70 tane yetmezki bana. fazlası da külfetli olur. ama çok çok hoşuma gitti3,5 tl tanesi canım 70 tane yaptırttım ben mevlütte dağıtacağım sadece
Yani sağlıklı olursak inşallah öyle yapalım, ben nisan 15'den sonra bebeğin ve benim çantamı hazırlayacağım, eve bir yardımcı alacağım temizlik için, sonra da bol bol eşim ve kızıma zaman ayıracağım yürüyüş yapacağım :):)saol canım benim
bir gün önde görünüyorsun canım benden ben 10 nisan çıkacağım kısmetse dediğin gibi erken çıksak evde ne yapıcaz bir ay kala çıkarsam eğer herşeyi inşallah tam zamanında bitiririm temizlik çamaşır yıkama hastaneye kurabiye falan son rötuşlarla iyi bir zamanlama olacak bizim için iki ay önce çıkmaya hiç gerek yok iyi olduğumuz sürece
canım fotosu varmı? bir de seninki ne kadara mal olduBende böyle iki isimli havlu yaptırdım, ayıcık yerıne mıckey mouse varbirde isimli kundaklama yaptırmiştım. Seninkide çok harika olmuş. Gül'e Gül'e kulanın inşallah
ben park yatak istiyorum ama çoğu çok renkli sade birşey arıyorduk bu hoşuma gitti. bende aralarında fark yok diye gördüm ucuzuda pahalısıda aynı hemen hemen.Canım park yataklarda çok bir fark yok zaten.3 sene kullanacam dersen en büyük boyundan al içine sindiyse rengi falan.hayırlı olsun.
valla canım kapalı çarşıda yakınsan gör bak istersen bilgilerini verebilirim sana
canım havlular kalitelerine göre ayrılmış ben kadife yaptırttım 3,50 tanesi[/QUO
güle güle kullansın misafirlerin adıyla yaşasın kızın da :)
kızlar linke bakar mısınız neler var da haberimiz yok...
http://www.toysrus.com/family/index.jsp?categoryId=11614154
ama yurt dışı sitesi
Çok tatlı yahuu :)
Çok tatlı yavrun içini doldursun huzurla uyusun inşallah annesi, çok beğendim hayırlı olsun :):)
Teşekkürler dilekcim :)
ayyy çok güzel bayıldım rüyanaa :) Rüyanda bile eşine kızıyosun ama :):)
Allah acil şifalar versin annene, inşallah bunu da yener. Sana da kolaylıklar versin canım.amin inş. rektum kanseri. 2 kere kanseri yendi. bu 3. oluyorkemoterapi ve radyoterapiye başlıcak haftaya. rabbim nerde varsa herkese şifa versin inş. yani çok zor
Benim de daha hiç bişeyim yok sayılır. En önemli eksiğimiz tamam ama tırnak makası :) Tabi bi kaç tane de kıyafet var şimdilik. Çok hevesleniyorum ama karar veremiyorum büyük eşyalara daha. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebişini..selam kızlar.. ya ben daha bebişime bir mendil dahi almadım.. hiç bir şeyimiz yok.. bu hafta ev taşınıyor bundan sonra ufak ufak başlarız belki.. 2 tane düşüğüm var diye herkes temkinli, bekle alma diyorlar.. ben de çekiniyorum biraz.. ama size bakıyorum herkesin her şeyi tamam ufak tefek eksiklerle uğraşıyorsunuz.. inşallah ben de halledebilirim her şeyi ve inşallah aldıklarımı kullanmak nasip olur..
Havlular çok güzel ve kullanışlı olmuş :)kızlar herkese merhaba dün işyerine geldik elektrik yoktu geri eve döndük teldende kk'yı okumak zor geliyor dün hiç giremedim inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım çoğunu okudum ama atladıklarım olabilir
@toist o oda nedir yahu orada uyuyacak bebişini yerim ben çok güzelmiş canım odası meleğinin inşallah güzel günlerde kullanırsınız
kızlar bu sabah işe gelirken a101'de ateş ölçer vardı girdim 2 yıl garanti verdiği için aldım
Eki Görüntüle 1422503
Geçen gün bahsetmiştim iki hafta önce İzniğe tatile gitmiştik yazlığımıza ordan Bursaya çarşısına gittik gezmeye mevlütte kurabiye ve mevlüt şekeri hediye olarak verecektim hatıralık birşey kafama hiç oturmamıştı buz dolabı süsleri artık geçti kokulu taş ve sabunlarında kalıcı olacağını düşünmüyordum ve Bursada çarşıdaki havluları görünce hemen sipariş verdim ve dün geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tülün ucuna da güzel bir etiket yaptırdık mı tamamdır...
Eki Görüntüle 1422508 Eki Görüntüle 1422513 Eki Görüntüle 1422514 Eki Görüntüle 1422515
toistcim hem bebek odan ve araban bitmiş ne güzel büyük olanlar. Darısı bana da olsun :) Güle güle kullan hepsini inşallah, sağlık ve huzurla. Annene de geçmiş olsun bu arada, Allah acil şifalar versin.Estağfurullah canım bende kk dan başka konulardan okudum da gittim :))
Bebek Arabası bu taksitle 850 tl ye aldık. Kraft Twist diye geçiyor. Aklımda hiç yoktu ama eşim bunu beğendi ben de hiç üstelemedim. Kendi Etrafında 360 derece dönüyormuş o özelliğine bayıldı kendisi mekanik bir insan :)
Ama yerim ben bunuuu
Ne güzel görmüşsün bebişini. Maşallah sağlıklı olsunlar da en önemlisi o. Şeker benim de yüksek çıkmıştı 50 grlıkta ,100 grlık yaptırdım onda iyi çıktı değerler. İnşallah sende de öyle olur :)Merhabalar güzel anneler.bende bayadır girip yazamadım.sayfalar uçmuş maşallah.bizim bugün oğlumla randevumuz vardı.50grlık şeker yüklememiz yapıldı.145 çıktı malesef.doktor 100 grlık olanı yapalım haftaya dedi.Birde 26 hafta raporunu yazdı.artık okul nöbeti yok şükür.oğluşum babasına benzemeye başlamış.3 boyutlu fotoda da gösteriyor artık kendini.şükür gününe yetişti.kilo boy söylemedi ama sağlığı gayet iyi dedi.artık doktora gidesim gelmiyor ya.sözde özele gidiyorum ama hiç özel hissetmiyorum artık.
ben bıgun zeytınyagı bıgun bebeyagı kullandım ama genede catlamıs doktor onlar nemlendırmez dedı bio-oıl al dedı onuda aldım bakalım neolcakkızlar ben çatlamaya başladım. karnımın alt tarafı kasıklara doğru kırmızı kırmızı olmuş. görünce çok moralim bozuldu. çok kilo da almadım aslında ama ikiz olunca karnım çok geriliyor. hep yağlanıcam artık. bu hafta çok kaşınmıştı karnım ama anlamadım alt taraf olunca göremedim. siz de dikkat edin yağlanın çatlak olmadan
Resimleri yükledim canim,canım fotosu varmı? bir de seninki ne kadara mal oldu
ya evet türkiyede oraya göre uygun olabilir ama bana göre yine pahalı :)))) çünküm biz kalabalık aileyiz. eşim tarafı da çok kalabalık. mevlütte nerden baksak 120 kişi rahat olur. ben dedim yakınlarımızı çağıralım. yok dio anneler. para bizden çıkçak düşünen yokki :)))9Resimleri yükledim canim,
Ben Türkiye'de yaşamiyorum o Yüzden fiyat kıyaslamasi yapmamiz doğru olmaz ama çok pahali tutuTürkiye'de çok çok daha uygun fiyatlarda yapiliyor
benim evde vardı bio oil ama tatlı badem yağı kullanıyodum. şimdi bio oille sabah akşam yağlanıcamben bıgun zeytınyagı bıgun bebeyagı kullandım ama genede catlamıs doktor onlar nemlendırmez dedı bio-oıl al dedı onuda aldım bakalım neolcak
ben lacivert olanı beğendim. 2. sıradaki.Hangi cantayı alsam karar veremedim günlük gezme icin degil de daha cok dogumda hastaneye götürmek icin hazırlıycam sizce??
valla canım kapalı çarşıda yakınsan gör bak istersen bilgilerini verebilirim sana
eşimin ailesi bursada pazarları gecebiliyoruz sadece o zamanda kapalı carsı kapalı oluyor :) doğum iznine ayrıldıktan sonra bakarım kısmetse
Benim de en cok o icime sindi alıyorum o zamaan tesekkür ettimben lacivert olanı beğendim. 2. sıradaki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?