Midemde kezzap gibi bitmek bilmeyen yanma Beni encok rahatsiz eden bu canimSende eşine bol bol masaj yaptır
Benimki şuan sırtımı döndüm yapıyor, bende yazıyorum rahat rahat
Başka yerlerinde agriyormu?
park yataklara baktım mağazalarda ama hiçbirini beğenmedim. naylon ve çok renkliler. sizin aldığınız mobilya tarzlarını daha çok beğeniyorum. ne kadara mal ettiniz toplam 3ünü? bebeğiniz güle güle kullansın odasını :)Merhaba Temmuz annesi :)
Biz böyle bir oda aldık modesadan. Ilk 3 aydan sora odasına geçirmek istiyorum. İnşallah diyelim :) ben çok tereddütlüydüm ama çok beğenildi işçiliklerini de çok beğendim. Uyku setini de hediye ediyorlar sana.
Ama park yatak daha kullanışlı diyenler de var. Benim ikisinden kullanan da var ikisi de memnun.
Merhaba canım sağol ya çok teşekkür ederim. Amin inşallah.toist cnm Merhaba. .oda gelmiş cnm Güle güle kullan bebis ile insallah:) annen için de çok geçmiş olsun cnm allahım beterinden korusun...sifasini versin..cnm pazar günü o kırmızı ev tipi ana kucagindan aldım.eve gelince de kurdum çok güzel içime sindi..kullanışlı olur diye düşünüyorum. Sadece müziği yok..ben de ekstra belki dönence alır takaraim..ama en çok bebeği tam yatırmak mantıklı geldi...tavsiye ederim cnm
1100 tlye herşeyini aldık çok şükür. Çok sağol.park yataklara baktım mağazalarda ama hiçbirini beğenmedim. naylon ve çok renkliler. sizin aldığınız mobilya tarzlarını daha çok beğeniyorum. ne kadara mal ettiniz toplam 3ünü? bebeğiniz güle güle kullansın odasını :)
Ayyy bende bilemiyorum kafam çok karışık yatak odasına beşik alcaz oda yapıcaz bunlar hangi ara olacak aceba oda için duvar kağıdı yaparım belki bakalım neler olacakHımm anladım canım ama o ayaklı değil ben bunu mama sandalyesi olarak da kullanabilirim diye düşündüm. Oto koltuğunda oturur Başlarda diye düşünmüştüm ben ama rahat edemez bebişler frdiler
Bayıldım maşallah harika harika çok güzel bir oda canım çok iyi yapmışsın oda güzel olmuşMerhaba Temmuz annesi :)
Biz böyle bir oda aldık modesadan. Ilk 3 aydan sora odasına geçirmek istiyorum. İnşallah diyelim :) ben çok tereddütlüydüm ama çok beğenildi işçiliklerini de çok beğendim. Uyku setini de hediye ediyorlar sana.
Ama park yatak daha kullanışlı diyenler de var. Benim ikisinden kullanan da var ikisi de memnun.
1 yaşını geçer canım 1,5 olur herhal deYani 18 kilo kaç ay kadar gibi olurki:) güzel bir seçim yapmişsınız
Komferfol canımSenin ilacın ismi ne bnm oligofer canım
Evet canım daha çok iş var yok mevlüt süsü yok uyku seti odalar falan oyy. Bu arada trendyolda Laura Ashley in duvar kağıtlarından aldı halası bize tek duvar için ara ara Düşüyor trendyola.Ayyy bende bilemiyorum kafam çok karışık yatak odasına beşik alcaz oda yapıcaz bunlar hangi ara olacak aceba oda için duvar kağıdı yaparım belki bakalım neler olacak
Çok sağol canım beğenmene çok sevindim senle zevklerimiz çok yakın :)Bayıldım maşallah harika harika çok güzel bir oda canım çok iyi yapmışsın oda güzel olmuş
1 yaşını geçer canım 1,5 olur herhal de
Ohh süper eline sağlık :) yumuşatıcı koydun mu hiç pekiYıkadım çamaşırları mis gibi kokuyor. Kokusuna bayıldım dalanın. Çok yumuşak olmadı ama tahmin ettiğim kadar da sert çıkmadı. Kendimi tebrik ediyorum başarılı bi çalışma oldu
Aynen canim, helikopterli takimi kacirdim ama ya 2 liraya nasil dusmus o hayret, cok guzeldi ama saglik olsun, aldiklarimiz da cok iyi :)Bu ebebekte pazar günü çok ucuzlamışTı ben ev tiği titreşimli ana kucağı aldım ama odaya mini beşik yüksek bişi alcam
Bu model yere yakın canım ben o yüzden almadım port Bebe ile farkı yok
Ayyy çok sevindim paşalarımıza maşallah oh uyguna geldi fazla fazla alalım görünce haber veririz sende bol bol almalısın sende durum farklı
Bayildim odasina, harika tam benim tarzim :) hayirli olsun canim benim.. Saglicakla uyusun buyusun bebis insallahh.. :)Merhaba Temmuz annesi :)
Gule gule kullansin kuzum cok tatlilar :)Yeni cicilerimiz 3-6 ay
yok koymadım, cesaret edemedim.Ohh süper eline sağlık :) yumuşatıcı koydun mu hiç peki
Ohh miss ellerine saglik canim, camasirlari yikaninca insan bi rahatliyo yaa ben utuledim simdi yeni aldikca yikayip utulemeye devam edicem :) ben de dalin kullandim baya yumusakti camasirlarYıkadım çamaşırları mis gibi kokuyor. Kokusuna bayıldım dalanın. Çok yumuşak olmadı ama tahmin ettiğim kadar da sert çıkmadı. Kendimi tebrik ediyorum başarılı bi çalışma oldu
Vallah bizim kreşde duymuyorlardı kuzum ya, kendilerini sağa, sola atıyorlarBayıldım maşallah harika harika çok güzel bir oda canım çok iyi yapmışsın oda güzel olmuş
1 yaşını geçer canım 1,5 olur herhal de
Aynen canim, helikopterli takimi kacirdim ama ya 2 liraya nasil dusmus o hayret, cok guzeldi ama saglik olsun, aldiklarimiz da cok iyi :)
Bayildim odasina, harika tam benim tarzim :) hayirli olsun canim benim.. Saglicakla uyusun buyusun bebis insallahh.. :)
Gule gule kullansin kuzum cok tatlilar :)
Anladım canim, ama şükret başka rahatsizlıgın yok. Benim mesela aynı zamanda kalçamda ağrıyorMidemde kezzap gibi bitmek bilmeyen yanma Beni encok rahatsiz eden bu canim
Ohh miss ellerine saglik canim, camasirlari yikaninca insan bi rahatliyo yaa ben utuledim simdi yeni aldikca yikayip utulemeye devam edicem :) ben de dalin kullandim baya yumusakti camasirlar
Aldım canım bende bırazdan resim atarım, ama senin kadar cici degil:))Teşekkür ederim canım sen aldınmı yatak falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?