2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bırak hevesini alsın canım sonra zaten hep biz istediğimizi giydirecez :)
B

Bizim hastane çıkışımızda fenerbahçe :)
Çok şeker canım :) sizin bebişin cinsiyeti neydi :)

1100 tlye herşeyini aldık çok şükür. Çok sağol.
Bu arada park yatakları ben de beğenmiyorum maalesef sanırım tarz meselesi. Bazıları da çok beğeniyor.
Kuzum hayirli olsun odaniz resim paylastinmi goremedim...annenede gecmis olsun balim Rabbim sifa versin insAllah

Evet
Evet canım herkesin zevki farklı eminim ki seninki de çok güzeldir. Seninki paşa mı :)
evet canım paşa o yüzden mümkün olduğu kadar sadelikten yana olmalıyım
Ne kadar zorlansamda:) odası tam olarak hazır degil ama bizde bu seti aldık
O kucuk halı gibi olandan 2 tane aldım bir altını değiştirirken dolabın üstüne sereceğim( makineyede girip yilaniyor) diyerinide tam karar vermedim :))

Eklentiler

• image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 158
  • image.webp
    37 KB · Görüntüleme: 169
  • image.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 141
  • image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 159
Oyy cokk guzel sade ve asil gule gule saglikla kullanin ins canin

Fileye koymadım canım öyle attım direk sonradan aklıma geldi korktum ama kaçmadı :) öyle içine kaçıcak bi yer yok makinede sanırım ya ben mi bilmiyorum yoksa ?

toist suan tek gidam nerdeyse sut zaten yudum yudum icince bi yarim saat kadar hafifliyor sonra tekrar basliyor malesefki

Fileye koymadım canım öyle attım direk sonradan aklıma geldi korktum ama kaçmadı :) öyle içine kaçıcak bi yer yok makinede sanırım ya ben mi bilmiyorum yoksa ?

suyun boşaldığı yere kaçıyor galiba, yeni makinamda hiç bakmadım aslında da eski makinada ön sağ altta küçük kare bi kapak onun altında da vana ağzı gibi bi yer vardı. onu açınca tokalar bozuk paralar ne kaçtıysa çıkıyordu ama çorap falan lime lime çıkıyordu tabi. bunda da var mı acaba benim aklımda da eski makinadan dolayı kalmış kaçma mevzu

Bebekhattı diye bir site gördüm fiyatları 5-10 lira daha uygun ben dükkandan aldıklarımla karşılaştırdım. bebitof marka hastane çıkışı battaniye havlu aldım gayet güzel tavsiye ederim

Wooooouuuww çok şık bayıldım gerçekten çok güzel güle güle kullanın canım inşallah

Nezehatmevsim canim kullanici adi gir bak guzele benziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…