:))) güle güle kullan canım fiyatı uygun diğer Sırt çantalarına göre boyu nasıl kestiremedim çok inşallah çok küçük değildir.aynı model ve rengini ben beğenmiştim. saolsun görümcem almış. ben de sırt çantasının daha kullanışlı olduğunu düşünenlerdenim. ama iş kısmını çok fazla beğenmedim. 2-3 gözü var içinde. bir de uyduruktan bi alt açması :))))) ama yine de çok iş görür.
Oyy csnim ya ne fuzel sen bseyler tapmaya calisiyosun bende yapabilsem keskeKendim doktorumdan yönlendirmesini istedim, oda yönlendirdi canim.
Yaşadığım yerde doktor yönlendirmeden, kafana göre bir yere gidemiyorsun.
Vallah bende hep düşünüyorum, hata doktoruma dedim nasil olacak diye oda istediğin posısyonda dogura bilirsin, ila Sırt üstü uzanmana gerek yok demişdı
Yerinde olsam evde yapardım bır ıkı basıt hareket
Ben büyük bir top almiştım egzersız yapayım diye, eşim şişirdi ama 1 haftadır köşede duruyor, yapmiyorumyarın akşamda hamileler için 4,5 kişiden Oluşan bir egzersiz gurubuna katılacağım tabı ağrılarımla yapa bilirsem. Sırf dogum rahat olsun diye yapiyorım, saten Ay'ı gibide oldum. Belki gereksiz kg almamda..Yoksa evden çıktığım yok
Nezehatmevsim canim kulllanici adicanım sitenin adını yazarmısın?
Çok tatlı yahuu :)B
Bizim hastane çıkışımızda fenerbahçe :)
Çok tatlı yavrun içini doldursun huzurla uyusun inşallah annesi, çok beğendim hayırlı olsun :):)Merhaba Temmuz annesi :)
Biz böyle bir oda aldık modesadan. Ilk 3 aydan sora odasına geçirmek istiyorum. İnşallah diyelim :) ben çok tereddütlüydüm ama çok beğenildi işçiliklerini de çok beğendim. Uyku setini de hediye ediyorlar sana.
Ama park yatak daha kullanışlı diyenler de var. Benim ikisinden kullanan da var ikisi de memnun.
Teşekkürler dilekcim :)Nezehatmevsim canim kullanici adi gir bak guzele benziyo
ayyy çok güzel bayıldım rüyanaa :) Rüyanda bile eşine kızıyosun ama :):)Günaydın kızlar. Bugün çok güzel bir rüya ile uyandım. Kızımın altını degistiriyordum. Eşime de bez getirir misin diye sesleniyordum daha sonra aaa ama ben daha bez almadım ki diyorum. . Eşim olsun yikariz diyor sonra diyorum ki ama şampuan da almadık ben sana alalım demiştim sen bana erken dedin diyorum :) kızım da masum masum durmuş bizi izliyordu. Ahhhh şu rüyalar gerçek olsa :)
anladım cnm biraz dha war mart sonu gibi gelcz ozmn seni tekrar rahatsız ederim :))) geçen yaz geldik ama ikitellideki mobilyacılar carsına gelmiştik bebek arabasını nekadra aldın ve moodeli nasıl cok soru sordum ama :)))) tek eksiğimiz oda ytaak odası için beşik ve araba oldugundan suan bunların uzerinde arastırma içindeym :)))Yok canım Edirnekapı da fatih civarında. Sana tavsiyem burasıyla, meşhur bisikletçiler çarşısı çok yakın. Buradan mobilya bakıp bisikletçiler çarşısından da yüzlerce çeşit araba bakabilirsin.
Burası modesa Mobilyacılar çarşısı diye geçiyor. Internnette adresi var navigasyon da götürüyor.
Bisikletçiler de unkapı Saraçhane Haşim İşcan alt Geçidi diye geçiyor.
Ben mobilyayı buradan aldım arabayı da oradan ve çok uyguna geldi.
Neden canim, calisiyormusun?Oyy csnim ya ne fuzel sen bseyler tapmaya calisiyosun bende yapabilsem keske
Günaydın canım ben duydum maalesef geçici felçler oluyor. Çok da masum değil bence epidural. Ki zaten belli bir sancıyı çekiyorsun öyle iğne yapıyorlar. Ben korkuyorum açıkcası hiç düşünmüyorum oyüzden.günaydın kızlar
bugün sabah ebe aradı kontrolüm varmış sağlık ocağına gitmem gerekiyormuş. gittim bende. tansiyonumu ve kilomu ölçtü. nabzım yüksek çıkıyor. toplamda kilo almışım. tansiyonum da 10-7. herşey nornal grünüyor dedi.
neyse asıl anlatmak istediğim başka bir olay var. bir kadın vardı yeni doğum yapmış 3 günlük bebeği var. hemşireler bebeği muayene ediyorlardı. kan falan almışlar. bebek 3400 gr doğmuş. ama bana çok küçük göründü. ama ebeler çok iyi doğmuş dedi.
anne ise sedye de yatıyordu. nesi var diye sordum. sezeryanla doğum yapmış. epidural olurken omuriliğinin zarına sızmış. kadın kafasını bile kaldıramıyordu. çok kötü görünüyordu. o kadın nasıl emzirecek acaba? o uyuşturucu madde. vücuttan geç atılıyormuş. kafeine tutularak atılıyormuş. bol kahve ve kola iç dediler. bebeğe zararı olmaz mı acaba? kadının iyileşmesi
ayı bulurmuş.
ben de epidural normal düşünüyordum. ama epiduralden korktum valla. ne yapacaz bilmiyorum? siz çevrenizde duydunuz mu böyle şeyler?
Sağol kuzucum çok teşekkür ederiz :))Çok tatlı yahuu :)
Çok tatlı yavrun içini doldursun huzurla uyusun inşallah annesi, çok beğendim hayırlı olsun :):)
Teşekkürler dilekcim :)
ayyy çok güzel bayıldım rüyanaa :) Rüyanda bile eşine kızıyosun ama :):)
Estağfurullah canım bende kk dan başka konulardan okudum da gittim :))anladım cnm biraz dha war mart sonu gibi gelcz ozmn seni tekrar rahatsız ederim :))) geçen yaz geldik ama ikitellideki mobilyacılar carsına gelmiştik bebek arabasını nekadra aldın ve moodeli nasıl cok soru sordum ama :)))) tek eksiğimiz oda ytaak odası için beşik ve araba oldugundan suan bunların uzerinde arastırma içindeym :)))
çok küçük değil canım benim.:))) güle güle kullan canım fiyatı uygun diğer Sırt çantalarına göre boyu nasıl kestiremedim çok inşallah çok küçük değildir.
Tesekkur ederiz teyzesi! Yurt dişinda yaşiyorum canim, Sanirim orda aynisini bulmak mümkün degilBayıldım ya ben buna nerden aldınız çok guzel
ayyyy havluya bayıldım çok orijinal. ne kadara mal oldu?kızlar herkese merhaba dün işyerine geldik elektrik yoktu geri eve döndük teldende kk'yı okumak zor geliyor dün hiç giremedim inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım çoğunu okudum ama atladıklarım olabilir
toist o oda nedir yahu orada uyuyacak bebişini yerim ben çok güzelmiş canım odası meleğinin inşallah güzel günlerde kullanırsınız
kızlar bu sabah işe gelirken a101'de ateş ölçer vardı girdim 2 yıl garanti verdiği için aldım
Eki Görüntüle 1422503
Geçen gün bahsetmiştim iki hafta önce İzniğe tatile gitmiştik yazlığımıza ordan Bursaya çarşısına gittik gezmeye mevlütte kurabiye ve mevlüt şekeri hediye olarak verecektim hatıralık birşey kafama hiç oturmamıştı buz dolabı süsleri artık geçti kokulu taş ve sabunlarında kalıcı olacağını düşünmüyordum ve Bursada çarşıdaki havluları görünce hemen sipariş verdim ve dün geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tülün ucuna da güzel bir etiket yaptırdık mı tamamdır...
Eki Görüntüle 1422508 Eki Görüntüle 1422513 Eki Görüntüle 1422514 Eki Görüntüle 1422515
kızlar herkese merhaba dün işyerine geldik elektrik yoktu geri eve döndük teldende kk'yı okumak zor geliyor dün hiç giremedim inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım çoğunu okudum ama atladıklarım olabilir
toist o oda nedir yahu orada uyuyacak bebişini yerim ben çok güzelmiş canım odası meleğinin inşallah güzel günlerde kullanırsınız
kızlar bu sabah işe gelirken a101'de ateş ölçer vardı girdim 2 yıl garanti verdiği için aldım
Eki Görüntüle 1422503
Geçen gün bahsetmiştim iki hafta önce İzniğe tatile gitmiştik yazlığımıza ordan Bursaya çarşısına gittik gezmeye mevlütte kurabiye ve mevlüt şekeri hediye olarak verecektim hatıralık birşey kafama hiç oturmamıştı buz dolabı süsleri artık geçti kokulu taş ve sabunlarında kalıcı olacağını düşünmüyordum ve Bursada çarşıdaki havluları görünce hemen sipariş verdim ve dün geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tülün ucuna da güzel bir etiket yaptırdık mı tamamdır...
Eki Görüntüle 1422508 Eki Görüntüle 1422513 Eki Görüntüle 1422514 Eki Görüntüle 1422515
ayyyy havluya bayıldım çok orijinal. ne kadara mal oldu?
Sağol canım iki hafta sonra gelecek de merak ettim :)çok küçük değil canım benim.
Bende böyle iki isimli havlu yaptırdım, ayıcık yerıne mıckey mouse varkızlar herkese merhaba dün işyerine geldik elektrik yoktu geri eve döndük teldende kk'yı okumak zor geliyor dün hiç giremedim inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım çoğunu okudum ama atladıklarım olabilir
Eki Görüntüle 1422503
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?