2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kolay değil hem işe gidip hem koşturmak canım ama üzme kendini herşeyyoluna girer inşallah. Annene de Allah şifasını versin. Rahatsızlığı ne canım?
amin inş. rektum kanseri. 2 kere kanseri yendi. bu 3. oluyor kemoterapi ve radyoterapiye başlıcak haftaya. rabbim nerde varsa herkese şifa versin inş. yani çok zor

Günaydın kızlar eşyaları yıkamak için erken değilim daha a ben kızımı 39 hafta doğurdum kokularıfalan gitcek o zamana ksadar

selam kızlar.. ya ben daha bebişime bir mendil dahi almadım.. hiç bir şeyimiz yok.. bu hafta ev taşınıyor bundan sonra ufak ufak başlarız belki.. 2 tane düşüğüm var diye herkes temkinli, bekle alma diyorlar.. ben de çekiniyorum biraz.. ama size bakıyorum herkesin her şeyi tamam ufak tefek eksiklerle uğraşıyorsunuz.. inşallah ben de halledebilirim her şeyi ve inşallah aldıklarımı kullanmak nasip olur..

amin inş. rektum kanseri. 2 kere kanseri yendi. bu 3. oluyor kemoterapi ve radyoterapiye başlıcak haftaya. rabbim nerde varsa herkese şifa versin inş. yani çok zor
Allahım acil şifasını versin canım cokk gecmiş olsun sen moralini yüksek tut annenninde bebğininde senin gülen yüzüne ihtiyaçları var .Rabbim kimseye tasıyamayacagından fazla yuk vermezmiş çok güçlüsün demekki bukadar sıkıntılarla bas edebılıyosun Allahım gücüne güç katsın ....

Günaydın canım çok güzel ya
Sen al en iyisi bak bu sana işaret
Alaçam alacam canım tasinacaz ya ordan oraya taşımak istemiyoruz haftaya kesinlesecek inşallah artık. .
Ben de öyle düşünüyorum canım hevesini kirmayim zaten hep ben istediğimi giydirecem :)

Kızlar araba olayını ne yaptınız?Bugaboo,Stokke,Mamas&Papas,Concord kaç haftadır hepsine bakıyorum.Tam karar verecektim birde Unkapanı'ndaki meşhur Haşim İşcan Geçidi'ne de bakıyım dedim.Ayhan Cocuk duymuşsunuzdur netten onun orda dükkanı varmış Jane Rider'ı tanıttılar.Nisan ayına kadar satış hakkı onlardaymış Nisan'dan sonra ebebek ve jokerlerde de satılacakmış.Bu ürünü alan var mı?Ben çok beğendim.Dünyanın en iyi arabası diye tanıttılar zaten.Anakucağı aynı zamanda portbebe oluyor ve diğer anakucaklarından daha geniş bi iç hacmi var.

Ben şimdi aldım markafonide de stylo Sırt çantası aldım. Burda sırt çantası daha kullanışlı olur diye konuştuk. Hastane çantası mevzusuna henüz gelemedik.

Sağol canım teşekkür ederiz :)

Allah tüm hastalarla birlikte bizim annelerimize, sevdiklerimize ve hasta olan yakınlarımıza da şifa versin canım...

Günaydın kızlar eşyaları yıkamak için erken değilim daha a ben kızımı 39 hafta doğurdum kokularıfalan gitcek o zamana ksadar
gitsin kız kokular..ben hiç deterjan kullanmadım kızımda hep teşil sabunla yıkardım..
nekadar organik deseler bebek için deselerde ben asla kullanmam..bence yıka temiz kalsın..zaten bebeğin kendi kokusu tüm kokuları gececek...

hemşerim bemde öyleyim..inanki bi çorap bile almadım..ama kızımın eskileri var onları bile indirip baklamdım...
daha erken diyom..önümüzdeki ay bakalım..sen evi niye taşıyosun..ALLAH kolaylık versin cnm.

Kuzum hiç merak etme. Almaya başlayınca ardı arkası kesilmiyor. Hem biz baya tecrübelendik sana çok yardımcı oluruz ne alacağını da beğendin mi hemencecik alırsın.
Bunları dert etme sen evini Taşı sonra başlarsın zaten. Ben de çoğu şeyi internetten aldım ve ucuza geldi.

gule gule kullann odanızı hangi sehirdeydin sen?
İstanbuldayım teşekkürler :)

Kızlarrr markafonide de stylo anne bebek bakım çantaları var indirimde. Brn Sırt çantası aldım büyük boyunu. Arabayla da uyumlu oldu. Y yagmur4 seninle konuşmuştuk. Kargoyla 97 ye geldi canım bilgin olsun. Bir tek Tekzen de daha uygun kargoyla 90 küsur olacaktı diye aldım.

Eklentiler

• image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 102
bizde edirnedeyz cnm ama odayı almak için istanbula gelicez mobilyacılar carsısı bu ikitellideki miydi?
Yok canım Edirnekapı da fatih civarında. Sana tavsiyem burasıyla, meşhur bisikletçiler çarşısı çok yakın. Buradan mobilya bakıp bisikletçiler çarşısından da yüzlerce çeşit araba bakabilirsin.
Burası modesa Mobilyacılar çarşısı diye geçiyor. Internnette adresi var navigasyon da götürüyor.
Bisikletçiler de unkapı Saraçhane Haşim İşcan alt Geçidi diye geçiyor.
Ben mobilyayı buradan aldım arabayı da oradan ve çok uyguna geldi.

B
bizde edirnedeyz cnm ama odayı almak için istanbula gelicez mobilyacılar carsısı bu ikitellideki miydi?
bu arada diğer modoko tarzı yerlere bakıp hiç vakit harcama nacizane tavsiyem. Aşırı pahalılar. Aynı modelleri burada bulabilirsin.

aynı model ve rengini ben beğenmiştim. saolsun görümcem almış. ben de sırt çantasının daha kullanışlı olduğunu düşünenlerdenim. ama iş kısmını çok fazla beğenmedim. 2-3 gözü var içinde. bir de uyduruktan bi alt açması :))))) ama yine de çok iş görür.

O oben84 obencim çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin. Hamileyken insanın takati dermanı azalıyor sanki. Gerçekten zormuş işin. Ama bunların sana kat be kat dönüşü olacaktır. Sen annene yapıyorsun evladında seni eksik mahrum bırakmayacaktır. Rabbim adaletlidir. Emeklerinin karşılığını alacaksın elbet. Çok zor ama biraz daha sabret lütfen hepsi geçecek ve srn oğluna kavuşunca unutacaksın diğer herşeyi. Eşinle de konuşmaya çalış tartışmadan. Belki daha çok yardımcı olur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…