2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ateş ölçeri 25 tlye aldım canım

havlularda 3,5 tl tanesi canım... biz biraz birikim yapıp yavaş yavaş almaya başlamıştık sıkışmadık dolayısıyla herşeyin parasını ortalama kafamızda hesapladık arabası falan herşeyi öyle aldık şimdi sadece beşiğimiz kaldı onuda mart gibi alacağız ikeadan yer kaplamasın şimdilik diye

Bende böyle iki isimli havlu yaptırdım, ayıcık yerıne mıckey mouse var birde isimli kundaklama yaptırmiştım. Seninkide çok harika olmuş. Gül'e Gül'e kılanın inşallah

aa ne güzel havlu iyi bir hatıralık olacak o yüzden aldım ve çok güzelde duruyor ismiyle yaşasın meleklerimiz

Iyi yapmışsınız canım bakalım bu bütçe işleri zor eşimi zorlamadan kendi maaşımla halletmeye çalıştım ben de. Allah sağlık sıhhat huzur versin de gerisi hep boş aslında.
Hayırlısıyla kullanalım hepsini inşallah. Ateş ölçeri ben de bakayım ya çok duydum o markayı da

aa ne güzel havlu iyi bir hatıralık olacak o yüzden aldım ve çok güzelde duruyor ismiyle yaşasın meleklerimiz
Amin inşallah canim! Bende sırf Hatıra Kalsın, ve havlular karişmasin diye isimli Alıp yaptırdım ama sen galiba çok çok uygun fıyatda yaptırmişssin, bravo vallah!

Ateş ölçeri kulaktan yapılanları pek önermiyorlar canım, diyeyım dedım,
En güvenirli normal olan( popodan yapılacak) kardeşim bana avent phılıps almiş
Oda ıyımı bilmem ama markasını herkes bilir, bıboronlarıda var hanı

Evet canım onu bana da söylediler ama gece ölçmek istediğinde falan zor olabilir sanırım makattan

çok güzelmiş. bende böyle birşey yaptırıcam bursa da. ne kadar tanesi. bana 1.75 tl fiyat vermişlerdi tülüyle.

cok cici duruyr güle güle kullanın :)
benmde begendgm modellerden biri ya kraft yada casual düşnyrm bnde bakalım bi mart gelsinde :)))

Bayıldım havlulara çok iyi fikir, tülü de çok şık :):) Güzel günlerde kullanın :)

Canım alizenin bebe yünü ipiyle antibakteriyel zemine 3 mavi ip gitti, yıldızlara da az gitti 1'er ipten baya kaldı kenarlarına şerit gittim ben de :):)
İş yerinde youtube açılmıyor eve gidince yollayayım, olur mu :)
İkisi de çok güzel zevkli gidiyor çabuk örersin 2. si biraz uğraştırıyor ama hep ip keseceksin, her sıra başka renk ama motifi güzel çıkıyor onun da :):)

Kızlar merhabaaaa :) Karlı soğuk bir Eskişehirden, öpüyoruz sizi, aslında hamilelere idari izin ama tabi 10'da yaynladılar biz işe gelmiştik bile çoktan, gelmişken de çalışayım dedim :):) Müdürüm zaten çok anlayışlı her istediğimde izin veriyor, bugün de ben onun için çalışayım :):)
İşe gelmek zor evet ama evde oturunca da sıkılıyorum ben, hep aktif dinamik bir kadın oldum boş duramıyorum evde :) Bu sefer ev işi ve abur cubura bulaşıyorum hoş olmuyor bizim için :):) Allah nasip ederse son 3 haftaya kadar çalışacağım yani 24 Nisan'a kadar :):)
Bu arada kızımın elleri ayakları hiç durmuyor özellikle acıkınca ciğerimi sökecek yakında hihi :):)

Merhabalar güzel anneler.bende bayadır girip yazamadım.sayfalar uçmuş maşallah.bizim bugün oğlumla randevumuz vardı.50grlık şeker yüklememiz yapıldı.145 çıktı malesef.doktor 100 grlık olanı yapalım haftaya dedi.Birde 26 hafta raporunu yazdı.artık okul nöbeti yok şükür.oğluşum babasına benzemeye başlamış.3 boyutlu fotoda da gösteriyor artık kendini.şükür gününe yetişti.kilo boy söylemedi ama sağlığı gayet iyi dedi.artık doktora gidesim gelmiyor ya.sözde özele gidiyorum ama hiç özel hissetmiyorum artık.

havlu güzel fikirmiş :) bursanın neresinde yaptırdın havluları kapalı çarşıda mı?

valla canım kapalı çarşıda yakınsan gör bak istersen bilgilerini verebilirim sana

çok güzelmiş. bende böyle birşey yaptırıcam bursa da. ne kadar tanesi. bana 1.75 tl fiyat vermişlerdi tülüyle.

canım havlular kalitelerine göre ayrılmış ben kadife yaptırttım 3,50 tanesi

kızlar bu yatak nasıl sizce? ebebeğe yeni gelmiş. bizim bebek odamızın renklerinde dolaplada uyumlu.renkleri çok hoşuma gitti ne diyorsunuz?
Canım park yataklarda çok bir fark yok zaten.3 sene kullanacam dersen en büyük boyundan al içine sindiyse rengi falan.hayırlı olsun.

Bayıldım havlulara çok iyi fikir, tülü de çok şık :):) Güzel günlerde kullanın :)

saol canım benim

bir gün önde görünüyorsun canım benden ben 10 nisan çıkacağım kısmetse dediğin gibi erken çıksak evde ne yapıcaz bir ay kala çıkarsam eğer herşeyi inşallah tam zamanında bitiririm temizlik çamaşır yıkama hastaneye kurabiye falan son rötuşlarla iyi bir zamanlama olacak bizim için iki ay önce çıkmaya hiç gerek yok iyi olduğumuz sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…