2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

günaydın canım bende bıktım valla özelde çalışıyorum hıc demiyorlar gelme kayarsın falan dıye. 23 martı ıple cekıyorum cok bıktım yanı gecelrı bende uyanıyrm uyuyamıyorum sabah da kalkamıyorum. Bıktım vallahı

günaydın ,
bende özelde çalışıyorum burdada baya kar var bana da patron demiyo ki gelme düşersin bişe olur,geldikten sonra gelebildin mi yollar nasıldı diye soruyor cok dusunuyomus gibi iyice sinir basıyor.devlettekiler ne güzel idari izinli bugun

Çok güzelmiş canım ne kadara aldınız Güle güle kullanın canım
Sağol canım 1100 tl ye aldık. :)

çok güzel ve uyguna mal etmişssin bende baktım hep 3,500 den aşağıya bişey bulamadım nerden aldın canım sen bu takımı
Evet biz modesa Mobilyacılar çarşısına gittik orada belki 30 tane çocuk mobilyası dükkanı var. Çok daha farklı ve güzel modeller var. Ve gerçekten uygun. Modesa da üretip Modoko da satıyorlarmış tabi fiyat en az 2 katı

Günaydın canım çok güzel ya
Sen al en iyisi bak bu sana işaret

Gunaydin yine bi is gunu artik biteydi diyrum 32 hfta geleydi oturmk bile zor sirt agrisi yanlarimda sertlesme var geriliyrum herhalde hergunu daha zor gercektn ucuncu trimester eziyetmis
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama kar kış kıyamet yazık sana 30 Damien ayrılmayı düşünmüyorumuzun yada raporla

Gunaydin yine bi is gunu artik biteydi diyrum 32 hfta geleydi oturmk bile zor sirt agrisi yanlarimda sertlesme var geriliyrum herhalde hergunu daha zor gercektn ucuncu trimester eziyetmis
Günaydın canım. Evet gerçekten 3 zormuş. Herşey ayrı bir sıkıntı az kaldı 32 ye. Sen 32 ye gelince 4 haftan kalmış olacak çok heyeecanlı öyle düşün

evet yaaaa bırde benm patron esımın kuzenı yanı ona rağmen böyle sorsa nolr cokmu dusuncelıler

savog çok teşekkürler canım amin inşallah dualarınız şifa olsun.
Hayırlısıyla sen de alırsın inşallah ozaman teşekkürler :)

canım ben özelde çalışıyordum işten çıkarıldım. Yaklaşık 10 aylık maaşım kadar da tazminat aldım. Müdürüm "böylesi senin için daha iyi oldu yat dinlen doğuma kadar istirahat et. Şu halinle hergün sabahın köründe kalkıp işe gelcem diye uğraşıyordun. Bak sana kaç aylık maaşınıda peşin peşin ödüyorum." dedi. Tabi işler onun söylediği gibi değil. Sonuçta o tazminat benim hakkımdı. Doğumdan sonra iş bulabilecekmiyim bir de o var. Sinir oldum şurada 1,5 ay daha çıkarmasalardı doğum iznim başlayacaktı. Çok ayıp ettiler ama vardır bunda da bir hayır. Hergün 120 km yol gidiyordum gidiş dönüş. Yolunda riski vardı. Çalışırken ev hanımlarına ohh ne güzel dinleniyorlar, istedikleri kadar uyuyorlar diye özenirdim. Evde olmak güzelmiş ama alışamadım henüz ev hanımlığına. Kendimi bir garip hissediyorum

Günaydın kızlar konu epey ilerlemiş cok takip edemedim ama bi sorum olcaktı bicok kez konusuldu belki de hastane cantası hazırlayanlarınız var mı ben her ihtimale karsı hazırlamak istiyorum neler koymak gerekir ilk zamanda acil neye ihtiyacı olabilir bide siz canta aldınız mı kullanıslı güzel bi canta önerebilirmisinz teşekkür ediyoruum öpüyoruum..

canım sanırım sen doğum parası alabılırsın bır sgk yı arayıp sorsana. benıde ızne ayrılınca cıkarıcaklar ama ben alabılecegm sende bı ara sor

canım benim senin emeğine üzüldüm gerçekten. keşke sabretseydi patronun. hamileliğimin yanında annem rahatsız benim, bir gün annemlere gidip yemek yapıyorum birgün kendi evimde yemek yapıyorum. haftanın nerdeyse 3 günü hastanedeyiz zaten. normalde ağrılarım var, bir de sinir stres koşturmaca iyice yoruldum. o kadar yoruldumki artık, oğlumla gece başbaşa kalabiliyorum, ağlıyorum sinirimden. eşim de ayrı bi olay, onu hiç anlatmıyorum bile. bugün patlama noktasındayım sanırım. gözlerim doldu

canım sanırım sen doğum parası alabılırsın bır sgk yı arayıp sorsana. benıde ızne ayrılınca cıkarıcaklar ama ben alabılecegm sende bı ara sor
beni 26. Hafta da çıkardılar canım inşallah alabilirim ama vereceklerini pek sanmıyorum bir arayım yinede

Kolay değil hem işe gidip hem koşturmak canım ama üzme kendini herşeyyoluna girer inşallah. Annene de Allah şifasını versin. Rahatsızlığı ne canım?

Sukurki tatil bu hafta okadar yorgun hissediyorumki kapidan cikicak halim yok hic(0evde bile zor geziyorum

toist ciğim yazmıştım ama silinmiş sanırım yanlışlıkla.çok beğendim kızının oda takımını. Güle güle kullanıninşallah :) @Ariver ciğim babasının hevesi kalmasın kızda olsa giysin fenerbahçe hastane çıkışını :) fotoğraf falan çeker değiştirirsiniz üstünü prensesin :)

Mytwin canım biizm ismimizi listeye ekleyebilir misin? Listedeki ismim çiğdem. Kızımın ismi Yağmur Eslem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…