2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yani sağlıklı olursak inşallah öyle yapalım, ben nisan 15'den sonra bebeğin ve benim çantamı hazırlayacağım, eve bir yardımcı alacağım temizlik için, sonra da bol bol eşim ve kızıma zaman ayıracağım yürüyüş yapacağım :):)

Canım park yataklarda çok bir fark yok zaten.3 sene kullanacam dersen en büyük boyundan al içine sindiyse rengi falan.hayırlı olsun.
ben park yatak istiyorum ama çoğu çok renkli sade birşey arıyorduk bu hoşuma gitti. bende aralarında fark yok diye gördüm ucuzuda pahalısıda aynı hemen hemen.

ama yurt dışı sitesi

evet yurt dışı ama ne kadar özellikli ve güzeller, bi tanesinde küçük sallanma beşik i de var . cok saglam ve kaliteli görünüyorlar ben o kadar cok arastırdım ki Türk sitelerinde muthis fiyat farkı var ama ne gibi farkları var belli degil. biri titriyo biri sallanıyo, biri alumınyum govde biri baska, neye gore karar verecegiz ben de bilmiyorum kafam cok karıstı...

Ay ne yapıyım canım beni hiç dinlemiyor :)

amin inş. rektum kanseri. 2 kere kanseri yendi. bu 3. oluyor kemoterapi ve radyoterapiye başlıcak haftaya. rabbim nerde varsa herkese şifa versin inş. yani çok zor
Allah acil şifalar versin annene, inşallah bunu da yener. Sana da kolaylıklar versin canım.
Benim de daha hiç bişeyim yok sayılır. En önemli eksiğimiz tamam ama tırnak makası :) Tabi bi kaç tane de kıyafet var şimdilik. Çok hevesleniyorum ama karar veremiyorum büyük eşyalara daha. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebişini..
Havlular çok güzel ve kullanışlı olmuş :)
toistcim hem bebek odan ve araban bitmiş ne güzel büyük olanlar. Darısı bana da olsun :) Güle güle kullan hepsini inşallah, sağlık ve huzurla. Annene de geçmiş olsun bu arada, Allah acil şifalar versin.
Kızlar bakın bizi ne bekliyor bence çok tatlı https://www.facebook.com/
Ama yerim ben bunuuu
Ne güzel görmüşsün bebişini. Maşallah sağlıklı olsunlar da en önemlisi o. Şeker benim de yüksek çıkmıştı 50 grlıkta ,100 grlık yaptırdım onda iyi çıktı değerler. İnşallah sende de öyle olur :)

Hangi cantayı alsam karar veremedim günlük gezme icin degil de daha cok dogumda hastaneye götürmek icin hazırlıycam sizce??

Eklentiler

• received_905617842823085.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 116
  • received_905617826156420.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 112
  • received_905621886156014.webp
    13 KB · Görüntüleme: 112
kızlar ben çatlamaya başladım. karnımın alt tarafı kasıklara doğru kırmızı kırmızı olmuş. görünce çok moralim bozuldu. çok kilo da almadım aslında ama ikiz olunca karnım çok geriliyor. hep yağlanıcam artık. bu hafta çok kaşınmıştı karnım ama anlamadım alt taraf olunca göremedim. siz de dikkat edin yağlanın çatlak olmadan

ben bıgun zeytınyagı bıgun bebeyagı kullandım ama genede catlamıs doktor onlar nemlendırmez dedı bio-oıl al dedı onuda aldım bakalım neolcak

canım fotosu varmı? bir de seninki ne kadara mal oldu
Resimleri yükledim canim,
Ben Türkiye'de yaşamiyorum o Yüzden fiyat kıyaslamasi yapmamiz doğru olmaz ama çok pahali tutu Türkiye'de çok çok daha uygun fiyatlarda yapiliyor

Eklentiler

• image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 112
  • image.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 115
  • image.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 119
  • image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 115
Resimleri yükledim canim,
Ben Türkiye'de yaşamiyorum o Yüzden fiyat kıyaslamasi yapmamiz doğru olmaz ama çok pahali tutu Türkiye'de çok çok daha uygun fiyatlarda yapiliyor
ya evet türkiyede oraya göre uygun olabilir ama bana göre yine pahalı :)))) çünküm biz kalabalık aileyiz. eşim tarafı da çok kalabalık. mevlütte nerden baksak 120 kişi rahat olur. ben dedim yakınlarımızı çağıralım. yok dio anneler. para bizden çıkçak düşünen yokki :)))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…