- 21 Ağustos 2010
- 442
- 221
- 333
günaydın annişler. bugün yine kalkmak ızdırap gibi geldi. izmirde hava çok soğuk. kat kat giyindim yine de dondumbelim sırtım kopuyo. gece yatamıyorum, uyuyamıyorum. ayaklarım çok ağrıyor geceleri. doğum iznim 11 martta aşlıyo dedi doktor ama ben doğumdan sonraya bırakmak istiyorum. bu arada o kadar zaman nasıl gelip giderim onu da bilemiyorum. özelde çalışsaydım sanırım işi bırakırdım. dün akşam iş çıkışı eve gelirken ev hanımlarına özendim,sıcacık evlerinde oturuyorlar ((
günaydın ,günaydın canım bende bıktım valla özelde çalışıyorum hıc demiyorlar gelme kayarsın falan dıye. 23 martı ıple cekıyorum cok bıktım yanı gecelrı bende uyanıyrm uyuyamıyorum sabah da kalkamıyorum. Bıktım vallahı
Sağol canım 1100 tl ye aldık. :)Çok güzelmiş canım ne kadara aldınız Güle güle kullanın canım
Evet biz modesa Mobilyacılar çarşısına gittik orada belki 30 tane çocuk mobilyası dükkanı var. Çok daha farklı ve güzel modeller var. Ve gerçekten uygun. Modesa da üretip Modoko da satıyorlarmış tabi fiyat en az 2 katıçok güzel ve uyguna mal etmişssin bende baktım hep 3,500 den aşağıya bişey bulamadım nerden aldın canım sen bu takımı
afiyet olsun canım.. bir kereden bişey olmaz.Yedim ama valla
Günaydın canım çok güzel yaGünaydın kızlar. Bugün çok güzel bir rüya ile uyandım. Kızımın altını degistiriyordum. Eşime de bez getirir misin diye sesleniyordum daha sonra aaa ama ben daha bez almadım ki diyorum. . Eşim olsun yikariz diyor sonra diyorum ki ama şampuan da almadık ben sana alalım demiştim sen bana erken dedin diyorum :) kızım da masum masum durmuş bizi izliyordu. Ahhhh şu rüyalar gerçek olsa :)
Sağol canım 1100 tl ye aldık. :)
annene cok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin ..mobilyalarada bayıldım bende böyle bişe düşünüyorum iyi günlerde kullanın ..
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama kar kış kıyamet yazık sana 30 Damien ayrılmayı düşünmüyorumuzun yada raporlaGunaydin yine bi is gunu artik biteydi diyrum 32 hfta geleydi oturmk bile zor sirt agrisi yanlarimda sertlesme var geriliyrum herhalde hergunu daha zor gercektn ucuncu trimester eziyetmis
Günaydın canım. Evet gerçekten 3 zormuş. Herşey ayrı bir sıkıntı az kaldı 32 ye. Sen 32 ye gelince 4 haftan kalmış olacak çok heyeecanlı öyle düşünGunaydin yine bi is gunu artik biteydi diyrum 32 hfta geleydi oturmk bile zor sirt agrisi yanlarimda sertlesme var geriliyrum herhalde hergunu daha zor gercektn ucuncu trimester eziyetmis
günaydın ,
bende özelde çalışıyorum burdada baya kar var bana da patron demiyo ki gelme düşersin bişe olur,geldikten sonra gelebildin mi yollar nasıldı diye soruyor cok dusunuyomus gibi iyice sinir basıyor.devlettekiler ne güzel idari izinli bugun
canım ben özelde çalışıyordum işten çıkarıldım. Yaklaşık 10 aylık maaşım kadar da tazminat aldım. Müdürüm "böylesi senin için daha iyi oldu yat dinlen doğuma kadar istirahat et. Şu halinle hergün sabahın köründe kalkıp işe gelcem diye uğraşıyordun. Bak sana kaç aylık maaşınıda peşin peşin ödüyorum." dedi. Tabi işler onun söylediği gibi değil. Sonuçta o tazminat benim hakkımdı. Doğumdan sonra iş bulabilecekmiyim bir de o var. Sinir oldum şurada 1,5 ay daha çıkarmasalardı doğum iznim başlayacaktı. Çok ayıp ettiler ama vardır bunda da bir hayır. Hergün 120 km yol gidiyordum gidiş dönüş. Yolunda riski vardı. Çalışırken ev hanımlarına ohh ne güzel dinleniyorlar, istedikleri kadar uyuyorlar diye özenirdim. Evde olmak güzelmiş ama alışamadım henüz ev hanımlığına. Kendimi bir garip hissediyorumgünaydın annişler. bugün yine kalkmak ızdırap gibi geldi. izmirde hava çok soğuk. kat kat giyindim yine de dondumbelim sırtım kopuyo. gece yatamıyorum, uyuyamıyorum. ayaklarım çok ağrıyor geceleri. doğum iznim 11 martta aşlıyo dedi doktor ama ben doğumdan sonraya bırakmak istiyorum. bu arada o kadar zaman nasıl gelip giderim onu da bilemiyorum. özelde çalışsaydım sanırım işi bırakırdım. dün akşam iş çıkışı eve gelirken ev hanımlarına özendim,sıcacık evlerinde oturuyorlar ((
canım ben özelde çalışıyordum işten çıkarıldım. Yaklaşık 10 aylık maaşım kadar da tazminat aldım. Müdürüm "böylesi senin için daha iyi oldu yat dinlen doğuma kadar istirahat et. Şu halinle hergün sabahın köründe kalkıp işe gelcem diye uğraşıyordun. Bak sana kaç aylık maaşınıda peşin peşin ödüyorum." dedi. Tabi işler onun söylediği gibi değil. Sonuçta o tazminat benim hakkımdı. Doğumdan sonra iş bulabilecekmiyim bir de o var. Sinir oldum şurada 1,5 ay daha çıkarmasalardı doğum iznim başlayacaktı. Çok ayıp ettiler ama vardır bunda da bir hayır. Hergün 120 km yol gidiyordum gidiş dönüş. Yolunda riski vardı. Çalışırken ev hanımlarına ohh ne güzel dinleniyorlar, istedikleri kadar uyuyorlar diye özenirdim. Evde olmak güzelmiş ama alışamadım henüz ev hanımlığına. Kendimi bir garip hissediyorum
canım benim senin emeğine üzüldüm gerçekten. keşke sabretseydi patronun. hamileliğimin yanında annem rahatsız benim, bir gün annemlere gidip yemek yapıyorum birgün kendi evimde yemek yapıyorum. haftanın nerdeyse 3 günü hastanedeyiz zaten. normalde ağrılarım var, bir de sinir stres koşturmaca iyice yoruldum. o kadar yoruldumki artık, oğlumla gece başbaşa kalabiliyorum, ağlıyorum sinirimden. eşim de ayrı bi olay, onu hiç anlatmıyorum bile. bugün patlama noktasındayım sanırım. gözlerim dolducanım ben özelde çalışıyordum işten çıkarıldım. Yaklaşık 10 aylık maaşım kadar da tazminat aldım. Müdürüm "böylesi senin için daha iyi oldu yat dinlen doğuma kadar istirahat et. Şu halinle hergün sabahın köründe kalkıp işe gelcem diye uğraşıyordun. Bak sana kaç aylık maaşınıda peşin peşin ödüyorum." dedi. Tabi işler onun söylediği gibi değil. Sonuçta o tazminat benim hakkımdı. Doğumdan sonra iş bulabilecekmiyim bir de o var. Sinir oldum şurada 1,5 ay daha çıkarmasalardı doğum iznim başlayacaktı. Çok ayıp ettiler ama vardır bunda da bir hayır. Hergün 120 km yol gidiyordum gidiş dönüş. Yolunda riski vardı. Çalışırken ev hanımlarına ohh ne güzel dinleniyorlar, istedikleri kadar uyuyorlar diye özenirdim. Evde olmak güzelmiş ama alışamadım henüz ev hanımlığına. Kendimi bir garip hissediyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-mayis-anneleri.746117/page-3847
Bu sayfada canım çoo teşekkürler inşallah.
Annemde yaklaşık bir Yıldır sedef var canım bu ara yine çok arttı artık sinirsel olduğundan
Erkek bebeklerde farklı durmuyor canım :) çok güzel duruyor benimki kız :)
beni 26. Hafta da çıkardılar canımcanım sanırım sen doğum parası alabılırsın bır sgk yı arayıp sorsana. benıde ızne ayrılınca cıkarıcaklar ama ben alabılecegm sende bı ara sor
Kolay değil hem işe gidip hem koşturmak canım ama üzme kendini herşeyyoluna girer inşallah. Annene de Allah şifasını versin. Rahatsızlığı ne canım?canım benim senin emeğine üzüldüm gerçekten. keşke sabretseydi patronun. hamileliğimin yanında annem rahatsız benim, bir gün annemlere gidip yemek yapıyorum birgün kendi evimde yemek yapıyorum. haftanın nerdeyse 3 günü hastanedeyiz zaten. normalde ağrılarım var, bir de sinir stres koşturmaca iyice yoruldum. o kadar yoruldumki artık, oğlumla gece başbaşa kalabiliyorum, ağlıyorum sinirimden. eşim de ayrı bi olay, onu hiç anlatmıyorum bile. bugün patlama noktasındayım sanırım. gözlerim doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?