2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
:))) güle güle kullan canım fiyatı uygun diğer Sırt çantalarına göre boyu nasıl kestiremedim çok inşallah çok küçük değildir.

Oyy csnim ya ne fuzel sen bseyler tapmaya calisiyosun bende yapabilsem keske

Kızlar biz park Yatak ve araba indirimini kaçırdık e bebekte az önce aradım e bebekte başka böyle indirim olurmu Mayıs a kadar diye sordum her yıl subatta oluyormuş Mayıs a kadar olmaz dedi

günaydın kızlar
bugün sabah ebe aradı kontrolüm varmış sağlık ocağına gitmem gerekiyormuş. gittim bende. tansiyonumu ve kilomu ölçtü. nabzım yüksek çıkıyor. toplamda kilo almışım. tansiyonum da 10-7. herşey nornal grünüyor dedi.
neyse asıl anlatmak istediğim başka bir olay var. bir kadın vardı yeni doğum yapmış 3 günlük bebeği var. hemşireler bebeği muayene ediyorlardı. kan falan almışlar. bebek 3400 gr doğmuş. ama bana çok küçük göründü. ama ebeler çok iyi doğmuş dedi.
anne ise sedye de yatıyordu. nesi var diye sordum. sezeryanla doğum yapmış. epidural olurken omuriliğinin zarına sızmış. kadın kafasını bile kaldıramıyordu. çok kötü görünüyordu. o kadın nasıl emzirecek acaba? o uyuşturucu madde. vücuttan geç atılıyormuş. kafeine tutularak atılıyormuş. bol kahve ve kola iç dediler. bebeğe zararı olmaz mı acaba? kadının iyileşmesi
ayı bulurmuş.
ben de epidural normal düşünüyordum. ama epiduralden korktum valla. ne yapacaz bilmiyorum? siz çevrenizde duydunuz mu böyle şeyler?

B

Bizim hastane çıkışımızda fenerbahçe :)
Çok tatlı yahuu :)

Çok tatlı yavrun içini doldursun huzurla uyusun inşallah annesi, çok beğendim hayırlı olsun :):)

Nezehatmevsim canim kullanici adi gir bak guzele benziyo
Teşekkürler dilekcim :)

ayyy çok güzel bayıldım rüyanaa :) Rüyanda bile eşine kızıyosun ama :):)

anladım cnm biraz dha war mart sonu gibi gelcz ozmn seni tekrar rahatsız ederim :))) geçen yaz geldik ama ikitellideki mobilyacılar carsına gelmiştik bebek arabasını nekadra aldın ve moodeli nasıl cok soru sordum ama :)))) tek eksiğimiz oda ytaak odası için beşik ve araba oldugundan suan bunların uzerinde arastırma içindeym :)))

Z zeyyil Çim nerede oturuyorsun senn. Gelmek imkanın var mı. Bir günde halledip dönebilirsin. Tabi yaşadığın yere ne kadara getiriler bilmiyorum arayıp bilgi alabilirsin.
Ben ikeaya da gittim inceledim çok. Modelleri çok şık ama maalesef malzemesi mdf değil ve beşikleri sallanmıyor. Ben sallanan göremedim yani. Internette çok sağlam olmadığını okumuştum zaten. Bunun da garantisini veremiyorum tabi ki. Belki bu da kötü çıkacak. Kısmet işi bu işler. Ben de çok beğeniyorum ikea yı.

Günaydın canım ben duydum maalesef geçici felçler oluyor. Çok da masum değil bence epidural. Ki zaten belli bir sancıyı çekiyorsun öyle iğne yapıyorlar. Ben korkuyorum açıkcası hiç düşünmüyorum oyüzden.

Sağol kuzucum çok teşekkür ederiz :))

kızlar herkese merhaba dün işyerine geldik elektrik yoktu geri eve döndük teldende kk'yı okumak zor geliyor dün hiç giremedim inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım çoğunu okudum ama atladıklarım olabilir
toist o oda nedir yahu orada uyuyacak bebişini yerim ben çok güzelmiş canım odası meleğinin inşallah güzel günlerde kullanırsınız

kızlar bu sabah işe gelirken a101'de ateş ölçer vardı girdim 2 yıl garanti verdiği için aldım

Geçen gün bahsetmiştim iki hafta önce İzniğe tatile gitmiştik yazlığımıza ordan Bursaya çarşısına gittik gezmeye mevlütte kurabiye ve mevlüt şekeri hediye olarak verecektim hatıralık birşey kafama hiç oturmamıştı buz dolabı süsleri artık geçti kokulu taş ve sabunlarında kalıcı olacağını düşünmüyordum ve Bursada çarşıdaki havluları görünce hemen sipariş verdim ve dün geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tülün ucuna da güzel bir etiket yaptırdık mı tamamdır...

Estağfurullah canım bende kk dan başka konulardan okudum da gittim :))
Bebek Arabası bu taksitle 850 tl ye aldık. Kraft Twist diye geçiyor. Aklımda hiç yoktu ama eşim bunu beğendi ben de hiç üstelemedim. Kendi Etrafında 360 derece dönüyormuş o özelliğine bayıldı kendisi mekanik bir insan :)

Eklentiler

• image.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 118
safakmeley Merhaba cnm..senden bir isteğim olacaktı. .yıldızlı battaniye ye kaç ip yetti cnm ben de alıp yapacağım da inşallah. .bir de ondan sonra başladığın battaniye vardı. .sanırım videosunu paylaşmistin aradım ama bulamadım..ismi ne diye geçiyordu.sende kayıtlı ise tekrar paylaşabilir misin

ayyyy havluya bayıldım çok orijinal. ne kadara mal oldu?

Çok sağol canım inşallah nasip olur :))
Evetmed bunu burdan bir arkadaş bimden almış ve çok memnunmuş ne kadara aldın canım. Zaten ben bimin kötü bişey sattığını görmedim a101 de öyle.
Havlular da çok güzel ya hayırlısıyla dağıt inşallah. keşke öyle gezme imkanım olsa ama bütçem iyice kısıtlandı. Bunlar ne kadara geldi sana.

Bende böyle iki isimli havlu yaptırdım, ayıcık yerıne mıckey mouse var birde isimli kundaklama yaptırmiştım. Seninkide çok harika olmuş. Gül'e Gül'e kulanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…