Merhaba Temmuz annesi :)
Biz böyle bir oda aldık modesadan. Ilk 3 aydan sora odasına geçirmek istiyorum. İnşallah diyelim :) ben çok tereddütlüydüm ama çok beğenildi işçiliklerini de çok beğendim. Uyku setini de hediye ediyorlar sana.
Ama park yatak daha kullanışlı diyenler de var. Benim ikisinden kullanan da var ikisi de memnun.
evet canım paşa o yüzden mümkün olduğu kadar sadelikten yana olmalıyım
Ne kadar zorlansamda:) odası tam olarak hazır degil ama bizde bu seti aldık
O kucuk halı gibi olandan 2 tane aldım bir altını değiştirirken dolabın üstüne sereceğim( makineyede girip yilaniyor) diyerinide tam karar vermedim :))
Günaydın kızlar. Bugün çok güzel bir rüya ile uyandım. Kızımın altını degistiriyordum. Eşime de bez getirir misin diye sesleniyordum daha sonra aaa ama ben daha bez almadım ki diyorum. . Eşim olsun yikariz diyor sonra diyorum ki ama şampuan da almadık ben sana alalım demiştim sen bana erken dedin diyorum :) kızım da masum masum durmuş bizi izliyordu. Ahhhh şu rüyalar gerçek olsa :)
Günaydın kızlar. Bugün çok güzel bir rüya ile uyandım. Kızımın altını degistiriyordum. Eşime de bez getirir misin diye sesleniyordum daha sonra aaa ama ben daha bez almadım ki diyorum. . Eşim olsun yikariz diyor sonra diyorum ki ama şampuan da almadık ben sana alalım demiştim sen bana erken dedin diyorum :) kızım da masum masum durmuş bizi izliyordu. Ahhhh şu rüyalar gerçek olsa :)
Gunaydin yine bi is gunu artik biteydi diyrum 32 hfta geleydi oturmk bile zor sirt agrisi yanlarimda sertlesme var geriliyrum herhalde hergunu daha zor gercektn ucuncu trimester eziyetmis
Gunaydin yine bi is gunu artik biteydi diyrum 32 hfta geleydi oturmk bile zor sirt agrisi yanlarimda sertlesme var geriliyrum herhalde hergunu daha zor gercektn ucuncu trimester eziyetmis
günaydın annişler. bugün yine kalkmak ızdırap gibi geldi. izmirde hava çok soğuk. kat kat giyindim yine de dondum belim sırtım kopuyo. gece yatamıyorum, uyuyamıyorum. ayaklarım çok ağrıyor geceleri. doğum iznim 11 martta aşlıyo dedi doktor ama ben doğumdan sonraya bırakmak istiyorum. bu arada o kadar zaman nasıl gelip giderim onu da bilemiyorum. özelde çalışsaydım sanırım işi bırakırdım. dün akşam iş çıkışı eve gelirken ev hanımlarına özendim,sıcacık evlerinde oturuyorlar ((
Kuzum yaa bizimkiler de ayni :) ozellikle Yigit kaburgami kiricak saniyorum bazen cok fena acitiyo, buyuduler masallahhh daha da buyusunler kocaman olsunlar da totolarini yanaklarini bi isiriyim hepsinin
Bana hic oyle bisey soylemediler canim kontrol amacli dimi bu testler
Harikaymis ya ben de yapiyim diycem de o kadar cok isim var ki saglicakla giysin prens
evet canım kontrol amaçlı..30. hafta kan tahlili vermedim çünkü hastanede kendi doktorum daha yeni yaptırdı...glikoz yüklemesiyle beraber...ama idrara baktılar..emzirme eğitimi verdiler..36. hafta kan da isteyeceklermiş...