok koymadım, cesaret edemedim.

bir de başıma bi şey geldi anlatayım da belki yaptıracak olan varsa onlar önce yıkasınlar. babannem sağolsun battaniye örmüş bebeğe annem de onların altına pamuklu astar gibi bi şey geçirmiş. pazen gibi yumuşak bir kumaştan. ama kumaşı yıkamadan dikmiş. şimdi battaniyeyi yıkayınca o pazen çekti. oysa 30da yıkadım. battaniye büyük içi küçük garip bi şey oldu napıcamı da bilmiyorum ne güzel battaniyeydi. böyle aranızda battaniyeye iç falan dikecek varsa önce yıkasın çektikten sonra alırsınız ölçüyü. bizimkiler akıl edememişler bakalım napıcam onu artık nasıl halledicem

Yıkadım çamaşırları mis gibi kokuyor. Kokusuna bayıldım dalanın. Çok yumuşak olmadı ama tahmin ettiğim kadar da sert çıkmadı. Kendimi tebrik ediyorum başarılı bi çalışma oldu
Ohh miss ellerine saglik canim, camasirlari yikaninca insan bi rahatliyo yaa ben utuledim simdi yeni aldikca yikayip utulemeye devam edicem :) ben de dalin kullandim baya yumusakti camasirlar

Vallah bizim kreşde duymuyorlardı kuzum ya, kendilerini sağa, sola atıyorlar
Ben 6 aya kadar koyduğumuzu hatırlıyorum

Çok sağol kuzum Allah razı olsun inşallah :)

Ohh miss ellerine saglik canim, camasirlari yikaninca insan bi rahatliyo yaa ben utuledim simdi yeni aldikca yikayip utulemeye devam edicem :) ben de dalin kullandim baya yumusakti camasirlar

di mi üstümden bi yük kalktı sanki. kıyafetleri atmadım henüz, battaniye nevresim havlu gibi büyük parçaları yıkadım. onlar kurusun ütüleyip kaldırınca kıyafetleri de atıcam inşallah. bi de çok küçük parça var ya kıyafette, eldiveni çorabı vs. torba gibi yıkama filesi gibi bi şeye koydun mu yıkarken yoksa öyle attın mı? makinaya kaçar kaybolur mu acaba o aklıma geldi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…