2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok güzelmiş canım ne kadara aldınız Güle güle kullanın canım

Bayıldım ya ben buna nerden aldınız çok guzel

1100 tlye herşeyini aldık çok şükür. Çok sağol.
Bu arada park yatakları ben de beğenmiyorum maalesef sanırım tarz meselesi. Bazıları da çok beğeniyor.
çok güzel ve uyguna mal etmişssin bende baktım hep 3,500 den aşağıya bişey bulamadım nerden aldın canım sen bu takımı

Günaydın kızlar. Bugün çok güzel bir rüya ile uyandım. Kızımın altını degistiriyordum. Eşime de bez getirir misin diye sesleniyordum daha sonra aaa ama ben daha bez almadım ki diyorum. . Eşim olsun yikariz diyor sonra diyorum ki ama şampuan da almadık ben sana alalım demiştim sen bana erken dedin diyorum :) kızım da masum masum durmuş bizi izliyordu. Ahhhh şu rüyalar gerçek olsa :)

hayır olsun canım. almadınmı bezınışampuanını cocugun bılınc altınamı yerleştı :)

Gunaydin yine bi is gunu artik biteydi diyrum 32 hfta geleydi oturmk bile zor sirt agrisi yanlarimda sertlesme var geriliyrum herhalde hergunu daha zor gercektn ucuncu trimester eziyetmis
Günaydın ben de sabırsızlıkla bekliyorum doğum iznini 23 martta başlıyor çok zor geliyor artık

günaydın annişler. bugün yine kalkmak ızdırap gibi geldi. izmirde hava çok soğuk. kat kat giyindim yine de dondum belim sırtım kopuyo. gece yatamıyorum, uyuyamıyorum. ayaklarım çok ağrıyor geceleri. doğum iznim 11 martta aşlıyo dedi doktor ama ben doğumdan sonraya bırakmak istiyorum. bu arada o kadar zaman nasıl gelip giderim onu da bilemiyorum. özelde çalışsaydım sanırım işi bırakırdım. dün akşam iş çıkışı eve gelirken ev hanımlarına özendim,sıcacık evlerinde oturuyorlar ((

evet canım kontrol amaçlı..30. hafta kan tahlili vermedim çünkü hastanede kendi doktorum daha yeni yaptırdı...glikoz yüklemesiyle beraber...ama idrara baktılar..emzirme eğitimi verdiler..36. hafta kan da isteyeceklermiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…