amin inş. rektum kanseri. 2 kere kanseri yendi. bu 3. oluyorKolay değil hem işe gidip hem koşturmak canım ama üzme kendini herşeyyoluna girer inşallah. Annene de Allah şifasını versin. Rahatsızlığı ne canım?
Allahım acil şifasını versin canım cokk gecmiş olsun sen moralini yüksek tut annenninde bebğininde senin gülen yüzüne ihtiyaçları var .Rabbim kimseye tasıyamayacagından fazla yuk vermezmiş çok güçlüsün demekki bukadar sıkıntılarla bas edebılıyosun Allahım gücüne güç katsın ....amin inş. rektum kanseri. 2 kere kanseri yendi. bu 3. oluyorkemoterapi ve radyoterapiye başlıcak haftaya. rabbim nerde varsa herkese şifa versin inş. yani çok zor
bende senn gibi dusunenlerdenim cnm nisan gbi yıkaycm ins...Günaydın kızlar eşyaları yıkamak için erken değilim daha a ben kızımı 39 hafta doğurdum kokularıfalan gitcek o zamana ksadar
gule gule kullann odanızı hangi sehirdeydin sen?Günaydın canım. Evet gerçekten 3 zormuş. Herşey ayrı bir sıkıntı az kaldı 32 ye. Sen 32 ye gelince 4 haftan kalmış olacak çok heyeecanlı öyle düşün
Alaçam alacam canım tasinacaz ya ordan oraya taşımak istemiyoruz haftaya kesinlesecek inşallah artık. .Günaydın canım çok güzel ya
Sen al en iyisi bak bu sana işaret
Ben de öyle düşünüyorum canım hevesini kirmayim zaten hep ben istediğimi giydirecem :)toist ciğim yazmıştım ama silinmiş sanırım yanlışlıkla.çok beğendim kızının oda takımını. Güle güle kullanıninşallah :) AdaisyLove ciğim babasının hevesi kalmasın kızda olsa giysin fenerbahçe hastane çıkışını :) fotoğraf falan çeker değiştirirsiniz üstünü prensesin :)
Ebebek canım şu anda bitmiş galiba
Ben şimdi aldım markafonide de stylo Sırt çantası aldım. Burda sırt çantası daha kullanışlı olur diye konuştuk. Hastane çantası mevzusuna henüz gelemedik.Günaydın kızlar konu epey ilerlemiş cok takip edemedim ama bi sorum olcaktı bicok kez konusuldu belki de hastane cantası hazırlayanlarınız var mı ben her ihtimale karsı hazırlamak istiyorum neler koymak gerekir ilk zamanda acil neye ihtiyacı olabilir bide siz canta aldınız mı kullanıslı güzel bi canta önerebilirmisinz teşekkür ediyoruum öpüyoruum..
Sağol canım teşekkür ederiz :)toist ciğim yazmıştım ama silinmiş sanırım yanlışlıkla.çok beğendim kızının oda takımını. Güle güle kullanıninşallah :) AdaisyLove ciğim babasının hevesi kalmasın kızda olsa giysin fenerbahçe hastane çıkışını :) fotoğraf falan çeker değiştirirsiniz üstünü prensesin :)
amin inş.
Allah tüm hastalarla birlikte bizim annelerimize, sevdiklerimize ve hasta olan yakınlarımıza da şifa versin canım...amin inş. rektum kanseri. 2 kere kanseri yendi. bu 3. oluyorkemoterapi ve radyoterapiye başlıcak haftaya. rabbim nerde varsa herkese şifa versin inş. yani çok zor
gitsin kız kokular..ben hiç deterjan kullanmadım kızımda hep teşil sabunla yıkardım..Günaydın kızlar eşyaları yıkamak için erken değilim daha a ben kızımı 39 hafta doğurdum kokularıfalan gitcek o zamana ksadar
hemşerim bemde öyleyim..inanki bi çorap bile almadım..ama kızımın eskileri var onları bile indirip baklamdım...selam kızlar.. ya ben daha bebişime bir mendil dahi almadım.. hiç bir şeyimiz yok.. bu hafta ev taşınıyor bundan sonra ufak ufak başlarız belki.. 2 tane düşüğüm var diye herkes temkinli, bekle alma diyorlar.. ben de çekiniyorum biraz.. ama size bakıyorum herkesin her şeyi tamam ufak tefek eksiklerle uğraşıyorsunuz.. inşallah ben de halledebilirim her şeyi ve inşallah aldıklarımı kullanmak nasip olur..
selam kızlar.. ya ben daha bebişime bir mendil dahi almadım.. hiç bir şeyimiz yok.. bu hafta ev taşınıyor bundan sonra ufak ufak başlarız belki.. 2 tane düşüğüm var diye herkes temkinli, bekle alma diyorlar.. ben de çekiniyorum biraz.. ama size bakıyorum herkesin her şeyi tamam ufak tefek eksiklerle uğraşıyorsunuz.. inşallah ben de halledebilirim her şeyi ve inşallah aldıklarımı kullanmak nasip olur..
İstanbuldayım teşekkürler :)gule gule kullann odanızı hangi sehirdeydin sen?
bizde edirnedeyz cnm ama odayı almak için istanbula gelicez mobilyacılar carsısı bu ikitellideki miydi?İstanbuldayım teşekkürler :)
Yok canım Edirnekapı da fatih civarında. Sana tavsiyem burasıyla, meşhur bisikletçiler çarşısı çok yakın. Buradan mobilya bakıp bisikletçiler çarşısından da yüzlerce çeşit araba bakabilirsin.bizde edirnedeyz cnm ama odayı almak için istanbula gelicez mobilyacılar carsısı bu ikitellideki miydi?
bu arada diğer modoko tarzı yerlere bakıp hiç vakit harcama nacizane tavsiyem. Aşırı pahalılar. Aynı modelleri burada bulabilirsin.bizde edirnedeyz cnm ama odayı almak için istanbula gelicez mobilyacılar carsısı bu ikitellideki miydi?
aynı model ve rengini ben beğenmiştim. saolsun görümcem almış. ben de sırt çantasının daha kullanışlı olduğunu düşünenlerdenim. ama iş kısmını çok fazla beğenmedim. 2-3 gözü var içinde. bir de uyduruktan bi alt açması :))))) ama yine de çok iş görür.
Sağol canım 1100 tl ye aldık. :)
Çok uygun canın ya ben uygun diye ikea dan alacaktim ama bu ondan da uygun ve kullanışlı ah istanbul ahhh hh
Evet biz modesa Mobilyacılar çarşısına gittik orada belki 30 tane çocuk mobilyası dükkanı var. Çok daha farklı ve güzel modeller var. Ve gerçekten uygun. Modesa da üretip Modoko da satıyorlarmış tabi fiyat en az 2 katı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?