- 22 Eylül 2014
- 443
- 958
- 208
- 36
Çok sağol canım inşallah nasip olur :))
Evetmed bunu burdan bir arkadaş bimden almış ve çok memnunmuş ne kadara aldın canım. Zaten ben bimin kötü bişey sattığını görmedim a101 de öyle.
Havlular da çok güzel ya hayırlısıyla dağıt inşallah. keşke öyle gezme imkanım olsa ama bütçem iyice kısıtlandı. Bunlar ne kadara geldi sana.
Bende böyle iki isimli havlu yaptırdım, ayıcık yerıne mıckey mouse varbirde isimli kundaklama yaptırmiştım. Seninkide çok harika olmuş. Gül'e Gül'e kılanın inşallah
Iyi yapmışsınız canım bakalım bu bütçe işleri zor eşimi zorlamadan kendi maaşımla halletmeye çalıştım ben de. Allah sağlık sıhhat huzur versin de gerisi hep boş aslında.ateş ölçeri 25 tlye aldım canım
havlularda 3,5 tl tanesi canım... biz biraz birikim yapıp yavaş yavaş almaya başlamıştık sıkışmadık dolayısıyla herşeyin parasını ortalama kafamızda hesapladık arabası falan herşeyi öyle aldık şimdi sadece beşiğimiz kaldı onuda mart gibi alacağız ikeadan yer kaplamasın şimdilik diye
Amin inşallah canim! Bende sırf Hatıra Kalsın, ve havlular karişmasin diye isimli Alıp yaptırdım ama sen galiba çok çok uygun fıyatda yaptırmişssin, bravo vallah!aa ne güzel havlu iyi bir hatıralık olacak o yüzden aldım ve çok güzelde duruyor ismiyle yaşasın meleklerimiz
Ateş ölçeri kulaktan yapılanları pek önermiyorlar canım, diyeyım dedım,Iyi yapmışsınız canım bakalım bu bütçe işleri zor eşimi zorlamadan kendi maaşımla halletmeye çalıştım ben de. Allah sağlık sıhhat huzur versin de gerisi hep boş aslında.
Hayırlısıyla kullanalım hepsini inşallah. Ateş ölçeri ben de bakayım ya çok duydum o markayı da
Wayyy Cadı seniii
Evet canım onu bana da söylediler ama gece ölçmek istediğinde falan zor olabilir sanırım makattanAteş ölçeri kulaktan yapılanları pek önermiyorlar canım, diyeyım dedım,
En güvenirli normal olan( popodan yapılacak) kardeşim bana avent phılıps almiş
Oda ıyımı bilmem ama markasını herkes bilir, bıboronlarıda var hanı
havlu güzel fikirmiş :) bursanın neresinde yaptırdın havluları kapalı çarşıda mı?3,5 tl tanesi canım 70 tane yaptırttım ben mevlütte dağıtacağım sadece
Orda haklı olabilirsin canım, böyle düşünmemiştımEvet canım onu bana da söylediler ama gece ölçmek istediğinde falan zor olabilir sanırım makattan
çok güzelmiş. bende böyle birşey yaptırıcam bursa da. ne kadar tanesi. bana 1.75 tl fiyat vermişlerdi tülüyle.kızlar herkese merhaba dün işyerine geldik elektrik yoktu geri eve döndük teldende kk'yı okumak zor geliyor dün hiç giremedim inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım çoğunu okudum ama atladıklarım olabilir
toist o oda nedir yahu orada uyuyacak bebişini yerim ben çok güzelmiş canım odası meleğinin inşallah güzel günlerde kullanırsınız
kızlar bu sabah işe gelirken a101'de ateş ölçer vardı girdim 2 yıl garanti verdiği için aldım
Eki Görüntüle 1422503
Geçen gün bahsetmiştim iki hafta önce İzniğe tatile gitmiştik yazlığımıza ordan Bursaya çarşısına gittik gezmeye mevlütte kurabiye ve mevlüt şekeri hediye olarak verecektim hatıralık birşey kafama hiç oturmamıştı buz dolabı süsleri artık geçti kokulu taş ve sabunlarında kalıcı olacağını düşünmüyordum ve Bursada çarşıdaki havluları görünce hemen sipariş verdim ve dün geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tülün ucuna da güzel bir etiket yaptırdık mı tamamdır...
Eki Görüntüle 1422508 Eki Görüntüle 1422513 Eki Görüntüle 1422514 Eki Görüntüle 1422515
:)))) çok güldüm izlerken. bunlar neki daha neler yapacaklar. ben şimdiden her türlü durumu düşünüyorum eşime söylüyorum çok pimpiriklisin neleri düşünüyorsun diyor. ama bunu izlesin bakalım :)
cok cici duruyr güle güle kullanın :)Estağfurullah canım bende kk dan başka konulardan okudum da gittim :))
Bebek Arabası bu taksitle 850 tl ye aldık. Kraft Twist diye geçiyor. Aklımda hiç yoktu ama eşim bunu beğendi ben de hiç üstelemedim. Kendi Etrafında 360 derece dönüyormuş o özelliğine bayıldı kendisi mekanik bir insan :)
Bayıldım havlulara çok iyi fikir, tülü de çok şık :):) Güzel günlerde kullanın :)kızlar herkese merhaba dün işyerine geldik elektrik yoktu geri eve döndük teldende kk'yı okumak zor geliyor dün hiç giremedim inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım çoğunu okudum ama atladıklarım olabilir
toist o oda nedir yahu orada uyuyacak bebişini yerim ben çok güzelmiş canım odası meleğinin inşallah güzel günlerde kullanırsınız
kızlar bu sabah işe gelirken a101'de ateş ölçer vardı girdim 2 yıl garanti verdiği için aldım
Eki Görüntüle 1422503
Geçen gün bahsetmiştim iki hafta önce İzniğe tatile gitmiştik yazlığımıza ordan Bursaya çarşısına gittik gezmeye mevlütte kurabiye ve mevlüt şekeri hediye olarak verecektim hatıralık birşey kafama hiç oturmamıştı buz dolabı süsleri artık geçti kokulu taş ve sabunlarında kalıcı olacağını düşünmüyordum ve Bursada çarşıdaki havluları görünce hemen sipariş verdim ve dün geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tülün ucuna da güzel bir etiket yaptırdık mı tamamdır...
Eki Görüntüle 1422508 Eki Görüntüle 1422513 Eki Görüntüle 1422514 Eki Görüntüle 1422515
Canım alizenin bebe yünü ipiyle antibakteriyel zemine 3 mavi ip gitti, yıldızlara da az gitti 1'er ipten baya kaldı kenarlarına şerit gittim ben de :):)safakmeley Merhaba cnm..senden bir isteğim olacaktı. .yıldızlı battaniye ye kaç ip yetti cnm ben de alıp yapacağım da inşallah. .bir de ondan sonra başladığın battaniye vardı. .sanırım videosunu paylaşmistin aradım ama bulamadım..ismi ne diye geçiyordu.sende kayıtlı ise tekrar paylaşabilir misin
havlu güzel fikirmiş :) bursanın neresinde yaptırdın havluları kapalı çarşıda mı?
çok güzelmiş. bende böyle birşey yaptırıcam bursa da. ne kadar tanesi. bana 1.75 tl fiyat vermişlerdi tülüyle.
Canım park yataklarda çok bir fark yok zaten.3 sene kullanacam dersen en büyük boyundan al içine sindiyse rengi falan.hayırlı olsun.
kızlar bu yatak nasıl sizce? ebebeğe yeni gelmiş. bizim bebek odamızın renklerinde dolaplada uyumlu.renkleri çok hoşuma gitti ne diyorsunuz?
Bayıldım havlulara çok iyi fikir, tülü de çok şık :):) Güzel günlerde kullanın :)
Kızlar merhabaaaa :) Karlı soğuk bir Eskişehirden, öpüyoruz sizi, aslında hamilelere idari izin ama tabi 10'da yaynladılar biz işe gelmiştik bile çoktan, gelmişken de çalışayım dedim :):) Müdürüm zaten çok anlayışlı her istediğimde izin veriyor, bugün de ben onun için çalışayım :):)
İşe gelmek zor evet ama evde oturunca da sıkılıyorum ben, hep aktif dinamik bir kadın oldum boş duramıyorum evde :) Bu sefer ev işi ve abur cubura bulaşıyorum hoş olmuyor bizim için :):) Allah nasip ederse son 3 haftaya kadar çalışacağım yani 24 Nisan'a kadar :):)
Bu arada kızımın elleri ayakları hiç durmuyor özellikle acıkınca ciğerimi sökecek yakında hihi :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?