Merhaba Temmuz annesi :)
Biz böyle bir oda aldık modesadan. Ilk 3 aydan sora odasına geçirmek istiyorum. İnşallah diyelim :) ben çok tereddütlüydüm ama çok beğenildi işçiliklerini de çok beğendim. Uyku setini de hediye ediyorlar sana.
Ama park yatak daha kullanışlı diyenler de var. Benim ikisinden kullanan da var ikisi de memnun.
Kabul olsun insAllah kuzum..cok guzwl olmuss odaniz cok sirin cook..ne kadaea aldiniz?Sağol kuzum amin inşallah bisürü dua aldım sizden anneme hamile Duası hemdr :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-mayis-anneleri.746117/page-3847
Bu sayfada canım
Sağol arivercim:) erkekBırak hevesini alsın canım sonra zaten hep biz istediğimizi giydirecez :)
Çok şeker canım :) sizin bebişin cinsiyeti neydi :)
Sağol kuzum teşekkür ederiz çook hepsini 1100 e aldık.Kabul olsun insAllah kuzum..cok guzwl olmuss odaniz cok sirin cook..ne kadaea aldiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-mayis-anneleri.746117/page-3847toist ciğim mobilya almışsınız bebişe :) geçmişe şöyle bir baktım ama göremedim fotoğrafları. Güle güle kullansın kızın inşallah. Bir de annen rahatsızlanmış sanırım. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin canım başımızdan eksik etmesin onları...
Harbiden mi canim cok uyguna almissin ya bende 2000e aldim bide cok baktim senin aldigin gbi olanlar en assa 3000 diSağol kuzum teşekkür ederiz çook hepsini 1100 e aldık.
Canim nerden ve kaca aldin acaba bende istiyorum oyle vitane yatagimin yani icin hic olmazsa 6sy kullana bileyim sonra odasina diye dusunuyoruz bebisi nasip olursa bakaliktoist cnm Merhaba. .oda gelmiş cnm Güle güle kullan bebis ile insallah:) annen için de çok geçmiş olsun cnm allahım beterinden korusun...sifasini versin..cnm pazar günü o kırmızı ev tipi ana kucagindan aldım.eve gelince de kurdum çok güzel içime sindi..kullanışlı olur diye düşünüyorum. Sadece müziği yok..ben de ekstra belki dönence alır takaraim..ama en çok bebeği tam yatırmak mantıklı geldi...tavsiye ederim cnm
Bende daha yeni bunun için kalktim yataktan,kizlar bu migde eksimesi beni mahfetti uyutmuyo geceleri cok kotu durumdayim
Evet canım ama büyük dolaplılar 2000 di belki sen onlara bakmışsındır. Benim odam küçük diye böyle yarımdan biraz büyük aldık.Harbiden mi canim cok uyguna almissin ya bende 2000e aldim bide cok baktim senin aldigin gbi olanlar en assa 3000 di
Dn gece 3te uyudum ondan onceki gecede oyle bide griliyim zaten buda tuttu cok kotuyum fenalik geldi gecmekte bilmiyo bogazim yaniyo resmen eksimesinden nasil gececek buBende daha yeni bunun için kalktim yataktan,
Ayağa kalınca rahatliyorum, daha önce dediğim gibi dik durunca Ağrı yarı yarıya kadar iniyor(bende). Oturdugundada arkana 1,2 yazdık koy canım
Heh ewet canim bende byle bsey istiyorum kaa aldin oyle buna cok para wermek istemiyorum sonucta odasini yatagini falan aldik 6ay idare etsin yeter zaten baya bi masraf tuttu herseyler dahada tutuyo biraz bunlardan siksak iyi olcak indirim takip ediyorum bide guyaEvet canım ama büyük dolaplılar 2000 di belki sen onlara bakmışsındır. Benim odam küçük diye böyle yarımdan biraz büyük aldık.
Bunarada ben de aldım canım e bebekten anakucağını.
Sanada gecmiş olsun canim. Bende uzun zamandır vardı, acıyı kabullendim artıkDn gece 3te uyudum ondan onceki gecede oyle bide griliyim zaten buda tuttu cok kotuyum fenalik geldi gecmekte bilmiyo bogazim yaniyo resmen eksimesinden nasil gececek bu
güvenilir bir site mi canım. ben de baktım şimdi fiyatlar gerçekten çok uygun buradan alışveriş yapmak istiyorum.Bebekhattı diye bir site gördüm fiyatları 5-10 lira daha uygun ben dükkandan aldıklarımla karşılaştırdım. bebitof marka hastane çıkışı battaniye havlu aldım gayet güzel tavsiye ederim
Oyy deme canim ya o da baslarsa tam olur bel agrim var beni bidr zaten sirt ustu biraz zanayim sagima soluma donerken belim kopuyo sanki mahfoluyorum bi kac saat ayakta kalayim sirtlarim hemen agriyo bebegim herseye deger ama annelik hic kolay degilmisSanada gecmiş olsun canim. Bende uzun zamandır vardı, acıyı kabullendim artık
Uykusuz geceleri bende yaşiyorum hata gece 4,5 kadar ayakta olduğumu bilirim.
Sık sık böyle olursa dıkat et, vücut alişiyor, bu sever erken/ normal saate istesende uyuyamazsın:))
Vallah cöZüm yok gibi:) ben ayağa kalkıyorum, dik dürüyorum, pozisyon degişdırıyorum
Birde geyire bilirsem oda az olsa rahatlatıyorhiç olmadi ayran yada süt içip geçmesini bekliyorum. Dua edin mide ekşimesi sırtınıza kadar vurmazsın
Bende şimdi 2 haftadır o var. Tam midenın agrıdıgı hizada :)
O Sırt üstü yatma aynııı bendede var, kalça falanOyy deme canim ya o da baslarsa tam olur bel agrim var beni bidr zaten sirt ustu biraz zanayim sagima soluma donerken belim kopuyo sanki mahfoluyorum bi kac saat ayakta kalayim sirtlarim hemen agriyo bebegim herseye deger ama annelik hic kolay degilmis
Pazar günü çok uygundu bu canım keşke ozaman alsaydık ya şimdi 160 tl ebebek te ama 6 aydan sonra mama sandalyesi olarak da kullanabilirsin. Bence gayet hoş oturma Odasında falan da içinde oturur benceHeh ewet canim bende byle bsey istiyorum kaa aldin oyle buna cok para wermek istemiyorum sonucta odasini yatagini falan aldik 6ay idare etsin yeter zaten baya bi masraf tuttu herseyler dahada tutuyo biraz bunlardan siksak iyi olcak indirim takip ediyorum bide guya3 kapili hayatim benimde gardolabi
Fizik tedavimi goruyosun canim sen kim dedi sana fizik tedavi olcan diye kendi dr un mu yonlendirdi insallah dogumdan snra kurtuluruz tatkim bu bel yuzune nasil dogurcam diyorum egzersiz yapmak lazim haklisin ama yapmiyorumO Sırt üstü yatma aynııı bendede var, kalça falan
Ayağa kalkmıyorum resmen:) bu Yüzden uzun zamandır fızık tedavısı aliyorum, düzenli haftada 1x. Sende belini ve kalcani güclendır doguma kadar, egzersizler yap canim
Inşallah mayisdan sonra kurtuluruz
Kendim doktorumdan yönlendirmesini istedim, oda yönlendirdi canim.Fizik tedavimi goruyosun canim sen kim dedi sana fizik tedavi olcan diye kendi dr un mu yonlendirdi insallah dogumdan snra kurtuluruz tatkim bu bel yuzune nasil dogurcam diyorum egzersiz yapmak lazim haklisin ama yapmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?