Evet canım herkesin zevki farklı eminim ki seninki de çok güzeldir. Seninki paşa mı :)Aldım canım bende bırazdan resim atarım, ama senin kadar cici degil:))
Senin bebiş kız degilmi?
Bırak hevesini alsın canım sonra zaten hep biz istediğimizi giydirecez :)ayy sizde bizdensiniz demekkiii. benim eşimde fenerbahçeli ve istiyor sürekli alaım diye. bende galatasaraylıyım ve istemiyorum kati suretle. bana komplo kuracakmış ama ben tahmin edip önden söyledim. alıp hastaneye götürücekmiş ve hemşirelere vericekmiş. ama ben yermiyim :) ben o çocuğu kucağıma alıp emzirmezsem napıcaksın fenerbahçeyemi götürüceksin emzirmesi için dedim sonra bi kaldı şöyle bişey diyemedi. aslında başkası dese ben çok kızarım ama banane niye zorluyor. illa babasının takımını tutucak diye bir kuralmı var yani? 18 yaşına kadar takım yok dedim. kabul edersen bursaspor sadece o kadar :)))
Çok şeker canım :) sizin bebişin cinsiyeti neydi :)B
Bizim hastane çıkışımızda fenerbahçe :)
Kuzum hayirli olsun odaniz resim paylastinmi goremedim...annenede gecmis olsun balim Rabbim sifa versin insAllah1100 tlye herşeyini aldık çok şükür. Çok sağol.
Bu arada park yatakları ben de beğenmiyorum maalesef sanırım tarz meselesi. Bazıları da çok beğeniyor.
Sağol kuzum amin inşallah bisürü dua aldım sizden anneme hamile Duası hemdr :)Kuzum hayirli olsun odaniz resim paylastinmi goremedim...annenede gecmis olsun balim Rabbim sifa versin insAllah
evet canım paşa o yüzden mümkün olduğu kadar sadelikten yana olmalıyımEvet canım herkesin zevki farklı eminim ki seninki de çok güzeldir. Seninki paşa mı :)
Anladım canim, ama şükret başka rahatsizlıgın yok. Benim mesela aynı zamanda kalçamda ağrıyor
Sukur elbette neyseki cogu gitti azi kaldi dayanicaz mecburenAnladım canim, ama şükret başka rahatsizlıgın yok. Benim mesela aynı zamanda kalçamda ağrıyor
Oyy cokk guzel sade ve asil gule gule saglikla kullanin ins caninMerhaba Temmuz annesi :)
Biz böyle bir oda aldık modesadan. Ilk 3 aydan sora odasına geçirmek istiyorum. İnşallah diyelim :) ben çok tereddütlüydüm ama çok beğenildi işçiliklerini de çok beğendim. Uyku setini de hediye ediyorlar sana.
Ama park yatak daha kullanışlı diyenler de var. Benim ikisinden kullanan da var ikisi de memnun.
Fileye koymadım canım öyle attım direk sonradan aklıma geldi korktum ama kaçmadı :) öyle içine kaçıcak bi yer yok makinede sanırım ya ben mi bilmiyorum yoksa ?di mi üstümden bi yük kalktı sanki. kıyafetleri atmadım henüz, battaniye nevresim havlu gibi büyük parçaları yıkadım. onlar kurusun ütüleyip kaldırınca kıyafetleri de atıcam inşallah. bi de çok küçük parça var ya kıyafette, eldiveni çorabı vs. torba gibi yıkama filesi gibi bi şeye koydun mu yıkarken yoksa öyle attın mı? makinaya kaçar kaybolur mu acaba o aklıma geldi de
Fileye koymadım canım öyle attım direk sonradan aklıma geldi korktum ama kaçmadı :) öyle içine kaçıcak bi yer yok makinede sanırım ya ben mi bilmiyorum yoksa ?
kızlar ben alışverişe yeni başladım. ilçede oturduğum için internetten alacağım çoğu şeyi. kızım için güzel bir hastane çıkışı bulamadım. çoğunuz aldınız bir yardımcı olsanız. şöyle hafif süslü pembiş pembiş bişey bakıyorum ama bulamadım.
Wooooouuuww çok şık bayıldım gerçektenEvet
evet canım paşa o yüzden mümkün olduğu kadar sadelikten yana olmalıyım
Ne kadar zorlansamda:) odası tam olarak hazır degil ama bizde bu seti aldık
O kucuk halı gibi olandan 2 tane aldım bir altını değiştirirken dolabın üstüne sereceğim( makineyede girip yilaniyor) diyerinide tam karar vermedim :))
Sağol çok teşekkür ederiz inşallah hayırlısıyla kullanalım canım sizin de aldığınız yatak beşik park yataklarını bekliyoruz yükleyin kızlar :)Oyy cokk guzel sade ve asil gule gule saglikla kullanin ins canin
Benim de arttı baya ama oladar değil süt içince kesiliyor.toist suan tek gidam nerdeyse sut zaten yudum yudum icince bi yarim saat kadar hafifliyor sonra tekrar basliyor malesefki
Insallah teyzesi! Sizde güle güle kulanin insallahWooooouuuww çok şık bayıldım gerçektençok güzel güle güle kullanın canım inşallah
İnşallah :) oda süslemesinde de yardımlaşalım :)Insallah teyzesi! Sizde güle güle kulanin insallah
Nezehatmevsim canim kullanici adi gir bak guzele benziyoKullanıcı adı nedir Dilek ben de henüz almadım bakayım bi :)
Ya çatlak nasıl oluyor bende yok ama olursa anlarım heralde dimi ?
Kuzum ya ne güzel işte, Allah içini doldursun sağlıcakla mutluca yaşasın :):) Annene de geçmiş olsun, dikkat et odayı temizlicem diye kendinden geçme :):)
Mytwin Yerim ben o Yiğiti ham yaparım tabi Yağızı da küsmesin bana :):)
Bi karar versek ins paylasirim canimSağol çok teşekkür ederiz inşallah hayırlısıyla kullanalım canım sizin de aldığınız yatak beşik park yataklarını bekliyoruz yükleyin kızlar :)
Inşallah canım seve seveİnşallah :) oda süslemesinde de yardımlaşalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?